Idegesítő gameek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én se azt mondtam hogy olyan vészesen nehéz csak idegesitõ..., a kettõ egyáltalán nem ugyan az, nem egy game van amiben pont a nehézség a pozitivum...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

k8bal
áh!
MOst Wanted és a CS1.6 mindent visz!
legkomolyabb: megyek Most wantedba SL500-as Mercivel full tuninggal és persze örök nitró nehogy letudjon elõzni a punto... erre megxek nitróval 350-360-al és azt látom hogy Punto mint a nyíl! mintha kilõtte volna magát! <#idiota>
CS1.6: Megyek de_aztec-on Terror voltam és a híd felé mentem kezdõrõl! és mielött rálépsz a hídra ott van egy ien kis helyiség és ott vannak dobozok nah és amögé mindig beált egy geci amios+wh-s csávóka... megyünk hárman és mielött kiérünk doboz mögül mindannyian kapunk egy fejest... ez úton is üdvözlöm az annyát! <#mf1>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

mucsácsó
nem annyira nehéz télleg a PoP1...habár...pl van egy ilyen nagy állat, kék ruhás vén troggy zombi, õszapónak neveztük el 😄DD, még a játék elején, nem tom emlékeztek-e...és jönnek folyamatosan 5 percen keresztül a csicskásai, meg õ...belédbasz egyet megfexel, addig a többi kibelez, az rádvág egyet és csáá....
vagy 40x próbáltuk, mire sikerült...unokatesóm játszott, úgy felbaszta az agyát...bekúrta izomból a billentyûzetet, leszakadt az ami tartja...gombok kiestek, legalábbis a fele minimum...és lefeküdt aludni, én meg ezen röhögök a mai napig 😄DDDD
én meg amúgy most baxtam fel az agyam megint a PoP3-mal, mert...áh...elõször nemtudtam merre menjek, jó sikerült, megnyugodtam, erre kinyírnak...azttaaakurva........és elõrõl az egész....húúúúúú
Voltan
Hát persze. <#mf1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mucsácsó
MERT CSALÓ ÁLLAT SZAR GAME AZÉRT! <#idiota><#idiota><#nyes>
mucsácsó
hirtelen kellett lenyomni az elõrét 😄
óó azok a régi szép idõk<#rolleyes><#rolleyes><#idiota><#idiota><#vigyor>
Gabesz amd64
NFS Mw? ez egyáltalán nem b@szte föl az agyam...nemtom nektek mért?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ngcsnet
lego racers fök fasság volt. amiko a startnál mindenki turbót használt csak én nem. hülye csalók.vaze

ngcsnet
Neked melyik az a game, ami legjobban felidegesített? lego racers.

scorpeeon
azt csak quick race-ben lehet kikapcsolni, careerben nem...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Quake 4 ben a strogg átalakítós rész elõtt amikor hagyni kell hogy a genya elfogjon én egyfolytában gránátvetõztem amikor elkapott a sugárral, persze mindig meghaltam na ez legalább 6szor volt mire rájöttem hogy mi a megoldás 😛

Utálom ha valami logikátlanság kell a továbbjutáshoz pl itt hogy egy fps-ben vesztened kell(!) hogy továbbjuss <#wow3>

Brutal
Kalonline viszi el nálam a prímet lvl45 fölött 1 óra szenvedés 10% XP összeszedése,1 meghalás 15% XP vesztés 😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

j0nNyKa
te iszonyatosan hardcore gamer vagy, aki pedig emberbol van, azt igenis idegesiti

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Istencsászár
hop-hop és sikerült végigvinni nekem meg ebbõl😄 azthogy valaki béna magánügy

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Voltan
Mondjuk a Sands of Time tényleg eléggé idegõrlõ volt.

Hopp! Csossz-csossz. Hopp! fut-fut-fut, csossz-csossz Hopp! csossz-csossz (na már csak egy platformot kell ugrani és megvagyok, király!) Hopp! nyááááá-placcs. (Hogy az a tetves jó *********!!!!***!!***!)

