Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fanka93
azért látszik kicsit,3 portugál befigyel 😛

Euro 2008, az elsõ kör álomcsapata: Cech - Giovanni van Bronckhorst, Pepe, Petter Hansson - Tranquillo Barnetta, Raul Meireles, Cesc Fabregas, Wesley Sneijder - Cristiano Ronaldo, Lukas Podolski, David Villa.

Ugyan, Fabregas miért? kb. 20 percet játszott... Meireles is fura, Ronaldo se volt egetrengetõ

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

poppe
húdebátóór <#vigyor2>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Gunnersboy
háromezer valamennyiedik -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

MaSzKa
Csehország - Portugália

Portugáliara fodadtam 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

zoltan93
valaki szokott fogadni myvipen a meccsekre? aki igen az pl mindja meg hányadik. én 1330. vagyok😄

fanka93
nekem tetszik mind2

LES FORZA INTER
szvsz ha nem az volt a horvátok igazi formája, a németek sem mentek teljes erõbõl, akkor fix német siker. a lengyel osztrák meg elnézve a lengyeleket, a házigazda kikap, ha pedig ez így leszs, és ma a portugálok és a törökök nyernek, nagyon fogok örülni.

jah errõl a sportingbetrõl valaki mondana pár szót? pl mi kell a regisztráláshoz és a játékhoz, milyenek az oddsok.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

ProGabe
/utolsó hsz-em a témában/

a lényeg:nem érdekel,hogyan néz ki és nekem elég informatív.mint látod,fél perces munka hogy táblázatokat szúrjak be belõle ide a topikba ( term. bárhova),amik teljes mértékben átláthatóak,értelmezhetõek,egyszerûek és minden rajta van,ami kell

nem írtam egy szóval sem,hogy a másik progi nem jó!tényleg elég pofás és rendkívül hasznos!csakhogy nekem még mindig jobban kézre áll az (megszokásból),hogy felmegyek x oldalra és ott nézem meg a meccsek statisztikáit

végig sikeresen elbeszéltünk egymás mellett 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fanka93
kösz!

Breki33
attól még ronda marad

ha kipróbálod a progit megérted mennyivel másabb ha egy kattintással megnézheted az adott mecs góljait adatait gólszerzõket csapatok felállását képekkel.

Ez nem ellened szólt de az nso-s program ehhez képest elég gagyi

poppe
csak én állok ma svájc oldalán?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

ProGabe
kattints rá,és egybõl nem egy összenyomott valamit mutat,ergo olvasható.na mind1,eleve nem kellett volna vitába bonyolódnunk ez ügyben 😊

mai meccsekre tippjeim:

0:2
1:3

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
már írtam korábban de akkor újra

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=12717
Breki33
igen pontosan ez történt

amit beraktál alig olvasható a rossz háttér és a kis betük miatt
ezért megmutattam, hogy hogy néz ki a EURO 08 Center programban
Breki33
EURO 08 Center

már többször írtam pl ebben a hozzászólásban amire most irok

ProGabe
nem érted!én beszúrtam két képet,hogy ITT A TOPIKBAN mindenki láthassa hogy állnak a csoportok,és hogyan áll a góllövõlista.ezzel szemben te beszúrtál két képet,hogy reklámozd (na nem úgy 😊 azt a programot

ééééted?

Breki33
miért lenne csak egy csoport

csak példaként mutattam egyet

a góllövõlista pedig tök jó miért lenne katyvasz? (ami amúgy nem tudom mi)

ahogy nézi az ember a góllövõket mutatja az arcokat is váltakozva amelyik játékoson vagyunk

Ezt nem kell kitölteni mindig van frissítés mecsek góljaival összefoglalóival adataival érdekeségekkel himnuszokkal stb

fanka93
adnál egy linket honnan szedjem le?thx!

ChuckyHUN
Ez milyen progi???

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

fanka93
én is,tegnap nagyot csalódtam a görögökben...

HUNMarcus
én az orosz-görög meccsre leszek kíváncsi, remélem az oroszok hozzák a meccset a görögöket meg el lehet felejteni...

