9806
Foci EB 2008
  • fanka93
    én tippmixen egy holland-román X-et tettem meg,és egy olasz győzelmet,ezt a kettőt 1 szelvényen,a másik szelvényen pedig,hogy lesz kiállítás a holland-románon(a románok úgyis rugdosódni fognak,ha rosszul állnak),és hogy a francia-oalszon mind2 csapat lő gólt! remélem bejön mind2!!:)
  • skatulya bácsi
    Na ma Holland és francia győzelmet várok és ezáltal e két csapat továbbjutását is egyben ebből a halál csoportból.
    A franciák a látottak alapján (hiába kaptak ki 4-1-re a hollandoktól), jobbak az olaszoknál, sokkal veszélyesebbek voltak a hollandokra. Hosszú ideig nyomás alatt is tudták tartani a holland kaput.
    Az olaszok vergődő, erőlködő, identitás zavaros játéka abszolut nem érdemelne meg egy tovább jutást. Annál inkább egy kiesést, ami legalább a soraik rendezésére és a kaotikus zűrzavar -ami valljuk be, jelenleg a csapat meghatározó "erénye"- megszüntetésére késztetné őket.
  • fanka93
    amióta megy az EB,tegnap volt olyan,hogy mind2 meccsem bejön tippmixen
  • Rockynhooo
    ő is azt írta :D
  • Gunnersboy
    spanyol holland nemigen lesz, ugytudom hogy ha mind2 eljut addig akkor az elődöntöben már találkoznak egymással
  • karajjj
    najó, inkább ne beszéljünk olasz kajákról, mert folyni fog a nyálam... XD
  • Rage47
    na az szép lenne:p
  • Mirk
    portugál/spanyol-holland döntőt akarok
  • gabber_saviola
    délolaszban tengeriherkentyü+tészta+fagyi a menő :P
  • karajjj
    úgyérted, hogy sülltmacska-csiga?
  • Monoton
    Franciaország negyeddöntős, ha:
    - legyőzi Olaszországot és a románok nem verik meg a hollandokat.

Olaszország negyeddöntős, ha:
    - legyőzi Franciaországot és a románok nem verik meg a hollandokat.
    - 1-1-es vagy annál gólgazdagabb döntetlent játszik a franciákkal, és a románok kikapnak a hollandoktól. Ebben az esetben mindhárom csapat 2-2 ponttal állna, egymás ellen azonos gólaránnyal, és a lőtt gólok száma számítana.
    - 0-0-t játszik a franciákkal, és a románok 3-0-ra kikapnak a hollandoktól. Ebben az esetben azonos lenne a három együttes pontszáma és gólaránya is, az UEFA-együttható pedig az olaszoknak kedvezne.

Románia negyeddöntős, ha:
    - legyőzi Hollandiát.
    - döntetlent játszik Hollandiával, miközben az olaszok ugyancsak ikszelnek a franciákkal.
    - két góllal kikap a hollandoktól, és az olaszok 0-0-t érnek el a franciákkal. Ebben az esetben a pontszám azonos lenne, de a gólarány a románok javára döntene. Ugyanez vonatkozik arra is, ha a románok 4-1-re vagy 5-2-re maradnak alul.
  • gabber_saviola
    grazie, prego
  • Mor3llo
  • Christiansen
    Tippjeim:
    spagetti-csiga 2:1
    fapapucs-dácsia 2:0
    ámen
  • gabber_saviola
    már az elején eldöntik a digók, semmi izgaélom nem lesz.
  • II Rocky II
    ha hiszed ha nem nekem hasonlo elméletem volt csak annyi a különbség hogy valós lessz.
    89.percig 1-1 a franccia meccsen az állás majd a 90.percben Henry papa villan eget igy 2-1 a franciáknak és a románok meg 0-0 át tolnak.
    vagy pedig elég faszentos lenne az is ha a 89.percben egyenlítetnének a franciak majd a 91.ben bünetetőt itélnének enkik mint anno az angolok ellen :D
  • desigo
    loool xDDDDDD
  • Christiansen
    Kihagytad a történetből Torghelle Sanyit
    "Air Sanyiii!!.."
  • gabber_saviola
    :Dddddd
  • Christiansen
    akvila lövés:DDSDDd
  • Christiansen
    Remélem megint a holnapi két meccs lesz a legjobb a körből :D
  • Count Adyn
    Aha majd Toni és Ribery góljaival 1-1 lesz, aztán 92.ik percbe, mikor véget ér a Holland-Román döntetlennel, 11 est kapnap a franciák, mert MAterazzi Zidane anyját szidta a kispadról, de Buffon kivédi, majd azzal a lendületből inditja magát a matrózruhában játszó gerazolival kényszerítőzve, átrobog a pályán, majd hogy mégjobban alázzon egy Zidane-roulett el elhuzza Kupé melett, felemeli és beollóza az üres kapuba. Ez igy lesz tutira:)
  • l2mann
    [spoiler] hát a bírók mostanában elég kakafejűek, nem? [spoiler/]
  • II Rocky II
    holnapig nem irok semmi joslatot...remélem bejön a tippem és lessz vmi holnap est :]
  • gabber_saviola
    x tutinem :P
  • LasCar16
    a bírónak 10x-es szorzója van
  • Mor3llo
    fő az optimizmus, nem ? :D
    De akkor a gólokat szerezze már Toni és Ribery.Majd a végén koccintanak jóízűen egy Paulanerrel, és jöhetnek is haza Münchenbe dolgozni Klinsivel :P:D
  • Rockynhooo
    *megmondod
  • Rockynhooo
    te mindig megmondom aztán jössz sírni topikomba h nem jöttek be :D ugyh most télleg reménykedhetsz :D
  • l2mann
    nemhiszem h x lesz
  • II Rocky II
    ja sajnos iksz lessz mindkettő meccs igy 3pontos rámonok mennek tovább:S
    fra-ita 1-1 lessz sajnos .'(
    bár azért reménykedem :D
  • gabber_saviola
    de, pont akartam javasolni :Ddd
  • Mor3llo
    majd szurkolok Contrának, nem ? :D
  • gabber_saviola
    simán továbbmegyünk :P
  • NeoMaN
    Románoknak.
    :)))))))))))
  • Christiansen
    w77d feltehetnél egy nagyobbacska összeget a románokra
  • desigo
    utolsó lehetőségetek lenne xD

de hiába...
  • l2mann
    én sztem a digóknak kell:D mindenki tegye meg a németeket holnap!!!! húú de nagyot kaszállunk!!!!!!:D
  • gabber_saviola
    szerintem fanolj be a Románoknak :P
  • Monoton
    Nagy dilemma