9806
Foci EB 2008
-
Monoton #7128 Kapusok jól elvannak -
#7127 büntetők lesznek itt... -
Nandusz #7126 "Ha azt másképp nem jelezzük, minden mérkőzés nyereményszorzója a "rendes, 90 perces játékidő" játékidő végén érvényes eredményre vonatkozik, kivéve ha közben a fogadások már jóváírásra kerültek."
A sportingbet-en legalábbis ez a fáma. -
#7125 svájc bejött neki...
majdnem Török gól :)...majdnem :D -
#7124 pedig jó húgod van :P -
#7123 török helyzet van, gól az meg nincs, legközelebb nem hallgatok hugomra... -
Monoton #7122 Németekre is ezt mondták Portugál meccs elött :) -
#7121 Pénzben nem fogadok,de az iwiw változtatott a VB óta
"A kieséses mérkőzéseken döntetlenre akkor fogadj, ha azt gondolod, hogy a mérkőzés 11-es rúgásokkal dől el. A játékban az esetleges 2x15 perc hosszabbítás végén elért eredményt vesszük alapul."
-
#7120 akkor a németekre rakom az összes pénzem :D -
#7119 Szerencsére nem vesztettem semmit, mert még a meccs előtt fogadtam a döntetlenre is a török győzelem mellett. -
#7118 sz@r ez a meccs :/ A németek ellen ez sovány lesz. -
Nandusz #7117 Igen csak annyit. -
Nandusz #7116 Na én is buktam a törökökre tett fogadást. -
#7115 ez bukta...asszem csak a 90 percet nézik.. -
#7114 én is :D
amúgy én is bukta a csába :((((((((((((((
szar török -
#7113 legközelebb szólj előre ha fogadsz mert akkor felrakom az egész fizetésem az ellenkezőjére xD -
#7112 "hogy a németek...őőőőőőőőőőőőő..........igen...hogy a németek...őőőőőőőőőőőőő...bocsánat,de...."
ez kegyetlen volt 1 perc rövidrezárva.. -
#7111 "pisilni ment..":D m1 kommentátor -
Monoton #7110 ... -
#7109 horvátok ha eddig nem bírtak belőni egy gólt se most már remélem,hogy kiesnek... -
#7108 nem törlik el, hollandoknál azért nem játszott már Ooijer sem a hollandoknál nehogy lapot kapjon véletlen, és nem ő volt az egyetlen ugytudom -
#7107 ez beakadhatott volna ... -
#7106 ebből szerintem 11-es lessz! -
Monoton #7105 Izgi meccs -
#7104 ki is írják , hogy nem játszhat
de az elején én úgy hallottam , hogy el törlik majd -
primavis #7103 no erre utaltam én is, de a szpikker folyvást erről dumált... -
primavis #7102 Egyébként nem értem ezt a két sárga lap dolgot Tuncay-nál, hiszen úgy tudom az egy sárgát eltörölték a csoportmérközések utéán és nem is láttam kiirva, hogy hiányoznia kéne! Láttatok ilyesmit? -
#7101 Most akkor nem törölték az 1 sárgát a csoport kör után? Milyen faszság ez? -
primavis #7100 az a baj, hogy egy vétlen kezezéssért, vagy egy kölcsönos fogáséert/ölbe üléses "lerántás imitálásért" viszont megadják! Ld. az eddigi tizenegyeseket az Eb-n! -
#7099 jó hát a tegnapi meccset nehéz überelni de ez se olyan borzalmas. -
Nandusz #7098 Az egyértelmű 11-es lett volna. Az más kérdés, hogy ilyenért nem mindig szokták megadni. -
primavis #7097 viszont közüllük kerül ki a németek szerdai ellenfele az elődöntőben! -
#7096 tegnapihoz képest erős visszaesés .-. -
primavis #7095 bocs, Tuncay. Egyébként a horvátokban benne van a balkáni sunyiság (egyik szájbarugja, a másik térden, az ellenfelet, miden minimális elővigyázatoság nélkül). -
#7094 bundagyanus :( -
primavis #7093 + egy a törökökkel szemben rosszindulatú játékvezetés( két 16-son belüli gyanus horvát belépő: kézzel lökés, aláfekvés és sárga Turcay-nak, mig a horvátoknak semmi). -
#7092 de szép lövés -
#7091 Nagyon gyenge szint, sajnos..ebőbl egygólos továbbjutás lesz a végére szerintem. -
#7090 elég béne a játék :( -
primavis #7089 Eddig gyengécske a színvonal! Akarni, akarnak, dehát ennyi....