Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem láttam sajna a meccs elejét, csak az utsó 15 percet, de elismerésem a hollandoknak. Szép gólok születtek.
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
és büszkeségbõl lealázzák a románokat
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ugy gondolkoztok hogy hat igen hogy kene taktikazni es itt meg bukott az egesz! A hollandoknak mindenkit meg kell verni hogy megnyerjek az egeszet, akkor meg minek taktikazzanak itt, es amugyis milyen mentalitas mar ez?
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Melelsleg, remélhetõleg a hoollnadok ha tartalékokat is vetnek majd be a románok ellen, nem fognak leülni, tudják, hogy az nem jó nekik sem.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Minden esetre vicc, hogy amióta pénzben fogadok EB-n mindent buktam, persze a kredetik IWIWen jöttek. Áhhh😄D
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
Egri talán ezek után elqrvul holland drukkerré... <#hehe>#hehe>
Saor Alba
és nem tudok elmenni szó nélkül annak a barom riporternek a beszólásai miatt sem. kb romániával egy szinten emlegette a hollandokat, mint egy kis szar, aki épp a második nagyot gyalázta meg 3-as gólkülönbséggel. meg hogy ki számított erre? lol. 3-as gólkülönbségben nem voltam biztos de aki a franciák és a hollandok elõzõ meccsei után a franciákat tartotta esélyesebbnek, annak sincs túl sok köze a focihoz, az biztos.
Lehet hogy ezen az EB-n az nyer aki megerdemli?
asszem Domenech és Donadoni nézhet új állás után
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A hollandok ugy jatszanak ahogy kell nekik, ennyire egyszeru.
Ez volt az eddigi legszebb meccs.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco