Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

France men
Õ SCHWEINSTEIGER CSAJA TE!!! 😄 😄 😄

München ist ROT!!!

Mor3llo
<#vigyor3>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

II Rocky II
oks,hát ezért nem tudtam😄nincsenek is olyna betük a billentyüzetemen mint amely betük a nevében fellelhetõek ^_^

24 - Exile -Nov.23

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Hitzlsperger volt az, aki "szépen levette és lõtte el igaz a picsába" 😄

II Rocky II
ja pontosan.
én is meglepõdtem h mien szép passzokat adtak egymásnak.
akkor középen a (nemjut eszembe a neve)😄 mien szépen levette és lõtte el igaz a picsába XD
de ballack is meg hát sokan elég szép jatekot mutattak ma.
nem gondoltam h a németek rendes játékidõben nyerni fognak.
2-2 re gondoltam és hosszabbításban fog eldölni a mérkõzés de nem így lett ennek örülök 😄
sztem horvát német viadal lesssz és msot a németek visszavágnak a csoportban elszenvedett 2-1 es vereségért.
ja igen Lehmann jol védett mai napon...

24 - Exile -Nov.23

Mor3llo
srácok, valaki írja le nekem a végeredményt mégegyszer, mert még most sem bírom elhinni 😄DD

Sephi
http://tcc.itc.it/people/rocchi/fun/europe.html

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Solten
Ez jó szünetben nem kel lkimenni, mehet a pelusba a pisi <#hehe>

Saor Alba

Mor3llo
<#vigyor3><#idiota>

<#idiota>

REAL MADRID

Mor3llo
Nem tetszik nekik az, hogy a foci az a sportág, ahol 22-en játszanak, és a végén mindig a németek nyernek! 😄

wantonly
A németek megérdemelten nyertek, a portugál jó csapat, de alábecsülték a németeket és ez hiba volt.. Ronaldo színészkedése szánalmas volt, a játék nem ment neki. Schweinsteiger viszont nem színészkedett, hanem küzdött és jól játszott. Deco és Ballack is nagyon jó volt. Én végig a németeknek szurkoltam, a stúdióban okoskodókkal ellentétben, azért mi ez a német utálat?!
NeoMaN
így igaz

DjDano
Apád volt les, a lökést meg nem látta a bíró, elõfordul... Egyébként se ezen múlott, megbosszulta magát a Svájci 2:0-ás vereség, egyértelmû, hogy lendületet vesztettek a Portugálok. Minden tekintetben megérdemelt német gyõzelem !!!

SZép vóólt NÉMETEK SCHWEINSEIGER ezt vártam 😄 1 gól+2gólpassz<#taps>
sz4bolcs
Nem csak németen lehet német mez. 😄 Lehet csak egy magyar szurkoló.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tobias88
az elég baj mert nem játszottak annyira jól: 1 szép támadás meg 2 szabálytalan fejes (les+lökés)
Csabesz6
nyami<#gonosz1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kit--Kat
Azért akad 1-2 jóféle😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem, õ egy álruhás francia!
ForzaInter

Yo, Bitch!

a.carkey
Nem értem az edzõket. Hosszú bajnoki szezonon vannak túl a játékosok, nem feltétlenül vannak összeszokva, erre nemhogy kihasználnának minden lehetõséget, nem, inkább betliznek, aztán csodálkoznak, ha egy formába lendült német válogatott szétfutja és taktikailag tökönizéli õket.

A medve nem játék.

HAsonlít Santiago Munez re 😄

REAL MADRID

Solten

Saor Alba

I.C.ram
Õ biztos valami bevándorló 😄 Németek nem lehetnek ilyen szépek 😄
I.C.ram
Sajnos 😞 Pedig a magyar válogatottban is jól mutatott volna 😊
DjDano
Éljen! Már az elejétõl ilyen játékot vártam a németektõl!

Érik a Holland - Német döntõ?!

<#szeret>

ForzaInter
jajj de sajnálom Cérna "Puporka" Ronaldot.

Yo, Bitch!

LasCar16
az olaszoktól is hasonlóakat várok a spanyolok ellen 😛

#acm

na jó, de miért kell akkor ott erõltetni?
Kit--Kat
elég sanszos

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

háát igen, csakhát fiatal korától már fõleg román közegben élt/játszott!
Solten
😞

Saor Alba

s ha nem ülnek le, akkor akár horvát, akár török jön az elõdöntõben, döntõsök lesznek!
I.C.ram
Ja tudom, ki õ. Csak megjegyeztem, hogy néha nem találja a szavakat.
JEE sikerült hazaérnem a 91' percre <#sir>

REAL MADRID

Solten
Höhhehhe...

Saor Alba

Kit--Kat
Némtektõl ezt vártam😊
Akkor préselik ki magukból a maxot amikor kell😊

Évek óta Franciaországban élt, de volt Portugáliában és legutóbb az Emirátusokban. Most meg megy a Liege-hez.
Basszus nincs mar akinek drukkoljak Xd Esetleg a spanyoloknak.

Cabell
Ferreirára nincsenek szavak, mekkora nyomorék volt ma...hiába, nem az õ posztja...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

desigo
<#banplz>
várd ki a spnyol olaszt!
I.C.ram
Szegény Bölöni sokat felejtett a magyarból 😄 De messze nagyobb koponya, mint a hülye Bozsik... 😛
Mor3llo
na most mondjátok az okosságokat a stúdióban!! HAHA!!

limperatore
olasz meccsen ilyet nem fogsz látni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bizony<#smile>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

a.carkey
Kiváncsi vagyok, hogy a többi a betlizõ csapat kiesik-e? 😊

Más.
Ha az olaszok is így összeszedik magukat, nem lenne lehetetlen egy "érdekes" döntõ. 😊

A medve nem játék.

Jeeeeeee igy elbuktam az elodontot es a dontot is...😄😄