Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hollandia - Olaszország 0-2
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Cocis Rãzvan
Codrea Paul
Coman Dãnuþ
Contra Cosmin
Cristea Adrian
Dica Nicolae
Ganea Ioan
Ghionea Sorin
Goian Dorin
Lobont Bogdan
Margaritescu Andrei
Marica Ciprian
Marin Petre
Mazilu Ionuþ
Munteanu Dorinel
Mutu Adrian
Nicolita Bãnel
Niculae Daniel
Ogararu George
Petre Florentin
Petre Ovidiu
Popa Marius Cornel
Rãdoi Mirel
Radu ªtefan
Radu Sergiu
Rat Rãzvan
Rosu Laurenþiu
Tamas Gabriel
Zicu Ianis
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Saor Alba
Saor Alba
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
xtem .}
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
amúgy tippem:
Románia - Franciao. 1-2
Hollandia - Olaszo. 0-1
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
amugy meg Argentín fan vagyok, de ha EB akkor Portugálok v. a Hollandok nyerjenek
FORZA INTER!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Svájc - Csehország 0:1
Portugália - Törökország 2:0
Ausztria - Horvátország 0:1
Németország - Lengyelország 2:0
A mai párosítás szerint, ugyanilyen eredményeknek kéne lenni 😄
Románia - Franciaország 0:1
Hollandia - Olaszország 2:0
szal ennyi ^^
De nem fogok leállni vitatkozni, mert ez így szánalom.
Ha neked az okoz élvezetet, hogy másik csapatot fikázol hát tedd azt.
egyébként láttam a 2006-os VB meccseinek a nagy részét, de biztosan nem ugyanazt néztük ezek szerint.
link
PSN ID: Lord_Mortanius
Esetleg még valaki tud internet oldalakat (az mtv.hu kivételével ), hogy hol lehet a foci eb-t élõben nézni az interneten?
Elõre is köszi.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Köszi szépen, hogy válaszoltál. Azt hallottam én is, hogy az mtv.hu oldalon lehet nézni a meccseket, de nem találtam meg, hogy hol. 😞
Tudnál esetleg még abban segíteni, hogy hol?
Köszi szépen.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A második gól tudatos volt és direkt pörgette fel Klose a lasztit Podolszkinak...<#worship>#worship>Az akció gól..😛
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Az tény, hogy Klose nincs jó fomrában (Bayernben is már-már Podolski-t játszatták helyette), de azért nem kéne leírni õket.
Sajnálni tudom azt aki nem egy csapatnak hanem egy csapat ellen drukkol...