9806
Foci EB 2008
-
#5603 én tippmixen egy holland-román X-et tettem meg,és egy olasz győzelmet,ezt a kettőt 1 szelvényen,a másik szelvényen pedig,hogy lesz kiállítás a holland-románon(a románok úgyis rugdosódni fognak,ha rosszul állnak),és hogy a francia-oalszon mind2 csapat lő gólt! remélem bejön mind2!!:) -
#5602 Na ma Holland és francia győzelmet várok és ezáltal e két csapat továbbjutását is egyben ebből a halál csoportból.
A franciák a látottak alapján (hiába kaptak ki 4-1-re a hollandoktól), jobbak az olaszoknál, sokkal veszélyesebbek voltak a hollandokra. Hosszú ideig nyomás alatt is tudták tartani a holland kaput.
Az olaszok vergődő, erőlködő, identitás zavaros játéka abszolut nem érdemelne meg egy tovább jutást. Annál inkább egy kiesést, ami legalább a soraik rendezésére és a kaotikus zűrzavar -ami valljuk be, jelenleg a csapat meghatározó "erénye"- megszüntetésére késztetné őket. -
#5601 amióta megy az EB,tegnap volt olyan,hogy mind2 meccsem bejön tippmixen -
#5600 ő is azt írta :D -
#5599 spanyol holland nemigen lesz, ugytudom hogy ha mind2 eljut addig akkor az elődöntöben már találkoznak egymással -
karajjj #5598 najó, inkább ne beszéljünk olasz kajákról, mert folyni fog a nyálam... XD -
#5597 na az szép lenne:p -
Mirk #5596 portugál/spanyol-holland döntőt akarok -
#5595 délolaszban tengeriherkentyü+tészta+fagyi a menő :P -
karajjj #5594 úgyérted, hogy sülltmacska-csiga? -
Monoton #5593 Franciaország negyeddöntős, ha:
- legyőzi Olaszországot és a románok nem verik meg a hollandokat.
Olaszország negyeddöntős, ha:
- legyőzi Franciaországot és a románok nem verik meg a hollandokat.
- 1-1-es vagy annál gólgazdagabb döntetlent játszik a franciákkal, és a románok kikapnak a hollandoktól. Ebben az esetben mindhárom csapat 2-2 ponttal állna, egymás ellen azonos gólaránnyal, és a lőtt gólok száma számítana.
- 0-0-t játszik a franciákkal, és a románok 3-0-ra kikapnak a hollandoktól. Ebben az esetben azonos lenne a három együttes pontszáma és gólaránya is, az UEFA-együttható pedig az olaszoknak kedvezne.
Románia negyeddöntős, ha:
- legyőzi Hollandiát.
- döntetlent játszik Hollandiával, miközben az olaszok ugyancsak ikszelnek a franciákkal.
- két góllal kikap a hollandoktól, és az olaszok 0-0-t érnek el a franciákkal. Ebben az esetben a pontszám azonos lenne, de a gólarány a románok javára döntene. Ugyanez vonatkozik arra is, ha a románok 4-1-re vagy 5-2-re maradnak alul. -
#5592 grazie, prego -
#5591 -
#5590 Tippjeim:
spagetti-csiga 2:1
fapapucs-dácsia 2:0
ámen -
#5589 már az elején eldöntik a digók, semmi izgaélom nem lesz. -
#5588 ha hiszed ha nem nekem hasonlo elméletem volt csak annyi a különbség hogy valós lessz.
89.percig 1-1 a franccia meccsen az állás majd a 90.percben Henry papa villan eget igy 2-1 a franciáknak és a románok meg 0-0 át tolnak.
vagy pedig elég faszentos lenne az is ha a 89.percben egyenlítetnének a franciak majd a 91.ben bünetetőt itélnének enkik mint anno az angolok ellen :D -
#5587 loool xDDDDDD -
#5586 Kihagytad a történetből Torghelle Sanyit
"Air Sanyiii!!.." -
#5585 :Dddddd -
#5584 akvila lövés:DDSDDd -
#5583 Remélem megint a holnapi két meccs lesz a legjobb a körből :D -
#5582 Aha majd Toni és Ribery góljaival 1-1 lesz, aztán 92.ik percbe, mikor véget ér a Holland-Román döntetlennel, 11 est kapnap a franciák, mert MAterazzi Zidane anyját szidta a kispadról, de Buffon kivédi, majd azzal a lendületből inditja magát a matrózruhában játszó gerazolival kényszerítőzve, átrobog a pályán, majd hogy mégjobban alázzon egy Zidane-roulett el elhuzza Kupé melett, felemeli és beollóza az üres kapuba. Ez igy lesz tutira:) -
#5581 [spoiler] hát a bírók mostanában elég kakafejűek, nem? [spoiler/] -
#5580 holnapig nem irok semmi joslatot...remélem bejön a tippem és lessz vmi holnap est :] -
#5579 x tutinem :P -
#5578 a bírónak 10x-es szorzója van -
#5577 fő az optimizmus, nem ? :D
De akkor a gólokat szerezze már Toni és Ribery.Majd a végén koccintanak jóízűen egy Paulanerrel, és jöhetnek is haza Münchenbe dolgozni Klinsivel :P:D -
#5576 *megmondod -
#5575 te mindig megmondom aztán jössz sírni topikomba h nem jöttek be :D ugyh most télleg reménykedhetsz :D -
#5574 nemhiszem h x lesz -
#5573 ja sajnos iksz lessz mindkettő meccs igy 3pontos rámonok mennek tovább:S
fra-ita 1-1 lessz sajnos .'(
bár azért reménykedem :D -
#5572 de, pont akartam javasolni :Ddd -
#5571 majd szurkolok Contrának, nem ? :D -
#5570 simán továbbmegyünk :P -
#5569 Románoknak.
:))))))))))) -
#5568 w77d feltehetnél egy nagyobbacska összeget a románokra -
#5567 utolsó lehetőségetek lenne xD
de hiába... -
#5566 én sztem a digóknak kell:D mindenki tegye meg a németeket holnap!!!! húú de nagyot kaszállunk!!!!!!:D -
#5565 szerintem fanolj be a Románoknak :P -
Monoton #5564 Nagy dilemma