Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
De azért!!!::::::::<#love11>#love11><#love12>#love12><#law>#law><#puszis>#puszis><#puszi>#puszi><#hamm>#hamm>
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
Az egyik legszebb focit játszó csapat.
A franciák után nekik szurkolok...hajrá! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Hát azért óriásit csalódtam, nem olyannak indult az EB mint kellett volna! Pörgés kell, és csak most kezd beindulni! De eszméletlen a sok meglepetés!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Megjegyzés: tegnap mindkét meccset eltaláltam, ma meg úgy áll, hogy mindkettõt bukom... De szeretem én ezt.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
EZT JÓL JEGYEZZÉTEK MEG!!
Csak azért mert az elmúlt napokban volt pár ilyen egyén és én is utálom az ilyen embereket h szar ez meg szemét,fos.Mindenki szereti valamelyik csapatot és ezt tiszteletben kell tartani.uff!
REAL MADRID
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
😊))))))
csak felül veszed hozzá lelki szemeiddel a mez alapszinét ami piros
csak cselesen van😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
REAL MADRID