116
Neked melyik az a game, ami legjobban felidegesített?
  • mucsácsó
    na majd a The Godfather ^^
  • Shadowkiller
    Az én agyam a Mafia utcsó küldetése b@szt@ fel!! De nagyon, amikor az a szemét Sam menekül valami múzeumba, aztán lődöz mint aki f...-t nyelt!! ÚÚÚ!! Vagy 15. re sikerült! Amugy az a játék szerintem a mai napig a legnagyobb király, azt semmi nem nyomta még le sztoriban, összetettségben, kellő nehézségben mindenben a topon van!!
  • Thanatos
    és igy megy az sszes patch is :) leglaábbis eddig amig ki nem jön valami egetrengető új sf :)
  • mucsácsó
    aznembajaz, ott a DT4 figy, egyszerűbb szvsz mint a crack...még másolni sem kell, csak le kell húzva legyen a meghajtód...ennyi...habár néhányaknak ez nagy baj =/
  • furick
    A Prince of Persiáról mit gondoltok?
    Szerintem nagyon gáz hogy minden már Starforce-os!
  • k8bal
    lol!
  • mucsácsó
    aki wallhaxol annak minimum hogy van noflashe :DDDD
  • haxoror
    flashbanget a pofájába!
  • haxoror
    Ha rájössz a ritmusra a harc már könnyű, én a végén anyáztam amikor már nem volt meg a tőr és volt egy kurvahosszú ugribugri rész amit mindig elbasztam
  • SASboy
    NFS MW
  • Thanatos
    én se azt mondtam hogy olyan vészesen nehéz csak idegesitő..., a kettő egyáltalán nem ugyan az, nem egy game van amiben pont a nehézség a pozitivum...
  • k8bal
    áh!
    MOst Wanted és a CS1.6 mindent visz!
    legkomolyabb: megyek Most wantedba SL500-as Mercivel full tuninggal és persze örök nitró nehogy letudjon előzni a punto... erre megxek nitróval 350-360-al és azt látom hogy Punto mint a nyíl! mintha kilőtte volna magát!
    CS1.6: Megyek de_aztec-on Terror voltam és a híd felé mentem kezdőről! és mielött rálépsz a hídra ott van egy ien kis helyiség és ott vannak dobozok nah és amögé mindig beált egy geci amios+wh-s csávóka... megyünk hárman és mielött kiérünk doboz mögül mindannyian kapunk egy fejest... ez úton is üdvözlöm az annyát!
  • mucsácsó
    nem annyira nehéz télleg a PoP1...habár...pl van egy ilyen nagy állat, kék ruhás vén troggy zombi, őszapónak neveztük el :DDD, még a játék elején, nem tom emlékeztek-e...és jönnek folyamatosan 5 percen keresztül a csicskásai, meg ő...belédbasz egyet megfexel, addig a többi kibelez, az rádvág egyet és csáá....
    vagy 40x próbáltuk, mire sikerült...unokatesóm játszott, úgy felbaszta az agyát...bekúrta izomból a billentyűzetet, leszakadt az ami tartja...gombok kiestek, legalábbis a fele minimum...és lefeküdt aludni, én meg ezen röhögök a mai napig :DDDDD
    én meg amúgy most baxtam fel az agyam megint a PoP3-mal, mert...áh...először nemtudtam merre menjek, jó sikerült, megnyugodtam, erre kinyírnak...azttaaakurva........és előről az egész....húúúúúú
  • Voltan
    Hát persze.
  • mucsácsó
    MERT CSALÓ ÁLLAT SZAR GAME AZÉRT!
  • mucsácsó
    hirtelen kellett lenyomni az előrét :D
    óó azok a régi szép idők
  • Gabesz amd64
    NFS Mw? ez egyáltalán nem b@szte föl az agyam...nemtom nektek mért?
  • ngcsnet
    lego racers fök fasság volt. amiko a startnál mindenki turbót használt csak én nem. hülye csalók.vaze
  • ngcsnet
    Neked melyik az a game, ami legjobban felidegesített? lego racers.
  • scorpeeon
    azt csak quick race-ben lehet kikapcsolni, careerben nem...
  • haxoror
    Quake 4 ben a strogg átalakítós rész előtt amikor hagyni kell hogy a genya elfogjon én egyfolytában gránátvetőztem amikor elkapott a sugárral, persze mindig meghaltam na ez legalább 6szor volt mire rájöttem hogy mi a megoldás :P

Utálom ha valami logikátlanság kell a továbbjutáshoz pl itt hogy egy fps-ben vesztened kell(!) hogy továbbjuss
  • Brutal
    Kalonline viszi el nálam a prímet lvl45 fölött 1 óra szenvedés 10% XP összeszedése,1 meghalás 15% XP vesztés :)
  • j0nNyKa
    te iszonyatosan hardcore gamer vagy, aki pedig emberbol van, azt igenis idegesiti
  • Istencsászár
    hop-hop és sikerült végigvinni nekem meg ebből:D azthogy valaki béna magánügy
  • Voltan
    Mondjuk a Sands of Time tényleg eléggé idegőrlő volt.

