9806
Foci EB 2008
  • Monoton
    Zidane
  • Animefox
    Pedig a név meg a papucs meg a vándorló ludak stimmel.... Nem Hollandiából indultak? Najó hadjuk, már sok sör van bennem....
  • grizzly21
    akkor 5-ot:D
  • reaper4
  • w77d
    nem játszottam meg ;)

most elárulom, hogy eddig hogy tudtam bwin-en nagyobb összegeket nyerni: NEM ISMEREM A KOSÁRCSAPATOKAT, nyereményszorzót nézek és system 5/3-an játszok. Általában bejön, legalábbis eddig szerencsém volt vele. Nem minden kosármeccset kell így, hanem random módszerrel..
  • REALista
  • 5w0rdf15h
    Coupet, Sagnol, Ribery, Toulalan, Benzema, Clerc, Escudé, Frey, Nasri, Rothen, Squillaci...soroljam még??
  • reaper4
    te se zavard magad :) svéd : itt
  • Monoton
  • grizzly21
    mutassal mar legalabb 4 feher embert ebben a "francia" valogatottban
  • Animefox
    Tényleg?
  • grizzly21
    na kivancsi vagyok pl NBA nagydontore mi volt a tipped?:)
  • w77d
    annyit nem, de mondom hogy nem mondok összeget, sajnos sokat, éppen eleget ahhoz, hogy későbbiekben kétszer is meggondoljam, hogy mennyit teszek egy fogadásra..
  • skatulya bácsi
    A nils holgerson egy svéd-japán rajzfilm, ami a lapp földön játszódik (ami finn), de van benne fapapucs is :)
  • fsgh
    100 fölött lehetsz ezzel...Amúgy meg a többieknek nem tök mind1 hogy mi lett a Te pénzeddel? :D

am ilyenek elkerülése végett egy jó taktika az eb-re. 100ezret elkülönítesz egy bankszámlára és azzal játszol csak. Aztán ha netántán elfogyna akkor kész vége többet nem.(Mármint ez nem jó taktika, de legalább nem rakja az ember addig amíg a pénztárcájában van.)
  • Monoton
    ugylegyen .)
  • Animefox
    200 ezret buktál simán mi???
  • desigo
    áhh
    kemény hajtós második félidő lesz...
  • w77d
    én tudom, de nem szeretném beírni, ahogy visszaolvastam, így is van aki hülyének néz, nem akarom továbbrontani a helyzetet. Nektek nagyon sok sikert kívánok a fogadásokhoz, én maradok a kluboknál és a kosárlabdánál, ott eddig mondhatni sikeres vagyok :)
  • Norbi1990
  • Animefox
    Holland népmese, de ne zavard magad. Tulipán, fapapucs, ludak, szélmalom??? Rémlik? hehhehehe
  • sz4bolcs
    Kuyt nevét úgy olvastam először, hogy Kutya
  • Norbi1990
    Szerintem arra nem nagyon kváncsi
  • karajjj
    szerintem azért annyira nem egyértelmű
  • Animefox
    Én Franciaországba tervezek kimenni dolgozni, meg úgy eleve kiköltözni, szal VIVA FRANÇAIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • fsgh
    Azt kiszámoltad hogy végülis összeségében mennyi minuszban hagytad abba?
  • NeoMaN
    Az finn volt nem?
    :)
  • Norbi1990
    Arra a meccsre nem kellett volna fogadnod.A mostani meccs pedig egyértelmű
  • reaper4
    "Zavarni zavar, hogy ennyit vesztettem, de nem "kerültem padlóra"" jó neked :) 1 havi fizumat játszottad el :)
  • Monoton
  • reaper4
    tényleg kimentél faranciaországba és őket szagolgattad? :D
  • w77d
    no vagyok balatonon, de nagyon magam alatt. Menjenek a faszomba az olaszok tényleg, mind köcsög macskazabáló banda. Én mindenesetre a fogadásokat erre az EB-re befejeztem, bárcsak el sem kezdtem volna. Látom egyeseket "zavar" hogy milyen összegeket tettem fel, na először ezért nem akartam beírni ide az olasz tétemet. Bezony gyerekek elbasztam, mert azt hittem, hogy ezzel visszahozhatom az eddigieket, hisz olyan egyértelmű volt, hogy az Olaszoknak kell a pont és még hírük is van.
    Zavarni zavar, hogy ennyit vesztettem, de nem "kerültem padlóra", szóval nem fogok itt autókat borogatni ;)

Hajrá Hollandia, így tét nélkül is!!
  • karajjj
    meg egy összereklamált piroslappal :D
  • Larvin
    Szerintem egy ilyen közvetítést a legjobbaknak kellene csinálniuk: Hajdú B. és Faragó Richárd. A studiós szakkomentátorok jók, Bánfit leszámítva, (a fiatal válogatottunkban játszanak több válogatottsággal rendelkező játékosok) a kérdezők pedig nem igazán értenek a focihoz. Kár, hogy a sport1-2 meg már tulajdonképpen ismétlés, és azt nem várom meg.
  • Count Adyn
    Majd egy kamutizenegyessel:P
  • Ams
    Le a büdi franciákkal!
  • Norbi1990
    Affelay-t kéne behozni mert kezd unalmas lenni a meccs.
  • skatulya bácsi
    Nagyon jók a franciák. Ezt a csapatot nem fogják megverni az olaszok.
  • Christiansen

amúgy tetszik hogy kinyíltak a franciák, ám ebből megint holland kontra lesz..
  • desigo
    Ribery durván veszélyes :(