Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
REAL MADRID
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vagy ez nem csak az EBre érvényes? mert akkor EB után amatõr meccsre invitálnám õket, kihozunk innen egy csapatot 😄
REAL MADRID
na a hispanyolok 4. gólja les volt, a svédek második gólját pedig támadó fault elõzte meg, de se baj nyert mindenki akinek drukkoltam, csak a tippeim nem jöttek be
REAL MADRID
REAL MADRID
ELõre is köszi
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
fõleg azért ne menjünk mert tényleg teljesen más stílust képviselünk.
REAL MADRID
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
az igaz hogy általában a védelemre alapoznak, de 06 ban és tegnap én láttam szép támadásokat is
na de mind1, még leharapjátok fejem.Inkább oldjátok a hangulatot egy kis Poldi, te hülye lengyel rigmussal -.-'
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
やられたらやり返す。倍返しだ!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.