Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viszont a közönség az igen... szóval lehet hiszpánéknál nem szokás énekelni...
BADE
Ha vki otthon van a spanyol himnuszban elmondaná nekem,hogy miért olyan részletet választottak,ahol nincs szöveg?Legalábbis egyik spanyol játékos sem énekelt.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

John Cena
most hajrá spanyolok rájuk fogattam 1.55 szorzó😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

:ASDasdasdadaas

Kell egy kis elõny, a spanyolok k*rva jók... amúgy NS

nem szaroznak, biztosra mennek :AS😄F:sdfsd
Nem hallottál még a 4-4-3 as taktikárol? <#ravasz1>

REAL MADRID

svédek 12 emberrek kezdenek? :o 😄DSadasdsad

Most még nekem korán van, meg el is fogyott, majd este a 2. meccs alatt 😊). Amúgy nagyon jól is teszed 😊)

NeoMaN
Meglátom a logót és nyitok azonnal baz.. 😊

NeoMaN
"Nincs szükségünk a románok elleni gyõzelemre"
😄DDDDDDDD

Ennyi.

kezdõk:

SVÉDORSZÁG: Isaksson – Stoor, Mellberg, Hansson, M. Nilsson – S. Larsson, D. Andersson, Svensson, Ljungberg – Elmander, Ibrahimovic, H. Larsson

SPANYOLORSZÁG: Casillas – Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila – Iniesta, Senna, Xavi, Silva – Villa, F. Torres

NeoMaN
A románokhoz még annyit hozzátennék, hogy nyilvánvalóan vérszemet kaptak hogy továbbjuthatnak, a hollandok pedig leengedtek egyenlõre, szóval simán lehet még román gyõzelem is. Ez tiszta pszihológia....

NeoMaN
Na, akkor most egy 4-4-es döntetlent!
😄DD

zeus89
ezért nem kaphatsz büntit ?😊 én moderáltan szivatlak benneteket 😊

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Christiansen
áá nem bírom, még három nap keddig, és addig a többi meccs nem is izgat annyira<#kuss><#vigyor>

5c0rp330n
élmény lesz nagy társaságban nézni ahogy 5-0-ra kiszopnak a kis románok 😊

Christiansen
A másik, Van Basten nyilatkozatai:
aki látta anno õt játszani, az tudja mennyire rafinált pimasz
ember, simán lehet hogy csak szívatja a népet azzal hogy titkolózik.
A holland csapattal elismeréssel akar EB-t nyerni, most megmutatják Európának, ám ebbe nem fér bele egy elszórakozott meccs.

fanka93
(mutu is csak távolról)

Christiansen
Van annyi nacionalizmus és büszkeség, no meg bizonyítási vágy egy tartalékos holland tiniválogatottban is, hogy rommá alázzák a román csapatot, akiknek ugyan összeszedett a védelme, de épkézláb támadásra képtelenek voltak eddig a két meccs során (Mutu a kivétel)

NeoMaN
legjobb volt
😄DD

zeus89
ha nem afrika kupa és nem szinház akkor legyen narancstanya 😄 meg legyen szemét tanya 😊) és el van intézva

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

SLICK
na meg nem is Színház... ennyi

zeus89
úgy fogadnák ebben most veled 😄 ... majd megláttjátok, nem ismeritek Ti még a román bunda focit😊)

Kit--Kat
Hát ez így vicces, mert 1-0-nál volt 1-2 olyan helyzet, hogy egyenlíthettek volna az olaszok, telejsen más lett volna a meccs, vagy 2-0 nál, egy hatlamas mentésbõl lett a holland kontragól.
De ez nem számít HA nincs, 0-ra verték az olaszokat a hollandok.
4-1re a franciáktat.
A franciák alapvetõen nem érdemlik meg a továbbjutást, mert ez EB nem Afrika Kupa, de ez már az én magán véleményem...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SLICK
a helyzeteket ettõl függetlenül nagyon is jól játszották meg. Nem feltétlenül az a jó játék ha nyer is egy csapat. pl: Görögország
Azt ne mondjátok õk jól játszottak, minden egyes ellenfelük ellen 2004-ben.

amúgy respect Van Bastennek, éljen a támadófoci 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Gunnersboy
az hogy nem kaptak több gólt abba volt beleszólása egy bizonyos van der Sar nevû kapusnak :}

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ForzaInter
hmm 4-1-re kikaptak de jól játszottak? az igen :-)
ha egy csapat nem tudja berugni helyzetetit akkor nem játszik jól, egyébként ennyi erõvel olaszok is érdemelhetik továbbjutást nekik is meg voltak helyzeteik csak kihagyták õket... egyébként se a francia se olasz csapat nem érdemel továbbjutást.

Yo, Bitch!

