9806
Foci EB 2008
-
#7048 sajnálom a kombidat tényleg -
#7047 Pedig török továbbjutás lesz, érzem :D -
#7046 Azt hiszem, hogy egy német-olasz döntőre volt a legkisebb szorzó a tippmixen, az EB előtt... -
#7045 ne szeressé, mert az pofánbaszná a kombi fogadásomat, ami eddig igen jól alakul XD -
#7044 ma horvát-török, szeretnék ma egy török továbbjutást látni. -
Tomy Lee #7043 Na,ez az a két csapat akinek egyáltalán nem szurkolok:DD
Ilyen döntő nem hiszem,hogy lesz... -
primavis #7042 ahogy a törökök hajtani tudnak erre nem vennék mérget. Arra már inkább, hogy a németek nagyon vágynak a viszavágásra s ha összekerülnek az meg is lesz! Egyszer volt horvát "kutyavásár"!
Bár . akár hálásnak is tekinthetmék magukat, mert ha a portugálokkal az elődöntőbe kerülnek össze (miután azok a horvátok ellen jól megizzadtak), nehezebb dolguk lehetett volna mint tegnap. -
am sztem ma leikszelnek a srácok és hosszabbításban vagy tizivel a horvátok mennek tovább majd a németek visszavágnak a vereségért és látunk egy német - holland döntőt :P -
primavis #7040 megint bejön a régi bölcsesség: a nőknél nem számit, ha csunyább vagy az ördögnél is (csak legyél gazdagabb nála)! -:))) -
#7039 ne is mond, tegnap kaszáltam azzal, hogy a németekre tettem XD
(3x-os szorzóval adták BWIN-en) -
#7038 sztem igen -
#7037 Reméljük csak olyan egyértelmű, mint a tegnapi portugál győzelem :D -
#7036 ma szerintetek is egyértelmű horvát diadal lesz? -
#7035 hát ha nekem így bejönne az élet tőlem lehetnék Kvázimódó is :D -
#7034 De ott van negatívumnak, hogy ilyen feeeej :)
minden nap ez néz rád vissza a tükörből :P bár lehet inkább a barátosnéjét nézegeti. -
#7033 Azért bejött az élet ennek a Schweininek.14 évesen még a korosztályos német síválogatott tagja volt, egész fiatalon már Európa egyik legnagyobb klubjában focizott, és focizik is.Német válogatott, ahol az ilyen meccsei miatt, mint a tegnapi, imádják.Ráadásul ilyen barátné :D -
#7032 -
#7031 Mai meccsre tippem: Horváto. - Töröko. 2-0
Szerintem nem lesz elég a lelkesedés a horvátok ellen, érettebb focit játszanak déli szomszédaink, Bilic jól összhangban velük.
Bár attól függ...ha szakad az eső akkor nyernek a törökök :D -
#7030 hagyd,a barcát még ilyen teljesítménnyel is magunk mögé utasítjuk :)
amugy én ma török győzelmet várok és kiváncsi leszek mit nyujtanak a németek ellen,azonban ha a horvátok mennek tovább akkor a németek csunyan visszavágnak szerintem a csoportban elszenvedettekért. -
#7029 Vicces vagy?CR-t amugy rühellem... -
#7028 AkárxD:P -
#7027 téged? :p -
#7026 nem rossz, nem rossz :D de ez a csaj jöbbat érdemel -
#7025 A Törököket én is erősnek érzem az eddigi teljesítményük alapján, ezért raktam is rájuk ma egy kisebb összeget.
Bár a Horvátokat hozzák ki esélyesebbnek. Nem értem miért?
Nem baj!
Ha nyerek, legalább sokat.:) -
#7024 Én már egy Török-Orosz döntőn sem lepődnék meg asszem :D... -
#7023 :D:D -
ugot2know #7022 ronaldo le se tagadhatná,hogy a Madridban érzi magát.Ez a teljesítmény oda pont jó lesz... -
#7021 háttt nem csodálom,ilyen csajt -
#7020 asszem este volt sex xDDD -
#7019 hát,tegnap nagyon gyenge teljesítménnyel kapott ki a csapatom...grat a németeknek,nagyon felkészültek a portugálokból,és szvsz túl magabiztosan jöttek ki Ronaldoék a pályára,és ezt egy ilyen német csapat ellen nem lehet... -
#7018 Ő SCHWEINSTEIGER CSAJA TE!!! :D :D :D
-
#7017 -
#7016 oks,hát ezért nem tudtam:Dnincsenek is olyna betük a billentyüzetemen mint amely betük a nevében fellelhetőek ^_^ -
#7015 -
#7014 Hitzlsperger volt az, aki "szépen levette és lőtte el igaz a picsába" :D -
#7013 ja pontosan.
én is meglepődtem h mien szép passzokat adtak egymásnak.
akkor középen a (nemjut eszembe a neve):D mien szépen levette és lőtte el igaz a picsába XD
de ballack is meg hát sokan elég szép jatekot mutattak ma.
nem gondoltam h a németek rendes játékidőben nyerni fognak.
2-2 re gondoltam és hosszabbításban fog eldölni a mérkőzés de nem így lett ennek örülök :D
sztem horvát német viadal lesssz és msot a németek visszavágnak a csoportban elszenvedett 2-1 es vereségért.
ja igen Lehmann jol védett mai napon... -
#7012 srácok, valaki írja le nekem a végeredményt mégegyszer, mert még most sem bírom elhinni :DDD -
#7011 http://tcc.itc.it/people/rocchi/fun/europe.html -
#7010 Ez jó szünetben nem kel lkimenni, mehet a pelusba a pisi -