Hopp! Csossz-csossz. Hopp! fut-fut-fut, csossz-csossz Hopp! csossz-csossz (na már csak egy platformot kell ugrani és megvagyok, király!) Hopp! nyááááá-placcs. (Hogy az a tetves jó *********!!!!***!!***!)

Kábé ebből állt a dolog. :D
  • sure
    Csak csendben jegyezném meg, az NFS MW-ben nem a "Catch Up" (vagy Mayon Is, vagy mileyen opció) bekapcsolva hagyása miatt van az, hogy az ellenfelek utolérnek, akármit is csinálsz?
  • Hunter of Deer
    CS 1.6 De az is azért mert a sok 10 éves kis balf*sz feljön csittel és örül neki hogy mekkora láma!!! olyankor sz*rrá verném a billentyűmet, de az az igazság hogy sajnálom! de ha egy csiter a kezem közé kerülne..... (nem sok maradna belőle!!):D
    NFS MW vezetni a listát az idegesító játékok között! majd ha lesz esetleg egy pöcs hozzá akkor majd előveszem megint! :D
  • haxoror
    Sands of Time-ban a liftes hentelés kikészített, Most Wantedet meg abbahagytam a már sokak által említett csítgyanús AI miatt :P
  • N3TuddKi
    a mazohizmus :D
  • Voltan
    Ha mindenkit ennyire halálra idegesít az NFS:MW, akkor miért nyomatjátok mégis?
  • Dr4gonlord
    NFS: MW ennyire hihetetlenül sz*r csaló gépet, ááh. :D. Poénból benyomtam speedcheatet, 380-nál a gép VW-el beelőz, és vesz egy kanyart abból a sebességből, aham, Alt-F4. Vagy egy Puntó otthagyta a Mercedes-Benz SLR MCLaren-t egyenes szakaszban, meg any*d. Az AI cseszi el a játékot a legjobban. Szerintem. Schrank, BF2-es topikba is írtam, de ott csak kérdést, ide meg a választ: Kiválasztottam, hogy fekete macska interneten, csatlakoztam, és kész, ennyi.
  • mucsácsó
    hát jah...nemaz, jóak a PoP-ok, de rengeteg benne a logikai gondolkodtató geci...habár a 3. részben eddig nem igazán találtam ilyent, de sztem biztos lesz majd :D
  • Thanatos
    összes prince of persia a sands of time óta... :) anno az alap prince of persia mgé 2d-ben kb 20 pixelből még jók voltak :D
  • RIZLA
    cs 1.6
  • mucsácsó
    jaja :D eléggé...ritka szar csaló game :D
  • DJ Skyline
    látom az NFS MW magasan vezet!:D
  • mucsácsó
    Need for Speed -ek vezetik a "listát"
  • Truck Driver001
    NFSU1.amikor még megjelent a gém..ügyebár nem woltak semmiféle csítek hogy könyebben átvid és ne keljen annyit szenvedni...és persze hogy egésznap szenvedtem az utolso pálya részeknél..mikor az 5. körbe hagytak le...a cél elött....mérgembe meg akkorát rugtam a gépbe hogy fizikai hibás lett a vínyó:) :(
  • scorpeeon
    nekem a Most Wanted-nél csak 1 mélypont volt, az se tartott tovább 1 óránál, szóval ezzel a játékkal még nagyjából jól kijöttem, asszem még az Underground1-el bajlódtam, de qrvasokat. olyan volt hogy 7 (!) körös volt a pálya és nekem Skyline-om volt, de ez a gépet persze nem érdekelte, a pözsó kétszázhatjával elhúzott mellettem (ezt a hibát mondjuk a Most Wantidig nem sikerült kijavítani, ott is ez van) és ha végig nem hibázok az amúgy rohadt nehéz pályán, úgysem tudtam nyerni :D az öklömmel vertem már a billentyűzetet, úgy sikerült egyszer megnyernem, hogy az utolsó kör előtt összeütközött az első 2 (én 3. voltam) és lemaradtak, onnan meg már valahogy megnyertem. de úgy emlékeszem voltak még játékok amik nem kicsit baszták fel az agyamat, de már régen volt, nemtom most mind felsorolni őket.
  • sweech
    a most wanted...már kurvára idegesít hogy nemtok 1 percig úgy menni hogy ne kezdjenek el üldözni a zsaruk és utána egy fél óráig szarakodok mire elkapnak