Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Europa braziljaira gondolsz? En mar 4 eve is az elejetol nekik szurkoltam, akkor egy ezustig voltam jo, iden kivancsi leszek, ne lepodj meg😄
Bar most az NBA nagydontoben is benn van a kedvenc, szoval elsosorban arra koncentralok😊
Mi a baj a portugal focival? Tamado, hajtos, latvanyos, eredmenyes, es szep is, minden focinak ilyennek kene lennie😊)
// iwiw tippelos szarjaval mi van, mintha kisse bedoglott volna
Horvátoknak mázlijuk volt... 2 rendezõ ország ezért van ott ahol vannak a ranglistán...mert nem tudják belõni a helyzeteket, jó játékosok, de nem nagyon van egyéniség se Svájcban(kivéve Freit), se Ausztriában
kár h hnap nem leszek... (vagy szerencse? <#vigyor2>#vigyor2>)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
portugál giccsfoci, FÚÚÚÚÚJ <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
flémkelteni meg lehet menni a gumiszobába
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A szemelyeskedes pedig itt kezdodik, mivel en ezt a svejn gyereket minositettem csak, tudtommal nem te vagy az, viszont ez mar reszedrol szemelyeskedes. Parizsis zsemlenel nagyobb anyagi gondokat is meg tudtam mar oldani, de legyen itt vege a vitanak, a portugalokat pl szidhatod, mert azoknak szurkolok, de masba ne menjunk bele.
szegény "tehetségtelen focista" 50ezer eurot keres hetente, jelen pillanatban
Veled sajna az a baj, hogy párizsis zsemlét sem tudsz venni...ilyen magas intelligenciával talán még a kukában találsz valamit 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
#acm
sokáig fogalmaztad ezt a fantasztikus hozzászólásod ? 😊 ha már személyeskedsz itt azokkal az emberekkel, akik téged 1 napi fizetésükbõl megvennének kilóra, akkor tudod: tehetsz nekem 1 szívességet😉
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ironikus hogy a lengyelek ellen a 2 golt is csak egy lengyel rugta😊 Szanalom ez az egesz nemet foci, remelem minnel hamarabb kiesnek, mert amit csinalnak az gusztustalan.
Meg azt birom meg ahogy Klose-t balvanyozza mindenki😄DDD Ossze se tudtam hanyszor lott ma melle, az a "golpassz" Podolskynak is mekkora balfasz mozdulat volt mar😄 vicc.
Remelem azert holnap a hollandok megmutatjak az olaszoknak hogy mi a foci
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
télleg mint 1 õsember :AD:Sd