Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
Mondjuk az volt benne nagyképû, hogy már elkönyvelte, hogy õk nyernek!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Breki33
Ez aztán rohadt nagyképû nyilatkozat <#mf2><#lama>

lol jobban tetted volna ha hallgatsz

miki36
már nem azért, de ezen mi volt a nagyképû?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

SLICK
"Del Piero ma az eurosportnak:
...remélem a hollandok sportszerüek lesznek,és nem tesznek keresztbe nekünk..."
Kis magabiztos..
Na meg Maldini nyilatkozata is, h Van Basten nem kap edzõi állást Olaszországban. Na ezen meg besírtam.

miilann
haggyuk ezt :p
forca portugal

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

na ja, ha a spanyol Villar a fõnök a biróküldésnél! S Plattini is megéri a pénzét! Ki tudja, látjuk még a svéd mitugrászt az EB-n?
Mor3llo
Ráadásul igencsak kérdéses Frings és Poldi játéka is :/

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ennél nevetségesebb faxságot még nem hallottam,mint Lõw eltiltása.Én azóta nem láttam egy egyértelõ megfogalmazást arról hogy egyáltalán miért küldték el...Hiába minél jobban be kell nyomni a portugálokat a 4 közé.Az azért mégse lehet hogy a nagyságos C.Ronaldo csapata ne jusson oda.
Ezzel óriási hátrányba kerültünk,amit már szerintem nem fogunk tudni ellensúlyozni,az amúgyis jó portugálok ellen... Köszönjük UEFA,megcsináltátok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mor3llo
Egyébként igen, nagy csata lesz.És remélem lekopírozzuk a 2006-os stuttgarti diadalt 😊 Hajrá Németország 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Madbaby
Hajrá Hollandok!<#worship><#worship>

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

Mor3llo
Te nem a másik meccset nézed ? 😮

fanka93
nagy csata lesz 😊 Hajrá Portugália 😛

Mor3llo
Mint Schweini a kiállítást...
2perccel késõbb Modric nyjútott lábbal hátulról szállt bele Fringsbe.Az csak sárgát ért.Érdekes...
Sebaj, ígyis nyernki kell holnap!

ProGabe
mióta kötelezõ sg-t olvasni? 😮 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fanka93
ezt Löw csak magának köszönheti<#levele>

iko
Azt kell mondani, hogy a bírók nem remekeltek eddig ezen az EB-n...

spam. sry

Mor3llo

poppe
örülök h nem csak nekem unalmas egész nap ezt olvasni 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Breki33
mi az állítólagos Del Piero nyilatkozatra várunk

gondolom elég nehéz megkeresni P
fanka93
ehh,mi megy itt...pedig ma kapják meg az ellenfelüket a narancsok...de hát ez úgylátom senkit nem érint,veszekedjetek csak nyugodtan...amúgy nektek nem is mind1,hogy most ki ment tovább...áhh

ProGabe
hát persze hogy az!pl. minden portugál drukker azt hajtogatja,hogy szétalázzák a németeket.csakhogy teljesen más focit játszanak és a német kb. pont a portugál kioltója.ez fordítva természetesen nem igaz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
mondjuk az tényleg elfogult aki azt mondja, hogy most aztán a döntõig menetel az olasz csapat

de ugyanígy elfogult aki más csapatra írja ugyanezt
ProGabe
hát ez az ember egyre szánalmasabb

Breki33
mert nem volt lerántás sztem
és szakértõk is ezt mondták mecs után, talán még a bíró is elismerte P

ettõl lennék elfogult?
Christiansen
ProGabe
ok,ez igaz!
viszont még mindig nem tudom hogy szerintetek az miért nem volt tizi!nem oszt,nem szoroz,csak ebben az esetben már akkora az elfogultság részetekrõl,mintha közvetlenül ellenetek ítélték volna!

gercse
Ez így van, Olasz foci topikban lehet olvasni, hogy nem vagyunk elvakultak a holland meg a román meccs után, és tudjuk, hogy a csapat hibája (is) volt az ott történtek

