9806
Foci EB 2008
  • Grenzjager
    tippmixen is összejöhetnek szép eredmények
  • Nandusz
    http://hu.sportingbet.com/
    Ez elég jónak tűnik...legalábbis nekem bejött. Első fogadásomat meg is nyertem tegnap.
  • Serpa
    aki fogadni szokott a meccsek eredményeire, hol teszi?
    bwin?
  • Count Adyn
    Hát ha lenne Da Silva ugye:S
  • LES FORZA INTER
    a horvátokat sose szabad leírni, túl jó játékosaik vannak ahhoz, de amit az első meccsen mutattak, az önmagukhoz képest is gyenge, és ez jöhet a pillanatnyi formából, stressz, bármi, ami lehet nemm csak egy meccsig tart, erre alapozva, és a 3 csatáros jól bevált, eddig nem látott német taktika miatt mondom személy szerint én, hogy a németek az esélyesek.

#3234: igen, apám is szokta mondani, hogy a rendzeő csapat akármilyen sz@r is, az egyense kiesésig elrugdossák, már csak a hazai közönség miatt is, utánna meg már úgyis kiesik.
  • Nandusz
    Én egyáltalán nem írtam le a horvátokat. Mint mondottam épp hezitálok, hogy egyáltalán megrakjam-e azt a meccset.
    A másik meccs meg azért lehet necces, mert ugye az egyik rendező ország kiesett, emiatt lehet a bíró támogatni fogja a lengyelek ellen az osztrákokat (lásd 2002 ugye). És épp az a kevés segítség elég lehet nekik a döntetlenhez, esetleg a meglepi győzelemhez.
    Tehát ilyen vonatkozásban az a meccs sem biztosabb a horvát-németnél, magyarán az is három esélyes.
  • Rockynhooo
    "csak mondom h nem egy esélyes a meccs."

sztem mindenképp 3 esélyes, de aztán majd rámcáfolnak az okosok :D
  • Rockynhooo
    #3229,#3230

nem tom mennyire néztek focit az ilyen nagy tornánokon kívül (nem oltás tényleg nem tom..) , de azt mindenképp megkell jegyezni hogy túlságosan leírjátok ezt a Horvát csapatot, tény hogy a Németek az esélyesei a meccsnek, de a Horvát játékosokat nem tartom képzetlenebbnek mint a Németeket, sztem ebbe a meccsben simán benne van az X esetleg egy meglepetés.. bár ha az első fordulot vesszük alapul akkor sima német győzelem.. de sztem ezt kár lenne előre kijelenteni. De aztán nehogy miattam ne rakjátok meg :D csak mondom h nem egy esélyes a meccs.

Amúgy ha ma teszek fel pénzt akkor a hamarabb teszek a Lengyel meccsre mint a Németre.. Lengyelekbe is sokkal több van mint amit mutattak , meg jobb csapat és képzettebb játékosokbol áll mint az Osztrák. Bízom Smolarekben :)
  • w77d
    nagy pech :D

sajnos benne van a pakliban, de én bízom a németekben...
  • Nandusz
    És mi van, ha kibekkelik a horvátok döntetlenre?
  • w77d
    sztem nem lehet probléma a német győzelemmel. A németknek is nagyon kell a pont, így nem fogják elhülyéskedni, és ha komolyan veszik, akkor a horvátok a közelükbe sem érnek. Nem hiába a német válogatott ennek az EB-nek a nagy esélyese..
  • precision
    a nyeremények műszaki cikkek, vásárlási utalványok, ruhák, ilyesmik
    1. helyezett vmi lcd full hd tv -t nyer 2. xbox360at... stb.
  • Nandusz
    a freebeten csak virtuáis a nyeremény, vagy valós lóvéban megy ott is a játék, mint a sportingbet-en?
  • precision
    wiwen eddig a 10 meccsből 9et jól tippeltem majdnem mindet max 25 ponttal, a legkisebbet is 20 ponttal, és még ezzel együtt is csak háromszáz akárhányadik vagyok... vicces

freebeten meg vkinek már 800.000 -e van? lol... nem értem miért nem korlázották egy kicsit a felthető téteket... felrakja a 800.000ezrét vmi tuti tuti meccsre és megduplázza... ja és 3000ről indulnak az új regesek... kb esélytelen behozni
  • Nandusz
    Nem merek fogadni a horvát-német meccsre egyelőre... Ugyanis egyértelműen a németekre tennék, de sztem a horvátok még nem mutatták meg foguk fehérjét, emiatt bizonytalan az a meccs számomra.
    De lehet délután ráteszem a tegnapi 16000 nyereményt.
  • NeoMaN
    Uhh ez a Puhl idült alkesz basszus.
  • fanka93
    jó kis meccs volt a svájc-török,és egy kicsit sajnálom is a házigazda csapatot,mert megint egy szerencsés(szerencsétlen) góllal kaptak ki...
  • Blekk Síp
    Nameg most kaptam emailt, amiben 1.7-es szorzót írnak, amugy meg 1.65
  • poppe
    bwines reklámba figyelitek h németo-anglia meccs van?
  • Solten
  • Lunatic83

Nálunk az egész család nézi a focit! :)
  • w77d
    szerintem nem lesz gond a németekkel, ezt nekik simán kell hozniuk..
  • Blekk Síp
    Erősen gondolkozom, hogy meg merjem-e tenni nagyobb téttel, na majd még sztem megálmodom.
  • Rockynhooo
    dehogynem tartok én a horvátoktol azért nem játszok 1000 fölötti tétetben... ez a kis tét meg arra yo hogy jobban izgulok legalább ...
  • Blekk Síp
    Najó az alázás kifejezés azért erős volt.
  • Blekk Síp
    Holnapi horvát meccsnél, nem érdemes figyelembe venni, hogy Angliát alázták? Bár a németekhez csak nem lesz közük... Bár már volt itt egy olasz-holland meglepetés...
  • LES FORZA INTER
    holland, a mutatott játék alapján jobak, a franciák meg kb semmit nem mutattak.
  • Rockynhooo
    kiváncsi leszek oddsokra...
  • poppe
    holland-francia lesz majd a kockázatos akármire megy a tipp...
  • w77d
    én 20 ezret dobtam már most a németekre :)
  • Rockynhooo
    én csak 300 forintot xD
  • gameplusz

Hja és mindenki tanuljon a hibámból :D
  • fsgh
    Holnap mindenki a Német-Lengyel párost rakja meg. Én is szánok rájuk 3ezret és akkor megint lehet izgulni:DDDDd
  • zoltan93
    most ugy látszik mindenki boldog hát még én
  • Solten
    Na bazz ezt a törökök a sírból hozták vissza...
  • LES FORZA INTER
    hopszi bocsi, töröljétek, nem néztem mennyit ütök, 'cause Im HAPPY :D

holnap német lengyel győzelem?
  • gameplusz
    A németre akkor teszek 2-0-t, az osztrák-lengyelre meg 1-2-t :P
  • LES FORZA INTER
    hátbazz, 10 év öregedés 4 perc alatt, de góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól és plussz 6000,- :D:D:D::D minimumtéttel, 19x-es szorzóval odavág :D:D leszs miből komolyabban tolni :D
  • zoltan93
    sztem ja
  • w77d
    ne szórakozz, csak az EB-re vettem magamnak 3 eredeti német mezt szurkolni, a Bayern cuccom mellé XD