301
Mennyi idő után bújjunk ágyba?
-
#261 jajj de rossz kisfiú vagy ... a másik pedig az ,hogyha bármi ilyesmi történne a párom és köztem nem szeretném megbotránkoztatni itt a társaságot és nem venném a szívenre ,ha visszamaradnátok a fejlődésben ... -
#260 ahhoz a férjemnek is lenne hozzászólása ... :) -
#259 igazad van -
#258 Szerelem... Szerelem akkor van mikor a biciklit szerelem -
MacrosTheBlack #257 Aztán a homevidót majd rakjátok ki ide nekünk perverzeknek. :DDPP -
#256 Újújúj.. valami alakul(gat)... :))) -
#255 Köszike ,örülök neki ,hogy ez a véleményed rólam ... én is arinak tartalak .:) -
#254 ebben nincs igazad ... -
vadoclany #253 Sziasztok!
Mennyi ido utan bujjunk agyba?
Sztem ha mar jol ki ismertuk egymast. Az mar nem napok, honapok, evek kerdese. Ha mar jol ismered a masik felet azaz mindketten jol kiismertetek egymast akkor. Ha valaki nem ugy csinalja egeszsegere. max csalodik:-)))
-
maka2 #252 császtok!
csajok valaki egy szexre??
Írjatok:D
Ilyen hülye topicot -
[Walaki]D`Lair #251 OMFG :D:D:D::D:D:D:D -
#250 Miből gondolod? Az eddigiek alapján biztos ,hogy nem!!!Sőt Nagyon Aranyos Nőnek tartalak!!!! -
#249 És óriásit csalódnál bennem ...:( -
#248 Én viszont egyszer Veled találkoznék szivesen Hercegnőm!!! Bárhol,bármikor csak dumcsizni egy jót személyesen!!! :) -
#247 Azért elmesélhetnéd a bajuszt és szerintem úgyis megtalálod a párod.....türelem!!!! -
#246 látod ebben igazad van ...:DDD -
#245 Sex vkivel..ez általában jobb :) -
#244 Fénykép, he? -
#243 Ezt csak TE tudhatod ...(hogy neked melyik szex jobb ) :DDDDDDD -
#242 Minek a masik?? szted ?:)) -
#241 grat ... -
bobey #240 Nem, akkor már egy ideje együtt jártunk. -
#239 ilyen szilveszteri összejövés?:) -
bobey #238 Pont ma tíz éve történt. Azóta házasok vagyunk. -
#237 Szintén... -
bobey #236 Osztom kíváncsiságodat! -
#235 bizti sietett ...nézd el neki ! -
#234 megnéznélek -
#233 + a "Mondatszerkesztés" illetve a "Magyar helyesírás szabályai" c. könyv :D -
bausz #232 Én 1 leszbi csaj vok! A bajusznév csak álca!(ezt hosszu lenne elmagyarázni!Na mind1 én még nem értitek mirre gondolok nem találok magamnak olyan csajt mint én vok!Ez teljesen kiakaszt ugy hogy 1 ideig marad a maszti! -
bausz #231 Hello! itt van valaki? -
#230 TE is tévedhetsz ... -
#229 Ja igen néha az 5 combú marcsa is jól jön de ha a kedvesem is ott van inkább vele:D Egyébként a rabid sex nem más mint egy hatalmas maszturbáció ugyanis nem a másikkal foglalkozol hanem magaddal akkor meg minek a másik fél?? -
#228 Igen, eleg egyszeru eldonteni melyik a jobb. De neha jol jon egy kis rapid sex valami jo kis bigevel:) -
#227 Na jó, nyílván csak a példa kedvéért mondtam.Azért gondolom érthető, mit akartam ezzel.Beérem én a kevésbé ismert nőkkel is:) -
#226 A te ajtódon becsöngetne?? Álmodozni lehet:D persze:D De maradjunk a realitás talaján:) -
#225 Nem is mondtam, hogy a szimpla dugás élvezetesebb lenne a szerelmen alapuló szexnél de én azért nem fogom visszautasítani Keira Knightleyt vagy Jessica Albat ha becsönget az ajtómon, csak azért mert nincs köztünk érzelem:)
De ha ti igen...hát, ki hogy érzi:) -
#224 Házassághoz nem kötöm a szexet szerelemhez viszont igen. Volt részem szerelmeskedésben és hogy csúnya szóval éljek amolyan érzelemmentes just for fun kuffantásban... Akármikor inkább az elsőt választom... -
#223 Szerintem ő sem gondolhatja komolyan.Amúgy meg számomra elég röhejes, hogy még a mai világban is vannak emberek, akik a szexet valami szentséges és földöntúli dolognak gondolják, ami csak az igaz szerelem vagy a "keresztényi" házasság folyománya lehet. -
#222 Ez a hozzaszolasod kicsit eros volt!:) Regen azert "tuntek" erkolcsosebbnek az emberek, mert maceras volt az ismerkedes, valas, stb. Es foleg, hogy mindenki ilyen kiforditott "kereszteny" elveket vallott, siman rasutottek a belyeget a masikra. Ez a naszejszakas dolog meg foleg tulzas, vagy Te is igy jartal el ?
Az utcan a csajok attol meg nem "erkolcstelen perszonak", hogy rivalizalnak a kedveseddel, ez a dolog inkabb neki szol mint neked!