Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
mivel vége az elsõ körnek,gondoltam ideje ezeket beszúrni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Norbi1990
Hmm.Biztos valami Portugálok voltak <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Nandusz
Gratula a spanyoloknak a tegnapi sziporkázó gyõzelmükhöz, remélem bejutnak az elsõ négybe.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

fanka93
este Hajrá PORTUGÁLIA 😊😊 odaverik a cseheket...remélem 😄

LES FORZA INTER
törökök nyernek, meg a portugálok, legalábbis remélem, mert tippmixen a tegnapi 2 meccsel együtt 14es a szorzóm, meg egy 1000rest még ma is rá szánok török megszállóinkra.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

szucsy89
persze meg már lassan gólkirály lesz..😄
poppe
pepe nyócat rúg ma, este meg svájcnak drukkolok 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Rockynhooo
nem tom de igazábol tegnap kezdtem iwiwen.. anno mikor a vb játék volt észnélkül eljátszottam a pontjaimat mert mindenre fogadtam.. de most csak olyanokat rakok meg max ponttal amiket biztosra veszek , szal kivárásra megyek... spanyolokat mindig rakom maxal me ugye a saját csapat adja a bónuszt 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
hanyadik vagy összetettbe?😛
NeoMaN
Hajrá Portugális, hajrá Svájc!

Rockynhooo
Igen ott is meg az iwiwes játékban is részt veszek. Iwiwen rakom max ponttal a törököket meg a portugálokat is, mixen meg egy ezres 😊

Mert egy újszülöttnek minden vicc új! Régen volt védõ, középpályás, csatár, ma ugyanaz a helyzet csak másként hivják. Csatárnak csak az elõretolt éket tartják, a kizárólag védõmunkára alkalmast tartják a saját kapu közelében, mig a legtöbb játékos mindkét feladatot (védõ-támadó ellátja). Hogy hol helyezkedik az attól függ, hogy milyen jó szervezõ, milyen gyors és melyik lábát tudja jobban használni. Megszüntek 2-3 poszt kivételével a kötöttek. A régi hátvédek egyben szélsõk is, a középpályásokból meg rendszerint 5-6 is lehet. Ebbõl a szempontból sem Hidegkuti ,sem Puskás nem volt elõretolt csatár, hanem középpályás s legfeljebb Kocsis tartózkodott szinte csak elõl, de hasonló volt a helyzet Pelével is. S ennek már 50-60 éve! Mennyiben tér el ettõl pl. Kaka szerepe a Milanban? Ráadásul ma már a söprögetõ és az elõretolt ék is szerepet cserélhet idõnként, ha a helyzet úgy hozza. Gyakorlatilag csak a kapusnak van kötött helye.
Sajnos énis így gondolom 😞

REAL MADRID

Frei nélkül már semmire sincs esélyük a helvéteknek.

Punker
hol fogadsz tipp mix?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rockynhooo
szerintem a svájciak , meg is rakom a törököket meg a portugálokat egy ezressel 😊

Punker
na ma este a törökök vagy a svájciak köszönnek el? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LES FORZA INTER
nekem is pont ez jutott eszembe.
vagy ez nem csak az EBre érvényes? mert akkor EB után amatõr meccsre invitálnám õket, kihozunk innen egy csapatot 😄

be lehet még kerülni az osztrák keretbe?<#finom><#hehe>
Palinko
ez már igen 😊
<#wink>

REAL MADRID

Solten
Királyság... <#vigyor>

Saor Alba

A magát a nem hivatalos osztrák szurkolói sör gyártójának tituláló Ottakringer úgy döntött, doppingolja kicsit a játékosokat. Aki betalál a lengyelek, illetve a németek ellen, élete végéig ingyen ihatja Ausztria egyik legnépszerûbb sörét. <#idiota> már megéri...

Sörsátor kaput....
na a hispanyolok 4. gólja les volt, a svédek második gólját pedig támadó fault elõzte meg, de se baj nyert mindenki akinek drukkoltam, csak a tippeim nem jöttek be

LES FORZA INTER
csak Léderer nem javította magát, de hallottunk már csúnyábbat is szerencsétlentõl.

errõl az jut eszembe, mikor a vb-n a svájc-ukrajna elõtt koko megmondta, hogy "senderson"(eredeti nevén senderos) sérült és nemjátszik, aztán léderer egész meccsen azt ordítozta, hogy SENDEROOOOS!!!! :ASFD::SDFsd
Solten
hoppsz... <#idiota>

Saor Alba

Rockynhooo
ez a kommentátor Zagorakist odaképzelte vagy van egy Zagorakis hasommás? <#idiota>

LES FORZA INTER
egyb. ezek a görögök nyerték anno az EB-t? nah jó már akkor sem hittem a szememnek, és azóta sem hiszem el, de a lényeg Ibrakadabra 😄😄. még jó hogy csak a 2. félidõt néztem meg.

LES FORZA INTER
ollé olllllééééééééééééééééééééé 😄

threeman
köszi

ez kiez, aki nem tudja kimondani, hogy ibrahimovic???? najó, megértem tényleg nehéz szó de sokadszorra azért má nemkéne elkúrni 😄
threeman
jó 😄 de úgy általában melyiken szokták?

Pigo
Nem szorosan az eb-hez kapcsolódik, de nem tujdátok mit énekelt az egész stadion most a meccs vége felé, meg az egész olasz hollandon végig(olllééé,....olllééé)

ELõre is köszi

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Palinko
ne is mert nem tudom pontosan a bl keretet, és ne keverjük a klubbcsapatokat be.
fõleg azért ne menjünk mert tényleg teljesen más stílust képviselünk.
NeoMaN
<#eplus2>

már nem

REAL MADRID

threeman
nyomatják vmelyik rádióban a közvetítést???

Mor3llo
Nem.De a csapat csatárok nélkül hogy is létezhet ? Ne menjünk bele szerintem...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Palinko
igen csak csatároknak van megengedve a gól rúgás. na más a stílusunk...

az igaz hogy általában a védelemre alapoznak, de 06 ban és tegnap én láttam szép támadásokat is
Mor3llo
Ajjaj 😊 lehet akkor az én olaszfoci szimpatizáns ismerõseimnek is el kell venniük a kezüket a szemük elõl😉 õk is így látják.Hogy tud egy klubcsapat BL-t nyerni csatár nélkül ? nemtudom, de a Milan megmutatta 😄
na de mind1, még leharapjátok fejem.Inkább oldjátok a hangulatot egy kis Poldi, te hülye lengyel rigmussal -.-'

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Palinko
van egy tippem! de tényleg fogadd meg. mikor nézed az olasz meccseket vedd el a kezed a szemed elõl. és látni fogod a dolgokat.
Győri Devi
nem vagyok az mig nem pénzt bukok rajta

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

gabber_saviola
miért?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

NeoMaN
Ja és SPANYOL!
😄DDD

Mor3llo
nem kell messzire menni egy jó kis védõmunkás meccs miatt 😊

NeoMaN
Pont ezért örülök, hogy a támadóknak megy jobban /Német, Holland, Portugál, Svéd/.