Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Nos ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Tizenhatoson belül 7-8 ember télleg jól szervezett védelem<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
szerintem is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nekem is tetszett a horvátok játéka
egy ilyen "kiscsapatnak" sztem ezt kell csinálnia, szépen kontráztak, nem bunkerfocit játszottak, hanem jól megszervezték a védekezést 😊

Mor3llo
koczka vaty e ? 😄

Mor3llo
kempelõs:ASD:A:SD:as

w77d
nah gyerkek eddig egéész jó a mostni mecs hangulata, leret dfobok rá kis pénzt XD

Nemcsak te, énsem vagyok oda a kempelõs csapatokért, de nekem tetszett a horvátok játéka 😊

REAL MADRID

nah te kinek az alregje vagy?

HunnernesKonge
Vajon kinek az alregje ez a bátor és nemes grammarnáci?
Mor3llo
Akkor csak én nem tartom szépen a védekezõ focit 😊

skatulya bácsi
Nem tudod, hogy a mond szó az egy kijelentõ formátum? Ha felszólítóban nyomatod, akkor az 2d....tehát mondd.
Milyen ratyi moderator vagy te, hogy magyarból tök szar vagy?
Na menj el egy magyar nyel tanfolyamra. köszi

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Szerintem igen

REAL MADRID

Mor3llo
Ehhez a hozzászóláshoz egy kérdés: szerinted a horvátok szépen játszottak?

Csacsi
Nah a horvátok hoztak ma nekem 15.000 Ft-ot 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mor3llo
"Milyen szar csapat ez a német."
"csicska németek"
Csak egy-kettõ gyöngyszem.

gabber_saviola
Szia, mond mi a problémád?

Mor3llo
Látom lehet csicskázni meg balfaszozni.Vajh ha én visszajövök így hurrogni kapok valami szankciót ? ...

banok
Hát ez meglepõ eredmény volt. Ezzel én is megszívtam.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

desigo
Mire számítottak a reklamáló németek,hogy visszavonja a bíró a pirosat vagy mi ?
gabber_saviola
számítottam a Horvát gyõzelemre, de azt hogy ilyen szépen fogják hozni a meccset arra nem. gratulálok nekik.

iko
OFF:
Igen 😊. Csodálkoztam is hogy mennyi profi van ott top 100-ba is minimum 3000 pont kell egy ilyen bukta után is.

spam. sry

LES FORZA INTER
fasza, itt buktam a jó kis nyereményemet, remélem ezek a csicska németek tovább se jutnak <#falbav>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

desigo
szerencsétlen nem tud most örülni 😞
Meghalt egy 20 éves horvát szurkoló ma délután Klagenfurtban.
Egyenlõre nem tudják az okát, a járdán próbálták fél óráig az osztrák mentõsök éleszteni de nem sikerült.

Kép és cikk:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-klagenfurtu-umro-hrvatski-navijac-/390719.aspx

HunnernesKonge
OFF:
Szerencsére még nyerhetek majd húszezret az esti meccsen ha a Lengyelek nyernek.
(Tegnap este 7. voltam még top100ban)
egyébként én az nMagról beszélek (nem tudom lehet másik site is csinált Eb játékot..)
ON:
Hajrá Lengyelek!
Mor3llo
Bocs, majd megnézzük a nagy lengyel válogatottat <#hehe><#vigyor2>

vagy reménykedsz abban, hogy majd a polákok lenyomják a krobótokat

matematikailag és a ma mutatott játékuk alapján nagyon is megvan az esély, hogy ehol se lesznek a friccek.

Mor3llo
Sõt egyenest kizárják a németeket, nem ?

Na azért várjál még a portugálokkal való játékkal. Mert ha ma nyer lengyelország és utána megveri a horvát is, akkor a németek lehet be se jutnak.

iko
ha jól sejtem 1000 kredittel kezdted, azért szép teljesítmény eddig feltornázni. Én csak 1-2 krediteket max 10-et (100-200 mb ill. 1gb feltöltés ugyebár) teszek fel, mert vizsgák vannak és kinek van ideje végig izgulni a meccseket <#szomoru1>.

spam. sry

Mor3llo
istenem...hihetetlen, mi a tökömet csináltak a srácok ?! 2-3 méterre álltak a horvát játékosoktól, eszük ágában nem volt letámadni...
A bíró külön fejezetett érdemel.
Lehet mondani, hogy húde mekkora szar ez a német csapat, de nem hinném h más válogatott tudott volna kezdeni valamit 7-8 ultravédekezõ horvát játékossal
K'va ideges vagyok, a francba, lehet játszani majd a portugálokkal...
Remélem azért Ausztria könnyebb falat lesz.És remélem a bíró is jobban tevékenykedik majd...

zoltan93
Összes kredit: 170.076
Felhasználható kreditek: 158.076
Jelenlegi helyezésed: 124.

zoltan93
azt a rohadt. 11000 pontot buktam és a 280. helyröl ugrottam a 124.-re myvipen. ti hányadikok vagytok ott?

limperatore
az a kiállítás vicces volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

kakaoskalacs
németek éljenek hurráély

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Rockynhooo
nem akarom mondani hogy én megmondtam , de megmondtam 😄

lengyeleken egy ezresem ugyhogy este hajrá 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

PrisonMan
25 pontban megtettem iwiwen a lengyeleket. Szerintem hozzák simán. Németek ellen is jól játszottak

zoltan93
hát ezt buktam az a kis lökés 10000 pontomba került. de az fura volt az elsõ gol után mutatták az õrjöngõ horvátokat és egy csávó német mezbe meg ott lapított. nagyot röhögtem habár a gólon nem

ez buko lett 5 rugo hoppppp,örülök neki:-(
azért nem gyengébbek mint az osztrákok... csakhát, elcseszték maguknak, mivel a portugálokkal meccselnek az elõdöntõért!
Ha a lengyelek nyernek, még visszajöhet a kiinduló pénzem (és még 15540Ft). HAJRÁ LENGYELEK, HAJRÁ VÉREIM (én is lengyel vagyok anyám miatt)

Narxis
németek elbénázták

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

w77d
teljesen mindegy, megérdemelte. Mi a fasznak pattog ha már elhenyélték az egész meccset...

NeoMaN
Holland-Olasz sem volt papírforma.
😊

HunnernesKonge
Buktam 15000 kreditet egy torrentportálon <#rinya>

remélem, hogy a törökök/csehek megverik ezt a másik piszkos csapatot.