Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyire még nem örültem Ibra góljának 😛
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
REAL MADRID
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem értem mit rinyáltok, hogy jajj hátul passzolgatnak, jajj hogymerikezt. Ugyanúgy játékban van a labda, ugyanúgy az õ idejük is megy. Érik a görög gól <#nyes>#nyes>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
játékvezetõ meg jó lenne,ha a zsebébe is merne nyúlni,mert ez az utolsó seggrugdosás is megért volna egy lapot
megértem én,hogy így nyertek,de ez egészen egyszerûen szánalmas!nem tudnék ilyen csapatnak szurkolni,még ha igakisz kolobiniszponuszosz-nak hívnának sem 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Arról nem beszélve a Spanyolok bemutatkozása elég masszív volt,igy aki itt kikap,az igen kilátástalan helyzetbe kerülne.Igy igazán egyik se kockáztat.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
REAL MADRID
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ilyet még nemláttam 😄DDDDDD
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
fonetikusan :
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
REAL MADRID
myp2p.eu