Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Amúgy Domenech az mindig kitalál vmi váratlant és úgy fel tudja rázni a franciákat, h akár megitn eljuthatnak a döntõig..
Nem láttam sajna a meccs elejét, csak az utsó 15 percet, de elismerésem a hollandoknak. Szép gólok születtek.

skatulya bácsi
mi törné ugyan meg? Teljesen egységes a csapat, nagyon együtt vannak pszichésen is.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

doddencs
kiegyeznék ezzel😊

szucsy89
te jó ég mekkora meccs volt ez a holland - francia....de sztem meg fog törni a hollandok lendülete...
Christiansen
Szerintem is, sárgalaposok és sztárok a padra, újoncok a pályára
és büszkeségbõl lealázzák a románokat

Solten
<#hehe>

Saor Alba

grizzly21
A szorostalpuak vagy szettorik minden holland sipcsontjat vagy kapnak egy 6-os zakot.

Count Adyn
Hát ezis igaz. És akkor olasz v franciak jobban kifárasztják a spanyolokat. Igazabol szerintem nem érdemes szarozni és játszani kell ahogy csövön kifér hogy ki ne essenek a ritmusból

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

doddencs
azért lefutott meccs nem lesz a negyeddöntõben sem...

NeoMaN
Szerintem Basten hajtani fogja õket, nem fekszenek le a románoknak.

Count Adyn
Van Bastennek van akkora arca sztem hogy ugy gondolja aláznak megint😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

s abban mi a jó nekik? Õk ugyis a spanyol csoport másodikjával mennek. A spanyolok meg jobbak, mint a holland csoport másodikja, akár román, akár a másik kettõ.
grizzly21
ha majd emelgeti Klose a trofeat, akkor szemelyesen fogok elnezest kerni hogy nem jott be a joslatom😊

NeoMaN
Mindenesetre ez az EB eddig azt mutatja, hogy a támadófoci újra büntet és nem a legkifizetõdõbb a betonvédekezés.

Count Adyn
Best😄Dd

Hát egy EB elõdöntõt biztos inkább a Románokal játszanék,mint az Olaszokal,vagy a Franciákal...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

doddencs
áhh, románok tizikkel továbbmennek spanyolok ellen XD

grizzly21
Szerintem nem jo mentalitassal nezitek a dolgokat. A hollandok megmutattak mostmar 2 meccsen is , hogy igenis szep focit felvallalva, tamado jatekkal is lehet eredmenyesen jatszani. A foci nem "bekinlodas" hanem latvanyos sport, ezek ugy ki fogjak szolgalni a kozonseget a romanok ellen is ahogy kell.

Ugy gondolkoztok hogy hat igen hogy kene taktikazni es itt meg bukott az egesz! A hollandoknak mindenkit meg kell verni hogy megnyerjek az egeszet, akkor meg minek taktikazzanak itt, es amugyis milyen mentalitas mar ez?

Várhidi: Kájt <#taps>

REAL MADRID

limperatore
persze, mert a portugálok nyerik

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

5c0rp330n
egyébként most még ellentmondásosabb volt ez a szerencsétlen, mint múltkor. egyszer románia szintjén emlegeti õket, majd a meccs közben párszor és végén 4-1-nél a folyamatos holland-anyázás mellett pedig hangsúlyozza, hogy mennyi világklasszis támadójuk van és mennyire überjó csapat. mintha saját magával nem lenne egyetértésben a szerencsétlen.

háát portugál/német mert csak az egyik mehet tovább. A spanyolokkal kb. csak az elõdöntõben találkoznak a hollandok. Ott el sem kerülhetnék õket.
Ilyen alapon aki egyszer kikap,már haza is mehetne,hisz úgyse nyer már...