Kábé ebbõl állt a dolog. 😄

sure
Csak csendben jegyezném meg, az NFS MW-ben nem a "Catch Up" (vagy Mayon Is, vagy mileyen opció) bekapcsolva hagyása miatt van az, hogy az ellenfelek utolérnek, akármit is csinálsz?

Isten nem bottal, hanem VMware.

Hunter of Deer
CS 1.6 De az is azért mert a sok 10 éves kis balf*sz feljön csittel és örül neki hogy mekkora láma!!! olyankor sz*rrá verném a billentyûmet, de az az igazság hogy sajnálom! de ha egy csiter a kezem közé kerülne..... (nem sok maradna belõle!!)😄
NFS MW vezetni a listát az idegesító játékok között! majd ha lesz esetleg egy pöcs hozzá akkor majd elõveszem megint! 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Sands of Time-ban a liftes hentelés kikészített, Most Wantedet meg abbahagytam a már sokak által említett csítgyanús AI miatt 😛

N3TuddKi
a mazohizmus 😄

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Voltan
Ha mindenkit ennyire halálra idegesít az NFS:MW, akkor miért nyomatjátok mégis?

Dr4gonlord
NFS: MW ennyire hihetetlenül sz*r csaló gépet, ááh. 😄. Poénból benyomtam speedcheatet, 380-nál a gép VW-el beelõz, és vesz egy kanyart abból a sebességbõl, aham, Alt-F4. Vagy egy Puntó otthagyta a Mercedes-Benz SLR MCLaren-t egyenes szakaszban, meg any*d. Az AI cseszi el a játékot a legjobban. Szerintem. Schrank, BF2-es topikba is írtam, de ott csak kérdést, ide meg a választ: Kiválasztottam, hogy fekete macska interneten, csatlakoztam, és kész, ennyi.

mucsácsó
hát jah...nemaz, jóak a PoP-ok, de rengeteg benne a logikai gondolkodtató geci...habár a 3. részben eddig nem igazán találtam ilyent, de sztem biztos lesz majd 😄
összes prince of persia a sands of time óta... 😊 anno az alap prince of persia mgé 2d-ben kb 20 pixelbõl még jók voltak 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

RIZLA
cs 1.6

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

mucsácsó
jaja 😄 eléggé...ritka szar csaló game 😄
DJ Skyline
látom az NFS MW magasan vezet!😄

mucsácsó
Need for Speed -ek vezetik a "listát" <#hehe><#hehe><#hehe>
Truck Driver001
NFSU1.amikor még megjelent a gém..ügyebár nem woltak semmiféle csítek hogy könyebben átvid és ne keljen annyit szenvedni...és persze hogy egésznap szenvedtem az utolso pálya részeknél..mikor az 5. körbe hagytak le...a cél elött....mérgembe meg akkorát rugtam a gépbe hogy fizikai hibás lett a vínyó😊 😞

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

scorpeeon
nekem a Most Wanted-nél csak 1 mélypont volt, az se tartott tovább 1 óránál, szóval ezzel a játékkal még nagyjából jól kijöttem, asszem még az Underground1-el bajlódtam, de qrvasokat. olyan volt hogy 7 (!) körös volt a pálya és nekem Skyline-om volt, de ez a gépet persze nem érdekelte, a pözsó kétszázhatjával elhúzott mellettem (ezt a hibát mondjuk a Most Wantidig nem sikerült kijavítani, ott is ez van) és ha végig nem hibázok az amúgy rohadt nehéz pályán, úgysem tudtam nyerni 😄 az öklömmel vertem már a billentyûzetet, úgy sikerült egyszer megnyernem, hogy az utolsó kör elõtt összeütközött az elsõ 2 (én 3. voltam) és lemaradtak, onnan meg már valahogy megnyertem. de úgy emlékeszem voltak még játékok amik nem kicsit baszták fel az agyamat, de már régen volt, nemtom most mind felsorolni õket.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

sweech
a most wanted...már kurvára idegesít hogy nemtok 1 percig úgy menni hogy ne kezdjenek el üldözni a zsaruk és utána egy fél óráig szarakodok mire elkapnak

