Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
CSODÁLATOS ÖSSZJÁTÉKK!!!!😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
holnapi meccs pedig
Holland - Olasz 1-1
Francia - Román 1-0 vagy 2-0
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Herr Günther Gomez xD
Alap, hogy nekik szurkolok
Svájc 0-2 Csehország
Portugália 1-1 Törökország (nemhittem h törökök ilyen szarok lesznek)
Ausztria 0-3 Horvátország.
Ebbõl 2 majdnem megvolt csak a gólarányt kellett volna eltalálni
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Remélem bejön mer eddig góltotom-on semmi nemjöttbe<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>