Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
24 - Exile -Nov.23

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
én is meglepõdtem h mien szép passzokat adtak egymásnak.
akkor középen a (nemjut eszembe a neve)😄 mien szépen levette és lõtte el igaz a picsába XD
de ballack is meg hát sokan elég szép jatekot mutattak ma.
nem gondoltam h a németek rendes játékidõben nyerni fognak.
2-2 re gondoltam és hosszabbításban fog eldölni a mérkõzés de nem így lett ennek örülök 😄
sztem horvát német viadal lesssz és msot a németek visszavágnak a csoportban elszenvedett 2-1 es vereségért.
ja igen Lehmann jol védett mai napon...
24 - Exile -Nov.23
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#idiota>#idiota>
REAL MADRID
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
REAL MADRID
Érik a Holland - Német döntõ?!
<#szeret>#szeret>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
REAL MADRID
Akkor préselik ki magukból a maxot amikor kell😊
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Más.
Ha az olaszok is így összeszedik magukat, nem lenne lehetetlen egy "érdekes" döntõ. 😊
A medve nem játék.