301
Mennyi idő után bújjunk ágyba?
-
#301 Az első együttlét a korral fordítottan arányos.Míg 16 éves korban néha 2-3 hónap, 30 éves korra ez leredukálódik 2-3 napra;P -
#300 2 hét után?
hát...nem tudom...ha csak erre hajtasz és ő nem az a típus, akkor várhatsz még :D
én csak akkor fexek le vkivel, ha hosszú távra tervezem a kapcsolatot, akkor viszont nem szoktam vele sokáig foglalkozni, ahogyan kijön a lépés..a mostani barátommal elég hamar lefeküdtem, de mi azóta is együtt vagyunk, ugyanakkor egy másik sráccal már 2 hét után szakítottam, mert éreztem, h nem akarok tőle semmi komolyat, másrészről pedig volt egy olyan eset, amikor a sráccal komolyan terveztem, de éreztem, h ő nem, így vártam egy jó ideig, aztán az első együttlét után szakítottunk is...így jártam...
más: legelső együttlét?
Huh, de gáz volt. A srácot egy évig várattam, mert tudtam, h nem szeret, aztán úgy történt meg a dolog, ahogyan soha nem szerettem volna: faházban, félig becsípve...nagy f*s volt...tényleg fontos, h szeressétek egymást.
A szex nem nagy cucc, ha nem szereted a másikat...legalábbis én így látom. Mindent ki kell próbálni, de csak a pároddal...egyrészt érdekes lesz a szexuális életz, másrészt pedig tudod, h neki mi a jó, összeszoksz vele, stb...nem tudom milyen egy egyéjszakás kapcsolat, minden érzelem nélkül...sztem vadászni, levadászni, csavargatni a másik fejét, az jó...de már le is feküdni...hülyeség.
sztem :) -
Bájital #299 ...az első aktus....
mással....vagy tini koromban...?????
..................................
mennyi idő után bújjunk ágyba?
....tini koromban....vagy mással???? -
Agunesu #298 28? Akkor miért áll az adatlapodon, hogy Életkor: 30-35 között? -
#297 szia.
én egyik sem. -
gyozo33 #296 Sziasztok. Én is Kaposvári vagyok,és 28éves. -
Agunesu #295 Ha csajjá válhatnál egy napra, felcsípnél egy másik csajt? Hát, ha heteroszexuális lennél, akkor nagy valószínűséggel nem így tennél. :D Egyébként a hozzászólásodból kikövetkeztetve most nem vagy csaj, tehát csajt így is felcsíphetsz, ahogy vagy. XDD -
#294 légy türelmes, nem kell erőltetni! 2 hét nem sok idő, előbb hangolódjatok teljesen egymásra. Nem vesztettél még semmit :) -
mikike16 #293 Én már 2 hete járok bnőmmel, de az első aktusig nem jutottunk el.Pedig én venő lennék rá, de bárhányszor mondom h elmegyek hozzájuk ő mindig mondja h ne menjek,szval nem lesz semmi. -
garfieldke #292 fdfsdfsdf -
#291 Heheheee...kuffantós topik!
Kuffantani jóóóó, de ha csajjá válhatnék egy napra akkor felcsípnék egy másik csaaaajt!!!!!
Belőlük sohasem elééég!!!! -
JancsiPapa #290 Thx, tegnap szakítottunk - 2 év -
#289 -
#288 énse. egésségedre :D -
JancsiPapa #287 Nálunk 6 hónap :S Bár nem bánom ~~ -
#286 mennyi idő után? nekem 1 hét volt. -
#285 mivan az első aktussal?:o -
#284 numera uno :o -
argento #283 "el kap a kanosság". Én ezt úgy fejezném ki hogy nem vállalsz felellőséget a kapcsolatodért és ezért etikátlan dolgokat teszel, ami miatt rosszul fogod érezni magad. Nincs olyan hogy "el kap a kanosság". Olyan van hogy erkölcstelenség és etikátlanság.
-
#282 nem tudom, ha férfi lennék lehet így gondolkodnék...de nőként nem tetszik valahogy ha tudom..elfogna a vágy téged mint férfi, és utánna teljes megbánás
és én valahogy erről hogy gondokodjam jól?
ha egy nő meglát egy jó srácot, elkapja a konokság, lehengerlik, és nem gondolkodik..jól meg...ják, akkor ha teljesen megbánja--akkor a barátja vajon mit mondana??
hm?? :D -
FLECK #281 ŐŐ, Szerintem mi nem akarjuk megcsalni a barátnőnket(persze van kivétel), de ha meglátunk egy jó csajt, el kap a kanosság, és akkor nem lehet gondolkozni, megtörténik, és utána teljesen megbánja az illető :( Ezt már többen mesélték nekem. -
blackgamer #280 nászéjszakát nem erre találták ki? -
#279 hm -
#278 akkor bocs ,félreértettem ... -
#277 ribizlinek irtam házasság után? mi van veletek? -
#276 pontosítsd...:) -
#275 már pár éve férjnél vagyok és igazat adok 'CSOCSO'-nak ... -
#274 ezt komolyan gondoltad?
-
#273 ezzel én is így vagyok ...:) -
Pakesz #272 a -
feketeribizli #271 Házasság után, légyszi! -
#270 hihi, aztán?? ....:D
-
#269 nalam is szinten igy.. van hogy emiatt nem kezdunk el csokolozni mikor hulla faradtan fexunk az agyban mert en siman fel tudok ebredni az ilyentol es sztan ... -
#268 hát nálam meg épp fordítva. attól jön meg a kedvem. (többek közt) -
#267 nálam ált. ugy van ha összeismerkedek egy csajjal és kívánom a sex-et akkor a csókolózás csillapítja... :D -
#266 1 perc után -
#265 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhaaaaaaaa, látom ez a topic behalt... -
#264 -
#263 értettem a viccet és vettem is ... első vagy akár 2. aktusként ...:DDD -
#262 Jóvanna.... : ( csak vicc volt. Gomen.