Az első aktus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
16,5

bens
ki hány éves volt?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Jagi
Ó köszi : )
Az enyém csak úgy megtörtént. Az feszélyezett, hogya csaj idõsebbvolt, de nem volt különösebb probléma, értette a dolgát.

Inkább a legutóbbi...nagyon jó volt, ilyen gyengéd pasival már régen találkoztam<#love12>

Carmen25

Hörrrr viráglelkem összeomlott... 😊

Én csak azt mondhatom amit régerbbben leírtam. + mások is.

CSak érezni akartam a közelségét, az illatát... Teljesen sikerült egymásra hangolódni. (Bár ez általában is így van😊) És bár az elsõ nem sikerült 100% -osan a bénázást az érzelmi töltés, hogy (együtt vagyunk, szeretjük/érezzük egymást)pótolta ki.

Aztán persze késõbb az érzelmi rész melett a testi is jó lett. 😊
immovable
Tök részegen...
Alig emlékszem...
4 órán át tartott...(végsõ cél elérése nélkül)...
Na mi van? Senki?
Na? Leült a topic?
Gyerün emberek!

Frissítem a témát. Kinek hogyan esett meg az elsõ aktus? És hogy élte meg?
Én is beírom csak mostn incs iõm, szóval majd holnap. Reméllem addigra már jópár sztori fenn lessz.
krisztike
hát én már jópár éve együtt vagyok a férjemmel ...ilyen gond nincs ( jó néha voltak problémák/vannak és lesznek de kilehet küszöbölni úgy ,hogy megbeszéljük ... 😊

krisztike
én már "öreg " vagyok ehhez ,fiam ...<#awink><#vigyor1><#ravasz1><#hehe>

krisztike
Sõt ... még jobb lesz ...már most a 19 éves gyerek azt hitte ,hogy a hugom és mondta ,hogy hozzam össze vele -pedig csak 11 éves - én pedig elküldtem a melegebb éghajlatra ...😊

Én is ismerek ilyet. A nászútról már külön jöttek haza.
Persze szerintem õk valamit már elõtte elrontottak!

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

Térj át másikra! 😄D

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Mér nem? Nem lesz olyan jócsaj mint az anyja? <#puszi>

krisztike
tiltja a vallásom ...<#puszi><#ravasz1><#hehe><#nyes><#awink>

krisztike
húúú ...köszönöm ,hogy ilyen engedményben részesíted ,de nem hiszem ,hogy bármikor is közszemlére teszi magát ...😄

Najó, akkor már 9 éven belül is megteheti. 😄

Lebuktál. Ne rejtegesd, tedd csak közkinccsé! 😄

krisztike
amit tudsz azt ne áruld el ...<#awink><#crazya><#ravasz1><#hehe><#puszi>

bens
ezzel vitatkoznék... : DDD

zakika
pedig megneztelek volna voros alsonemuben es alszakalla
nembaj, lehet alsonemu nelkul is

bocsi az offert, de nagyon eltert a topic az eredeti tematol

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

krisztike
nincs mikulásos képem ...sõt még vörös alsónemûs se ...:-)

krisztike
akkor lesz 31 éves ... :-D

Jagi
Ó nem, mi tudjuk mi jó nekünk, ti tudjátok mi jó nektek... mi ebben LÁTJUK a boldogságot. 😛

Majd 20 év múlva õ is benyomhat egy képet magáról. 😊

De csak ebben a topikban. A való életben meg szinte senki. Megpróbáltam kicsit felnyitni a szemeket hogy lássatok is ne csak nézzetek. 😊

<#law> Tessék inkább Krisztimikulás képet berakni! 😊

Jagi
Én is ismerek ilyet. Az öcsém haverjával folyton szét vannak csúszva, már messzirõl intünk egymásnak, szó nélkül levágjuk mi van... 😄 bár az ö esetetében olyankor a jelbeszéd müxik 😄DDDD

bens
nekem van ilyen haverom. 41 éves, és együtt járunk bulizni : D
óriási arc.

Jagi
Õ tudja, ha neki ez jó.. : )

bens
ja. van aki meg még 40 évesen is csajozik : )
az se baj sztem : )

Jagi
ÁÁááá! Akkor ez nálam megvolt : )
Teljesen korfüggõ, bár valaki fiatalabb korában is tudja mit akar. Csak valaki olyannal találkozzon aki ugyanígy gondolkodik.
<átjött a mondani való>

bens
az akartam kifejezni, h nem baj, ha valaki még abban a korban van, amikor minden(ki)t ki akar próbálni. inkább tegye meg, amíg lehet, h utána késöbb rendes, nyugodt életet tudjon élni, nem azon rágódván, h mit hagyott ki fiatalon.

