9806
Foci EB 2008
-
Monoton #7008
-
#7007 Nem tetszik nekik az, hogy a foci az a sportág, ahol 22-en játszanak, és a végén mindig a németek nyernek! :D -
#7006 A németek megérdemelten nyertek, a portugál jó csapat, de alábecsülték a németeket és ez hiba volt.. Ronaldo színészkedése szánalmas volt, a játék nem ment neki. Schweinsteiger viszont nem színészkedett, hanem küzdött és jól játszott. Deco és Ballack is nagyon jó volt. Én végig a németeknek szurkoltam, a stúdióban okoskodókkal ellentétben, azért mi ez a német utálat?! -
#7005 így igaz -
#7004 Apád volt les, a lökést meg nem látta a bíró, előfordul... Egyébként se ezen múlott, megbosszulta magát a Svájci 2:0-ás vereség, egyértelmű, hogy lendületet vesztettek a Portugálok. Minden tekintetben megérdemelt német győzelem !!! -
BABE3 #7003 SZép vóólt NÉMETEK SCHWEINSEIGER ezt vártam :D 1 gól+2gólpassz -
#7002 Nem csak németen lehet német mez. :D Lehet csak egy magyar szurkoló. -
#7001 az elég baj mert nem játszottak annyira jól: 1 szép támadás meg 2 szabálytalan fejes (les+lökés) -
#7000 nyami -
#6999 Azért akad 1-2 jóféle:) -
primavis #6998 nem, ő egy álruhás francia! -
#6997 -
#6996 Nem értem az edzőket. Hosszú bajnoki szezonon vannak túl a játékosok, nem feltétlenül vannak összeszokva, erre nemhogy kihasználnának minden lehetőséget, nem, inkább betliznek, aztán csodálkoznak, ha egy formába lendült német válogatott szétfutja és taktikailag tökönizéli őket. -
Monoton #6995 HAsonlít Santiago Munez re :D -
#6994 -
#6993 Ő biztos valami bevándorló :D Németek nem lehetnek ilyen szépek :D -
#6992 Sajnos :( Pedig a magyar válogatottban is jól mutatott volna :) -
#6991 Éljen! Már az elejétől ilyen játékot vártam a németektől!
Érik a Holland - Német döntő?!
-
#6990 jajj de sajnálom Cérna "Puporka" Ronaldot. -
#6989 az olaszoktól is hasonlóakat várok a spanyolok ellen :P -
primavis #6988 na jó, de miért kell akkor ott erőltetni? -
#6987 elég sanszos -
primavis #6986 háát igen, csakhát fiatal korától már főleg román közegben élt/játszott! -
#6985 :( -
primavis #6984 s ha nem ülnek le, akkor akár horvát, akár török jön az elődöntőben, döntősök lesznek! -
#6983 Ja tudom, ki ő. Csak megjegyeztem, hogy néha nem találja a szavakat. -
Monoton #6982 JEE sikerült hazaérnem a 91' percre -
#6981 Höhhehhe... -
#6980 Némtektől ezt vártam:)
Akkor préselik ki magukból a maxot amikor kell:) -
primavis #6979 Évek óta Franciaországban élt, de volt Portugáliában és legutóbb az Emirátusokban. Most meg megy a Liege-hez. -
cargame #6978 Basszus nincs mar akinek drukkoljak Xd Esetleg a spanyoloknak. -
#6977 Ferreirára nincsenek szavak, mekkora nyomorék volt ma...hiába, nem az ő posztja... -
#6976 -
primavis #6975 várd ki a spnyol olaszt! -
#6973 Szegény Bölöni sokat felejtett a magyarból :D De messze nagyobb koponya, mint a hülye Bozsik... :P -
#6972 na most mondjátok az okosságokat a stúdióban!! HAHA!! -
#6971 olasz meccsen ilyet nem fogsz látni :D -
lord nihilus #6970 bizony -
#6969 Kiváncsi vagyok, hogy a többi a betliző csapat kiesik-e? :)
Más.
Ha az olaszok is így összeszedik magukat, nem lenne lehetetlen egy "érdekes" döntő. :) -
cargame #6968 Jeeeeeee igy elbuktam az elodontot es a dontot is...:D:D