Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Rúgta: Szkúter

Saor Alba

desigo
mekkora szép góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólllllllllll
sájsze

Count Adyn
vezetnek is a friccek^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mor3llo
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
tudom én kikenk kel befanolni :ASDadasdasdasdd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

scs17
góól

Punker
góllllllllllll

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

reaper4
és igen!!!!! góóóóóól!!!!!!!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Solten
GOOAL

Saor Alba

Vaxi
sry, lehet volt már a kérdés, de nem olvasom vissza inkább a meccset nézném 😊
mi történt a német szövetségi kapitánnyal?
köszi a választ!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

5w0rdf15h
ha nem olaszok, hanem románok mennek tovább biztos nekik fanolt volna 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

desigo
akkor ki megy tovább amikor mindkettõ csapat nagyon akar nyerni?
xD
LasDen
én nem mondom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

John Cena
HAjrá portugálok de a németek nyernek érzéseim szerint

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Madbaby
Mondjátok hogy a németek nyernek!!!!!!!!!!!<#szomoru1>

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

volt itt már forza románia is ugyhogy ez még elmegy 😄DDdddd

desigo
remélem Ronaldót gyorsan felrúgják xD
enyhén irritál...

németek is kifütyülik rendesen...
Mor3llo
<#puszis>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
na ezen a meccsen befanoltam a fricceknek 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
hajrá Portuglia.....a mostani meccsen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
van basten gólt lõtt azt olaszoknak ezen az eb-n?mert somos szerint igen 😄

na gyõzzön a jobbik!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Solten
Einigkeit und Recht und Freiheit...

Saor Alba

desigo
nah innen lesz izgalams

hajrá nemtomki xDDDDD
gabber_saviola
forza? 😮

fanka93
FORZA PORTUGALIA!!!!!!!!!!!!!!

Mor3llo
😄DD

Cabell
Az én szerény véleményem, hogy akinek nincs valami féle személyes kötõdése valamelyik válogatotthoz, az német, és olasz ellenes😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Mor3llo
Mint Várhidinek az olaszokról 😄
Besz@rok 😄

LasDen
nem lehet szubjektív véleménye???? 😄

Mor3llo
Bozsik papa nem német-ellenes, ááá 😄
Elõször kezdi Ballack bombagólját elemezgetni minden oldalról.Na most neki minden kijött, csak az nem, hogy egy rohadt jól eltalált lövés volt...
Másodszor pedig, hogyan is folytatja? 'Portgugál továbbjutást várok, és nagyon csalódott lennék ha ez nem történne meg'
Szépvót Petikém 😄

hát én nagyon remélem, hogy a német válogatott elkeni a portugál együttes száját 😊

cesc fábregas

banok
ma portugál továbbjutást várok, beleértve, hogy németeket sem szabad leírni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

miilann
ez is...

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Norbi1990
<#vigyor3>
ez kellett ide...

miilann
persze,mert néha a bal...

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

grizzly21
pedig nagyon remelem hogy egyik sem

Hajrá portugália...
limperatore
2006 os vb-n is jobbak voltak páran az olaszoknál, sok mákos tésztát esznek <#wink>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

nem mindig a jobb csapat jut tovább...

9csöves9
egy pillanatig sem vitatja senki,hogy jobbak a spanyolok

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Duby
Koraszülött kislányának halála miatt a labdarúgó Európa-bajnokságon negyeddöntõs hollandok edzõtáborát elhagyó, ám csütörtökön visszatért Khalid Boulahrouz játékra jelentkezett Marco van Basten szövetségi kapitánynál.

"Amikor visszajött, köszönetet mondott a csapatnak és a vezetõknek, szeretne továbblépni. Azt mondta, készen áll a játékra szombaton" - nyilatkozta van Basten.

"A legerõsebb oldalát mutatta a társaknak. Egy célért küzdünk, és ebben Khalid is velünk van" - mondta Edwin van der Sar, a hollandok csapatkapitánya.

A mindhárom csoportmérkõzésen kezdõ Boulahrouz feleségét komplikációk miatt szerdán kórházba szállították. A futballista párja koraszüléssel kislányt hozott világra, a baba életét azonban nem sikerült megmenteni.

A hollandok szombaton az oroszokkal találkoznak az Eb negyeddöntõjében.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

fanka93
naív aki azt hiszi hogy az olaszok továbbmennek😛 jelenleg sokkal jobb a spanyol csapat az olasznál,ezt te is beláthatnád

Hát ez az!Itt már az is elképzelhetõ,hogy az oroszok meglepik európát,mint anno a görögök.

ProGabe
naiv aki azt gondolja,hogy mindkettõ ott lesz a 4-ben 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

9csöves9
én németre is olaszra is

naiv aki azt gondolja,hogy egyik sem lesz ott a 4-ben

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rolka
Nem esélyesebb sokkal portugália!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Én a németekre mertem egy 5öst

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League