Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan, Fabregas miért? kb. 20 percet játszott... Meireles is fura, Ronaldo se volt egetrengetõ
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Portugáliara fodadtam 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
jah errõl a sportingbetrõl valaki mondana pár szót? pl mi kell a regisztráláshoz és a játékhoz, milyenek az oddsok.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
a lényeg:nem érdekel,hogyan néz ki és nekem elég informatív.mint látod,fél perces munka hogy táblázatokat szúrjak be belõle ide a topikba ( term. bárhova),amik teljes mértékben átláthatóak,értelmezhetõek,egyszerûek és minden rajta van,ami kell
nem írtam egy szóval sem,hogy a másik progi nem jó!tényleg elég pofás és rendkívül hasznos!csakhogy nekem még mindig jobban kézre áll az (megszokásból),hogy felmegyek x oldalra és ott nézem meg a meccsek statisztikáit
végig sikeresen elbeszéltünk egymás mellett 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ha kipróbálod a progit megérted mennyivel másabb ha egy kattintással megnézheted az adott mecs góljait adatait gólszerzõket csapatok felállását képekkel.
Ez nem ellened szólt de az nso-s program ehhez képest elég gagyi
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
mai meccsekre tippjeim:
0:2
1:3
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amit beraktál alig olvasható a rossz háttér és a kis betük miatt
ezért megmutattam, hogy hogy néz ki a EURO 08 Center programban
ééééted?
csak példaként mutattam egyet
a góllövõlista pedig tök jó miért lenne katyvasz? (ami amúgy nem tudom mi)
ahogy nézi az ember a góllövõket mutatja az arcokat is váltakozva amelyik játékoson vagyunk
Ezt nem kell kitölteni mindig van frissítés mecsek góljaival összefoglalóival adataival érdekeségekkel himnuszokkal stb
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
sok szerencsét mindenkinek! <#rolleyes>#rolleyes>
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
én bévinen eddig 4-t,most még kaparok valamit össze szerintem egy tippmixre
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
szerintem a mai meccseken a Csehek és a Törökök fognak nyerni.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
De sztem a törökök képesek megverni Svájcot. Lényegében ez az elsõ ilyen jellegû fogadásom, de legalább így kiemeltebb figyelemmel fogom nézni a meccset, ugyanis ez szintén az érdektelen kategória lenne számomra.
Egyébként itt: https://hu.sportingbet.com/ fogadtam.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
EB-kalauz 2004
PSN ID: Lord_Mortanius
ezt ugyebár az NSO-s szurkolói füzetbõl vágtam ki.ugyebár én töltöm ki,és nekem tökéletesen megfelel.valahogy nem érdekel milyen a háttér,a lényeg hogy tökéletesen mûködik minden,és teljesen áttekinthetõ