9806
Foci EB 2008
-
#4119 A bibi csak az, hogy a Hollandok most annyira jók, hogy az oroszoknál és a spanyoloknál is jobbak. Innentől kezdve érthető, hogy miért hisszük olyan jóknak őket: -
#4118 este Hajrá Hollandia!!!! -
#4117 Ez a roman csapat nagyon jo!Oszinten szolva elegge lesajnaltam oket ebben a csoportban,de foldon jaratva a labdat es kenyszeritokben marha latvanyosak es pontosak.Sok a biroi tevedes,de megerdemeltek legalabb az egyik pontot.Hajra hollandok. -
#4116 hál istennek nem.mer a végén hozták a formájukat (szinészkedés, összeestek látványosan a saját lábukba)... -
#4115 gyere msnre maki -
sziszkofiu #4114 Hát egy állat jah,20 ezer ft-ot rakott a meccsre,azt elbukta. -
#4113 ? -
#4112 Miért érzitek ti olyan erősnek a Hollandokat amúgy? Építő jellegű dolgokat várok. Mert egy meccsből nem lehet következtetni, az Oroszok sem rosszak mégis úgy jöttek össze a dolgok, hogy a Spanyolok kivégezték őket. Nem hiszem, hogy ilyen két gólos mennyiségben jobbak lennének a hollandok a franciáknál. -
#4111 Ezért lett döntetlen:) -
#4110 Jó este Franciáknak nagyon menniük kell különben elég nagy gebasz van :/ -
#4109 na most mondjátok hogy a bíró olaszokkal volt...........
szánalom -
#4108 ehhez csak azt tennem hozza hogy veletlenek nincsenek:) -
#4107 egyből meg akarják nyerni egy ház árát... -
#4106 varunk vissza a meccs utan:) Naiv vagy ha komolyan gondolod hogy a franciak, akiknek csak egy nyomorult dontetlenre futotta a romanok ellen, ergo egy szinten vannak az olaszokkal, akiknek szinten csak egy dontetlenre tellett - nem kapnak ki legalabb 2 gollal -
#4105 A szerencsejáték a vesztesek sportja. Mondá valá Kvájgonn Dzsinn Jedi mester. -
#4104 hehe
szívás... -
#4103 micsoda pénzekben fogadtok ti...:DD én ilyen 500-1000 FT-ben teszek tippmixen -
#4102 jó kis meccset hoztak össze az olaszok és a románok. -
#4101 örülhetnek? ja megint az olasz fanok lesznek az elvakultak, semmivel nem voltak jobbak a románok, max a norvég bíróval együtt.. ennyi a nagy helyzet -
primavis #4100 azzal nem segited, inkább egy döntetlennel. Akkor a hollandok nem dőlhetnek hátra a románok ellen és a farcia/olaszon győzzön a jhobbik! -
#4099 ilyen viharban nem is baj:P -
#4098 R.I.P. w77d
reméljük nemgondolta komolyan az autobalesetes poént :-cccc -
#4097 nem,de nem rajtuk fog múlni.magyarul már csak matematikailag maradnak benn -
#4096 minek segíteni az olaszokat, nem érdemlik meg sztem, elég gyengék -
Csesza #4095 nem -
sziszkofiu #4094 Maszka bazzz 20 ezer ft-ot bukott a meccsen. -
#4093 nem akkor is az utolsó forduló dönt... -
#4092 1 kapufa és 1 kihagyott büntető a románok mérlege.
szvsz leirtátok a franciakat mert ikszeltek a romanokkal..tessék.
este egy fra gyzelem és élen a franciak..
uccso fordban meg egy iksz és kész páááá.
fra.roman továbbjutás lenne annak örülnék igazábol :) -
primavis #4091 este is döntetlen lesz! -
Grenzjager #4090 Na most én is izomból a hollandoknak szurkolok. Egy 5-3-as végeredmény tök jó lenne, s mondjuk az uccsó 10 percben 3 francia piros, hogy ezzel is segítsük az olaszokat az uccsó meccsükön. -
#4089 ok csak ilyen még nem fordult elő velem, szal... -
#4088 most akkor ha nyernek a csigazabálók,akkor az olaszoknak pápá?:S -
#4087 A bírót ne fikázzátok, a mérkőzés képe alapján örülhetnek az olaszok, hogy nem kapta ki! -
Monoton #4086 ird 1x :DD -
primavis #4085 rosszul nézted! Amikor Zambrotta beadta Tamas/Goian még az 5,5-ös vonalon volt a három olasszal együtt! -
#4084 ezek a románokXDXD -
#4083 kiütötte.. -
#4082 nah én meg indulok be a városba nézni a nagy kivetitön a holland franciát
hajrá hollandok!!! -
#4081 megkaptam a te hsz-edet, az enyém meg eltünt :) -
#4080 látom nagy meccsről marattam le :S vki összefoglalná hogy ki volt a jobb,és miért?