Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doddencs
teljesen jogos, csak a lényeg a dátumon van. ;)

Nem írtam még ide de látom elég sokan azon a véleményen vannak hogy ha ne adj isten a Hollandok most kikapnak a Románoktól vagy döntetlen lesz akkor azért lesz hogy ne a Olaszok vagy a Franciák menjenek tovább. Akkor most álljon itt nekik egy kis összefoglaló. Ugye a Franciák nem tudtak gólt lõni a Románoknak az Olaszok is csak 1-et.. Akkor most álljon itt 2008 EB Selejtezõk Román eredményei

2006. szeptember 2.
Románia – Bulgária: 2-2
2006. szeptember 6.
Albánia – Románia: 0-2
2006. október 7.
Románia – Fehéroroszország: 3-1
2007. március 28.
Románia – Luxemburg: 3-0
2007. június 2.
Szlovénia – Románia: 1-2
2007. június 6.
Románia – Szlovénia: 2-0
2007. szeptember 8.
Fehéroroszország – Románia: 1–3
2007. október 17.
Luxemburg - Románia : 0-2
2007. november 21.
Románia – Albánia 6-1

És a végére hagytam a meglepetést

2007. március 24.
Hollandia – Románia: 0-0

2007. október 13.
Románia - Hollandia : 1-0

Ha megfigyelitek a Románok már 13 meccs óta veretlenek még azok a Hollandok sem tudták megverni, akik a Franciáknak 4-et Olaszoknak 3 vágtak sõt 2 gólnál többet nem is kaptak egy meccsen se. Ügy hogy én még nem írnám le a Románokat. De természetesen az is elõfordulhat, hogy a Hollandok rúgnak nekik egy 4-est.
És ezt nem azért írtam, mert nagyon szeretem a Románokat, hanem hogy tudjuk, hogy nem egy könnyû ellenfél ez a csapat bizonyították már a Franciák és Olaszok ellen, és nem kell egybõl bundát kiáltani.

Gunnersboy
meglátjuk :}}

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

miért is ne lenne? Hiányozni fog a legjobb védõikbõl kettõ (Radoi és Goian), Mutu meg kérdéses, hogy összefogja szedni magát. Akarni fog, csak hát a nagy akarásnak....A hollandok meg lezserül kihasználhatják eddig nem játszatott tartalékjaik ambicióját.
Ha Huntelaar játszik a románok ellen kettõt legalább rúg nekik. Eddig is hiányoltam, bár nem hiányzott:D

doddencs
jahh, sajna a B csapat nem elég összeszokott.. de így is 4:1 (Huntelaar-3, Hesselink-1)

szucsy89
ilyen formával simán verik õket is...ha meg nem fognak nyerni akkor meg azért van mert nem akarnak:)
Animefox
Na a Hollandusoknak már nem lesz olyan könnyû dolguk a románokkal, az egyszer ziher!

Megtettem a spanyolokat 2 ezerrel,remélem bejön.
gercse
thx
remélem nem kell majd számolgatni
és a fair play nyer

doddencs
negyeddöntõre nézve az lenne a jó:) fincsi spanyol-olasz/francia

doddencs
azonos pontszám:
pontszám
gólkülönbség
lõtt gólok
11esek

akit érdekel hogy mi történik akkor ha a két adott csapat nem játszik egymás ellen az utolsó fordulóban akkor a 11-esek kimaradnak és:

a kvalifikációs meccsek alatt megszerzett pontok osztva a meccsek számával
fair play (kevesebb sárga, szabálytalanság stb...)
húzás (pénzfeldobás volt régen)

gercse
az érdemli meg, aki azt a meccset megnyeri

fanka93
szvsz max a franciák érdemelnének továbbjutást,ha már választani kell akét csapat közül,olaszok nem szimpik:S

gercse
ez lenne a fair

szucsy89
hát lehet hogy ilyet mond de lehet hogy ellenkezõjét mondja a játékosoknak ez majd a pályán fog kiderülni...én bízom abban hogy nyernek a hollandok, és az olasz - franciából jusson tovább a 2.helyezett
gercse
és ez fordítva is igaz, Mellberg kifog egy jó napot, meg a társa is véletlen, és akkor hiába erölködik Torres, vagy Villa

fanka93
bocs,csak...semmi,sry!!

desigo
stílus ?
<#levele>
fanka93
attól is függ a svédek teljesítménye,hogy Larsson,és Ibra milyen formába lesz,és hogy engedik-e õket a spanyol védõk.

gercse
most ezt minek...
sok köze van a focihoz

Egyébként ma a spanyoloknak sztem kemény meccsük lesz, svédek szervezettebbek lesznek mint az oroszok, és több klasszisuk is van

fanka93
<#eljen> portugál,spanyol powaa

fanka93
nem akarok flémet kelteni,de szerintem:
Nicolita szvsz egy román cig*ny

Atti12
lehet <#hehe> Ma pedig Hajrá Spanyolok!

