Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
REAL MADRID
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
REAL MADRID
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ettõl függetlenül a német produkcio felé értetlenül állok.Talán 2004 óta ilyen nulla teljesitményt nem láttam tõlük.Fõleg hogy a Lengyelek ellen teljessen kézben tartották a játékot...
Klinsmann alatt ez a lélektelen,lendület nélküli játék elképzelhetetlen lett volna...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
"De ha csak a statisztikákat néznék, az osztrákok most nem lehetnének itt"
Ja! Tényleg! Kiket is vertek meg a selejtezõkön?
N0 TXT TLK PLZ!4!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
myvipen az összes pontomat a németekre tettem... apjukat már 😄
Bazinga!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
REAL MADRID
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A medve nem játék.
REAL MADRID
Az biztos, hogy a horvátok olasz szintû színészprodukciót nyújtottak.
A medve nem játék.
nekem az tetszett ahogy az elején hozzáálltak a meccshez, az hogy a végén ott volt a bunkerfoci az elfogadható mert meg akarták nyerni a meccset fõleg miután kaptak 1 gólt
az elsõ gól után nem álltak vissza ennyire 😊
persze te német drukker vagy most hiába mondom de ez van 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.