9806
Foci EB 2008
  • gabber_saviola
    ha képesek ma narancsot hámozni, akkor simán megérdemlik a továbbjutást.
  • primavis
    de ők a hollandoknak rugták és az most nem számitana, ha hármas holtverseny lenne. ahogy a 11-es rugás sem -:))
  • primavis
    nevezd coeficiensnek, erről beszéltem, értsd jól, ha roszul irtam!
    A 3. csoportban a c. és a d. jöhet szóba s ha nem dönt akkor az f.
  • skatulya bácsi
    mintha a franciáknak is lenne egy rúgott góljuk, miről beszélsz?
  • ProGabe #5639
    nem a sorrend dönt!
    ezt már kitárgyaltuk itt egyszer-kétszer :)

tehát a vb/eb selejtezőkön szerzett pontok,osztva a meccsek számával.ez számíthat.a FIFA ranglista egy humbug,ott kötnének bele,ahol akarnak

• zeus89
    minek filóztok ezen, ha ma úgyis a román nyer?:P kár számolgatni ...
  • Grenzjager
    vagy amelyik szövetségnek nagyobb az irányítószáma....
  • primavis
    az egy másik kritérium a sorban. ha 0-0 a francia-olasz, és a románok kikapnának 3-0-ra, akkor a 3. kritérium még nem add nyerőt. Mivel a három csapat közül kettőnek (román és olasz) egyaránt egy-egy a rugott gólja lenne (a francia maradna a 0-val). tehát ujabb kritérium kell az elkülönitéshez. Ez pedig a kettő gólaránya (4. kritérium), de mivel ez is egyforma (1-4), jöhet a következő kritérium: az UEFA együttható ( sorrend), ami már az olaszoknak kedvezne. Capisci?
  • skatulya bácsi
    ilyenkor a mérkőzés után az öltözőben kell XBOX360-on, LAN-on lejátszani a 11-eseket egymás ellen.
  • Grenzjager
    amegghogy ha két különböző váűrosban lesznek a csapatok... pl a románok, olaszok között?
  • II Rocky II
    miazhogy uefa eggyütthato?
    elvileg tizi rugás lenne vagy mi a fene:S
  • Nuno88
    Holland 2 - 0 Román

Olasz 2 - 0 Francia
  • SLICK
    Hollandia 2-0 Románia
    Franciaország 2-0 Olaszország
  • Grenzjager
    2 meccsen?
  • MaSzKa
    4-5 sárgalap lesz erre fogatam :D
  • skatulya bácsi
    holland-román 2:0
    olasz-francia 0:2

más: aranyos magánvélemény a törökökről, mi tagadás az eddigi teljesítményük alapján van is igazság benne:
    http://sportgeza.hu/futball/2008/eb/kepvideo/video/69
  • Monoton
    Holland 3 - 1 Román

Olasz 2 - 0 Francia
  • sb1
    Holland-Román 1:1
    Olasz-Francia 1:2
  • zeus89
    Hollandia - Románia 0-1
    Olasz - Francia 1-0
  • fanka93
    HSZ-em hova lett? demon hill szindróma? :O
  • Monoton
    Én töröltem ... mivel a hír nem megalapozott, és amit leírt olyan csapat nem létezik. (mellesleg nem kicsit flémszagú hír)
  • LasCar16
    Euro 2008: Domenech imádja Olaszországot
    Raymond Domenech, a francia válogatott szövetségi kapitány így válaszolt egy újságírói kérdésre, mely a két nemzet közti nagy futballcsatákra vonatkozott:
    "Imádom az olaszokat, az egész országot, a konyhájukat, a napos partjaikat...De ilyenkor mindig az ellenkezőjét juttatják eszembe."

