Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
az meg a birok miatt volt ocsmany, de hol mondtam en hogy az szep volt? :o

Kit--Kat
Meguntam hogy egyfolytában sétrtegeti az olasz válogatottat 8 éves színvonalon.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Christiansen
emlékszel a Koreai VB-re?
az hol volt szép?

grizzly21
irhatod nagybetuvel hogy vilagbajnokok, a vb cimet es a csillagot tenyleg nem veszik el toluk, ez igaz, de a foci alapjaban veve a nezokbol el meg, akik a szepet szeretik nezni. Az a donto pedig ronda volt, semmi neznivalo nem volt rajta, ezt barki elismeri ha olasz drukker, ha semleges.

szucsy89
amúgy is az osztrák - lengyelt 1-1re tippeltem😛

úgyhogy az bejött😄😄😄
Count Adyn
Igazából a Hollandokon kivül mindenkit haza kéne zavarni a C csoportból...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

NeoMaN
Ez most hogy jön ide?
😄DDDDDDDDDD

grizzly21
szerintem azert hoznia kellett volna nekik a romant legalabb

szucsy89
nah akkor azt mondom hogy az olaszok nem nyernek eb-t😄

(akkor most az ellenkezõje teljesül?😄)
Christiansen
Az biztos hogy akármilyen lazán veszik a hollandok, a románokban nincs benne a gól, egyedül Mutuban és a távoli lövésekben bízhatnak.

Gunnersboy
hát szvsz van Bronchorst jól letudná védekezni Mutu-t
jobbszélen van egy gyors fiatal kp + egy rutinos hátvéd, azon az oldalon sem lehet gond, középsõ középpályán meg átsem jönnek <#vigyor1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
1 helyen ronthatják még el a Hollandok...Ha hadják a Románokat nyerni. Mert akkor megtörhe a lendület. Ha viszont kiálnak úgy hogy akkor most gyõzünk és rugnak 2-3 gólt egészen a döntõig elmennek.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NeoMaN
<#worship> AMEN!

Christiansen
Ok, de azért valljuk be hogy ez ellen a román vagy holland csapat ellen
az EB csapatok 80-90%-a nem tudna gyõzni.

fsgh
és így is nyernének sztem...Báár a Románok jól védekeznek.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
Az olaszok, tehát a VILÁGBAJNOKOK, most elég szarok, és lehet kiesnek ilyen volt már sõt nem is lenne annyira nagy szenzáció Eb-t is csak 1x nyertek. De ettõl még nem veszik el tõlük a Vb címet és még 2 évig õk lesznek a címvédõi sõt az a 4 csillag is marad a mezen ennyi.
Idézõjelezheted a Vb címet, csak nevetségesebbé válsz, ha fáj ha nem a VB cím a vitrinben van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

grizzly21
akkor meg 1x utoljara: ez csak az en velemenyem.

doddencs
robben és van persie, sztem pályára sem lépnek

Christiansen
korrekt, csak Robbent cserélni kell majd

II Rocky II
egyetértek..csk nehogy a második számu kapus is beférjen:S

24 - Exile -Nov.23

grizzly21
az a gol azert szep volt el kell ismerni. Kevesen kepesek ilyen finom mozdulatokra

Christiansen
Ne csináld már ezt, ez nem vízilabda hogy ugyanaz a 3 csapat nyer mindig.
Magyarország is megverte az olaszokat, a franciák bakiztak pl. Szenegállal stb.

A két "botló" csapat közül olaszok sokkal jobbak voltak ma mint a franciák

Gunnersboy
románok ellen megkockáztatnék egy ilyen kezdõt:

Van der Sar (Stekelenburg)
Heitinga - De Cler - van Bronchorst - Boulahrouz
Affelay - De Jong - Robben - van Persie
Huntelaar - Vennegor of Hesselink

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Solten
Most szajkózza a média: a hollandok elözönlötték Bern utcáit. Utcabál jeee

Saor Alba

grizzly21
egyetertek

grizzly21
akkor vegyuk az olaszokat, ott mar 2 szegyenteljes meccs is volt😛
Nezd ez foci itt minden megtortenhet, amit en mondok az az en megerzesem, nem a kinyilatkoztatas.😊
Es igazad van, a vb-n legutoljara az olaszokat vartam elso helyre, meg is lepodtem.

(Ott mellesleg a franciak es a brazilok csesztek el a dolgot, mert ha mar Zidane megverte gyakorlatilag egyedul a brazilokat, akkor nem szabadott volna egy ilyen kis senkihazi, csonttoro parasztnak mint a materazzi odafigyelnie arra hogy hogy szidja az anyjat. dehat ez tortent, es most ott tartunk hogy a "vilagbajnok" meg nem tudott nyerni, de meg a romanok ellen sem, az "europabajnok" meg olyan fos amilyennek varni lehetett)

5c0rp330n
sokmindent mondtál te már, és nem mondhatni hogy sok jött be 😊
<érts: mindig az ellenkezõje teljesült és én mindig elõre szóltam>

no ebben kaptak némi birói segitséget is!
Molnibalage
A kommentátor is meglepõdött mikor csatárt hozott fel Van Basten. Ja kérem, gólra játszák ezt a játékot. Jó lenne, ha ezt a felfogást a többi csapat is magáévá tenné....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

II Rocky II
ez mindegyik mecsre igaz a második körben.
elsõ körben még csak puhatolozás volt...

