Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skatulya bácsi
Kéne még egy orosz gól a szünet elõtt, mert félek, hogy a második félidõre felfújják a svédek a pofájukat.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Az oroszok mezén mér piros-fehér-kék zászló van?Ilyen holland zászló..

Otthon hagyta a szemüvegét?😄D

poppe
szegény görög kapus nekiszaladt a kapufának...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

desigo
szegény görög kapus
fájhatott...
Kérlek szólj ha gól van a spanyol meccsen.Zavarna valakit?Amúgy most ilyen "fórumozós" meccsek vannak mert egyik csapat se érdekel kimondottan😊

Japep
Orosz vezetés... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gyönyörû orosz támadás 😊

REAL MADRID

Punker
na ne 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

most visíííítsss!!!!!Góóóóóóól

reaper4
na végre

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hát az sajnos nincs😞Gratulálok az olaszoknak,bár nem szeretem õket😉)!Amúgy én is Drehert szoktam,de most ez volt leárazva.Dobozos.

poppe
én nézem mindkettõt, visítsak, ha gól van odaát?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

gameplusz
Egy Dreher igazán jól esne...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Punker
kép is sokkal élesebb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ajj de szép perdítés volt.Feltüzelte az oroszokat a vodka😊

Valóban,én is emellett döntöttem!Akkor bontom a sört😊)Ki kér egy Arany Ászokot?<#buck>

skatulya bácsi
Ígéretesen játszanak az oroszok.

Count Adyn
orosz svéd pörög jól😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Amúgy m1-en sokkal jobb a hang.

Melyik meccset nézitek?Eddig melyik a jobb?

jaja Davor Suker és csapata.Nagyon jó vb volt az..

desigo
Spanyolok alázni fognak szvsz...
gameplusz
Azért a horvátok se voltak semmik... Ha jól emlékszem 3.-ként végeztek akkor.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Platinire még emlékszem,de bevallom õszintén a franciákra a 98as vb figyeltem fel a csoportmeccseknél.Tetszett,hogy szó szerint ragadt a lábukhoz a labda.Na meg a holland sztárok.Ronald és Frank de boer,Bergkam,Kluivert.Bázz egy csomó návre nem emlékszem<#confused>

skatulya bácsi
Vagy a 80-as évek Platinija, Giresse-e, Tiganaja, stb....Nagyok voltak, Brazil verõk 😊

Nekem is jobban tetszik,én is holland drukker vagyok.Ja és bátran vállalom h több mint 10 éve francia drukkaer is vagyok,valamint cseh.Hol vannak a régi nagy francia sztárok..Hiányzik nagyon a 98as vb csapat..

poppe
spanyol-orosz hajjrááá

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

skatulya bácsi
Jah...el van forgatva 90 fokkal az óramutató járásával megegyezõ irányban.
De nekem jobban tetszik a narancsos színû zászló, mely 1630-ig volt érvényben és a herceg tiszteletére alkottak, utána váltotta fel a piros szín.

Forrás:http://hu.wikipedia.org/wiki/Hollandia_z%C3%A1szlaja

John Cena
szintén!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Érdekes a francia meg a holland zászló..Fel vannak cserélve.Ez még senkinek se szúrt szemet?

Punker
amen

gameplusz
Ma spanyol-svéd gyõzelmet várok 😊

dragon11
Thanks.😊

skatulya bácsi
vagy vakmerõ

már régóta fogadok de ezekre nem legalábbis a portugál németre:S

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Breki33
Tessék

dragon11
Kéne a csapatfelsorolás ami ezelõtt volt bannerba kép.THX A LOT!

csak nem fogadni akarsz a meccsekre?😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Count Adyn
Hát én sok ok mindent elhiszek, de aki le meri írni hogy Del Piero nagyképû az hülye😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

banok
szívesebben látnám az oroszokat a negyeddöntõben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gercse
szerintem bármi lehet bármelyik meccsen, az mindig az adott pillanattól függ, papírformában ilyenkor már nem nagyon szabad bízni

Sziasztok!

még nem írtam a topikba de most lenne pár kérdésem😊 és reakcióm!
Akor elsõnek a kérdések. Szerintetek nyernek ma a Spanyolok úgy hogy nem kapnak gólt és a Svédek vagy az oroszok az esélyesebbek.
Holnap a negyeddöntõben a Portugálok mennyivel esélyesebbek a németeknél tehát 90.perc alatt van arra reális esély, hogy a portugálok megverik a jelenlegi német válogatottat és majd a Hollandok a Svédek (reméli) ellen milyen eséllyel lépnek pályára az eddig látottak alapján meg se kéne rendezni a meccset de szerintetek?

Köszönöm a válaszokat elõre is!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

háát reméltem is, hogy nem lesz lábtörés, hiszen a Zambrottával való ütközése, amikor oldalról becsúszott, nem tünt annyira erõsnek.
Breki33
Nem tört el Ribéry lába
2008. június 18. 13:38

A franciák irányítója az olaszok elleni mérkõzésen bokasérülést szenvedett

Nem tört el Franck Ribéry lába, a francia labdarúgó-válogatott irányítója csak rándulást szenvedett.

A Bayern München játékosa az olaszok elleni mérkõzésen sérült meg a bal bokáján, s korai búcsúja érzékenyen érintette a továbbjutásért harcoló francia cspatot, amely végül 2-0-s vereséget szenvedett, s kiesett. "Franck mankóval jár, nem tud ráállni a bal lábára" - mondta Raymond Domenech, a franciák szövetségi kapitánya.

Jobbulást neki
Breki33
itt te vagy az elfogult

egyáltalán semmi nagyképû nem volt ebben a nyilatkozatban
szval ezzel csak magad égetted

van még mit tanulnod !!!
furcsa izlésre vall a az afrikai vegyesvállogatottat imádni!-😊))
SLICK
Jajj ne idegeskedj, kedves elfogult barátom..
Na mindegy mek tanulok, holnap vizsgázom.
Ja és nem tehetek róla, hogy megvédem azt a csapatot amit szeretek. Elismerem, hogy rendkívûl gyengék voltak most, de hülye nem vagyok.

Breki33
<#falbav><#falbav><#falbav>

Breki33
Cesare Maldini nyilatkozat pedig pontosan így hangzott

"„Ismerem a hollandok gondolkodását, és biztosra veszem, hogy Marco Van Basten és csapata komolyan veszi az utolsó csoportmeccsét. És van itt még valami más is. Tudomásom van arról, hogy miután lejár az Ajaxszal kötött kétéves szerzõdése, Van Basten a Serie A-ban óhajt dolgozni. Márpedig, ha tiszta lappal szeretne kezdeni, és egyáltalán állást akar kapni nálunk, akkor nem veszíthet a románok ellen" - így Cesare Maldini."