9806
Foci EB 2008
-
Csesza #3279 kb -
#3278 Ez már durva!
Szerinted akkor itt nem lehet semmilyen témához hozzászólni, csak ha neked írnak üzenetet?
Ezt a höjeséget! -
#3277 aki hülye az hajjon meg -
Csesza #3276 1. látod erről van szó, rohadtul nem neked ment ez az üzenet, de beleszólsz
2. látom nem bírjátok felfogni, mind1 ez a ti hülyegégetek -
#3275 Puhl reggel élőben az m1 műsorában mondta hoogy nem tartja érvényesnek gólt... kb 15 percig ezt mondta, el is magyarázta hülyék kedvéért. -
#3274 Úristen!
Neked üldözési mániád van egy fórumban!
Ez súlyos!!! -
#3273 Mai Tippem. Német-Horvát : x Lengyel-Ausztria : 1 -
Csesza #3272 nah pl. erről van itt nagyban szó -
Monoton #3271 Felhívnám erre a kedves új és régi regeket -
Csesza #3270 én sem vagyok olasz drukker, ergo nem vagyok a "közösségük" tagja ahogy te fogalmazol mégis nyugodatan beírok oda és fórumzok nem basznak ki, nem szarakodnak velem, mert nem kötök bele mindenkibe mikor hozzám sem szolnak, én nem cseszem fel mindenkinek az egyát a hülyeségeimmel, hanem nomrálisan beszélgetünk -
Csesza #3269 nem az volt a lényeg, hogy olasz drukker e vagy nem
hanem az, hogy folyamatosan mindenbe beleszolt, direkte elmentek innen azok akiknek nem tetszett az itteni viselkedés hogy egy másik topikba beszéljék meg, oda is odament és beleszolt, sztem te is ideges lennél ha elmennél valakik miatt egy másik helyre lenyugodni de azok jönnének utánad... -
#3268 -
#3267 Az hogy te hova mesz az a te dolgod egyebkent, de csak akkor lett volna jogos Nandusz-t kib@sznotok, ha a topik cime ala nagybetukkel felirjatok, hogy ide csak azok irhatnak akik elkotelezett hivei az olasz..hat fuvon futkarozasnak (focinak nem neveznem) -
#3266 A "szakértők" az olasz topikban vannak, de nehogy beírjatok nekik valamit, mert az "Őrangyaluk" kivág a francba.
Meg különben is. Oda csak a "közösségük" tagjai írhatnak. -
#3265 mert van uj fejlemeny errol? Nekem a legfrisebb informaciom, hogy Puhl is ervenyesnek itelte, a szakerto is. vagy az olasz topik "szakertoi" mashogy velekednek?:) -
#3264 horvát - német 1-2
osztrák - lengyel 2-2 -
#3263 görögök bocs jót nevettünk -
#3262 eddig mindig igazad volt , ugyh ma nem rakom meg a lengyel győzelmet :D -
#3261 sztem lengyelek nagyon hajtani fognak mert egyetlen esélyük ha tovább akarnak jutni... -
Monoton #3260 horvát 0 - 2 német
osztrák 1 - 1 lengyel -
#3259 göröK :ASD_A:DA_:as-DA: -
#3258 mit tippeltek szerintetek a németek hajtani fognak vagy úgy lesznek vele hogy majd az osztrákokat megverik most jó a döntetlen is???
és a másik meccsre mi a tipp? -
Monoton #3257 o fejezzétek már be plz
-
#3256 írjál még pár hülyeséget........
énse megyek pl mások szurkolói fórumába beszologatni
bírom az ilyen okostonikat akik jobban tudják mi a szabályos mint a hozzáértők -
#3255 Nem véletlen van kint a bannerben
http://www.telesport.hu/merkozesek -
#3254 horvát - német
osztrák - lengyel -
#3253 Megneztem miket irkalt ott, semmit nem lattam, amiert akar 1 buntetopont is jogos lenne, nemhogy egy ban. Ez szanalmas, azert mert valaki teljesen jogosan (kozos erdek a szep foci) megszolja az olasz focit azert sem jarna semmi, mert maganvelemeny, nemhogy azert hogy azt a (teljesen szabalyos) golt vitassa meg. Majd azt csinalom hogy nyitok egy portugal/holland fan topikot, es aki beleir barmi kritikat azt elkuldom banra.
-
#3252 Milyen meccs lessz ma?:P annyit tudok hogy B.csoport szerintem de nem tudom a párosításokat Német,Orosz,Görök,Lengyel???? és ha az akkor ki kivel játszik? -
#3251 passz:/ -
#3250 te jo eg, miert?? -
#3249 Uhh :S -
#3248 mert elkezdett belhézni az olasz topicban is
ideje volt -
#3247 Mé' nyomták ki Nanduszt? :O -
#3246 pl tegnap esti meccs
gólok -
#3245 tegnap írtam a progit amivel minden mecs összefoglalója megnézhető tök egyszerűen -
#3244 Soccerpulse.com
Persze regisztrálni kell. Pl. HD minőségben az összes eddigi gól fennt van az egyik topikban. (Aljazeera HD) -
#3243 szerintem ez ellen a német csapat ellen,max egy X-re lehetnek jók a horvátok. -
#3242 Osszefoglalokat neten hol lehet nezni? Pl tegnapi portugal? A youtube-on amiket eddig neztem mind le vannak szedve jogi dolgok miatt. -
#3241 jaja, én ott nyomom, de egyelőre nem merek nagy pénzeket felrakni, sajnálom az ösztöndíjam :D -
#3240 "Ez elég jónak tűnik"
ja.
úgy láttom 5000ft bónuszt is adnak ...