Gunnersboy
románok ellesznek verve ugy ahogy annak rendje és módja..... :|

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

SLICK
az hogy gyõztek nem a szerencsén múlott.. az viszont, h nem kaptak több gólt az már az volt..
gondolkozz ielõtt írsz, köszi -.-
Majd ellenetek sikerül legalább

én simán bevágnék két öngólt a hollandok helyében és viszlát 😊, senki sem tiltja 😊, nem fair, de a cél az EB gyõzelem, amit megakadályozhat egy magát felszívó olasz v. francia csapat.

Ez ugyanaz, mint a görögök antifocija, az se közönségnek készült...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

9csöves9
2004 június Svéd-Dán meccs.azelött nem volt ilyen nyilatkozat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zeus89
a hollandok úgyis oda adják a mecset a románoknak, nem kell a fajükre a baj 😛

Jogos viszont ilyen nyilatkozatot nem kellett volna kiadnia :S

REAL MADRID

Kit--Kat
Jahh szerencsével nyertek a hollandok XDDD

#4674- Majd dob 1 hívás Donadoni, ha már ilyen nulla alatti szintre hozta Lippi után a csapatot a régi havert, Van Bastent majd megkéri, ne hagyja cserbe😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
ez hol sajnáltatás?nagyon jól tudják hogy szarok voltak egyszerûen fair döntést akarnak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

SLICK
hát ezt nem mondanám. Régen játszottak már ilyen jól. Sajna nem jöttek a gólok, hiába voltak többször helyzetben.. Nem velük volt a szerencse. De hát péntek 13. volt mit várhatnánk :|

fanka93
Del Piero ma az eurosportnak:
"...remélem a hollandok sportszerüek lesznek,és nem tesznek keresztbe nekünk..." Kedves Alex,nektek kellett volna hozni az elsõ két meccset,de legalább a románok ellenit,és akkor nem kéne itt sajnáltatni magad...

NeoMaN
Hmm, szerintem nagyon rosszak voltak a franciák. Riberyn kívûl nulla.

NeoMaN
Igazából spanyol és svéd továbbjutást szeretnék, szóval mindkét meccsen a döntetlen lenne jó, uccsó fordulóban meg spanyol és svéd gyõzelem
😄

SLICK
most nézem a holland-francia meccs ismétlését...
Hát a franciák nagyon jól játszottak, és hihetetlen mennyire nem jött össze nekik.. Szal sztem hollandok mellett õk érdemlik meg a továbbjutást, nem csak azért mert nekik szurolok, de a mutatott játék alapján is. Sajna a szerencse hollandok mellé állt. Remélem megverik a románokat és nem fognak jó indulatúak lenni...

fanka93
nekem is sima spanyol,és sima orosz siker😊

NeoMaN
Ez így tetszene!

banok
áz <#ravasz1>
egyébként ma spanyol gyõzelmet várok. Aztán az estin meg... hát azt nem tudom, szerintem az nagyon szoros lesz szal ott bármi megtörténhet.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasCar16
reklám?<#vigyor1> 😄

#acm

banok
ja azt említettem már, hogy az oldalamon megtalálható az EB meccsek összefoglalói? 😊

zeus89
húh mi volt itt tegnap Nagyváradon(Románia - Erdély) az utcákon 😊 egy élmény mikor kijutt az országod az EB -re ... rendkivûl várom már a Holland mecset, azt is nagy társaságba fogjuk nézzni, bár tegnap az vicces volt mikor örültünk Mutu goljának, és a nagy örömbe már csak azt láttuk, hogy az olaszok kiegyenlitettek😊 .... és hát Mutu 11-se, én elõre tudtam, hogy kihagyja, mivel a nagymamája is nem rég halt meg, inkább DICÃ kellet volna rugja :-j na mind1, úgysem lett volna megérdemelt gól, mert nem volt az szerintem 11-es. Én sok sikert kivánok a románoknak, és játszanak a hollandok ellen olyan jól mint a selejtezõkbe, akkor nem lesz baj! Csak az a baj, hogy mikor a románok a selejtezõbe megverték a hollandokat, az itéletidõbe volt, szakadt az esõ, fújt a szél, és a gól is szögletbõl született, természetesen Goian fejelte 😊 aki nem fog játszani kedden😊) szóval szerintem a románok maximum egy döntetlent fognak kihozzni, és akkor én az olaszoknak kell szúrkoljak, hogy a románok tovább jussanak 😊 szóval hajrá Olaszország 😄 ritkán mondok én is ilyeneket 😊))

MINDENT BELE ROMÁNOK !!!

banok
hát a tegnapi holland-francia tényleg nagyon jó volt. Baromi jól játszanak eddig az EB-n Robbenék, talán a legszebben is õk játszanak.
Egyébként nagyon kiváncsi vagyok, hogy hagyják-e a románokat nyerni. Szerintem B csapatot küld ki Van Basten aztán lesz ami lesz.
Sem a franciák sem az olaszok nem érdemlik meg a továbbjutást. Ebbõl a szempontból kicsit a románoknak szurkolok.

Norbi1990
Így is legyen!