9806
Foci EB 2008
-
Grenzjager #3239 tippmixen is összejöhetnek szép eredmények -
Nandusz #3238 http://hu.sportingbet.com/
Ez elég jónak tűnik...legalábbis nekem bejött. Első fogadásomat meg is nyertem tegnap. -
#3237 aki fogadni szokott a meccsek eredményeire, hol teszi?
bwin? -
#3236 Hát ha lenne Da Silva ugye:S -
#3235 a horvátokat sose szabad leírni, túl jó játékosaik vannak ahhoz, de amit az első meccsen mutattak, az önmagukhoz képest is gyenge, és ez jöhet a pillanatnyi formából, stressz, bármi, ami lehet nemm csak egy meccsig tart, erre alapozva, és a 3 csatáros jól bevált, eddig nem látott német taktika miatt mondom személy szerint én, hogy a németek az esélyesek.
#3234: igen, apám is szokta mondani, hogy a rendzeő csapat akármilyen sz@r is, az egyense kiesésig elrugdossák, már csak a hazai közönség miatt is, utánna meg már úgyis kiesik. -
Nandusz #3234 Én egyáltalán nem írtam le a horvátokat. Mint mondottam épp hezitálok, hogy egyáltalán megrakjam-e azt a meccset.
A másik meccs meg azért lehet necces, mert ugye az egyik rendező ország kiesett, emiatt lehet a bíró támogatni fogja a lengyelek ellen az osztrákokat (lásd 2002 ugye). És épp az a kevés segítség elég lehet nekik a döntetlenhez, esetleg a meglepi győzelemhez.
Tehát ilyen vonatkozásban az a meccs sem biztosabb a horvát-németnél, magyarán az is három esélyes. -
#3233 "csak mondom h nem egy esélyes a meccs."
sztem mindenképp 3 esélyes, de aztán majd rámcáfolnak az okosok :D -
#3232 #3229,#3230
nem tom mennyire néztek focit az ilyen nagy tornánokon kívül (nem oltás tényleg nem tom..) , de azt mindenképp megkell jegyezni hogy túlságosan leírjátok ezt a Horvát csapatot, tény hogy a Németek az esélyesei a meccsnek, de a Horvát játékosokat nem tartom képzetlenebbnek mint a Németeket, sztem ebbe a meccsben simán benne van az X esetleg egy meglepetés.. bár ha az első fordulot vesszük alapul akkor sima német győzelem.. de sztem ezt kár lenne előre kijelenteni. De aztán nehogy miattam ne rakjátok meg :D csak mondom h nem egy esélyes a meccs.
Amúgy ha ma teszek fel pénzt akkor a hamarabb teszek a Lengyel meccsre mint a Németre.. Lengyelekbe is sokkal több van mint amit mutattak , meg jobb csapat és képzettebb játékosokbol áll mint az Osztrák. Bízom Smolarekben :) -
#3231 nagy pech :D
sajnos benne van a pakliban, de én bízom a németekben... -
Nandusz #3230 És mi van, ha kibekkelik a horvátok döntetlenre? -
#3229 sztem nem lehet probléma a német győzelemmel. A németknek is nagyon kell a pont, így nem fogják elhülyéskedni, és ha komolyan veszik, akkor a horvátok a közelükbe sem érnek. Nem hiába a német válogatott ennek az EB-nek a nagy esélyese.. -
#3228 a nyeremények műszaki cikkek, vásárlási utalványok, ruhák, ilyesmik
1. helyezett vmi lcd full hd tv -t nyer 2. xbox360at... stb. -
Nandusz #3227 a freebeten csak virtuáis a nyeremény, vagy valós lóvéban megy ott is a játék, mint a sportingbet-en? -
#3226 wiwen eddig a 10 meccsből 9et jól tippeltem majdnem mindet max 25 ponttal, a legkisebbet is 20 ponttal, és még ezzel együtt is csak háromszáz akárhányadik vagyok... vicces
freebeten meg vkinek már 800.000 -e van? lol... nem értem miért nem korlázották egy kicsit a felthető téteket... felrakja a 800.000ezrét vmi tuti tuti meccsre és megduplázza... ja és 3000ről indulnak az új regesek... kb esélytelen behozni -
Nandusz #3225 Nem merek fogadni a horvát-német meccsre egyelőre... Ugyanis egyértelműen a németekre tennék, de sztem a horvátok még nem mutatták meg foguk fehérjét, emiatt bizonytalan az a meccs számomra.
De lehet délután ráteszem a tegnapi 16000 nyereményt. -
#3224 Uhh ez a Puhl idült alkesz basszus. -
#3223 jó kis meccs volt a svájc-török,és egy kicsit sajnálom is a házigazda csapatot,mert megint egy szerencsés(szerencsétlen) góllal kaptak ki... -
#3222 Nameg most kaptam emailt, amiben 1.7-es szorzót írnak, amugy meg 1.65 -
#3221 bwines reklámba figyelitek h németo-anglia meccs van? -
#3220 -
Nálunk az egész család nézi a focit! :) -
#3218 szerintem nem lesz gond a németekkel, ezt nekik simán kell hozniuk.. -
#3217 Erősen gondolkozom, hogy meg merjem-e tenni nagyobb téttel, na majd még sztem megálmodom. -
#3216 dehogynem tartok én a horvátoktol azért nem játszok 1000 fölötti tétetben... ez a kis tét meg arra yo hogy jobban izgulok legalább ... -
#3215 Najó az alázás kifejezés azért erős volt. -
#3214 Holnapi horvát meccsnél, nem érdemes figyelembe venni, hogy Angliát alázták? Bár a németekhez csak nem lesz közük... Bár már volt itt egy olasz-holland meglepetés... -
#3213 holland, a mutatott játék alapján jobak, a franciák meg kb semmit nem mutattak. -
#3212 kiváncsi leszek oddsokra... -
#3211 holland-francia lesz majd a kockázatos akármire megy a tipp... -
#3210 én 20 ezret dobtam már most a németekre :) -
#3209 én csak 300 forintot xD -
Hja és mindenki tanuljon a hibámból :D -
#3207 Holnap mindenki a Német-Lengyel párost rakja meg. Én is szánok rájuk 3ezret és akkor megint lehet izgulni:DDDDd -
#3206 most ugy látszik mindenki boldog hát még én -
#3205 Na bazz ezt a törökök a sírból hozták vissza... -
#3204 hopszi bocsi, töröljétek, nem néztem mennyit ütök, 'cause Im HAPPY :D
holnap német lengyel győzelem? -
#3203 A németre akkor teszek 2-0-t, az osztrák-lengyelre meg 1-2-t :P -
#3202 hátbazz, 10 év öregedés 4 perc alatt, de góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól és plussz 6000,- :D:D:D::D minimumtéttel, 19x-es szorzóval odavág :D:D leszs miből komolyabban tolni :D -
#3201 sztem ja -
#3200 ne szórakozz, csak az EB-re vettem magamnak 3 eredeti német mezt szurkolni, a Bayern cuccom mellé XD