Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2006. szeptember 2.
Románia – Bulgária: 2-2
2006. szeptember 6.
Albánia – Románia: 0-2
2006. október 7.
Románia – Fehéroroszország: 3-1
2007. március 28.
Románia – Luxemburg: 3-0
2007. június 2.
Szlovénia – Románia: 1-2
2007. június 6.
Románia – Szlovénia: 2-0
2007. szeptember 8.
Fehéroroszország – Románia: 1–3
2007. október 17.
Luxemburg - Románia : 0-2
2007. november 21.
Románia – Albánia 6-1
És a végére hagytam a meglepetést
2007. március 24.
Hollandia – Románia: 0-0
2007. október 13.
Románia - Hollandia : 1-0
Ha megfigyelitek a Románok már 13 meccs óta veretlenek még azok a Hollandok sem tudták megverni, akik a Franciáknak 4-et Olaszoknak 3 vágtak sõt 2 gólnál többet nem is kaptak egy meccsen se. Ügy hogy én még nem írnám le a Románokat. De természetesen az is elõfordulhat, hogy a Hollandok rúgnak nekik egy 4-est.
És ezt nem azért írtam, mert nagyon szeretem a Románokat, hanem hogy tudjuk, hogy nem egy könnyû ellenfél ez a csapat bizonyították már a Franciák és Olaszok ellen, és nem kell egybõl bundát kiáltani.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
pontszám
gólkülönbség
lõtt gólok
11esek
akit érdekel hogy mi történik akkor ha a két adott csapat nem játszik egymás ellen az utolsó fordulóban akkor a 11-esek kimaradnak és:
a kvalifikációs meccsek alatt megszerzett pontok osztva a meccsek számával
fair play (kevesebb sárga, szabálytalanság stb...)
húzás (pénzfeldobás volt régen)
sok köze van a focihoz
Egyébként ma a spanyoloknak sztem kemény meccsük lesz, svédek szervezettebbek lesznek mint az oroszok, és több klasszisuk is van
lehet hogy komolyan veszik, csak a c csapat játszik majd
Marco Van Basten, a labdarúgó Eb halálcsoportjából elsõ helyen továbbjutott Hollandia szövetségi kapitánya határozottan állítja, hogy csapata komolyan fogja venni a román válogatott elleni mérkõzést a csoportkör utolsó fordulójában. Amennyiben így lesz, akkor – legalábis a papírforma szerint – az Olaszország-Franciaország ütközet dönthet a második továbbjutó kilétérõl a C csoportban.
Ettõl függetlenül lehet odaadják a meccset :)
Érdemes lesz fogadni mondjuk erre a meccsre az biztos...
abban bízom csak, hogy a hollandok maximalisták lesznek, és veretlenül akarják hozni a tornát
Ahhoz hogy közülük legyen valaki a második helyezett, ahhoz a hollandoknak minimum 4 gólos gólkülönbséggel kell nyerniük a románok ellen.
Erre nem azért kicsi az esély, mert a hollandok erre nem lennének képesek, csak ugye minek hajtsák szét magukat? Felesleges. Elég, ha pl. 2-0-ra gyõznek.
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
A tegnapi Ooiler kezezésnél a német biró jól itélt, mivel a kéz használata azért lett tilos a fociban, mivel ügyesebb lévén a lábnál, ne legyen bevethetõ. De az marhaság, hogy minden érintése a labdának, amikor az tart a kéz fele, már kezezés is lenne. Senki sem dughatja hasraesésnél (lásd tegnap), felugrásnál, elvetõdésnél a kezét a testébe/zsebébe. Nem lehet felugrani, hasraesni leszoritott kézzel. Ennek elvárása megint csak a hivatalnoki szemlélet. Viszont nem kötelezõ csápolni a kezekkel, kiütni a másik szemét, ráncigálni a mezét... Amit sokan nemértenek meg a birók, nézõk közül (s persze a résztvevõ edzõk és játékosok közt sem), hogy a foci alapszabálya igen egyszerû, csak be kellene tartani. Egyik paragrafus pl. azt mondja ki, hogy nem lehet a vétlen félt büntetni a másik hibája miatt. Ezen alapul pl. az elõnyszabály, de ez az eset volt a Holland-Olasz "lesgólnál" is. Nem hozható hátrányba egy csapat, ha az ellenfél hibázik. S ebben az esetben Buffon és Panucci hibázott, miért kellett volna a hollandokat büntetni érte? Pont az, mint amikor a biró megállit egy igéretes támadást, mert esetleg asz ellenfél egyik játékossa beszólt neki, vagy mást követett el.
vagy ha x-elnek a franciákkal, és a holland nyer, ilyenkor van vmi szabály, hogy 11-esek, vagy fene se tudja (mert a gólkülönbségük, ugyanaz)
Btw tnap tényleg rossz volt a bíró, de a román kapus is szépeket fogott :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ReaL MaDRid x siempre
és akkor ilyen nagy nyomás alatt próbálj szépen focizni.
a meccs végén szerintem már akkor is örülnek a játékosok,ha nem rontottak a döntõben,nem hogy még azon filózzanak,hogy most milyen szép kombinációkat csináltunk,milyen szép körömpasszokat adtuk az ellen 16-osánál,meg milyen szépen vettem át sarokkal a labdát.
ReaL MaDRid x siempre
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nem emléxem, hogy lett volna ilyen, de van egy olyan érzésem, hogy te sem
ugyanez volt, kissé lightosabban
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
94' még talán, csak hát Roby Baggio :C