Az első aktus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az enyém csak úgy megtörtént. Az feszélyezett, hogya csaj idõsebbvolt, de nem volt különösebb probléma, értette a dolgát.
Carmen25
Én csak azt mondhatom amit régerbbben leírtam. + mások is.
CSak érezni akartam a közelségét, az illatát... Teljesen sikerült egymásra hangolódni. (Bár ez általában is így van😊) És bár az elsõ nem sikerült 100% -osan a bénázást az érzelmi töltés, hogy (együtt vagyunk, szeretjük/érezzük egymást)pótolta ki.
Aztán persze késõbb az érzelmi rész melett a testi is jó lett. 😊
Gyerün emberek!
Frissítem a témát. Kinek hogyan esett meg az elsõ aktus? És hogy élte meg?
Én is beírom csak mostn incs iõm, szóval majd holnap. Reméllem addigra már jópár sztori fenn lessz.
Persze szerintem õk valamit már elõtte elrontottak!
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
nembaj, lehet alsonemu nelkul is
bocsi az offert, de nagyon eltert a topic az eredeti tematol
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
óriási arc.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
az se baj sztem : )
Teljesen korfüggõ, bár valaki fiatalabb korában is tudja mit akar. Csak valaki olyannal találkozzon aki ugyanígy gondolkodik.
<átjött a mondani való>átjött a mondani való>
vannak olyan fiúk (és lányok), akik szeretnek kavarni minél több csajjal/pasival, minél gyakrabban és rosszul éreznék magukat, ha nem tehetnék. aztán majd kinövik, vagy megunják...
van akinek meg elég, ha van 1 nõ/férfi, aki biztos hátteret nyújt.
sztem egyiket se lehet hibáztatni. mindenki tegye, ami neki jó.
ha én így jól érzem magam miért csináljak mást.
Más:
2 évig máshol tanultam (a kapcsolatom elsõ 2 évében) úgyhogy csak hétvégén taliztunk.
Számtalan eset volt amikor mással is lehettem volna (mindenféle képen), de nem tudtam volna másra gondolni (néha elég húzós volt a helyzet, de még egy csók sem, szal semmi nem történt), csak arra hogy hogy nézek majd a szemébe "sárosan". Igen a lelkiismeret sokat segít. Igazából senki mást nem kívánok csak õt. A legelsõ együttlét kb 4 hónap múlva történt, nem az vol a célom, hogy lefektessem, csak vágytam a társaságára, érezni az illatát az érintését, stb...
és csak úgy megesett. Nekem mindegy volt mikor. Ha úgy gondolja félreérthetetlen jelet fog adni. Lehet fura de, valaki így is gondolkodik. Asszem ezt hívják (igazi) kapcsolatnak.
Én boldog vagyok 1,5 éve. Valószínûleg akik ide írkálnak, nagyobb tapasztalatuk van az életrõl. Hisz nekem ez az elsõ kapcsolatom. Az én macimnak is! És 1,5 éve minden szép😊) Én ettõl vagyok boldog, valaki meg attól, ha megbaszhat mindenkit, akit csak akar.
Na jó, nem fárasztok senkit tovább😊
Helló mindenki! Majd chatelek, ha esetleg akkora pofont kapok, mint amit küldött nekem valaki itt.
Mindenki csak a saját szemszögébõl tudja szemlélni a világot :-)
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?