9806
Foci EB 2008
-
#5643 ha képesek ma narancsot hámozni, akkor simán megérdemlik a továbbjutást. -
primavis #5642 de ők a hollandoknak rugták és az most nem számitana, ha hármas holtverseny lenne. ahogy a 11-es rugás sem -:)) -
primavis #5641 nevezd coeficiensnek, erről beszéltem, értsd jól, ha roszul irtam!
A 3. csoportban a c. és a d. jöhet szóba s ha nem dönt akkor az f. -
#5640 mintha a franciáknak is lenne egy rúgott góljuk, miről beszélsz? -
#5639 nem a sorrend dönt!
ezt már kitárgyaltuk itt egyszer-kétszer :)
tehát a vb/eb selejtezőkön szerzett pontok,osztva a meccsek számával.ez számíthat.a FIFA ranglista egy humbug,ott kötnének bele,ahol akarnak
-
#5638 minek filóztok ezen, ha ma úgyis a román nyer?:P kár számolgatni ... -
Grenzjager #5637 vagy amelyik szövetségnek nagyobb az irányítószáma.... -
primavis #5636 az egy másik kritérium a sorban. ha 0-0 a francia-olasz, és a románok kikapnának 3-0-ra, akkor a 3. kritérium még nem add nyerőt. Mivel a három csapat közül kettőnek (román és olasz) egyaránt egy-egy a rugott gólja lenne (a francia maradna a 0-val). tehát ujabb kritérium kell az elkülönitéshez. Ez pedig a kettő gólaránya (4. kritérium), de mivel ez is egyforma (1-4), jöhet a következő kritérium: az UEFA együttható ( sorrend), ami már az olaszoknak kedvezne. Capisci? -
#5635 ilyenkor a mérkőzés után az öltözőben kell XBOX360-on, LAN-on lejátszani a 11-eseket egymás ellen. -
Grenzjager #5634 amegghogy ha két különböző váűrosban lesznek a csapatok... pl a románok, olaszok között? -
#5633 miazhogy uefa eggyütthato?
elvileg tizi rugás lenne vagy mi a fene:S -
#5632 Holland 2 - 0 Román
Olasz 2 - 0 Francia -
#5631 Hollandia 2-0 Románia
Franciaország 2-0 Olaszország -
Grenzjager #5630 2 meccsen? -
#5629 4-5 sárgalap lesz erre fogatam :D -
#5628 holland-román 2:0
olasz-francia 0:2
más: aranyos magánvélemény a törökökről, mi tagadás az eddigi teljesítményük alapján van is igazság benne:
http://sportgeza.hu/futball/2008/eb/kepvideo/video/69
-
Monoton #5627 Holland 3 - 1 Román
Olasz 2 - 0 Francia -
#5626 Holland-Román 1:1
Olasz-Francia 1:2 -
#5625 Hollandia - Románia 0-1
Olasz - Francia 1-0 -
#5624 HSZ-em hova lett? demon hill szindróma? :O -
Monoton #5623 Én töröltem ... mivel a hír nem megalapozott, és amit leírt olyan csapat nem létezik. (mellesleg nem kicsit flémszagú hír) -
#5622 Euro 2008: Domenech imádja Olaszországot
Raymond Domenech, a francia válogatott szövetségi kapitány így válaszolt egy újságírói kérdésre, mely a két nemzet közti nagy futballcsatákra vonatkozott:
"Imádom az olaszokat, az egész országot, a konyhájukat, a napos partjaikat...De ilyenkor mindig az ellenkezőjét juttatják eszembe."
:D -
#5621 jaja én is láttam:D -
#5620 ja csak mi rövidítünk. Portugál, Német:D Amúgy meg ezen fent akadni pont egy fórumon ahol aztán tényleg sajátságol nyelvezet van:d (lol,wtf,meg hasonló rövidítések pl) -
#5619 fanka visszavonta a hsz-ét -
#5618 forrás?:P -
Monoton #5617 Én azért mert kiemelem :DD
Imikém a nemzet neve Portugália és Németország :) -
#5616 nem tudom:D Mivel egy nemzet neve ezért tulajdonnév(vagy lehet nem:D) -
#5615 A "Portugál" és a "Német" szavakat miért írják sokan nagy betűvel? :o -
primavis #5614 szerintem meg is lehet, nem fognak ők ketten döntetlent játszani, hogy a harmadik nevethessen a markába! nyerjeneke a románok ha tudnak, fel van nekik adva a lecke és mivel a hollandok is a tartalékjaik zömével állnak ki, a sanszuk is meg van hozzá! Ha élni tudnak vele, akkor a másik kettő szívhatja... -
#5613 A lényeg, hogy csiguszék csak akkor mennek tovább ha nyernek, és a románok meg nem -
primavis #5612 van a 3. számú UEFA kritériumnál (azonos pontszám 3 csapatnál) egy eltérően értelmezett kitétel.
A szabály azt mondja: ha 3 csapatnak azonos a pontszáma, akkor az egymásközti mérkőzések gólkülönbsége dönt.
Mivel a halálcsoportban két ilyen meccs már döntetlen volt, ha a harmadik is az lenne, akkor ez a kritérium a döntő (amely a román illetve az olasznak a jobb, mivel ők lőttek már egy-egy gólt egymásnak, mig a francia még nem, s ha lőnek a francia-olaszon is, pl.1-1, 2-2, az meg az olasznak, mert több lesz a góljaik száma mint a franciáké).
A probléma akkor merül fel, ha az olasz-francia 0-0, mert akkor a románok és az olaszok egyformán állnának s köztük kellene különbséget tenni. Mivel nem direkt meccs, 11-es nem lehet, tehát jön a 4. kritáérium a gólarány és itt már számit a románok hollandok elleni eredménye is (ahogy az olaszoké is). jelenleg ez -3 az olaszoknál, tehát a románok nem szabadna 0-3-ra kikapniuk, vagy jobban, a 3 gólos vesreseg is jó, ha rugnak gólt.
Ez mind szép és jó, csakhát az olaszok és franciák majd bolondok lesznek 0-0-t játszani!
-
DJ BP #5611 de akkor írja úgy, hogy MAX. 2 góllal kaphatnak ki, egyértelműbb lett volna :) -
#5610 Te télleg nem érted? Nem ők akarják hogy rúgjanak kettőt nem jobb az nekik de belövik azt a 2 a Holllandok és 0:0 a Olasz meccs akkor a Románok mennek tovább -
#5609 Ha a románok két góllal kapnak ki és a másik meccs 0:0, akkor ők mennek tövább, ha pedig lőtt góllal hárommal kapnak ki akkor is a több lőtt gól miatt. -
DJ BP #5608 de az miért jobb, mintha csak 1-el? A gólkülönbség minél jobb legyen az a cél nem, vagy valami idióta UEFA szabály van megint? -
#5607 Ha kikapnának 2 góllal a Hollandoktól -
DJ BP #5606 ,,- két góllal kikap a hollandoktól, és az olaszok 0-0-t érnek el a franciákkal. Ebben az esetben a pontszám azonos lenne, de a gólarány a románok javára döntene. Ugyanez vonatkozik arra is, ha a románok 4-1-re vagy 5-2-re maradnak alul."
Ezt most nem értem, tehát úgy veszem ki, hogy a románoknak az jobb ha 2 góllal kapnak ki mintha csak 1-el kapnának ki? Az meg hogy a fenébe lehet? -
#5605 Portugál Német jó lesz:) -