:D
  • fsgh
    jaja én is láttam:D
  • fsgh
    ja csak mi rövidítünk. Portugál, Német:D Amúgy meg ezen fent akadni pont egy fórumon ahol aztán tényleg sajátságol nyelvezet van:d (lol,wtf,meg hasonló rövidítések pl)
  • LasCar16
    fanka visszavonta a hsz-ét
  • LasCar16
    forrás?:P
  • Monoton
    Én azért mert kiemelem :DD

Imikém a nemzet neve Portugália és Németország :)
  • fsgh
    nem tudom:D Mivel egy nemzet neve ezért tulajdonnév(vagy lehet nem:D)
  • gameplusz
    A "Portugál" és a "Német" szavakat miért írják sokan nagy betűvel? :o
  • primavis
    szerintem meg is lehet, nem fognak ők ketten döntetlent játszani, hogy a harmadik nevethessen a markába! nyerjeneke a románok ha tudnak, fel van nekik adva a lecke és mivel a hollandok is a tartalékjaik zömével állnak ki, a sanszuk is meg van hozzá! Ha élni tudnak vele, akkor a másik kettő szívhatja...
  • Christiansen
    A lényeg, hogy csiguszék csak akkor mennek tovább ha nyernek, és a románok meg nem
  • primavis
    van a 3. számú UEFA kritériumnál (azonos pontszám 3 csapatnál) egy eltérően értelmezett kitétel.
    A szabály azt mondja: ha 3 csapatnak azonos a pontszáma, akkor az egymásközti mérkőzések gólkülönbsége dönt.
    Mivel a halálcsoportban két ilyen meccs már döntetlen volt, ha a harmadik is az lenne, akkor ez a kritérium a döntő (amely a román illetve az olasznak a jobb, mivel ők lőttek már egy-egy gólt egymásnak, mig a francia még nem, s ha lőnek a francia-olaszon is, pl.1-1, 2-2, az meg az olasznak, mert több lesz a góljaik száma mint a franciáké).
    A probléma akkor merül fel, ha az olasz-francia 0-0, mert akkor a románok és az olaszok egyformán állnának s köztük kellene különbséget tenni. Mivel nem direkt meccs, 11-es nem lehet, tehát jön a 4. kritáérium a gólarány és itt már számit a románok hollandok elleni eredménye is (ahogy az olaszoké is). jelenleg ez -3 az olaszoknál, tehát a románok nem szabadna 0-3-ra kikapniuk, vagy jobban, a 3 gólos vesreseg is jó, ha rugnak gólt.
    Ez mind szép és jó, csakhát az olaszok és franciák majd bolondok lesznek 0-0-t játszani!
  • DJ BP
    de akkor írja úgy, hogy MAX. 2 góllal kaphatnak ki, egyértelműbb lett volna :)
  • bubu13
    Te télleg nem érted? Nem ők akarják hogy rúgjanak kettőt nem jobb az nekik de belövik azt a 2 a Holllandok és 0:0 a Olasz meccs akkor a Románok mennek tovább
  • Christiansen
    Ha a románok két góllal kapnak ki és a másik meccs 0:0, akkor ők mennek tövább, ha pedig lőtt góllal hárommal kapnak ki akkor is a több lőtt gól miatt.
  • DJ BP
    de az miért jobb, mintha csak 1-el? A gólkülönbség minél jobb legyen az a cél nem, vagy valami idióta UEFA szabály van megint?
  • bubu13
    Ha kikapnának 2 góllal a Hollandoktól
  • DJ BP
    ,,- két góllal kikap a hollandoktól, és az olaszok 0-0-t érnek el a franciákkal. Ebben az esetben a pontszám azonos lenne, de a gólarány a románok javára döntene. Ugyanez vonatkozik arra is, ha a románok 4-1-re vagy 5-2-re maradnak alul."

Ezt most nem értem, tehát úgy veszem ki, hogy a románoknak az jobb ha 2 góllal kapnak ki mintha csak 1-el kapnának ki? Az meg hogy a fenébe lehet?
  • fsgh
    Portugál Német jó lesz:)
  • skatulya bácsi