Jagi
Nekem még mindigy a második az elfogadható,de tényleg õk tudják...

krisztike
igazad van ...

bens
errõl egyébként azért nem éri meg vitatkozni, mert nagyon személyiségfüggõ.

vannak olyan fiúk (és lányok), akik szeretnek kavarni minél több csajjal/pasival, minél gyakrabban és rosszul éreznék magukat, ha nem tehetnék. aztán majd kinövik, vagy megunják...

van akinek meg elég, ha van 1 nõ/férfi, aki biztos hátteret nyújt.

sztem egyiket se lehet hibáztatni. mindenki tegye, ami neki jó.

krisztike
köszönöm ...jól sikerült lett okos ,ügyes ,szép (de nem vagyok ám elfogult ) <#eljen>

Jagi
Szerintem te vagy másik sávban. Ebben a topikban a helyes irányba megyünk egy páran. Úgy érzem

Jagi
Ez milyen igaz...
(Grat a kiccssajho' <#puszis>)

Jagi
A hibáiból tanul az ember és utólag már kár sirni. minden okkal történik...
ha én így jól érzem magam miért csináljak mást.

Más:
2 évig máshol tanultam (a kapcsolatom elsõ 2 évében) úgyhogy csak hétvégén taliztunk.
Számtalan eset volt amikor mással is lehettem volna (mindenféle képen), de nem tudtam volna másra gondolni (néha elég húzós volt a helyzet, de még egy csók sem, szal semmi nem történt), csak arra hogy hogy nézek majd a szemébe "sárosan". Igen a lelkiismeret sokat segít. Igazából senki mást nem kívánok csak õt. A legelsõ együttlét kb 4 hónap múlva történt, nem az vol a célom, hogy lefektessem, csak vágytam a társaságára, érezni az illatát az érintését, stb...
és csak úgy megesett. Nekem mindegy volt mikor. Ha úgy gondolja félreérthetetlen jelet fog adni. Lehet fura de, valaki így is gondolkodik. Asszem ezt hívják (igazi) kapcsolatnak.

krisztike
"Megdícsérjelek hogy milyen szép ill. férfias vagy " én erre válaszoltam ...mivel az én férfiasságomat dicsérheted fõleg akkor ,ha melleim vannak és stb . 😄

Te mondtad hogy kíszúrod a szemem a melleiddel, erre mondtam hogy vállalom. 😄

bens
ha a szomszédod, v osztálytársad az sem számít... : DDD

Érdekes gondolat. Nem akarok én itt meggyõzni senkit, nem akartam okoskodni..
Én boldog vagyok 1,5 éve. Valószínûleg akik ide írkálnak, nagyobb tapasztalatuk van az életrõl. Hisz nekem ez az elsõ kapcsolatom. Az én macimnak is! És 1,5 éve minden szép😊) Én ettõl vagyok boldog, valaki meg attól, ha megbaszhat mindenkit, akit csak akar.
Na jó, nem fárasztok senkit tovább😊
Helló mindenki! Majd chatelek, ha esetleg akkora pofont kapok, mint amit küldött nekem valaki itt.
krisztike
így van <#worship><#vigyor>

krisztike
így legalább van 1 egészséges lányom és még lehet is gyerekem ,ha esetlegesen szeretnénk a párommal .

Tobacco
De látod, azért 70%-ban egyezik a véleményünk, sõt, ki lehet jelenteni, hogy akár 100%, csak te az egyik oldalról közelíted a témát, én a másikról.
Mindenki csak a saját szemszögébõl tudja szemlélni a világot :-)

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

krisztike
hááát azokat az orvosi problémákat szívest õrömest kihagyom ...szóval jó így nekem ...

krisztike
látod ,ez a külömbség a férjem és közted ... Õ nem lett vak pedig szokott mondani ilyesmit és még szokott is meglepiket csinálni nekem pedig nem most ismerkedtünk meg ... :-)

Ismerek néhány ilyen embert, kivétel nélkül minde megbánta hogy anno mikor még megtehette volna, nem tette.