Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egy ilyen "kiscsapatnak" sztem ezt kell csinálnia, szépen kontráztak, nem bunkerfocit játszottak, hanem jól megszervezték a védekezést 😊
REAL MADRID
Milyen ratyi moderator vagy te, hogy magyarból tök szar vagy?
Na menj el egy magyar nyel tanfolyamra. köszi
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
REAL MADRID
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"csicska németek"
Csak egy-kettõ gyöngyszem.
itt 3-0-ra nyertek anno a kockások
Igen 😊. Csodálkoztam is hogy mennyi profi van ott top 100-ba is minimum 3000 pont kell egy ilyen bukta után is.
spam. sry
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Egyenlõre nem tudják az okát, a járdán próbálták fél óráig az osztrák mentõsök éleszteni de nem sikerült.
Kép és cikk:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-klagenfurtu-umro-hrvatski-navijac-/390719.aspx
Szerencsére még nyerhetek majd húszezret az esti meccsen ha a Lengyelek nyernek.
(Tegnap este 7. voltam még top100ban)
egyébként én az nMagról beszélek (nem tudom lehet másik site is csinált Eb játékot..)
ON:
Hajrá Lengyelek!
spam. sry
A bíró külön fejezetett érdemel.
Lehet mondani, hogy húde mekkora szar ez a német csapat, de nem hinném h más válogatott tudott volna kezdeni valamit 7-8 ultravédekezõ horvát játékossal
K'va ideges vagyok, a francba, lehet játszani majd a portugálokkal...
Remélem azért Ausztria könnyebb falat lesz.És remélem a bíró is jobban tevékenykedik majd...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
lengyeleken egy ezresem ugyhogy este hajrá 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"