Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Kibõvíteni meg nem tudtam az adatbázist, mert jelszóval védett.
Esetleg tudsz valami megoldást ennek orvoslására?
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
A medve nem játék.
REAL MADRID
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Holland - Olasz 0-2
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Hogy 31,67%-ot mentek azt nem tudom,de elhiszem neked hogy ennyi volt.De a lényeg hogy ennél még sokkal jobban is tudnak pörögni ha kell majd,mint az mondjuk a 2. félidõ nagyrészében tették.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jó8 mindenkinek!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Saor Alba
A legjobb hogy még a szakállát is beszõkítette lol
Holnapra egy Román gyõzelmet illetve egy döntetlent várok este és szeretném, ha a hollandok és az olaszok mennének tovább a csoportból, de igen nagy csata lesz...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
lehet keresni a recepteket (:
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Saor Alba
igaz ez vonatkozik pl a németekre is...(mint mindenkire az A-B csoportból)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"