Breki33
könyörgöm az egy válasz volt egy hülyeségre

vagy vki mondhat egy blõdséget ha azt én cáfolom én hozom fel? P

Nem az olasz szurkolók kezdik el hajtogatni ezeket..........
gercse

Breki33
szerintem az igazi olasz szurkoló látja , hogy a csapata nem játszott jól magához képest és ezt egymás között is elismerik

de ezek a hozzá nem értõ írások pl #6269 elég <#vigyor3><#action>

és nem azt csinálják mint a francia szurkolók akik inkább leszarozzák a saját csapatukat ahelyett, hogy sportszerûen elismernék Olaszország jobb volt!
gercse
szerintem én így teszek, és más is rajtam kívûl, persze nem mindenki

ProGabe
de ti hoztátok fel,könyörgöm <#wilting> egészen pontosan Te a #6258-ban

miilann
igen a kulcsszavak megvannak 'úgy kell látni a dolgokat, ahogyan megtörténtek'

csak hát így is kell tenni..

Christiansen
Ez így helyes. Nem az épp aktuális menõ csapatnak vagy tippmixen választottnak drukkolunk "átmenetileg"..

Breki33
akkor minek felhozni és torzítani?

ami egyszer világosan kiderült pl, hogy tegnapi 11-es és piros lap jogos volt minek újra felhozni?

Aki ezt nem érti azután, hjogy el lett magyarázva a saját butaságát bizonygatja.

Ez most nem neked szól
Grove4
Így van egy igazi szurkoló kitart a csapata mellet és nem divatszurkoló(nem mondom azt,hogy ti azok vagytok,nem erre célzok)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
egyszerûen úgy kell látni a dolgokat, ahogyan megtörténtek, és nem kell ferdíteni, ezen van a hangsúly, és bocsánat, hogy szívünkön hordjuk a csapat sorsát(páran)

iko
Szerintem ez egy kicsit túlzás...
ehh

spam. sry

ProGabe
ja igen,nem emlékeztem pontosan,de a lényegen ez nem változtat.mármint azon,hogy ez most már rohadtul nem oszt,nem szoroz

miilann
hát igen...úgy erõsködnek amellett hogy mennyire megérdemelték az olaszok a továbbjutást,látszik õk sem hiszik el maguknak...
ha tényleg így gondolnák nem reagálnának a kötözködõ hsz-ekre és nem vitatkoznának az ellendrukkerekkel

monyuk mutu tizijét én is jogtalannak tartom,mint ahogy a tegnapi pirosat is

Breki33
magadnak mondasz ellen

utolsó emberként szabálytalankodik akkor egyértelmû piros
akkoris ha nem ismered a szabályokat
miki36
ott a pont, utolsó ember elleni szabálytalanság=piroslap+szabadrúgás/büntetõ, párszor le lett már írva

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Count Adyn
Szerintem is megadható volt a románok 11 ese, de azért azután hogy gondolom a szünetbe látta bíró bácsi hogy jogos góltól fosztotta meg az olaszok egy ilyet befújni ellnük, hát kell hozzá arc😄

A család meg összetart és nem felejt😄DDDDASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Breki33
talán pl azért mert pl nem Mutu elleni volt <#papakacsint><#wave>

egyrészt a románok kapták másrészt õ csak rúgta
meg abszolút nem volt jogos késõbb több hozzáértõ is megerõsítette
gercse
akkor tanulmányozd még egy kicsit a szabályokat...
és nem kell azzal jönni, hogy a 11-es elég büntetés volt..., mert nem így van

Grove4
Mondjuk én azt nem értem (és nem akarok flémelni meg rasszista lenni),hogy hogy állhat egy francia nemzet egy olyan csapat mögött melynek tagjainak nagy része afroamerikai,és nem francia gyökerekkel rendelkezik,mert az OK,ha van egy két ilyen játékos a csapatban,de a franciáknál nagyon sok van,és úgy állnak mögöttük a francia szurkolók,mintha õsi francia felmenõik lennének,tudom francia identitás,de én akkor sem értem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
így van, foci az foci, szerintem ha ma a svédek továbbjutnak, még nekik is van esélyük, itt már bármi megtörténhet

Rolka
Jah ennyi erõvel akkor a tegnapi tizi se volt jogos!
De ebbe ne menjünk bele mert ezt én is belátom,hogy tizi volt, de piros semmi féle képpen nem!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Christiansen
Szerintem a döntõben lenne a legkönnyebb ellenfél..már ha lehet ilyet mondani, a másik ág nem olyan erõs

Breki33
ja azt hittem te tudod milyen állítólagos nyilatkozatáról beszél pontosan