Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jAsOn VoOrHeEs
Írd át Tomá¹ Rosický-t, mert õ ugye sérülés miatt amúgy sem kerettag. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Solten
Estére macskamenü lesz nektek... <#hehe>

Saor Alba

Nandusz
Letöltöttem és elkezdtem használni ezt a frankó kis Excel táblázatot, amivel nyomon tudom követni az EB-t, de sajnos a Cseh csapat tagjai között nem található a góllövõ Václav Sverko¹ az adatbázisban.
Kibõvíteni meg nem tudtam az adatbázist, mert jelszóval védett.
Esetleg tudsz valami megoldást ennek orvoslására?

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

gabber_saviola
gondolom az elején ellenkezni fognak kicsit 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ahhoz lesz egy-két szavuk 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gabber_saviola
ma meghámozzuk a narancsokat 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

John Cena
a Brazilt én is néztemXDXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

NeoMaN
Persze. A gólok meg maguktól születnek.
Hagyjukmár a fröcsögést....

tényleg az hogy döntik el, hogy mely ország lehet uefa tag és melyik nem? itt kazakhsztánra és izraelre gondolok... mondjuk egy kazakh túra mindig fárasztó lehet...

Rolka
Brazil áááááááá 😄😄😄

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

a.carkey
Carlos HUN
Nah te tenél rá krémet pofikájára LOL 😄

<#szeret>

REAL MADRID

Carlos HUN

gameplusz
Miért húzza mindenki ennyire a románokat? Ennyire nem jók...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

poppe
adja az ég <#nyes>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

zeus89
Románia - Franciao. 1-1
Holland - Olasz 0-2

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Hogy ez a 8 mennyire volt kemény,az majd a végén kiderül.2004.ben sem hiszem hogy az elsõ napok után a Görögökrõl hitték volna hogy õk lesznek a "legkeményebb mag".
Hogy 31,67%-ot mentek azt nem tudom,de elhiszem neked hogy ennyi volt.De a lényeg hogy ennél még sokkal jobban is tudnak pörögni ha kell majd,mint az mondjuk a 2. félidõ nagyrészében tették.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5c0rp330n
azt ne felejtsük még ki, hogy ez a 8 csapat a keménymagja az EB-nek, hogy egyértelmûen a legmagabiztosabbak voltak a Portugálokat is lekõrözve, és hogy ráadásul csak kb 31,67%-on mentek..

Még szerencse hogy ezzel a "nem focival" az eddigi 8 csapat közül a Portugálok mellett a legmagiztosabb teljeitményt mutatták,az elsõ 30 perc után kb. 30-40%-on menve...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5c0rp330n
valami német-lengyel meccset. elméletileg úgy volt pedig kiírva, mint labdarúgás mérkõzés, de ilyet nem lehetett sokat látni a meccs alatt sajnos.. bár elõre is tudtam, hogy hasonló lesz, én voltam a fasz, hogy bekapcsoltam a tv-t egy ilyen meccsre egyáltalán. amit ezek a németek csinálnak, az sajnos nem foci. érthetetlen, hogy valaki ezeknek szurkol. no comment bénázások és sablonosan begyötört gólok jellemzik a játékukat. már amennyire játék az, amit bohóckodnak ezek a pályán..

jó8 mindenkinek!

vmvr
te mit néztél ma áruld már el?😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5c0rp330n
jaja, végre focit láthatunk, mert a mai napon sajnos nem sok ilyet láthattunk..

<#idiota>, jah null-null és sok sérült?

nono84
Én azt a meccset nem várom, sõt a tv-t is elkerülöm 😉

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Solten

Saor Alba

Atesz89
Ja a franciák ellen, de hogy bedugta esés közben a hasa alá 😛
A legjobb hogy még a szakállát is beszõkítette lol
Holnapra egy Román gyõzelmet illetve egy döntetlent várok este és szeretném, ha a hollandok és az olaszok mennének tovább a csoportból, de igen nagy csata lesz...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

pedig 18h nem is este...

nono84
Holnap este végre lesz egy nagyon jó meccs. Mindkét csapat esélyes lenne a végsõ gyõzelemre, csak a kapitányok nem a klasszis edzõk közé tartoznak.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

joebacsi
a keze nagyobb volt emlékeim szerint 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ja, igen jól fejelt, arra emlékszem.

Atesz89
Abel Xavier, nagyon nagy arc volt 😛

a szõke néger melyik volt?

5w0rdf15h
😄DD

lehet keresni a recepteket (:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Atesz89
Huhhú mekkora csapat volt én a 2000-es Eb-n kedveltem meg õket: Figo, Rui Costa, Fernando Couto, Abel Xavier, Joao Pinto, Sergio Concencaio...

grizzly21
mert 4 eve mit nyertek?

Count Adyn
Macska már gyanakodva néz rám, ugyhogy õ is szurkolhat holnap😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

5w0rdf15h
úgylegyen, képeket várjuk majd amin falatozol

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

mármint elödõntõt akartam írni.... <#idiota><#ravasz1>

Solten
<#idiota> Én is megeszem. Az összes környezõ madarat levadássza. Ma csak 3 verebet hozott be a lakásba. Igazi gyilkológép. <#hehe>

Saor Alba

eltértem a témától...Szóval a Portugálok nem fognak semmit se nyerni itt sem... Pepe nem fogja megmenteni a Portugálokat mindig

csak mondjukj a holland-olasz-francia-spanyol bagázsból csak egyetlen egy csapatot kaphatnak ellenfélül, és azt is csak a döntõben...

igaz ez vonatkozik pl a németekre is...(mint mindenkire az A-B csoportból)

LasCar16
😄DDDddddd nekem már nincsen 😞

#acm

valóban a C.Ronaldo nem lenne közel se lenne Portugália olyan népszerû mint mondjuk 2000-ben vagy 2002-es Vb-n, pedig Luis Figo futballistának nevezhetõ volt és állítom hogy jobb volt mint most ez a csaló rohadék Ronaldo...ez nem futballista csak egy reklámos buzeráns aki feldobja magát

Count Adyn
Én meg megeszem a macskámat basszus😄ASD:SD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

grizzly21
de ha nyernek, mindenkit meg kell verniuk, ugyhogy ez nem szamit (es nyerni fognak) 😊

akkor ne fikázd õket😄😄 jó mondjuk én megértelek abból a szempontból h nekem a Franciák az unszimpatikusak, mert õk mákosak... és náluk van a legtöbb bevándorló nekik kéne az a szabály hogy maximum 3 honosított lehetne egy csapatban...Németekrõl annyit hogy jók

annyiban könnyû a portugáloknak, hogy az úgymond "nagyok" közül, õk kerülhetnek a legkönnyebb úton az elödöntõbe...

LasCar16
én inkább egyes holland élvezeti cikkekkel szimpatizálok 😊)
olasz vereség esetén jöhet az általad említett világos csoda 😉

#acm