Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
remélem hozzák a kötelezõt ...
különben nyaralásom alatt szétrúgok náluk valamit xD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gondolom ki is rugtak utanna.😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ilyen döntõ nem hiszem,hogy lesz...
★ 汤姆 李
Bár . akár hálásnak is tekinthetmék magukat, mert ha a portugálokkal az elõdöntõbe kerülnek össze (miután azok a horvátok ellen jól megizzadtak), nehezebb dolguk lehetett volna mint tegnap.
am sztem ma leikszelnek a srácok és hosszabbításban vagy tizivel a horvátok mennek tovább majd a németek visszavágnak a vereségért és látunk egy német - holland döntõt 😛
24 - Exile -Nov.23
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
minden nap ez néz rád vissza a tükörbõl 😛 bár lehet inkább a barátosnéjét nézegeti.
Szerintem nem lesz elég a lelkesedés a horvátok ellen, érettebb focit játszanak déli szomszédaink, Bilic jól összhangban velük.
Bár attól függ...ha szakad az esõ akkor nyernek a törökök 😄
amugy én ma török gyõzelmet várok és kiváncsi leszek mit nyujtanak a németek ellen,azonban ha a horvátok mennek tovább akkor a németek csunyan visszavágnak szerintem a csoportban elszenvedettekért.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Bár a Horvátokat hozzák ki esélyesebbnek. Nem értem miért?
Nem baj!
Ha nyerek, legalább sokat.😊
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ramadamammy rapidrandi