Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp
Holnap vajon megverik a tehetséges olaszokat a románok? <#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Milyen rossz lehet a biztonságiaknak, hogy nem nézhetnek hátra 😊

REAL MADRID

1:0 a lengyeleknek
Count Adyn
tudod mit, drukkolok neked😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

skatulya bácsi
nem volt az les

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

HUNMarcus
AMÚGY MEG LES VOLT

PS3 ID: marcogi zsírkutya

w77d
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLL de jó hogyx mtettem a lengyelekr XD

reaper4
és igen 😄 most már rughatnak max 1 et az osztrákok 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Mor3llo
UNDORÍTÓ!!!!!!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

HUNMarcus
a semmibõl

Nagy a hajtás, 2. félidõre elfáradnak 😊

REAL MADRID

Holnap olasz-román meccs már tippmixeltem az olaszokra.
Count Adyn
Nem semmi fütyülés volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hát én is német drukker vagyok,de a horvátok semmivel se voltak jobbak.Szerintem iszonyat gyenge meccs volt,a megpattnó beadás eldöntötte a horvátok javára.Amúgy iszonyat mennyiségû eladott labda,esetleges megoldás.
Ettõl függetlenül a német produkcio felé értetlenül állok.Talán 2004 óta ilyen nulla teljesitményt nem láttam tõlük.Fõleg hogy a Lengyelek ellen teljessen kézben tartották a játékot...
Klinsmann alatt ez a lélektelen,lendület nélküli játék elképzelhetetlen lett volna...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Count Adyn
Veretlenül abszolválták😄

HUNMarcus
szépen játszanak sz osztrákok, csak gólra kéne váltani a helyzeteket

lippet
hát az osztrákok senkitXD

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

repro
Az egyik legokosabb mondatot hallhattuk. Ugyi az osztrákok 31 éve nem verték meg otthon a lengyeleket:
"De ha csak a statisztikákat néznék, az osztrákok most nem lehetnének itt"

Ja! Tényleg! Kiket is vertek meg a selejtezõkön?

N0 TXT TLK PLZ!4!

"felfutott az osztrák csapat marketingileg, mint Zewlakow a szélen" <#wow2>

Count Adyn
utálom énis a drágát, dehát nem olyan bonyolulut a neve😄

Mor3llo
A zsoldos jobban nyelvre jön...najó, lehet ez kicsit erõs volt<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Count Adyn
miért nem tudja senki kimondadni hogy Ibrahimovic? Nem egy utelágazódás<#zavart1>

HUNMarcus
atya világ miket hagynak ki, rutintalanság...

Count Adyn
ping -f<#idiota>

precision
ah szemét horvátok... hülye németek... 😊
myvipen az összes pontomat a németekre tettem... apjukat már 😄

Bazinga!

Rage47
kis higgadtság😊
Count Adyn
Te ma elbuksz egy havi minimálbért😄DD

Rage47
nem igaz...
a.carkey
Mi kell ezeknek a gólhoz??? 😊

A medve nem játék.

Punker
na ez kemény meccs

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jól indul

REAL MADRID

Mor3llo
Tyûûû de jók ezek a lengyelek 😄DD

NeoMaN
Elég szép ziccereket hagynak ki... :S

Rage47
jaj milyen helyzetek😮
repro
Ez bizti fájt

N0 TXT TLK PLZ!4!

Rage47
pedig az osztákok nagyon nyomatják most😊
reaper4
na mutassanak be 1 döntetlent 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Mor3llo
Nem, persze.Csak idegesítõ.De ez mindig is így lesz...

a.carkey
Bár nem voltak jók a németek, és nem értettem mit akart Löw Podolskival 50 percen át, azért nem csak rajtuk múlott.

A medve nem játék.

Mor3llo
Nem én mondtam 😊 de egyet kell h értsek 😄

<#wow2>

REAL MADRID

w77d
nooo nem érdekel löktem 30ezret a lengyelekre XD

A szép focit amúgy szerintem még senki sem díjjazta úgy mint a gyõzelmet

😄DDDDddddddasdasdasdasd

a.carkey
Egy biztos. Mindig van egy hülye, aki tönkreteszi többtucat ember munkáját, mert megteheti. Max. eltiltják a játékvezetéstõl egy meccsre.
Az biztos, hogy a horvátok olasz szintû színészprodukciót nyújtottak.

A medve nem játék.

nemond, hogy mikor érzi egy csapat, hogy a másik el kezd nagyon támadni akkor nem áll be védekezni? ez teljesen törvényszerû

nekem az tetszett ahogy az elején hozzáálltak a meccshez, az hogy a végén ott volt a bunkerfoci az elfogadható mert meg akarták nyerni a meccset fõleg miután kaptak 1 gólt

az elsõ gól után nem álltak vissza ennyire 😊

persze te német drukker vagy most hiába mondom de ez van 😊

Mor3llo
Most keressem ki az összeset ? 😄DDD

gabber_saviola
most vmi vodafonos mobiltelefonon attakkol 😄d

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn
kempelõs😄DDD

gabber_saviola
írd meg a moderátor topikba a kommentek számait és jutalmazom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.