gercse
hát ja...,mondani meg csinálni nem ugyanaz...
lehet hogy komolyan veszik, csak a c csapat játszik majd

fanka93
"véletlenül" lefogják õket kontrázni a románok<#eplus2>

Atti12
Van Basten: Nem ajándékozunk pontokat
Marco Van Basten, a labdarúgó Eb halálcsoportjából elsõ helyen továbbjutott Hollandia szövetségi kapitánya határozottan állítja, hogy csapata komolyan fogja venni a román válogatott elleni mérkõzést a csoportkör utolsó fordulójában. Amennyiben így lesz, akkor – legalábis a papírforma szerint – az Olaszország-Franciaország ütközet dönthet a második továbbjutó kilétérõl a C csoportban.

Ettõl függetlenül lehet odaadják a meccset :)

gercse
Hogy ne legyen foltos az ingjük, hanem makulátlan maradjon...

Érdemes lesz fogadni mondjuk erre a meccsre az biztos...

fanka93
de amúgy a hollandoknak gyõzniük se kell,mivel ha kikapnak,akkor ugye holland=6,román=5,és az olasz-francia kettõs meg búcsúzik,és a hollandok mértne tolnának ki a két riválisukkal?

a románok egyébként 50%-ra adják, hogy továbbjutnak. Sportszerüen el is ismerik, hogy birói segélettel lett döntetlen ( a Toni "lesgólja" miatt).
gercse
így van, akkor van csak esélye az olaszoknak vagy franciáknak, ha valmelyikk gyõz, és a hollandok nem adják le a meccset, bár erre viszont nagy esély van...
abban bízom csak, hogy a hollandok maximalisták lesznek, és veretlenül akarják hozni a tornát

ha annyira hülyék, hogy döntetlenre játszanak, akkor meg is érdemlik, hogy a harmadik nevessen a markába!
skatulya bácsi
Ha a hollandok nyernek és a francia-olasz döntetlen, akkor nagy eséllyel a románok jutnak tovább, mert mindhárom csapatnak 2 pontja lesz, viszont az olaszoknak és a franciáknak túl sok a kapott góljuk.
Ahhoz hogy közülük legyen valaki a második helyezett, ahhoz a hollandoknak minimum 4 gólos gólkülönbséggel kell nyerniük a románok ellen.
Erre nem azért kicsi az esély, mert a hollandok erre nem lennének képesek, csak ugye minek hajtsák szét magukat? Felesleges. Elég, ha pl. 2-0-ra gyõznek.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

nem volt így, de talán jobban tisztelték egymást és tekintetbe vették a testi épségét is. Bár favágók akkor is voltak. (Ld. a németeket az emlékezetes 7-3- nál velünk). S mennyivel kevesebbet kerestek akkor a focisták mint mostanában! Tk. még jó is, ha a mezeket tépkedik s nem a másik testrészeit akarják leszedni. Ami új, az a könyöklés. No az régen igen ritka volt, ma viszont a talpalás az. Végeredményben a felnõtt focisták is azt teszik, amit ifikorukban láttak, megtanultak, megengedtek nekik (az edzõk!). Sajnos, a biráskodás szinvonala, a kütyük ellenére is, romlik. Ennek is megvan az oka. Mig jó pár évtizede szinte csak focismúlttal rendelkezõket engedtek a pályára, a lecsökkentett korhatár miatt ez ma már lehetetlen. Így harmincas éveikben (hiszen 45 elérésekor, pá, pá...) már UEFA/FIFA birók lehetnek sokan és gyakran van a pályán náluk idõsebb játékos is. Lehet, hogy jobb a kondiciójuk (ezt jó helyezkedéssel kompenzálni lehet), de sokan hivatalnokként, lábon járó szabálykönyvként viselkednek és nem értik a játék lényegét/szellemét.
A tegnapi Ooiler kezezésnél a német biró jól itélt, mivel a kéz használata azért lett tilos a fociban, mivel ügyesebb lévén a lábnál, ne legyen bevethetõ. De az marhaság, hogy minden érintése a labdának, amikor az tart a kéz fele, már kezezés is lenne. Senki sem dughatja hasraesésnél (lásd tegnap), felugrásnál, elvetõdésnél a kezét a testébe/zsebébe. Nem lehet felugrani, hasraesni leszoritott kézzel. Ennek elvárása megint csak a hivatalnoki szemlélet. Viszont nem kötelezõ csápolni a kezekkel, kiütni a másik szemét, ráncigálni a mezét... Amit sokan nemértenek meg a birók, nézõk közül (s persze a résztvevõ edzõk és játékosok közt sem), hogy a foci alapszabálya igen egyszerû, csak be kellene tartani. Egyik paragrafus pl. azt mondja ki, hogy nem lehet a vétlen félt büntetni a másik hibája miatt. Ezen alapul pl. az elõnyszabály, de ez az eset volt a Holland-Olasz "lesgólnál" is. Nem hozható hátrányba egy csapat, ha az ellenfél hibázik. S ebben az esetben Buffon és Panucci hibázott, miért kellett volna a hollandokat büntetni érte? Pont az, mint amikor a biró megállit egy igéretes támadást, mert esetleg asz ellenfél egyik játékossa beszólt neki, vagy mást követett el.
gercse
vagy attól függ, mennyire kapnak ki a románok, ezt már nem vágom

