9806
Foci EB 2008
  • Solten
    ORANJEEEE!!!!!!!!!!!!!!

• dartonita
  • Cat 02 #4158
    Azért ha megnézed olaszok korrektek voltak... 16 oson belül felrúgták, egyből felpattant mert nem volt semmi, simán szöglet lett volna, de nem ugatott mert már úgyis befújta.
  • NeoMaN
    A legrosszabb a fociban meg a : HA
  • primavis
    ilyen minden tizenhatosra való beivelésnél akad s nem csak egy! A vicces pont az, hogy nagy tam-tammal beharangozták az Eb előtt, hogy birók mennyire fogják büntetni a szimulálásokat! No láttuk tegnap is, ma is!
  • NeoMaN
    Minden EB-n és VB-n a bírókra mutogatás megy. Egy meccs nem csak a bírókon múlik, de az benne van a fociban hogy benéznek 1-2 dolgot. Amelyik csapat csak a bíróra mutogat, ott nem stimmel valami.

Világbajnokként 2 meccs alatt 1 pontot összehozni, majd bírókra mutogatni főleg vicc.
  • Csesza
    11es megadható volt, Panuccinak nagyon rossz helyen volt a keze :S
  • dartonita
    Omg fociztal Te valaha?Gondolod szandekosan fejelte le a csapattarsat hogy annak szetrepedjen a homloka?
    A szineszkedest meg nem ok talaltak ki,minden valogatott jatszik az idovel ha vezet.Nem vagyok elfogult,egyszeruen csak szeretem ha David legyozi Goliatot.
  • doddencs
    sztem be lehett fújni a tizit.. nyakánál lerántotta, akármennyire is rájátszott a román
  • ForzaInter
    de szó van.

adtak egy kamutizit, és nem adtak meg egy szabályos gólt, lefogadom ha azt a gólt megadják románok nem egyenlítettek volna ki...
  • Grenzjager
    a franciák ellen be kell fújni 2 kamu tizit + jogtalanul kiállítani 2 franciát... aztán a meccs után talán Platini sem fogja ellenezni a videóbírót....
  • Cat 02 #4149
    Az h hozzáér egy picit és félórát fekszik a földön ? H színész társulat ? H lefejeli a társát ? :D:D:D:D
  • 5c0rp330n
    erről azért szó nincsen.
  • REALista
    Viszont már továbbjutottak...
  • Grenzjager
    bwin: POL-CRO
    1: 2,3
    2: 2,75
    X: 3,5

ez azért furi nekem...a horvátok ennél zért jobbak
  • reaper4
    a bírók meg tényleg szánalmasak (tisztelet a kivételne). és ami még szánalmasabb az az ,h 2008 at írunk és még mindíg ez megy... kajak látják az emberek, h elfogult a bíró, mégse történik semmi!!! mi meg (meg a játékosok) törődjünk bele...
  • ProGabe #4144
    de én nem egy meccs alapján mondom ezt :S

ugyanis ezek a játékosok nem csak az EB-n játszanak

a csapategység meg igenis leszűrhető egy meccs alapján is.én ezt gondolom
  • karajjj
    hát igaz, hogy nem tétmeccs volt, de azért az a 3:1 az kifejezetten szép volt az olaszok ellen :DDDDDD
  • dartonita
    Ember ha egyszer a mi valogatottunkat latnam ilyen undoritoan jatszani tetmeccsen,eletem nagy napja lenne...
  • reaper4
    hát igen zidane az zidane
  • Kaplan
    Nem tudom még mindig azt mondom,hogy egy meccs alapján badarság messze menő következtetéseket levonni az agyonsztárolt eszméletlen hátsó sorról, meg a világverő középpályáról :)
  • Cat 02 #4139
    Huh baze, szegény olaszok.

Béna bíró, köcsög románok, péntek 13 ...

Nem vok nagy focista, meg semmi, spanyolokat szeretem max Casillas miatt, de ez a meccs. Románok undorítóan játszottak olaszok mellett, a bírót meg se említem. Egész kocsma kárörvendően nevetett mikor Bufon kivédte a 11-est...
  • ForzaInter
    olaszokkal ugyanazt csinálják mint 02-ben, SZÉGYEN HOGY EZ UJRA MEGTÖRTÉNT!
  • grizzly21
    Egy kis emlekezteto a 2002-es vb birokrol:
    korea vs italy, spain
    de ez joval szebb emlek:
    Zidane vs Brasil
    Ezt meg ugy is szivesen nezem, hogy mindig is a brazil focit szerettem a legjobban. Ez egy all time classic
  • Monoton
  • Kit--Kat
    Csalódás volt megint az olasz csapat.
    Attól függetlenül, hogy elvettek egy gól tőlük.
    Egy biztos: olasz - francia, kemény meccs lesz.
  • Count Adyn
    16+

egy
    ketto
    harom
  • Rage47
    így
  • Count Adyn
    Ez tény.
  • primavis
    mindenesetre a románok megfosztottak/megmentettek egy sztriptizszámtól is! Ki tudja, hogy néz ki az olasz csaj aki beigérte?
  • minimize
    khm, nem akarok senkit bántani, de Donadoni is a második mérkőzésre "rakta össze" a megfelelő(??)csapatot, nem kevésbé bal*asz, mint a franciák mestere.
  • 5c0rp330n
    nincs ezen mit magyarázni, meg kell nézni egy meccsüket, és látod, hogy focit játszanak. mint ahogy ha ránézel a németek játékára, jogosan rohanhatsz a mellékhelyiségbe..
  • Count Adyn
    Mostmár a hollandokon mulik minden:S
    Fa-pa-pucs!!!!xD
  • karajjj
    az első holland meccs előtt mindenki itt fikázta a védelmüket
  • ProGabe #4125
    ja igen:az igazán lényeges az,hogy igazi CSAPATOT alkotnak.nagyon érzik egymást,pontosak a passzok ergo jól járatják a labdát és a befejezéssel sincs semmi baj,sőt!
  • ForzaInter
    e mellé még párosul egy balfasz edző is.
  • Christiansen
    bizony, Ribéry és a fekák kevesek lesznek
  • grizzly21
    a franciaktol nagyon hianyzik a karmester. Amiota a vilag legtechnikasabb jatekosa elhagyta oket nincs bennuk potencia szerintem
  • ProGabe #4121
    hm.ezt már leírtam,de akkor jöjjön mégegyszer.igaz,nem a legjobb érvelés,de igaz :)

szóval:a hollandoknak eszméletlen erős a hátsó soruk,akiknél még erősebbek a támadóik és mindezt megfejelve ott vannak a középpályások,akik egyedül is megnyernék az egész tornát! :)
  • REALista
    Hajrá!