Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
jobbszélen van egy gyors fiatal kp + egy rutinos hátvéd, azon az oldalon sem lehet gond, középsõ középpályán meg átsem jönnek <#vigyor1>#vigyor1>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
az EB csapatok 80-90%-a nem tudna gyõzni.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Idézõjelezheted a Vb címet, csak nevetségesebbé válsz, ha fáj ha nem a VB cím a vitrinben van.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Magyarország is megverte az olaszokat, a franciák bakiztak pl. Szenegállal stb.
A két "botló" csapat közül olaszok sokkal jobbak voltak ma mint a franciák
Van der Sar (Stekelenburg)
Heitinga - De Cler - van Bronchorst - Boulahrouz
Affelay - De Jong - Robben - van Persie
Huntelaar - Vennegor of Hesselink
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Nezd ez foci itt minden megtortenhet, amit en mondok az az en megerzesem, nem a kinyilatkoztatas.😊
Es igazad van, a vb-n legutoljara az olaszokat vartam elso helyre, meg is lepodtem.
(Ott mellesleg a franciak es a brazilok csesztek el a dolgot, mert ha mar Zidane megverte gyakorlatilag egyedul a brazilokat, akkor nem szabadott volna egy ilyen kis senkihazi, csonttoro parasztnak mint a materazzi odafigyelnie arra hogy hogy szidja az anyjat. dehat ez tortent, es most ott tartunk hogy a "vilagbajnok" meg nem tudott nyerni, de meg a romanok ellen sem, az "europabajnok" meg olyan fos amilyennek varni lehetett)
<érts: mindig az ellenkezõje teljesült és én mindig elõre szóltam>érts: mindig az ellenkezõje teljesült és én mindig elõre szóltam>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
elsõ körben még csak puhatolozás volt...
24 - Exile -Nov.23
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
Ez lenne az.
Nagyon remélem, hogy tartják a formájukat és EB címmel térnek haza. Sajnos a mai foci elég vicces. Szánalom mikor 1 azaz EGY csatárral állnak ki a csapatok. Hol van a régi idõk szép 4-3-3-as felállása?? Tessék már megnézni a '94-es vébét. Olyan gólgazdag volt, hogy ehaj...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
gomis meg nemtom miért kell sztem nem kellene oda.
ribery meg jol tolta mindent beleadott 😊
24 - Exile -Nov.23
a holland meccs óta, rengeteg helyzet, és emellett jó védekezés, a románok
veszélyeztetései szinte csak távoli lövések voltak(vagy gagyi 11es ill.
Zambrotta eladott labdája)
Az Oroszok meg ki akarnak esni?
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mutatok 1 kis multodézõt, nem hiszem, hogy hallottál errõl a gépzümmögés mellett:
1982, A csoport
Olaszország 0 – 0 Lengyelország
Peru 0 – 0 Kamerun
Olaszország 1 – 1 Peru
Lengyelország 0 – 0 Kamerun
Lengyelország 5 - 1 Peru
Olaszország 1 – 1 Kamerun
A csoport végeredménye:
Lengyelország 4 3 1 2 0 5 1 +4
Olaszország 3 3 0 3 0 2 2 0
Kamerun 3 3 0 3 0 1 1 0
Peru 2 3 0 2 1 2 6 -4
Nézd csak meg a csoport végeredményt és találd ki, hogy ki nyerte meg a világbajnokságot...
Ennyit arról, hogy mennyire lehet 1 csapat teljesítményét akár 3 meccs után is elõre megjósolni...
görög-orosz 1-1 vagy esetleg 1-0, ugye címvédõként nem akarnak kiesni rögtön csoportba.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Svéd-Spanyol ugye Spanyol lenne de Ibra pl bármikor villanhat.
Orosz - Görög meg olyan szinten megjósolhatatlan hogy ennél 3 esélyesebb találkozt nehéz lenne mondani😄
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az egyenes kieséses részben "új élet" kezdõdik,és ezek a sztárcsapatok nagyon értik azt általában.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.