Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
lol jobban tetted volna ha hallgatsz

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
...remélem a hollandok sportszerüek lesznek,és nem tesznek keresztbe nekünk..."
Kis magabiztos..
Na meg Maldini nyilatkozata is, h Van Basten nem kap edzõi állást Olaszországban. Na ezen meg besírtam.
forca portugal
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ezzel óriási hátrányba kerültünk,amit már szerintem nem fogunk tudni ellensúlyozni,az amúgyis jó portugálok ellen... Köszönjük UEFA,megcsináltátok...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
2perccel késõbb Modric nyjútott lábbal hátulról szállt bele Fringsbe.Az csak sárgát ért.Érdekes...
Sebaj, ígyis nyernki kell holnap!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de ugyanígy elfogult aki más csapatra írja ugyanezt
és szakértõk is ezt mondták mecs után, talán még a bíró is elismerte P
ettõl lennék elfogult?
viszont még mindig nem tudom hogy szerintetek az miért nem volt tizi!nem oszt,nem szoroz,csak ebben az esetben már akkora az elfogultság részetekrõl,mintha közvetlenül ellenetek ítélték volna!
vagy vki mondhat egy blõdséget ha azt én cáfolom én hozom fel? P
Nem az olasz szurkolók kezdik el hajtogatni ezeket..........
de ezek a hozzá nem értõ írások pl #6269 elég <#vigyor3>#vigyor3><#action>#action>
és nem azt csinálják mint a francia szurkolók akik inkább leszarozzák a saját csapatukat ahelyett, hogy sportszerûen elismernék Olaszország jobb volt!
csak hát így is kell tenni..
ami egyszer világosan kiderült pl, hogy tegnapi 11-es és piros lap jogos volt minek újra felhozni?
Aki ezt nem érti azután, hjogy el lett magyarázva a saját butaságát bizonygatja.
Ez most nem neked szól
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ehh
spam. sry
ha tényleg így gondolnák nem reagálnának a kötözködõ hsz-ekre és nem vitatkoznának az ellendrukkerekkel
monyuk mutu tizijét én is jogtalannak tartom,mint ahogy a tegnapi pirosat is
utolsó emberként szabálytalankodik akkor egyértelmû piros
akkoris ha nem ismered a szabályokat
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A család meg összetart és nem felejt😄DDDDASD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
egyrészt a románok kapták másrészt õ csak rúgta
meg abszolút nem volt jogos késõbb több hozzáértõ is megerõsítette
és nem kell azzal jönni, hogy a 11-es elég büntetés volt..., mert nem így van
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
De ebbe ne menjünk bele mert ezt én is belátom,hogy tizi volt, de piros semmi féle képpen nem!
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League