Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értékei alapján még nemis rossz <#idiota>
Solten
<#pias>

Saor Alba

sz4bolcs
A Nép Gyermeke!!! 😄😄😄:

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

gabber_saviola
kegyetlen fanolásba kezdtem vele szemben <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
én csak egy "csicska modi" vagyok, szal nekem nem lehet vicces hozzászólásom <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn
Durván szocreál?😄D😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola

PA:160
CA:153

Oziris666
Azért nagy pénzt ne tegyél rá<#kacsint>

poppe
mondtam 😄 de azért sört is veszek majd 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Count Adyn
😄DDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

l2mann
én 15öt<#violent>

AZ ÉV HSZ-E!!!!

desigo
loooler xDDDDDDD
Bázzé,tényleg vodka-narancs negyeddöntõ lesz😄D

ja

gabber_saviola
igen õk mentek tovább, és vodka-narancs negyeddöntõ

igen

REAL MADRID

Punker
oroszok lettek a másodikok?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gabber_saviola
kegyetlen jól nyomták az Oroszok, bazinagy gratulációm nekik <#taps>

poppe
na ki mennyit bukott? 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

l2mann
hát rohadtul felnyomták az agyamat a svédek. miért nem tutták elverni ezeket a vörös kommcsikat????? megérdemelték a svédek h kisetek ,mert ..... vltak. elegem van a svédekbõl. áááááááááááááá

Jókérdés.Lehet azthitték hogy majd õkis úgy fognak EB-t nyerni mint a dánok anno 😊 Hát ez nem az az EB mostmár tudjuk<#vigyor>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Hatalmas meccs lesz!!!Holland gyõzelemmel!!😉))

poppe
én eltaláltam mindkét meccset 😄

desigo
Oroszok kapni fognak a hollandoktól min 3-at...
Ollé,f.szom,de azért gratulálok😄DD

Madbaby
Vezetnek a spanyolok!!!!!!!!!!!!!!!
Végre valamit eltalálok!!!!!!!!!!<#eljen><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

desigo
hehehe xDD
Nem értem ezt a svéd válogatottat.Sztrájkolnak vagy mi van?

Hát kicsit sajnálom a svédeket.Nem lennék a helyükben.Az oroszok már aztcsinálnak amit akarnak...

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

poppe
másik meccs

Navégre Güiza 😊)

Márcsak a Svédeknek kell 3at rúgni 😛

REAL MADRID

na megint elbúcsuzott egy csodaváró csapat ("csak betalál valahogy Larsen vagy Ibra").A hollandok viszont készülõdhetnek a legkellemetlenebb eddigi ellenfelükre!
góóóólk megvvaaaaan!!!!!

sz4bolcs
basszki hogy nézett ki az a férfinõ szurkoló

Valóban gyorsak voltak,emlékszem mikor ellenünk játszottak a selejtezõben..

sz4bolcs
Svédek régen a gyorsaságukról voltak híresek. Most mint ha kiöregedtek volna, nagyon lassúak.

Így van,sokkal jobban gyõzni szeretnének és ez a kulcs!

desigo
de eléggé mókás xDDDDD
gyõzni akartak és meg is érdemlik...
Partzjelzõ csak nyugodjon meg.Néha túlvállalják a szerepüket..

poppe
svédek gyõznek 200-szoros mani 😄

sz4bolcs
Fooooooooooociiiiiiznaaaaaaakkkkk ritka az ilyen az eb-n, ahol ott vannak a Göröngyök. 😄

desigo
Oroszok mit mûûûûûûûveeeeeelneeeeeeeeeeekkkkkkkkk
sz4bolcs
A rosszabbik fejével fejelte a srác. 😄

NeoMaN
jéééézusom oroszok vérszemet kaptak
😄DDD

Csak élvezik a játékot 😊

REAL MADRID

fsgh
hát a svédek már kiestek...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sz4bolcs
"Na rúgnak még kettõt a végén, vagy... nem is tudom, hogy gondolják" -igen, az oroszok.. 😄

poppe
bazzeg ezek szórakoznak?! 😄

desigo
Oroszok mit ellabdázgatnak a kapu elõtt xDDDDDD