PS3 ID: marcogi zsírkutya

gabber_saviola
Horvát meccsen egy döntetlent, a másikon pedig Lengyel gyõzelmet várok.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fanka93
van benne valami,csak azt nem tudom,hogy a horvátok a valós formájukat mutatták az osztrákok ellen,vagy csak annyit játszottak amennyi kell?<#confused>

horvátok jók lesznek egy x-re

fanka93
holnapra szentetek tegyem meg 1 szelvényre,1000 forintból a német,és az osztrák gyõzelmet?

HUNMarcus
én is ebben bizakodom, de ha bejön a délutáni meccs, akkor csak 4180-at teszek az estire, vagy egy limit amit tartani akarok!

sok szerencsét mindenkinek! <#rolleyes>

Nandusz
nem rossz...szinte biztos nyereményre számíthatsz 1,7 oddsal...így este meg ráteheted a megnyert 9180ft-t a törökökre. Szép kis pénz fogja ütni a markod a nap végére 😊

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

9csöves9
<#eljen>

én bévinen eddig 4-t,most még kaparok valamit össze szerintem egy tippmixre

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

HUNMarcus
nem szórakozok, megtettem portugálokra 5400-at

9csöves9
ne akarj nekem rosszat 😄

fanka93
csehek?<#whatever>

gabber_saviola
szerintem :ddd

szerintem a mai meccseken a Csehek és a Törökök fognak nyerni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
pár "szerintem"-t izlés szerint vegyetek ki

fanka93
simán bejön mindkét meccs😊 vagyis az lenne a papírforma.

9csöves9
szerintem kurvajó az oddsz a portugálokra és szerintem nem akarják az uccsó fordulóra,a házigazda elleni meccsre hagyni az elsõ hely kérdését,mert a csehek szerintem megverik az akkor már tét nélküli törököket.hacsak nem szeretnének a portugálok majd a németekkel találkozni a késõbbiekben 😊

Rockynhooo
szvsz a portugálok rommá verik ma a cseheket.. elég halotthalvány ez a cseh csapat így NEdved , Poborsky, Rosicky nélkül...! Törökökbe meg érzem a tüzet meg küzdést, meg képzetebbek is mint a Svájciak.. én mind2 meccset megteszem... bár vacilálok kicsit még ezen az ezresen is😄 de aki mer az nyer 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

HUNMarcus
ezt szerintem én is megteszem, de most a portugálon vacilálok, hogy megtegyem-e egy 10 S-el, aztán ha bejönne akkor jöhet a török 3.2

Nandusz
Nahh én is kedvet kaptam a fogadásra és tettem 5000 forintot a törökökre a svájciak ellen. Pedig Svájc 2,1, döntetlen 3,2, török 3,2.
De sztem a törökök képesek megverni Svájcot. Lényegében ez az elsõ ilyen jellegû fogadásom, de legalább így kiemeltebb figyelemmel fogom nézni a meccset, ugyanis ez szintén az érdektelen kategória lenne számomra.
Egyébként itt: https://hu.sportingbet.com/ fogadtam.

Az azóta megszünt Matula Magazin az elõzõ Eb elött csinált egy EB kalauzt. Érdekességképpen belinkelem, vannak benne érdekes dolgok.😊
EB-kalauz 2004

PSN ID: Lord_Mortanius

több is 😊

LES FORZA INTER
persze, a cseheknél Rosicky meg Nedved nagyon hiányzik, Koller meg nem mutatott sokat az elsõ meccsen, Barost akor sem értettem mondjuk mért nem lett beállítva, de így is nyertek.

ez hol van?

Nandusz
bõven van sztem.

HUNMarcus
szerintetek a portugálokban van ennyi hogy lenyomják a cseheket?

LES FORZA INTER
ennek a számnak amit skandáltak a szurkolók nem tudja vki a címét? engem is érdekelne de én se vágom sajna.

ProGabe
az miért áttekinthetõbb,amin csak egy csoport van,és a góllövõlista egy katyvasz? :S

ezt ugyebár az NSO-s szurkolói füzetbõl vágtam ki.ugyebár én töltöm ki,és nekem tökéletesen megfelel.valahogy nem érdekel milyen a háttér,a lényeg hogy tökéletesen mûködik minden,és teljesen áttekinthetõ

Breki33
És még a mecsösszefoglalók is megnézhetõek

Breki33
De miért ilyen háttérrel?

EURO 2008 CENTER-el sokkal áttekinthatõbb

pl

szucsy89
<#worship>