Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
<#banplz>
DjDano
MaSzKa
a magyar az ilyen ember (bátor) 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Norbi1990
Bátor vagy <#vigyor>
MaSzKa
törökökre fogadtam 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

desigo
Gunnersboy
:AS_DASDAD:dsA_AAA nagyarc lehet a csávó 😄dd

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

John Cena
OMGXDXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

desigo
végül is csak négyen ordibáltak,hogy ne tolasson hátrébb xDDD
desigo
Én is dobtam rájuk egy 10-est
remélem hozzák a kötelezõt ...

különben nyaralásom alatt szétrúgok náluk valamit xD
gabber_saviola
:ASDasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ez nagyon durva!!😄😄😄😄 Ilyen bunko sofort ritkan latni. 😄😄
Gondolom ki is rugtak utanna.😊

û😄DDDddasdasdsa

BADE
Nem semmi😊
Ekkora állatot!
Ha már volt bocs!
Hülye vezette a francia csapatbuszt

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

II Rocky II
csak nem a hazaira fogadtál?😮
mrt sztem leikszelnek 😮

24 - Exile -Nov.23

w77d
na bebiztosítottam magam törökök ellen, csináltam egy kombit ezzel a lehetõséggel is XD

Taranov
😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ez igaz, de a csehek és a svájciak ellen is esélytelenek voltak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gameplusz
Embertelen szorzó van rájuk bwin-en, ahogy nézem...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gabber_saviola
sajnálom a kombidat tényleg <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Pedig török továbbjutás lesz, érzem 😄

gameplusz
Azt hiszem, hogy egy német-olasz döntõre volt a legkisebb szorzó a tippmixen, az EB elõtt...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

w77d
ne szeressé, mert az pofánbaszná a kombi fogadásomat, ami eddig igen jól alakul XD

gabber_saviola
ma horvát-török, szeretnék ma egy török továbbjutást látni.

Na,ez az a két csapat akinek egyáltalán nem szurkolok😄D
Ilyen döntõ nem hiszem,hogy lesz...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ahogy a törökök hajtani tudnak erre nem vennék mérget. Arra már inkább, hogy a németek nagyon vágynak a viszavágásra s ha összekerülnek az meg is lesz! Egyszer volt horvát "kutyavásár"!
Bár . akár hálásnak is tekinthetmék magukat, mert ha a portugálokkal az elõdöntõbe kerülnek össze (miután azok a horvátok ellen jól megizzadtak), nehezebb dolguk lehetett volna mint tegnap.
II Rocky II
<#eljen>
am sztem ma leikszelnek a srácok és hosszabbításban vagy tizivel a horvátok mennek tovább majd a németek visszavágnak a vereségért és látunk egy német - holland döntõt 😛

24 - Exile -Nov.23

megint bejön a régi bölcsesség: a nõknél nem számit, ha csunyább vagy az ördögnél is (csak legyél gazdagabb nála)! -😊))
w77d
ne is mond, tegnap kaszáltam azzal, hogy a németekre tettem XD
(3x-os szorzóval adták BWIN-en)

szucsy89
sztem igen
Mor3llo
Reméljük csak olyan egyértelmû, mint a tegnapi portugál gyõzelem 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

w77d
ma szerintetek is egyértelmû horvát diadal lesz?

Mor3llo
hát ha nekem így bejönne az élet tõlem lehetnék Kvázimódó is 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Bercy
De ott van negatívumnak, hogy ilyen feeeej 😊
minden nap ez néz rád vissza a tükörbõl 😛 bár lehet inkább a barátosnéjét nézegeti.
Mor3llo
Azért bejött az élet ennek a Schweininek.14 évesen még a korosztályos német síválogatott tagja volt, egész fiatalon már Európa egyik legnagyobb klubjában focizott, és focizik is.Német válogatott, ahol az ilyen meccsei miatt, mint a tegnapi, imádják.Ráadásul ilyen barátné 😄

a.carkey

A medve nem játék.

gercse
Mai meccsre tippem: Horváto. - Töröko. 2-0
Szerintem nem lesz elég a lelkesedés a horvátok ellen, érettebb focit játszanak déli szomszédaink, Bilic jól összhangban velük.
Bár attól függ...ha szakad az esõ akkor nyernek a törökök 😄

miilann
hagyd,a barcát még ilyen teljesítménnyel is magunk mögé utasítjuk 😊

amugy én ma török gyõzelmet várok és kiváncsi leszek mit nyujtanak a németek ellen,azonban ha a horvátok mennek tovább akkor a németek csunyan visszavágnak szerintem a csoportban elszenvedettekért.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Csabesz6
Vicces vagy?CR-t amugy rühellem...<#rolleyes>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SG rock
Akár<#idiota>xD😛

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

scs17
téged? :p

SG rock
nem rossz, nem rossz 😄 de ez a csaj jöbbat érdemel<#wink><#zavart1>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Rita79
A Törököket én is erõsnek érzem az eddigi teljesítményük alapján, ezért raktam is rájuk ma egy kisebb összeget.
Bár a Horvátokat hozzák ki esélyesebbnek. Nem értem miért?
Nem baj!
Ha nyerek, legalább sokat.😊

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

dienesoft
Én már egy Török-Orosz döntõn sem lepõdnék meg asszem 😄...

dienesoft
😄😄

ronaldo le se tagadhatná,hogy a Madridban érzi magát.Ez a teljesítmény oda pont jó lesz...

Ramadamammy rapidrandi

fanka93
háttt nem csodálom,ilyen csajt<#vigyor2>

desigo
asszem este volt sex xDDD
fanka93
hát,tegnap nagyon gyenge teljesítménnyel kapott ki a csapatom...grat a németeknek,nagyon felkészültek a portugálokból,és szvsz túl magabiztosan jöttek ki Ronaldoék a pályára,és ezt egy ilyen német csapat ellen nem lehet...