Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mai meccsek:

Svéd 1-3 Spanyol

Görög 0-2 Orosz

REAL MADRID

John Cena
báár mind a kettõ meccsbe van egy kis X

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
Svéd - Spanyol 2-1 számítok
Görög - orosz vagy 1-1 vagy 3-1

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

5c0rp330n
sztem nem.

fanka93
szentem nem,mert az orszok technikásabbak,és behozzák a meccset<#wave>

doddencs
Amúgy 3 csapat esetén nyilvánvalóan nincsenek 11-esek, és ha az adott esetben mind3 csapat azonos gólkülönbséggel áll, azonos rúgott góllal, akkor az UEFA koef. dönt. (mint utóbb kiderült nem csak a selejtezõknek számolják, hanem a 2006 VB selejtezõinek is) Azt nemtom, hogy a franciák h állnak ilyen tekintetben, mindenesetre az biztos, hogy ha ez a helyzet alakul, akkor az olasz csapat a románokat már felül fogja múlni.

l2mann
szeva mindnekinek! Szerintetek jól gondolom ,hogy ma a görögök nagyon fognak hajtani küzdeni és megnyerik a meccset?😊

LordVenom
Szerintem a hollandok eddig is egy nagyon erõs csapat volt tele a szerencsétlenség csillagával...ilyen pechszériája egyetlen csapatnak sem volt huzamosabb ideig (hosszú éveken át) mint a holland válogatottnak,ezt ti is tudjátok. Mindig erõsek voltak,csak most végre sikerül ezt bebizonyítani is. Nem tudom,hogy minek köszönhetõ,de örülök nekik. Mint a forma 1-ben Nigel Mansell. Óriási tehetség,hajtás,és évekig pechsorozat. De neki is eljött az év,ahol megkapta a jó autót,és nem hagyta cserben a szerencse,és a tudása sem. Remélem a hollandoknál ez az év lesz a bizonyítás éve. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

NeoMaN
???
😄DDDD

Hát rangsor alapján biztosan nincs továbbjutás.

skatulya bácsi
Na az tényleg szép egy szituáció lenne, ha olasz-francia 0-0, holland-román pedig 3-0.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

NeoMaN
Hmm, nem fog sérülést kockáztatni az edzõ egy tét nélküli meccsen egy EB-n, ebben biztosak lehetünk. Szóval szerintem B csapat fut ki és lesz ami lesz.

doddencs
Neadjisten minden egyezik, valahogy el kell dönteni 😊😄

ProGabe
csakhogy ez (volt) a szabály!

most meg valaki belenyúlna egy vödörbe és kihúzná az egyik golyót benne egy cetlivel! :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fanka93
pénzfeldobás tuti nem lesz,mer akkor abból per lenne😄

doddencs
pontszám
gólkülönbség
lõtt gólok
11esek

- ha a két adott csapat nem játszik egymás ellen az utolsó fordulóban akkor a 11-esek kimaradnak és:

a kvalifikációs meccsek alatt megszerzett pontok osztva a meccsek számával
fair play (kevesebb sárga, szabálytalanság stb...)
húzás (pénzfeldobás volt régen)

ProGabe
nekem,csak mindig visszavontam,mert rossz szöveget/képet szúrtam be 😊

életbe léphet az f pont!

f) a 2006-s VB,a 2006/08-as EB kvalifikációkon szerzett pontok mindösszesen! (lejátszott meccsek számával osztva)

#4645:ez akkor,ha nem azon csapatok között van egyezés,akik éppen a meccset játszották.tehát ha a francia-olasz 0-0 lesz és a holland-román 3-0

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fanka93
4643-nak

doddencs
aztán a penalty hova lett?

doddencs
he? ez kinek, miért?

ProGabe
ezredikre talán azt szúrom be,amit akarok 😊

doddencs
Szerintem teljesen érthetõ, hogy mki a végsõ sikerre gondol. És ha megkönnyítheti a dolgát a késõbbikre, miért ne tenné..

Valahány csapat ezt tenné, nem elõször lenne ilyen, s nem utoljára.

De szerintem max X lesz, mert még ha nem is nyernek a hollandok, öngólt kell rúgniuk, h. kikapjanak a románoktól. 😄 😄

fanka93
magyarul pls!

4 éve a görögöket is csak az ororszok verték meg a harmadik meccsen meglepõ módon, tehát adottak a lehetõségek<#smile>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SLICK
épp ez az, "ráfogják". Ezért tartom annak..