Count Adyn
Hát lehete a románok veszélyesebbek kiesés szakaszba, lásd Rangers uefa kupába, 11 es rugásokra játszás és faszmák😄

grizzly21
na mennyi van iwiwen?

egyebkent, nemetek? a horvatok elleni szopas utan? ugyan dehogy.

sz4bolcs
Minden továbbjutó esélyes.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SLICK
Egybõl nem látom a meccset és ez lesz belõle -.-

ez a lüke kommentator banda most a feltételezett 11-essel van megint elfoglalva. Szomorú...
Melelsleg, remélhetõleg a hoollnadok ha tartalékokat is vetnek majd be a románok ellen, nem fognak leülni, tudják, hogy az nem jó nekik sem.
sz4bolcs
Ebbõl a meccsbõl lehetne csinálni egy 60 perces összefoglalót. 😄

A Hollandok hülyék ha nem a Románokat viszik magukkal.Bár per pillanat xar mind a Francia,mind az Olasz csapat,de bármelyik képes az egészet megnyerni ha valahogy bekínlódják magukat az egyenes kieséses szakaszba.

Kaplan
Jók nagyon, de koránt sem biztos, hogy ezért most meg is nyerik az EBt. Németország,Portugália,Spanyolország õk még hárman simán esélyesek lehetnek.

Minden esetre vicc, hogy amióta pénzben fogadok EB-n mindent buktam, persze a kredetik IWIWen jöttek. Áhhh😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Solten
Bomba de Sneijder

Saor Alba

Solten
Domenech és Donadoni nyugdíj?

Saor Alba

Solten
Ez a

<#lama>
<#kocsog>

Egri talán ezek után elqrvul holland drukkerré... <#hehe>

Saor Alba

grizzly21
en fizetnek is erte.

5c0rp330n
ennyi bazdmeg, ennyi. én elõre megmondtam. esélyük nem volt a franciáknak, egyszerûen nevetséges, hogy miért õket tartották esélyesebbnek. nevetségesen alul vannak értékelve a hollandok.
és nem tudok elmenni szó nélkül annak a barom riporternek a beszólásai miatt sem. kb romániával egy szinten emlegette a hollandokat, mint egy kis szar, aki épp a második nagyot gyalázta meg 3-as gólkülönbséggel. meg hogy ki számított erre? lol. 3-as gólkülönbségben nem voltam biztos de aki a franciák és a hollandok elõzõ meccsei után a franciákat tartotta esélyesebbnek, annak sincs túl sok köze a focihoz, az biztos.

grizzly21
megmondtam hogy legalabb 2 gollal nyernek, vagy megmondtam?😊

Lehet hogy ezen az EB-n az nyer aki megerdemli?

desigo
a két "nagy" csapatból két porszem lett...
5w0rdf15h
😄DDDDDDDD

asszem Domenech és Donadoni nézhet új állás után

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

grizzly21
na errol beszelek, milyen vilagelsok?😄DD

gogo HOLLANDIA es a szep foci!!!!!

doddencs
ennyi.. 😊

Animefox
húúú még azokat mennyire rühelem...

Count Adyn
Lennék msot holland szurkoló😄 De igy is rohadtul örülök, van esély😊

Gunnersboy
A_D:Asd.-aSD:ASD.a Sword papa beindult figyelitek 😄ADDdassa

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Solten
Ezt a Sneijder gyereket se ártana már szentté avatni... <#hehe>

Saor Alba

grizzly21
En ezt nem ertem gyerekek, mindenki ilyen hulye ebben az orszagban hogy igy alabecsulte a hollandokat, mint ez a szerencsetlen kommentator?😄DD ugye hogy nem. Tele vannak jo jatekossal es megis.
A hollandok ugy jatszanak ahogy kell nekik, ennyire egyszeru.

Ez volt az eddigi legszebb meccs.

Kit--Kat
Van Basteni idõket idézõ a holland csapat WoW.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

limperatore
mint az olaszok ellen 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

sz4bolcs
Nem baj! 😄😄D

limperatore
vicces h sambat tolnák, az a braziloké <#rolleyes>