24 - Exile -Nov.23

skatulya bácsi
Jahh és ott ráadásul késõbb az elõdöntõben az olaszok meg is verték a lengyeleket 2-0-ra. Paulo Rossiék csodásat alkottak ott.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Molnibalage
Gyerekek a hollandok játéka idézi a "régi" idõk szép fociját. '94 és '98 VB óta igazán csak tõlük látok szép és EREDMÉNYES játékot. Minden idõk legszebb nagy tornás gólja is holland gól szerintem.

Ez lenne az.

Nagyon remélem, hogy tartják a formájukat és EB címmel térnek haza. Sajnos a mai foci elég vicces. Szánalom mikor 1 azaz EGY csatárral állnak ki a csapatok. Hol van a régi idõk szép 4-3-3-as felállása?? Tessék már megnézni a '94-es vébét. Olyan gólgazdag volt, hogy ehaj...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

II Rocky II
mondjuk elég gagyi hogy 180percen át csak 1 gólt tudtak berámolni a franciák😞
gomis meg nemtom miért kell sztem nem kellene oda.
ribery meg jol tolta mindent beleadott 😊

24 - Exile -Nov.23

Christiansen
Azért azt vedd figyelembe hogy mennyit fejlõdött az olasz csapat
a holland meccs óta, rengeteg helyzet, és emellett jó védekezés, a románok
veszélyeztetései szinte csak távoli lövések voltak(vagy gagyi 11es ill.
Zambrotta eladott labdája)

grizzly21
szerintem spanyol, orosz

doddencs
románok ellen felesleges kockáztatni, nem hiányzik most már sérülés.. meg kell adni a lehetõséget a többi kispadosnak 😊

w77d
ez a baj. Az olaszoknak most nagyon kötelezõ lett volna nyerni, de nem tették. Úgy látszik tényleg ennyi az olasz válogatott

NeoMaN
Miért, a Svédek a Hollandokkal akarnak játszani?
Az Oroszok meg ki akarnak esni?
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Kaplan
Az olaszok sem akarnak kiesni aztán mégis képtelenek voltak megverni a Románokat... Sajnos már ezekre a 'nem akar kiesni' tovább akar jutni' dolgokra sem lehet alapozni. :/ Szarnak ezek mindenbe...😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kit--Kat
Most te komolyan 1 rosszul sikerült meccs után olyan nagy zseni vagy, hogy eldöntöd, kikpatak a horvátoktól és akkor egy esélytelen szar a német váloggatott?!
Mutatok 1 kis multodézõt, nem hiszem, hogy hallottál errõl a gépzümmögés mellett:

1982, A csoport
Olaszország 0 – 0 Lengyelország
Peru 0 – 0 Kamerun
Olaszország 1 – 1 Peru
Lengyelország 0 – 0 Kamerun
Lengyelország 5 - 1 Peru
Olaszország 1 – 1 Kamerun

A csoport végeredménye:

Lengyelország 4 3 1 2 0 5 1 +4
Olaszország 3 3 0 3 0 2 2 0
Kamerun 3 3 0 3 0 1 1 0
Peru 2 3 0 2 1 2 6 -4

Nézd csak meg a csoport végeredményt és találd ki, hogy ki nyerte meg a világbajnokságot...

Ennyit arról, hogy mennyire lehet 1 csapat teljesítményét akár 3 meccs után is elõre megjósolni...

NeoMaN
ez igaz de jelenleg már nagyon kicsi az esélyük a továbbjutásra

5w0rdf15h
svéd-spanyol 1-2 mert a spanyolok nem akarnak a hollandokkal játszani rögtön elsõ körben
görög-orosz 1-1 vagy esetleg 1-0, ugye címvédõként nem akarnak kiesni rögtön csoportba.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

igen, nem elfelejteni, hogy a hollandok a románokkal egy csoportban voltak a selejtezõkön és igen nagy hirig volt köztük mindkét meccsen! Kár lenne a hollandoknak leülmniük, bár biztosan fognak játékosokat pihentetni.Pl. Robben már sántikált a végén.
fsgh
Lehetetlen megtippelni a holnapi meccseket...Ezért ne is tegyél rá😄

Svéd-Spanyol ugye Spanyol lenne de Ibra pl bármikor villanhat.

Orosz - Görög meg olyan szinten megjósolhatatlan hogy ennél 3 esélyesebb találkozt nehéz lenne mondani😄

skatulya bácsi
Ez sajnos így van, ötlet szegény, erõlködõ, meddõ játék mind a csigáknál, mind a macskazabálóknál

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

elõre lefutott nem, de ha nem lesznek akkora méretes birói hibák mint eddig, akkor a portugál/németen kivül esetleg csak a spanyol/francia vagy olasz lehet szoros.
Kaplan
Igazából mostmár azt mondom menjenek a románok tovább karöltve a hollandokkal. A másik kettõ (Olasz,Francia) kicseszettül nem érdemli meg a negyeddöntõt. Totális csõd mindkét oldalon, nulla ötlet, semmi. Egy kalap meleg ürülék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

w77d
azért érdekelne, hogy ti hogy érzitek a holnapi meccseket, ha valaki tippel, kérem, hogy indokolja egy mondattal, hogy miért úgy tippelt 😊

A hibás gondolkodás meg szerintem az,hogy az egyenes keséses részben akár a Francia,vagy akár az Olasz ilyen xarul játszana továbra is.Elég csak pont ennél a két csapatnál a 2006-os VB idézni,hogy kezdték a csoportban,aztán a döntõbe jutott mindkettõ.
Az egyenes kieséses részben "új élet" kezdõdik,és ezek a sztárcsapatok nagyon értik azt általában.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

doddencs
románok ellen Huntelaar vág egy 3at, aztán np