ProGabe
rosszat szúrtam be.az a selejtezõkre vonatkozott.pill 😊

fanka93
most magyarul!

Rolka
thx 😄

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

fanka93
mér lenne görénység?? max ráfogják arra,hogy pihentek,és elszaladtak mellettük a románok,ez benne van a fociban...

SLICK
jelenleg szarok... amúgy meg sokkal jobbak lennének a hollandoknál is, ha tényleg úgy játszanának ahogy kell.

fanka93
saját magát hazudtolja meg MVB:
cikk

SLICK
hát én nagyon bízom benne, hogy a hollandok hozzák a románok elleni meccset is. Nagy görénység lenne, ha pont ellenük engednének le.
Bár szarul esik, de el kell ismernem, sokkal többet vártam ettõl a "Halál csoporttól". Hollandokat meg becsülöm azért, mert megmutatták, hogy ilyen védekezõ stílussal meg néha kontrával nem mennek semmire sem.
Kockáztattak, hogy támadnak és bejött. Igazából a franciáknak is ez volt mindig a hibájuk, nagyon megijjednek az elején és csak tapogatóznak.. Persze mikor hajtja õket a szükség, akkor képesek olyan játékot produkálni, hogy állam leesik.
Na mindegy ez van. Hollandok tudják hogy kell játszani és nem ijjednek meg a náluk jóval esélyesebbnek tartott csapatok ellen sem.

doddencs
dehogy.. #4600

doddencs
De visszatérve a holland-románra, vszeg románok nyerése esetén sem tudunk majd következtetéseket levonni, valószínû nem uaz a csapat fog pályára lépni, ami eddig. De ha úgy is nyernek a hollandok, az jelent vmit 😊

5c0rp330n
két nagy? két nagy szar 😊

5c0rp330n
az a holland-román meccs kemény lesz. a kérdés csak az, hogy folytatják a hollandok azt amit eddig csináltak és 5-0-ra verik el a románokat, vagy kicsit visszafogják magukat, hogy nehogy egy szõröstalpú kirúgja egy kulcsemberük sípcsontját, és megelégszenek egy szolid 3-0-al.

fsgh
Olasz topikba azt mondták hogy az Uefa rangsor alapján...vagyis az Olaszok

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

doddencs
picit feljebb írtam, #4600

doddencs
Akkor sem értem hogyan vonod le a következtetéseidet. Nem azt mondom, h. nem nyerhetnek, de nem az a reális. Csak azt nézve, hogy azokkal, akiket a hollandok szarrá vertek, csupán döntetlenre voltak képesek?

Román védelem jobb lenne a franciánál, hát nem tudom, elég kérdéses, de nekem az jött le, a román védelem sem vmi szélsebességû.. márpedig hollandok ellen nem árt, ha az.

De még ha erõsebb is, sztem hollandok megbmutatták ,h. a támadófoci erõsebb a betonvédelemnél.. 😊

Románoknál emberek? .. na de ebbe nem megyek bele, nem ide tartozik

fanka93
ez nem tuti,csak szerintem így van!

Rolka
hát a két nagy elfog bucsúzni az szinte már biztos<#shakehead>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
aham! kösz

fanka93
a selejtezõkbeli eredmények,azaz a románok mennek a 8-ba

Rolka
Jah és mindenkinek 2 pontja van

Rolka
Emberek ha az olaszok és a franciák 0:0 játszanak akkor marad nekik az 1-4es gól átlag!
De ha a románok kikapnak 3:0ra akkor nekik is 1-4es gól átlag lesz!
Ilyenkor ki jut tovább?

Animefox
Román védelem erõsebb a Franciánál... mellesleg a románoknál emberek is fociznak... (ha érted mire gondolok😉

LasCar16
de, mer nem a bírón fog múlni

#acm

ProGabe
jobbak,mert 0-0-s döntetlent játszottak azokkal a franciákkal,akiket tegnap rommá vertek a hollandok?

Igen tudom hogy nem ma voltak ezek a meccsek de szerintem azért bizonyították a Franciák és Olaszok ellen hogy nem olyan könnyû nekik gólt lõni. Ép ezért mondom hogy itt még bármi megtörténhet.

Animefox
Lehet a románok azóta mégjobbak... skubizod?

Animefox
jaja, én rólam se lehet feltételezni hogy szeretem a románokat...<#whatever> minden esetre nem gondoltam volna hogy a hollandokat ennyire fogom utálni...