Idegesítő gameek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
MOst Wanted és a CS1.6 mindent visz!
legkomolyabb: megyek Most wantedba SL500-as Mercivel full tuninggal és persze örök nitró nehogy letudjon elõzni a punto... erre megxek nitróval 350-360-al és azt látom hogy Punto mint a nyíl! mintha kilõtte volna magát! <#idiota>#idiota>
CS1.6: Megyek de_aztec-on Terror voltam és a híd felé mentem kezdõrõl! és mielött rálépsz a hídra ott van egy ien kis helyiség és ott vannak dobozok nah és amögé mindig beált egy geci amios+wh-s csávóka... megyünk hárman és mielött kiérünk doboz mögül mindannyian kapunk egy fejest... ez úton is üdvözlöm az annyát! <#mf1>#mf1>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
vagy 40x próbáltuk, mire sikerült...unokatesóm játszott, úgy felbaszta az agyát...bekúrta izomból a billentyûzetet, leszakadt az ami tartja...gombok kiestek, legalábbis a fele minimum...és lefeküdt aludni, én meg ezen röhögök a mai napig 😄DDDD
én meg amúgy most baxtam fel az agyam megint a PoP3-mal, mert...áh...elõször nemtudtam merre menjek, jó sikerült, megnyugodtam, erre kinyírnak...azttaaakurva........és elõrõl az egész....húúúúúú
óó azok a régi szép idõk<#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Utálom ha valami logikátlanság kell a továbbjutáshoz pl itt hogy egy fps-ben vesztened kell(!) hogy továbbjuss <#wow3>#wow3>
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hopp! Csossz-csossz. Hopp! fut-fut-fut, csossz-csossz Hopp! csossz-csossz (na már csak egy platformot kell ugrani és megvagyok, király!) Hopp! nyááááá-placcs. (Hogy az a tetves jó *********!!!!***!!***!)
Kábé ebbõl állt a dolog. 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Isten nem bottal, hanem VMware.
NFS MW vezetni a listát az idegesító játékok között! majd ha lesz esetleg egy pöcs hozzá akkor majd elõveszem megint! 😄
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
MTX MOTOTRAX
próbáljátok ki, nem ússza meg épségben a billentyûzetetek...és a game sem az uninstallt...akkkora egy csaló szar...100x jobban csal kb, mint a most wanted...már röhej...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
rohaggyanak <#wilting>#wilting>
need for speed underground 1: volt egy 6-7 körös circuit és az uccsó kör uccsó kanyarát basztam el....fotelben ültem, billentyûzet a 2 karfán rábasztam és kettétört...érdekes, kicsit megszeppentem aztán ugráltam rajta vagy 2-õt
A másik pedig a CS. Mostanában. Az elmúlt idõben hanyagoltam, most meg mindig lelõnek és ideges vagyok, és kitöröltem.
Spread De Love!
Amikor két nap gépjárat után meg se tudom mozdítani az egeremet, mert eltûnt az összes memóriám 😛P
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
ordítottam hajnali fél 4kor, hogy kúúúrvaaa anyááád már, mert basszus 20x próbáltam, és nem és nem és nem sikerült...váááá....úgy felment a pumpa...már csaptam a billentyûzetet, volt minden....
és a Most Wanted: le van hagyva az ellenfél, 15 másodpercre!!!!!, és megelõz...hát behalok...na meg akkor voltam a legidegesebb, akkor baxtam a földhöz a gamepadet:
4 körös pálya, már legutolsó, célegyenesben vagyok, 2 mp a célig, és megelõz...azttaakurva...hát ott mi volt....
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
addig jó,amíg nem kell versenyre menni...verseny alatt meg jön az agybaj!😄
A legidegesítõbb, csaló geci játék, amit valaha kiadtak.
De ilyen az NHL is meg az összes EA game...