9806
Foci EB 2008
-
#4160 ORANJEEEE!!!!!!!!!!!!!!
-
#4159 -
Cat 02 #4158 Azért ha megnézed olaszok korrektek voltak... 16 oson belül felrúgták, egyből felpattant mert nem volt semmi, simán szöglet lett volna, de nem ugatott mert már úgyis befújta. -
#4157 A legrosszabb a fociban meg a : HA -
primavis #4156 ilyen minden tizenhatosra való beivelésnél akad s nem csak egy! A vicces pont az, hogy nagy tam-tammal beharangozták az Eb előtt, hogy birók mennyire fogják büntetni a szimulálásokat! No láttuk tegnap is, ma is! -
#4155 Minden EB-n és VB-n a bírókra mutogatás megy. Egy meccs nem csak a bírókon múlik, de az benne van a fociban hogy benéznek 1-2 dolgot. Amelyik csapat csak a bíróra mutogat, ott nem stimmel valami.
Világbajnokként 2 meccs alatt 1 pontot összehozni, majd bírókra mutogatni főleg vicc. -
Csesza #4154 11es megadható volt, Panuccinak nagyon rossz helyen volt a keze :S -
#4153 Omg fociztal Te valaha?Gondolod szandekosan fejelte le a csapattarsat hogy annak szetrepedjen a homloka?
A szineszkedest meg nem ok talaltak ki,minden valogatott jatszik az idovel ha vezet.Nem vagyok elfogult,egyszeruen csak szeretem ha David legyozi Goliatot. -
#4152 sztem be lehett fújni a tizit.. nyakánál lerántotta, akármennyire is rájátszott a román -
#4151 de szó van.
adtak egy kamutizit, és nem adtak meg egy szabályos gólt, lefogadom ha azt a gólt megadják románok nem egyenlítettek volna ki... -
Grenzjager #4150 a franciák ellen be kell fújni 2 kamu tizit + jogtalanul kiállítani 2 franciát... aztán a meccs után talán Platini sem fogja ellenezni a videóbírót.... -
Cat 02 #4149 Az h hozzáér egy picit és félórát fekszik a földön ? H színész társulat ? H lefejeli a társát ? :D:D:D:D -
#4148 erről azért szó nincsen. -
#4147 Viszont már továbbjutottak... -
Grenzjager #4146 bwin: POL-CRO
1: 2,3
2: 2,75
X: 3,5
ez azért furi nekem...a horvátok ennél zért jobbak -
#4145 a bírók meg tényleg szánalmasak (tisztelet a kivételne). és ami még szánalmasabb az az ,h 2008 at írunk és még mindíg ez megy... kajak látják az emberek, h elfogult a bíró, mégse történik semmi!!! mi meg (meg a játékosok) törődjünk bele... -
#4144 de én nem egy meccs alapján mondom ezt :S
ugyanis ezek a játékosok nem csak az EB-n játszanak
a csapategység meg igenis leszűrhető egy meccs alapján is.én ezt gondolom -
karajjj #4143 hát igaz, hogy nem tétmeccs volt, de azért az a 3:1 az kifejezetten szép volt az olaszok ellen :DDDDDD -
#4142 Ember ha egyszer a mi valogatottunkat latnam ilyen undoritoan jatszani tetmeccsen,eletem nagy napja lenne... -
#4141 hát igen zidane az zidane -
#4140 Nem tudom még mindig azt mondom,hogy egy meccs alapján badarság messze menő következtetéseket levonni az agyonsztárolt eszméletlen hátsó sorról, meg a világverő középpályáról :) -
Cat 02 #4139 Huh baze, szegény olaszok.
Béna bíró, köcsög románok, péntek 13 ...
Nem vok nagy focista, meg semmi, spanyolokat szeretem max Casillas miatt, de ez a meccs. Románok undorítóan játszottak olaszok mellett, a bírót meg se említem. Egész kocsma kárörvendően nevetett mikor Bufon kivédte a 11-est... -
#4138 olaszokkal ugyanazt csinálják mint 02-ben, SZÉGYEN HOGY EZ UJRA MEGTÖRTÉNT! -
#4137 Egy kis emlekezteto a 2002-es vb birokrol:
korea vs italy, spain
de ez joval szebb emlek:
Zidane vs Brasil
Ezt meg ugy is szivesen nezem, hogy mindig is a brazil focit szerettem a legjobban. Ez egy all time classic -
Monoton #4136 -
#4135 Csalódás volt megint az olasz csapat.
Attól függetlenül, hogy elvettek egy gól tőlük.
Egy biztos: olasz - francia, kemény meccs lesz. -
#4134 16+
egy
ketto
harom -
#4133 így -
#4131 Ez tény. -
primavis #4130 mindenesetre a románok megfosztottak/megmentettek egy sztriptizszámtól is! Ki tudja, hogy néz ki az olasz csaj aki beigérte? -
#4129 khm, nem akarok senkit bántani, de Donadoni is a második mérkőzésre "rakta össze" a megfelelő(??)csapatot, nem kevésbé bal*asz, mint a franciák mestere. -
#4128 nincs ezen mit magyarázni, meg kell nézni egy meccsüket, és látod, hogy focit játszanak. mint ahogy ha ránézel a németek játékára, jogosan rohanhatsz a mellékhelyiségbe.. -
#4127 Mostmár a hollandokon mulik minden:S
Fa-pa-pucs!!!!xD -
karajjj #4126 az első holland meccs előtt mindenki itt fikázta a védelmüket -
#4125 ja igen:az igazán lényeges az,hogy igazi CSAPATOT alkotnak.nagyon érzik egymást,pontosak a passzok ergo jól járatják a labdát és a befejezéssel sincs semmi baj,sőt! -
#4124 e mellé még párosul egy balfasz edző is. -
#4123 bizony, Ribéry és a fekák kevesek lesznek -
#4122 a franciaktol nagyon hianyzik a karmester. Amiota a vilag legtechnikasabb jatekosa elhagyta oket nincs bennuk potencia szerintem -
#4121 hm.ezt már leírtam,de akkor jöjjön mégegyszer.igaz,nem a legjobb érvelés,de igaz :)
szóval:a hollandoknak eszméletlen erős a hátsó soruk,akiknél még erősebbek a támadóik és mindezt megfejelve ott vannak a középpályások,akik egyedül is megnyernék az egész tornát! :) -
#4120 Hajrá!