Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Svéd 1-3 Spanyol
Görög 0-2 Orosz
REAL MADRID
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
most meg valaki belenyúlna egy vödörbe és kihúzná az egyik golyót benne egy cetlivel! :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
gólkülönbség
lõtt gólok
11esek
- ha a két adott csapat nem játszik egymás ellen az utolsó fordulóban akkor a 11-esek kimaradnak és:
a kvalifikációs meccsek alatt megszerzett pontok osztva a meccsek számával
fair play (kevesebb sárga, szabálytalanság stb...)
húzás (pénzfeldobás volt régen)
életbe léphet az f pont!
f) a 2006-s VB,a 2006/08-as EB kvalifikációkon szerzett pontok mindösszesen! (lejátszott meccsek számával osztva)
#4645:ez akkor,ha nem azon csapatok között van egyezés,akik éppen a meccset játszották.tehát ha a francia-olasz 0-0 lesz és a holland-román 3-0
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valahány csapat ezt tenné, nem elõször lenne ilyen, s nem utoljára.
De szerintem max X lesz, mert még ha nem is nyernek a hollandok, öngólt kell rúgniuk, h. kikapjanak a románoktól. 😄 😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
cikk
Bár szarul esik, de el kell ismernem, sokkal többet vártam ettõl a "Halál csoporttól". Hollandokat meg becsülöm azért, mert megmutatták, hogy ilyen védekezõ stílussal meg néha kontrával nem mennek semmire sem.
Kockáztattak, hogy támadnak és bejött. Igazából a franciáknak is ez volt mindig a hibájuk, nagyon megijjednek az elején és csak tapogatóznak.. Persze mikor hajtja õket a szükség, akkor képesek olyan játékot produkálni, hogy állam leesik.
Na mindegy ez van. Hollandok tudják hogy kell játszani és nem ijjednek meg a náluk jóval esélyesebbnek tartott csapatok ellen sem.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Román védelem jobb lenne a franciánál, hát nem tudom, elég kérdéses, de nekem az jött le, a román védelem sem vmi szélsebességû.. márpedig hollandok ellen nem árt, ha az.
De még ha erõsebb is, sztem hollandok megbmutatták ,h. a támadófoci erõsebb a betonvédelemnél.. 😊
Románoknál emberek? .. na de ebbe nem megyek bele, nem ide tartozik
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
De ha a románok kikapnak 3:0ra akkor nekik is 1-4es gól átlag lesz!
Ilyenkor ki jut tovább?