Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
mi történt a német szövetségi kapitánnyal?
köszi a választ!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
na gyõzzön a jobbik!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Besz@rok 😄
Elõször kezdi Ballack bombagólját elemezgetni minden oldalról.Na most neki minden kijött, csak az nem, hogy egy rohadt jól eltalált lövés volt...
Másodszor pedig, hogyan is folytatja? 'Portgugál továbbjutást várok, és nagyon csalódott lennék ha ez nem történne meg'
Szépvót Petikém 😄
cesc fábregas
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Amikor visszajött, köszönetet mondott a csapatnak és a vezetõknek, szeretne továbblépni. Azt mondta, készen áll a játékra szombaton" - nyilatkozta van Basten.
"A legerõsebb oldalát mutatta a társaknak. Egy célért küzdünk, és ebben Khalid is velünk van" - mondta Edwin van der Sar, a hollandok csapatkapitánya.
A mindhárom csoportmérkõzésen kezdõ Boulahrouz feleségét komplikációk miatt szerdán kórházba szállították. A futballista párja koraszüléssel kislányt hozott világra, a baba életét azonban nem sikerült megmenteni.
A hollandok szombaton az oroszokkal találkoznak az Eb negyeddöntõjében.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
naiv aki azt gondolja,hogy egyik sem lesz ott a 4-ben
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League