9806
Foci EB 2008
  • DJ BP
    a sárga lap eltörlés arra vonatkozik, hogy akinek 1 sárgája volt, annak eltörlik, de aki utolsó csoportmeccsen kap 2. sárgát vagy pirosat, azaz eltiltják, ki kell hagynia a meccset, azt nem úszhatja meg
  • DJ BP
    ez szívás, mert mindkét csapat rég ért el jó eredményt (holland, spanyol), és hiába lennének jó formában, egyikőjük megint elbukik döntő előtt
  • DJ BP
    és infarktust kaptál volna :D
  • Grenzjager
    Fel tehetted volna a teljes vagyonod + életed is. Akár egy milliárdot is tehettél volna. Utólag rohadt könnyű... :))
  • skatulya bácsi
    De kár hogy csak 3.000-et tettem a törökökre, tehettem volna 100.000-et is igazán.
  • Oziris666
    Azért addig még a Hollandoknak is van egy orosz vagy svéd!
    És Hiddink a hollandok ellen,az nagy lenne:)
  • Kit--Kat
    A józan ész mondatja velem, nem ezt akarom, de van 1 olyan érzésem, hogy 2. már nem tudnák legyőzni az olaszokat, szóval ők jobban járnának ezzel.
  • gameplusz
    Jó, hogy ezt olasz logo alatt írod... :/
  • Kit--Kat
    Feltélenül gyengébbek megnyugtatlak. És a hollandok szerintem is jobban járnának, ha úgy taktikáznának, hogy kiejtsék az olaszokat, mert a kiesésesre mindig felszívják magukat az Azzurrik.
    De remélem még sem erre játszanak az oranjék.
  • miki36
    ha a románok jutnának tovább(nem fognak), akkor a spanyolokkal játszanák a negyeddöntőt, a hollandoknak meg közel sem biztos hogy az jó lenne
  • Grenzjager
    mert a románok nem feltélen gyengébbek mint az olaszok. S a románok lehet csak egy holland B csapat megverésére lennének képesek. S a holland A csapat pedig majd szépen legyőzi a román A csapatot az elődöntőben. S az tény egy olasz A csapat jobban is felszívhatja magát addigra, ezért szépen haza is mehetnek az olaszok a franciákkal, ha a hollandok úgy döntenek. Tök logikus. S sírni sinc értelme, az olaszoknak győzni kellett volna már rég. Tehát nem a németalföldiek vágják el az olaszokat a továbbjutástól, ha kikapnak a románoktól teszem fel, mert az olaszok mindent csak maguknak köszönhetnek.
  • Solten
    erről van szó..
  • Christiansen
    Ha a román csapat képes lenne a hollandok megverésére majd a spanyolokéra is, akkor mi értelme van az egésznek, hisz nem gyenge csapat!!
  • Grenzjager
    A hollandok az elődöntőben még összefuthatnak a csoprot másodikkal, tehát ha van eszük inkább kétszer a románokkal meccselnek, mint kétszer az olaszokkal.
  • Christiansen
    Elődöntő:
    Holland VS (spanyol vs. (román/olasz/francia))
  • LasCar16
    Van Basten ugyebár tagja volt a 90-es évek nagy Milan-jának, Sacchi is kérte h ezzel a kis segítséget tegye meg a csapata ami a románok legyőzését illeti, plus Donadoni is csapattársa volt:D... és elvileg olaszba szeretne menni edzőnek a közeljövőben
  • miilann
    mert ezt úgy hívják hogy logika.
  • Christiansen
    A C csoport másodika a spanyolokkal kezd egyből szóval erről szó sincs,
    nem tudom miért jön mindenki ezzel...
  • miilann
    amúgy nem meccs eladásról van szó,de a hollandok a saját dolgukat nehezíthetnék meg azzal ha megverik a románokat.
  • miilann
    ja igen,rosszul emlékeztem,nem a csoportmeccsek után törlik

'A kontinensviadalon a sárgalapokat a negyeddöntők után törlik el'

a piros meg ígyis-úgyis marad szal rüstü iz kámin
  • Christiansen
    Lehet az vébéken szokott lenni, mert ott a csoportmeccsek után
    4 meccs van (már ha eljut addig a csapat) nem három.
  • Rage47
    még a Gundel mondta pedig...
  • gabber_saviola
    így igaz, ahogy Rüstü is jön
  • Christiansen
    Bizony, nincs semmiféle sárga eltörlés, különben az utolsó körben
    mindenki vagdalkozhatna kénye kedve szerint.
  • Grenzjager
    a hollandok szempontjából helyes, hiszen a csoport másodikkal még egyszer találkozhatnak ugye, akkor pedig inkább a románok jussanak tovább. Az olaszoknak meg a franciáknak nyerni kellett volna a meccseken, s akkor most nem paráznának...
  • Gunnersboy
    Andonisz Nikopolidisz, a görög labdarúgó-válogatott kapusa bejelentette, hogy szerdán, a spanyolok elleni Eb-mérkőzésen szerepel utoljára a nemzeti együttesben.

:oo
  • Gunnersboy
    #5173ban linkelt szerint:

"s ezzel már biztos csoportgyőztes oranje alapemberei közül Ooijer és De Jong gyűjtött be lapot, s egy újabb figyelmeztetés egymeccses eltiltást vonna maga után mindkettejük esetében"

tehát akkor elvileg azér nem játszanak nehoyg kisárgázódjanak a kieséses szakaszra....
  • NeverwinterKING
    jó volt ez a török-cseh meccs^^
  • Monoton
    Nemtudom miért kell rögtön "eladásról" beszélni.

Szánalmas amit egyesek beírkálnak
  • Christiansen
    Nem fogják eladni
  • sz4bolcs
    Nincs western stílus, nincs foci. :D
  • BaliBoy
    Én is így jártam. (meg még sztem sokan) Viszont a Hollandok nem hiszem, hogy elfogják adni. Lehet, hogy vissza vesznek egy kicsit a tempóból, de nem fogják eladni. (remélem)
  • Rage47
    de hogy a portugál B csapat ennyire gyenge lenne a kezdő csapathoz képest pff...
  • sz4bolcs
    LOL, iwiwen a törökökre és svájcra fogadtam!! :D:DD
  • szucsy89
    hát jah...holland - román félek ugyanez lesz
  • Rage47
    sztem számítani kell minden csapatnál az ilyen eladásokra, nagyon szeretnek lazulni manapság
  • szucsy89
    de csicska ez a portugália...én meg megraktam őket mondom biztos nem adják el a meccset....nem a faszt nem..
  • Rockynhooo
    sportban bármi megtörténhet...
  • szucsy89
    mekkora meccs volt ez a cseh- török..
  • Kit--Kat
    Nem a románok jók, az olaszok meg a francik estek vissza 2006 óta.
    Az olaszoknak sem önerőből rúgtak gólt, ha hozzák az eddigi formájuk ( ha csak gyökkettőjét is) a hollandusok akkor átgázolnak rajtuk.