Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Svájc-Csehország 0-1
Portugália-Törökország 2-0
Ausztria-Horvátország 0-1
Németország-Lengyelország 2-0
akkor holnap:
Románia-Franciaország 0-1
Hollandia-Olaszország 2-0 ^^
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Digók még hazai pályán sem tudták megverni õket, döntetlen lett.. ennyi esélyetek nincs franciák ellen! Hollandoknál Sneijder, Nistelrooy, Huntelaar szintén elpicsázza olaszokat! <#gonosz1>#gonosz1>
Na mindegy én befejeztem, majd holnap eldõl minden..
Most pedig megyek tanulok, mert holnaptól vizsgám lesz. Py all ^^
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
#acm
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Tudna valaki segíteni, hogy az interneten hol lehet nézni a meccseket?
Nem tudok mindig tv elõtt lenni.
Elõre is kösz szépen minden ötletet.
ÜDv.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#1267 te avgy adivat az olaszoddal
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Már ott eldõlt esélytek nem lesz ^^
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
#acm
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
<#hawaii>#hawaii><#vigyor1>#vigyor1>
wazi, Podolski közbe már majdnem 3nál jár 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ha már itt tartunk <#idiota>#idiota>
ennyi erõvel én meg lehet, hogy Jordán vagyok gecc 😮
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Portugália-Horvátország
Németország-Csehország
Franciaország-Oroszország
Spanyolország-Románia
Portugália-Németország
Franciaország-Spanyolország
Portugália-Spanyolország
Portugália gyõz (Nemvagyok C.Ronaldo fan, nem szeretem, nem miatta drukkolok nekik, Betis-es vagyok, Ricardo a legjobb)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ha már itt tartunk 😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Na mennyé a tod hova 😄:AS😄As