McGrady
NBA sorozat viszi a pálmát...bár..inkább az EA játékok

Kuss!-magyarázta.

mucsácsó
amúgy....ami kúúúrvára idegesítõ game, az nem más mint:
MTX MOTOTRAX
próbáljátok ki, nem ússza meg épségben a billentyûzetetek...és a game sem az uninstallt...akkkora egy csaló szar...100x jobban csal kb, mint a most wanted...már röhej...
Bandee1987
NFS:MW, de az keményen felbaszta az agyam (bár volt bennem egy kis whisky is 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

McGrady
jah, és NBA Live sorozatok
hú az akkora csaló szar

Kuss!-magyarázta.

schrank
hogyan lehet feketemacskával online játszani <#falbav><#help>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

asfa
na ebben egyetértünk 😄

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

<#nyes><#idiota>

tigeroo
ehh, prince of persia 3, speedkill jó móka, de a boss fightokban nem kellene erõltetni..free form fighting system mi??

rohaggyanak <#wilting>

need for speed underground 1: volt egy 6-7 körös circuit és az uccsó kör uccsó kanyarát basztam el....fotelben ültem, billentyûzet a 2 karfán rábasztam és kettétört...érdekes, kicsit megszeppentem aztán ugráltam rajta vagy 2-õt
N1ggA
Atlantis II. Hihetetlen mennyit baszakodtam azzal anno. Egy pályát se tudtam végigvinni. A sárkányosnál a sárkány szobájáig jutottam, a szerzetesen megvolt a fej meg sok szar, az egyiptomoson pedig a pók hálójában amikor már kurva sokan voltak nem tudtam kiszedni azokat az izeket amikre már nem is emléxem hogy mik. Ez a játék anno hihetetlenül felbaszott, amikor órákig nem tudtam továbbmenni.

A másik pedig a CS. Mostanában. Az elmúlt idõben hanyagoltam, most meg mindig lelõnek és ideges vagyok, és kitöröltem.

Spread De Love!

hmhm
jaja, amikor van még 700 MB szabad ram, és swapel.. lál

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

mucsácsó
lol, én nálam 3-4 napokat, volt már hogy 2 hétig is ment, és semmi baja nem volt, van hogy még jobban is megy ^^
hmhm
starforce os játékok, hogy kábelt kell húzgálni

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

mousee
Windows XP 😊

Amikor két nap gépjárat után meg se tudom mozdítani az egeremet, mert eltûnt az összes memóriám 😛P

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mucsácsó
de engem tegnap éjszaka a POP3...húúúúúhh aztakurva...
ordítottam hajnali fél 4kor, hogy kúúúrvaaa anyááád már, mert basszus 20x próbáltam, és nem és nem és nem sikerült...váááá....úgy felment a pumpa...már csaptam a billentyûzetet, volt minden....
és a Most Wanted: le van hagyva az ellenfél, 15 másodpercre!!!!!, és megelõz...hát behalok...na meg akkor voltam a legidegesebb, akkor baxtam a földhöz a gamepadet:
4 körös pálya, már legutolsó, célegyenesben vagyok, 2 mp a célig, és megelõz...azttaakurva...hát ott mi volt....
dronkZero
Van, akinek a BF2 is az... <#bee1>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mucsácsó
Trackmania Sunrise is alllig idegesítõ...hhhúúúúú....mikor GOLD fokozatra kell...minimum fél, másfél óra még egy pályát elszenvedsz GOLDra...áhhhhhh...meg úgy csal mint atom...
báttyó02
mondjuk ez inkább csak azzal idegesitett fel hogy mekkora szar 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
fifa2006

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DJ Skyline
de említhetném az NFS U,U2-t is!😄
addig jó,amíg nem kell versenyre menni...verseny alatt meg jön az agybaj!😄

NFS:MW
A legidegesítõbb, csaló geci játék, amit valaha kiadtak.
De ilyen az NHL is meg az összes EA game...