Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
pont ezaz, hogy en nem vagyok profi, miert is kene jobban fociznom naluk? ejha

Solten
Ajjaj, ennek hatására még a végén megnyerik az EB-t.. 😮 😄

Saor Alba

grizzly21
Ronaldo? Hat ot tenyleg nehez szabalyosan szerelni az biztos😊 Nem egy lassu ember

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasCar16
jatéleg,elnézést 😊 csak már berögzül az emberbe😄

#acm

poppe
jó kis csapat tény és való, csak a rinyapinát kéne megrendszabályozni 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Solten
Holnap kibontom a Heinekent az Oranje gyõzelmére <#wink> <#vigyor>

Saor Alba

miki36
Porto? .D

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

kíváncsi lennék te mit tettél volna a helyükben... te nem vagy profi õk azok...téged simán szétrúgnának

Count Adyn
meg még bundáztak is fujjj!444

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rockynhooo
nem vágom beszart sztem :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

fsgh
Sok értelmetlen hozászólás...menjetek inkább aludni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

grizzly21
😄
Europa braziljaira gondolsz? En mar 4 eve is az elejetol nekik szurkoltam, akkor egy ezustig voltam jo, iden kivancsi leszek, ne lepodj meg😄
Bar most az NBA nagydontoben is benn van a kedvenc, szoval elsosorban arra koncentralok😊
Mi a baj a portugal focival? Tamado, hajtos, latvanyos, eredmenyes, es szep is, minden focinak ilyennek kene lennie😊)

// iwiw tippelos szarjaval mi van, mintha kisse bedoglott volna

azt én is remélem😊

szép volt Podolski😊 2 gólt vágott...de azért milyen korrekt volt h nem örült egyik gólnál se...
Horvátoknak mázlijuk volt... 2 rendezõ ország ezért van ott ahol vannak a ranglistán...mert nem tudják belõni a helyzeteket, jó játékosok, de nem nagyon van egyéniség se Svájcban(kivéve Freit), se Ausztriában

poppe
gyászruhád elõ van-e véve <#beka2>

kár h hnap nem leszek... (vagy szerencse? <#vigyor2>)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

...na és holnap a románok jól elipcsázzák a franciákat.... ...remélem

Solten
No igen, de a holnapi gémre gondolok és elsõsorban Oranje...

Saor Alba

Jogos,benéztem a " pisisekkel" szövegedet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

joebacsi
na akkó gyújtsuk be a flémet 😄

portugál giccsfoci, FÚÚÚÚÚJ <#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5w0rdf15h
mind1 ebbõl már bõven leszûrtük hogy mennyit értesz a focihoz <#vigyor5> köszönjük a megindító hsz-ket

flémkelteni meg lehet menni a gumiszobába

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

poppe
#1240? <#vigyor4>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Rockynhooo
jah 😄

#1314 remélem!

grizzly21
"pistike" ? hol lattal ilyet? de mondom, vita tema lezarva, szoritkozzunk a focira

grizzly21
Nem fognak, ettol a legkevesbe tartok.

Solten
Taljánok meg már eleget nyertek... <#vigyor>

Saor Alba

Még te "pistikézel" a #1297-es hozzászólásod után?

grizzly21
Egyaltalan hogy jon ez most ide? Annyit irtam hogy : german soccer suxxx, hogy jon ehhez hogy mennyit keres?😊 Mellesleg tenyleg ne menjunk ebbe bele, nincs kedvem a csaladi ingatlanokrol nyilatkozni, de nem, nem tudna megvenni ha mar ennyire eroltetitek😊 No offense, de ezentul azert legyszi csak az valaszoljon aki elmult mar 18 mert nincs sok turelmem pisisekkel vitatkozni😊

Rockynhooo
Germánok , Gallok semmiképp se nyerjenek semmit se <#idiota>

grizzly21
az a baj hogy a nemetek elleni nem titkolt unszimpatiamat szemelyed elleni sertesnek veled. Mas kerdes hogy a nemet drukkereket sem ertem teljesen, mert akinek van szeme a focihoz az latja hogy amit a nemetek csinalnak az nem nagyon hasonlit ahhoz, de ezt eddig ki sem fejtettem.
A szemelyeskedes pedig itt kezdodik, mivel en ezt a svejn gyereket minositettem csak, tudtommal nem te vagy az, viszont ez mar reszedrol szemelyeskedes. Parizsis zsemlenel nagyobb anyagi gondokat is meg tudtam mar oldani, de legyen itt vege a vitanak, a portugalokat pl szidhatod, mert azoknak szurkolok, de masba ne menjunk bele.

Ki az a "svajstejger",én olyan német játékost nem ismerek.Podolski se y-al írja...Na de sebaj,majd a EB végére jobban megtanulod a neveket.Mert hát remélem még sok német meccset izgulhatsz végig,egészen a döntõig.

5w0rdf15h
megsúgom hogy az egész családodat minden kacattal együtt megtudná venni 1 havi fizujából 10 év múlva is, de akár most is

szegény "tehetségtelen focista" 50ezer eurot keres hetente, jelen pillanatban

poppe
ja, ok 😊

grizzly21
hat nem, az hogy mennyit keres az a menedzseret minositi.

poppe
az h milyen ember, azt nem, de azt h milyen focista, azt minõsíti h mennyit keres 😊

Mor3llo
fostalicska a tudod kid 😉
Veled sajna az a baj, hogy párizsis zsemlét sem tudsz venni...ilyen magas intelligenciával talán még a kukában találsz valamit 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasCar16
holnap kezdünk egy kis naranccsal, majd jön egy kis brassói, végére pedig a kihagyhatatlan csiga... nyami<#vigyor>

#acm

grizzly21
szerinted az minosit valakit hogy milyen ember, vagy hogy milyen focista hogy mennyit keres? Ez a fostalicska 10 ev mulva 1 napi fizetesebol orul ha a parizsis szemlet meg tudja venni a sarki kozertben😊

poppe
hollandok remélem buknak a drogteszten 😄

Mor3llo
egyes, leülhetsz<#idiota>
sokáig fogalmaztad ezt a fantasztikus hozzászólásod ? 😊 ha már személyeskedsz itt azokkal az emberekkel, akik téged 1 napi fizetésükbõl megvennének kilóra, akkor tudod: tehetsz nekem 1 szívességet😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

grizzly21
*ossze se tudtam szamolni

grizzly21
Na latom nyertek a nemet kocsogok. Ez a svajstejger valami arcmutetet kapott, mert mintha nem lenne olyan ragyas a kepe mint 2 eve? Azert a feher hajjal igy is siman palyazhat az EB legrondabb focistaja cimre.
Ironikus hogy a lengyelek ellen a 2 golt is csak egy lengyel rugta😊 Szanalom ez az egesz nemet foci, remelem minnel hamarabb kiesnek, mert amit csinalnak az gusztustalan.
Meg azt birom meg ahogy Klose-t balvanyozza mindenki😄DDD Ossze se tudtam hanyszor lott ma melle, az a "golpassz" Podolskynak is mekkora balfasz mozdulat volt mar😄 vicc.

Remelem azert holnap a hollandok megmutatjak az olaszoknak hogy mi a foci

gameplusz
Don't forget... This is the planet of the apes 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Mor3llo
ez mekkora :A:SD:AS:da
télleg mint 1 õsember :AD:Sd

5w0rdf15h
pedig az utóbbi elõnyösebb kép volt róla <#pardon1>

LasCar16
ez gyenge volt ...<#vigyor5>

#acm

5w0rdf15h

Rockynhooo
Elefántcsontpart kéne még ide. xd

Solten