9806
Foci EB 2008
-
DJ BP #5202 a sárga lap eltörlés arra vonatkozik, hogy akinek 1 sárgája volt, annak eltörlik, de aki utolsó csoportmeccsen kap 2. sárgát vagy pirosat, azaz eltiltják, ki kell hagynia a meccset, azt nem úszhatja meg -
DJ BP #5201 ez szívás, mert mindkét csapat rég ért el jó eredményt (holland, spanyol), és hiába lennének jó formában, egyikőjük megint elbukik döntő előtt -
DJ BP #5200 és infarktust kaptál volna :D -
Grenzjager #5199 Fel tehetted volna a teljes vagyonod + életed is. Akár egy milliárdot is tehettél volna. Utólag rohadt könnyű... :)) -
#5198 De kár hogy csak 3.000-et tettem a törökökre, tehettem volna 100.000-et is igazán. -
#5197 Azért addig még a Hollandoknak is van egy orosz vagy svéd!
És Hiddink a hollandok ellen,az nagy lenne:) -
#5196 A józan ész mondatja velem, nem ezt akarom, de van 1 olyan érzésem, hogy 2. már nem tudnák legyőzni az olaszokat, szóval ők jobban járnának ezzel. -
#5195 Jó, hogy ezt olasz logo alatt írod... :/ -
#5194 Feltélenül gyengébbek megnyugtatlak. És a hollandok szerintem is jobban járnának, ha úgy taktikáznának, hogy kiejtsék az olaszokat, mert a kiesésesre mindig felszívják magukat az Azzurrik.
De remélem még sem erre játszanak az oranjék. -
#5193 ha a románok jutnának tovább(nem fognak), akkor a spanyolokkal játszanák a negyeddöntőt, a hollandoknak meg közel sem biztos hogy az jó lenne -
Grenzjager #5192 mert a románok nem feltélen gyengébbek mint az olaszok. S a románok lehet csak egy holland B csapat megverésére lennének képesek. S a holland A csapat pedig majd szépen legyőzi a román A csapatot az elődöntőben. S az tény egy olasz A csapat jobban is felszívhatja magát addigra, ezért szépen haza is mehetnek az olaszok a franciákkal, ha a hollandok úgy döntenek. Tök logikus. S sírni sinc értelme, az olaszoknak győzni kellett volna már rég. Tehát nem a németalföldiek vágják el az olaszokat a továbbjutástól, ha kikapnak a románoktól teszem fel, mert az olaszok mindent csak maguknak köszönhetnek. -
#5191 erről van szó.. -
#5190 Ha a román csapat képes lenne a hollandok megverésére majd a spanyolokéra is, akkor mi értelme van az egésznek, hisz nem gyenge csapat!! -
Grenzjager #5189 A hollandok az elődöntőben még összefuthatnak a csoprot másodikkal, tehát ha van eszük inkább kétszer a románokkal meccselnek, mint kétszer az olaszokkal. -
#5188 Elődöntő:
Holland VS (spanyol vs. (román/olasz/francia))
-
#5187 Van Basten ugyebár tagja volt a 90-es évek nagy Milan-jának, Sacchi is kérte h ezzel a kis segítséget tegye meg a csapata ami a románok legyőzését illeti, plus Donadoni is csapattársa volt:D... és elvileg olaszba szeretne menni edzőnek a közeljövőben -
#5186 mert ezt úgy hívják hogy logika. -
#5185 A C csoport másodika a spanyolokkal kezd egyből szóval erről szó sincs,
nem tudom miért jön mindenki ezzel... -
#5184 amúgy nem meccs eladásról van szó,de a hollandok a saját dolgukat nehezíthetnék meg azzal ha megverik a románokat. -
#5183 ja igen,rosszul emlékeztem,nem a csoportmeccsek után törlik
'A kontinensviadalon a sárgalapokat a negyeddöntők után törlik el'
a piros meg ígyis-úgyis marad szal rüstü iz kámin -
#5182 Lehet az vébéken szokott lenni, mert ott a csoportmeccsek után
4 meccs van (már ha eljut addig a csapat) nem három. -
#5181 még a Gundel mondta pedig... -
#5180 így igaz, ahogy Rüstü is jön -
#5179 Bizony, nincs semmiféle sárga eltörlés, különben az utolsó körben
mindenki vagdalkozhatna kénye kedve szerint. -
Grenzjager #5178 a hollandok szempontjából helyes, hiszen a csoport másodikkal még egyszer találkozhatnak ugye, akkor pedig inkább a románok jussanak tovább. Az olaszoknak meg a franciáknak nyerni kellett volna a meccseken, s akkor most nem paráznának... -
#5177 Andonisz Nikopolidisz, a görög labdarúgó-válogatott kapusa bejelentette, hogy szerdán, a spanyolok elleni Eb-mérkőzésen szerepel utoljára a nemzeti együttesben.
:oo -
#5176 #5173ban linkelt szerint:
"s ezzel már biztos csoportgyőztes oranje alapemberei közül Ooijer és De Jong gyűjtött be lapot, s egy újabb figyelmeztetés egymeccses eltiltást vonna maga után mindkettejük esetében"
tehát akkor elvileg azér nem játszanak nehoyg kisárgázódjanak a kieséses szakaszra.... -
#5175 jó volt ez a török-cseh meccs^^ -
Monoton #5174 Nemtudom miért kell rögtön "eladásról" beszélni.
Szánalmas amit egyesek beírkálnak -
#5173 Nem fogják eladni -
#5172 Nincs western stílus, nincs foci. :D -
#5171 Én is így jártam. (meg még sztem sokan) Viszont a Hollandok nem hiszem, hogy elfogják adni. Lehet, hogy vissza vesznek egy kicsit a tempóból, de nem fogják eladni. (remélem) -
#5170 de hogy a portugál B csapat ennyire gyenge lenne a kezdő csapathoz képest pff... -
#5169 LOL, iwiwen a törökökre és svájcra fogadtam!! :D:DD -
#5168 hát jah...holland - román félek ugyanez lesz -
#5167 sztem számítani kell minden csapatnál az ilyen eladásokra, nagyon szeretnek lazulni manapság -
#5166 de csicska ez a portugália...én meg megraktam őket mondom biztos nem adják el a meccset....nem a faszt nem.. -
#5165 sportban bármi megtörténhet... -
#5164 mekkora meccs volt ez a cseh- török.. -
#5163 Nem a románok jók, az olaszok meg a francik estek vissza 2006 óta.
Az olaszoknak sem önerőből rúgtak gólt, ha hozzák az eddigi formájuk ( ha csak gyökkettőjét is) a hollandusok akkor átgázolnak rajtuk.