116
Neked melyik az a game, ami legjobban felidegesített?
-
#116 Engem a Moto gp 07 amikor az utolsó kanyarban elesek és megelőz az egész mezőny -
#115 az NFS-ek...
EA már szerintem élvezi, hogy ennyit szidják az emberek a játék nehézségét :DD -
#114 Sofia Martinez...a rohadt kurva édes anyját :D
Na meg a Jack geci se semmi... az is úgy elhúz...
Sofia...hát az egyszerűen...az több mint egy csíter na :D -
MaT #113 Need for Speed Underground! Jhaaaj mikor 7 körös verseny volt és egy kör ilyen 2 perc és akkor az utolsó körben csodálatos módon valahogy utólérnek az emberek holott vezettem előttük legalább fél perccel és az utolsó kanyarban kilöknek! Nemáááááá! AZ Underground 2-vel nem is mertem játszani mert féltettem a billentyűzetemet! Ugyanis az első rész után billentyűzetet kellett cserélnem! :) Szegény kapta a dózist rendesen! :) -
#112 Jaja! Az a kis köcsög pina (nem jut eszembe a neve) állandóan csítel! Még öröknitróval se lehet nyerni néha!
Bezzeg multiba mindig nyerek mindent! -
#111 arra van mod, hogy a katonák ne legyenek ilyen médiumok! -
#110 Az ősgeci az Oblivion, elmegyek hatszaztizenynégy kilométerre attol a kibaszott katonatol, es meg mindig megtalal egy kibaszott bokor mögött, ahol meg a kurva mokus sem járt soha -
#109 éppen a FlatOut 2 baszta totálisan az idegeimet szét :D -
#108 összeszenved az ember egy autót és szarrázúzza 3mp alatt XD meg volt h elnyelt a beton xD télleg idegölő -
#107 up!
Street Legal - Racing Redline!!! Állandóan kifagy a kis mocsok, lehetetlen irányítani (kormány, bill, gamepad)... -
csgj #106 én a heroes V-el is sokat vacakoltam. érdekes módon, a gép, akkor is keményebb csapatot állít össze nekünk, ha már überül felfejlesztettük a harcosinkat -
#105 engem a fifa 2006 idegesít, ahogy a kollégáim üvöltöznek amikor játszanak vele... -
#104 Engem a blood omen kettő húzott fel de nagyon. -
#103 Ta-ban nem nagyon megy a rush főleg a commander miatt:) -
#102 hehe, aszittem már kihűlt totál ez a topic, de akkor látom hogy nem teljesen halt meg még ^^ -
#101 prince of persia - warrior within
imádom a pop játékokat, de ez a része ecerüen úgy felidegesitett egyszer, hogy egyböl uninstall. azóta sem játszottam vele:) -
#100 ték
#100 ^^ :DDD -
#99 prince of persia - warrior within ^^,
egy heti játékmentésemet baszta el a gép ^^ -
Newfronter #98 A haveromat a Total Annihilation idegesítette fel, órákig tudott egy pályán bíbelődni, nem értem miért nem rohanta le az ellent az elején. Már kukoricát is vittem és úgy néztem hogy játszik. -
#97 Akkor van gáz ha idáig fajulnak a dolgok :D
katt
katt2
boomheadshot -
#96 nem értitek, hogy a most wanted-ba ha mindíg nyersz soha nem veszítesz, akkor te is kapsz egy-két utánégetőt, olyant, amit a gép is használ? ti nem kaptatok?:DDD -
Newfronter #95 Én meg imádom szívatni a rendőrök köcsög fejét! :DDDDDDDDDD -
JancsiPapa #94 Prince of Persia ofkorsz! -
#93 szerintem a NFS Most Wanted is rohadt idegesítő, főleg a rendőrös soha nem sikerülő küldetések... -
#92 nem csak neked, a Quake 4 télleg ritka szar lett...olyan unalmas..pf -
#91 jóvanna, hát de mégis tudják miről van szó nem? -
#90 Simcity!!!Az egy idegroncsolo játék!!! -
#89 sztem igaziból idegesítő gém nincs
van nehéz,túl könnyű és rohadt unalams
a többi meg jó gém
pl nekem-kövezzetek meg-de a quake4 rohadt uncsi,vmiért nem tudok rápörögni,néha megyek 1-1 pályát,de közben letolok más játékokat,pedig jól néz ki,jól fut,nem tom kicsit siváros nekem -
tomo #88 a topik cime igy nagyon gáz.
nem lett volna egyszerubb es szebb az "idegesítő játékok" cim?
ez a gameek, olyan mintha valami szaros kecske mekegne -
#87 nem:) -
#86 nem tudtad? :) -
#85 jó tudni. -
Newfronter #84 Gyere MSN-re, megmondom a megoldást! -
#83 hehh ..... béna ember ....
de az a büdös rabló kurva anyját ennek a mocskos szaros pop3-nak, úgy elakadtam...nem tom merre kell menni...ez tud legjobban feligesíteni -
ssk3 #82 Most attól hogy van béna ember a POP ok kurva jók
Sajnos a 3. még nincs meg:( -
#81 nem csak téged :DDD POPWW legidegesítőbb...mondjuk a T2T sem semmi...habár eddig még nem vészes, ameddig elvittem, csak néhányszor vertem a billenytyűzetet érte :D -
Newfronter #80 POP1-2-3, ez idegesített eddig legjobban. De attól még jó játék :)) -
#79 hát lehet...sztem én vagyok az egyetlen, kövezzetek meg, de nekem nem jött be a Mafia =/ :( -
#78 mafia-t semmi se fogja megszorongatni az tuti -
#77 jaja