9806
Foci EB 2008
-
#5723 Értem, köszi a gyors válaszokat! ;) -
#5722 hát én nem ismerem a bwin-t, de én arra következtetek, amit mondasz, bukó mindkettő (tippmixen kötésnek nevezik, ezt ismerem) -
#5721 be kell jönnie, különben bukó -
#5720 1 kérdés:
Bwin-en ha kombifogadásként rakok 2 meccsre, akkor mind2-nek be kell jönnie? Ha az egyik nem jön be, de a másik igen, akkor is bukó az egész? -
#5719 -
primavis #5718 no nem, haragudtak is testvérek eléggé, amikor megjelent a köztudatban! -
primavis #5717 ez igaz, de minek ezt még ki is hangsúlyozni? lehetséges lenne a tévedés? -:))) -
#5716 a roma szó romanian,romany azt jelenti,magyarán román embert -
#5715 amúgy nekem a kedvenc csapatom a STEAUA, de mióta BECALI ilyen dolgokat művelt, azóta ellenük vagyok!! Mig nem cserélik le azt a maffiózót addig CFR CLUJ !!! és tisztelem a Kolozsvári csapatot meg a vezetőit is, hogy hogy felhozzták a csapatot hiszen a harmad ligába voltak ha jól tudom, és most őszel már Bajnokok ligájába játszanak egyből a csoportokba !!! Nagyon ügyesek és akaratosak, csak sajnos még a tapasztalat hiányzik a csapatból, úgy szerintem nem érik el a csoportba a 3. helyet, hogy UEFA kupába játszanak tovább ... -
#5714 pisont pl. -
Grenzjager #5713 a "roma" szó "embert" jelent... no comment -
primavis #5712 ha te mondod, lelked rajta!-:)))
Igaz ő az aki le sem tagadhatná, de minek is, nálunk is játszottak jópáran már a vállogatotban, nemde? -
#5711 csak 1 roma van a csapatba:)) -
primavis #5710 le van maradva pár paragrafussal -:))) -
primavis #5709 tekintve, hogy fél Bukarest, és a regát olténiástól annak néz ki, a fene érti, hogy miért is diszkriminálnák szegény Banelt? -
karajjj #5708 na nekem ebből az jön le, hogy eddig mindig a "hazai" csapat játszott az első számú szerelésében -
karajjj #5707 hú da hell iz disz? -
#5706 holland-román 0-1 :0
francia-olasz 2-1 -
#5705 :Dasdasdasd -
#5704 inkább szurkolok egy kolozsvárnak,mint egy steauának,vagy akármilyen bucaresti csapatnak...
de téma close,mer ez off -
Jimanszky #5703 ITT megtalálod,hogy a hollandok és románok milyen mezben játszanak majd:) -
#5702 Hagyjátok már ezt a szegény Cro-Magnon-i embert...
Amúgy ma olasz továbbjutás, ne is reménykedjen senki másban :) -
Jimanszky #5701 "Érdekesség, hogy még hármas holtverseny is kialakulhat a csoportban, ha a hollandok 3-0-ra múlják felül a románokat, míg a francia-olasz rangadón nem születik érvényes találat. Ebben az esetben sorsolás dönt a negyeddöntőbe jutásról."
Miféle sorsolás?
Egyébként meg Hajrá franciák és hollandok!Több mint 10 éve a kedvenc csapataim!! -
Grenzjager #5700 A steauát elég erős magyargyülölet lengi körbe ami nagyjából még a kolozsvári Univnál van meg. nagyon nem szimpi a fajgyülölő tulajdonosuk (becali) sem, valamint a drukkereik jó része sem... Ezerszer inkább a kutyák(Dinamó) mint egyszer a steaua... -
#5699 énis sokat szaladok az mégis csak NBIIIban játszom :D:ADDDDA_ASd. -
#5698 etetés, mi ebben a fura? :D -
#5697 Mi a bajotok a Steaua-val? ... a kedvenc csapatom !! hagyátok békén, Nicoliþã 2 öngolját (Real Madrid ellen, meg egy román csapat ellen) leszámitva igen jó játékos, nagyon sokat szalad, mindent bele add a mecseken!! egy igazi harcos és azért mondjuk meg az őszintét, egy roma származású embernek, hogy bekerüljön a nemzeti 11be kell mint hajtson, talán több mint a 2x mint a többinek !! Amúgy most a sok bunda botrán miatt meg Gigi Becali miatt a Steaua-t most a "B" be kellet volna rakni, és 2 évig eltiltani az UEFA-ból, ősztől viszont sok sikert a CFR nek!! -
primavis #5696 háát inkább ők (elvégre futbalnemzetek fiat képviselik, ugyebár, magyar pénzen?), mint csillag, vagy valmalyik bukaresti vagy oltyán csapat...De csak tisztes távolból követem őket figyelemmel. -
Frankeinstein powaa? -
Grenzjager #5694 Télleg, akkor ma is fehérben játszanak a narancsok? vagy ők maradnak "sárgában"? -
Grenzjager #5693 Itt a holland Wilfred Bouma a háta mögé fordult még a selejtezőn, amikor is észre vette, hogy ki is van mögötte.... nagyon beparázott a holland
-
Grenzjager #5692 FORZA CFR! -
#5691 :/ -
primavis #5690 sejtem, hogy rosszul sejted! A csillag drukkerek imádják, az összes többi meg... -
Grenzjager #5689 sejtem melyik fele nem szereti... -
Grenzjager #5688 csak most kezdek igazán ráállni a témára -
primavis #5687 rosszindulatúak vagytok! Pedig fél Románia imádja! Igaz a másik fele meg utálja! Nemzeti szimbólum a Banel! -:))) -
#5686 hadjuk már szegény Nicolitát,olyan kis ártatlan -
#5685 ez egy új varázslat <<grass into eyes>> a WOW-ból nem? -
#5684 nice