gercse
tovább, de leginkább akkor, ha nyernek, és a holland román meccsen nem a román nyer,
vagy ha x-elnek a franciákkal, és a holland nyer, ilyenkor van vmi szabály, hogy 11-esek, vagy fene se tudja (mert a gólkülönbségük, ugyanaz)

Nem vagyok valami nagy focimatekos, de olaszok még továbbjuthatnak ?
Btw tnap tényleg rossz volt a bíró, de a román kapus is szépeket fogott :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

fanka93
na fiúk,tegnap nyertem 3400-forintot 200-ból,mert megtettem az elsõ gólt ki lövi,meg az elsõ félidõ eredménye:) w77d neked meg külön respect hogy még van idegrendszered:DD

Románokat se tudták megverni...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

slimslim
A Mongolok megnyerik és kész.

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

sz4bolcs
Nyögvenyelõs nyámnyila játékkal csak egy másik gyáva csapatot lehet legyõzni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

hunbasser
szabálytalanságok mindig is voltak,csak akkor még elismerték a játékosok,ha szabálytalanok voltak,és nem álltak le vitázni a sporival.ugyanakkor a színészkedés is kevesebb volt,sõt,szinte nem is volt.aki eljátszotta a nagyhalált,azt ki is röhögték,nem hogy szabadot fújjanak neki...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,azért azt te se várd már el,hogy majd egy vb döntõben bevállalják a látványosabbnál látványosabb cseleket,amiket max gyengébb csapatok ellen nyomnak be 3-0-nál vagy edzésen...egy döntõben már azért TÉT van.nem is kicsi.sõt,továbbmegyek:elég nagy tét van.kurva nagy tét,hogy mégjobban érzékeltessem.bármelyik hiba végzetes lehet,és egy döntõben az ember vérnyomása sem olyan,mint amilyen egyébként szokott lenni(nem,nem játszottam még vb/eb/bl vagy akármilyen nagyobb torna döntõjében,de én azért elhiszem azoknak a játékosoknak,akik már voltak).nem véletlenül van az sem,hogy edzésen 10/10x úgy lövik ki a bal filót 11-srõl,hogy még valamelyik kapufát is érinti,döntõben meg(sõt,még negyeddöntõkben is akkora a nyomás,hogy) kihagyják.

és akkor ilyen nagy nyomás alatt próbálj szépen focizni.
a meccs végén szerintem már akkor is örülnek a játékosok,ha nem rontottak a döntõben,nem hogy még azon filózzanak,hogy most milyen szép kombinációkat csináltunk,milyen szép körömpasszokat adtuk az ellen 16-osánál,meg milyen szépen vettem át sarokkal a labdát.

ReaL MaDRid x siempre

sz4bolcs
Valaki tudna linkelni videot Nistelrooy cselérõl, amivel indított?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

azokról a régi szép idõk, amikor még nem érhettek hozzá a másikhoz?

nem emléxem, hogy lett volna ilyen, de van egy olyan érzésem, hogy te sem

ugyanez volt, kissé lightosabban

Molnibalage
Hát igen. Szerintem az olasz foci egy kalap *** bár lényegében szinte az egész foci az és a másik két fõl labdajáték is az lett. Ezek nem közdõsportok, bár a képek alapján amiket az ember lát néha azért kételkedek ebben. Drákói szigort kéne bevezetni. A taktikai szabálytalanságot én kapásból pirossal büntetném. A legkisebb rángatásra is sárga. Tessék már eldönteni, most fociznuk vagy birkóznuk. A kosárlabda is emiatt kurvult el... Kézliabda szintén. Elivleg egyik sportben sem szabada hozzáérni az másikhoz. A régi szép idõkben így volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

maximálisan egyet értek!!!
LordVenom
Nem értem,miért írja mindenki,hogy szar a francia,meg az olasz csapat. Nehéz azt írni,hogy jók,de hollandia még jobb? Egyébként szerintem a franciák erõsen játszottak,csak éppen a helyzetek kimaradtak. Eddig sem volt erõsebb a francia csapat,csak a hollandok,most ha lehet még erõsebb játékot játszanak. Mindenesetre én a hollandokkal vagyok hosszú évek óta. ;)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Christiansen
ok, viszont szép döntõre én nem emlékszem az utóbbi idõben..
94' még talán, csak hát Roby Baggio :C

5c0rp330n
<#worship>