116
Neked melyik az a game, ami legjobban felidegesített?
-
#36 NBA sorozat viszi a pálmát...bár..inkább az EA játékok -
#35 amúgy....ami kúúúrvára idegesítő game, az nem más mint:
MTX MOTOTRAX
próbáljátok ki, nem ússza meg épségben a billentyűzetetek...és a game sem az uninstallt...akkkora egy csaló szar...100x jobban csal kb, mint a most wanted...már röhej... -
#34 NFS:MW, de az keményen felbaszta az agyam (bár volt bennem egy kis whisky is :) -
#33 jah, és NBA Live sorozatok
hú az akkora csaló szar -
#32 hogyan lehet feketemacskával online játszani -
#31 na ebben egyetértünk :D -
Realtibi #30 -
#29 ehh, prince of persia 3, speedkill jó móka, de a boss fightokban nem kellene erőltetni..free form fighting system mi??
rohaggyanak
need for speed underground 1: volt egy 6-7 körös circuit és az uccsó kör uccsó kanyarát basztam el....fotelben ültem, billentyűzet a 2 karfán rábasztam és kettétört...érdekes, kicsit megszeppentem aztán ugráltam rajta vagy 2-őt -
#28 Atlantis II. Hihetetlen mennyit baszakodtam azzal anno. Egy pályát se tudtam végigvinni. A sárkányosnál a sárkány szobájáig jutottam, a szerzetesen megvolt a fej meg sok szar, az egyiptomoson pedig a pók hálójában amikor már kurva sokan voltak nem tudtam kiszedni azokat az izeket amikre már nem is emléxem hogy mik. Ez a játék anno hihetetlenül felbaszott, amikor órákig nem tudtam továbbmenni.
A másik pedig a CS. Mostanában. Az elmúlt időben hanyagoltam, most meg mindig lelőnek és ideges vagyok, és kitöröltem. -
#27 jaja, amikor van még 700 MB szabad ram, és swapel.. lál -
#26 lol, én nálam 3-4 napokat, volt már hogy 2 hétig is ment, és semmi baja nem volt, van hogy még jobban is megy ^^ -
#25 starforce os játékok, hogy kábelt kell húzgálni -
#24 Windows XP :)
Amikor két nap gépjárat után meg se tudom mozdítani az egeremet, mert eltűnt az összes memóriám :PP -
#23 de engem tegnap éjszaka a POP3...húúúúúhh aztakurva...
ordítottam hajnali fél 4kor, hogy kúúúrvaaa anyááád már, mert basszus 20x próbáltam, és nem és nem és nem sikerült...váááá....úgy felment a pumpa...már csaptam a billentyűzetet, volt minden....
és a Most Wanted: le van hagyva az ellenfél, 15 másodpercre!!!!!, és megelőz...hát behalok...na meg akkor voltam a legidegesebb, akkor baxtam a földhöz a gamepadet:
4 körös pálya, már legutolsó, célegyenesben vagyok, 2 mp a célig, és megelőz...azttaakurva...hát ott mi volt.... -
#22 Van, akinek a BF2 is az... -
#21 Trackmania Sunrise is alllig idegesítő...hhhúúúúú....mikor GOLD fokozatra kell...minimum fél, másfél óra még egy pályát elszenvedsz GOLDra...áhhhhhh...meg úgy csal mint atom... -
#20 mondjuk ez inkább csak azzal idegesitett fel hogy mekkora szar :D -
#19 fifa2006 -
#18 de említhetném az NFS U,U2-t is!:D
addig jó,amíg nem kell versenyre menni...verseny alatt meg jön az agybaj!:D -
Torry #17 NFS:MW
A legidegesítőbb, csaló geci játék, amit valaha kiadtak.
De ilyen az NHL is meg az összes EA game... -
#16 dettó...MW kuvva idegesítő game :D -
#15 Need For Speed Most Wanted -
tomo #14 az osszes jatek, amiben akkor vagy sikeres, ha a megfelelo gombot eppen abban a pillanatban nyomod meg, amikor azt a gep sikeresnek iteli. -
Ben C #13 CS, még kocka koromban. Már egy ideje nem tud felidegesiteni egy játék sem :) -
#12 NFS MW -
#11 Undergroundok, talán Mafia még, de attól még az marad a világ legjobb játéka :) -
#10 :D -
#9 jah énis...bár sztem csak azé me félek h újraindulna a gép a gém közbe :D -
#8 én meg mondjuk mostanában nem is játszom annyit, zene+ internet megy ezerrel ;) -
#7 meg eza kibaszott flipper az XP-n vmi space kadett az is ritkaszar azon is feltom baszni az agyam rendesen -
#6 :DDD
én még a telefonon a kígyós játékon tudtam
meg az nfsek-en is rendesen
mostanába csak azon baszom fel magam ha belassul eza vacak -
#5 ja tényleg :D multkor a fekete macskán felbasztam az agyam, mindig én szívtam D: -
#4 aknakereső -.- -
Nuki #3 engem a Need for speedek tudtak felidegesíteni... köbö úgy hogy, játszok majd 10 percet egy páján, és az utolsó kanyarban, elszúrok valamit aztán kedzhetem előrről :| -
#2 engem általában csak a topikok szoktak idegesíteni,(játékok nem) de már túl tettem rajta magam :D -
#1 Hehe :)
azért nyitottam ezt a topicot, mert kíváncsi vagyok, hogy titeket melyik game idegelt fel legjobban eddig? :DD
engem spec most a Price of Persia 3...már ütöttem a billentyűzetet, volt minden :DD
na és titeket? :P