Tokio Hotel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
(bakker, má félek magamtól, nem ismerem meg a nõket😄)
hópihe
Mivel ezt is õ rendezi, én bízom benne, hogy ugyanolyan minõségi darab lesz.
Bill: Néha tiszta bénának találom magam a fotókon. (mi is, csak mi buzisnak)
Gustav: Engem meg mindig rossz pillanatban kapnak le. (mit álltalában mindenkit...)
BRAVO: Van olyan téma, amirõl nem tudtok beszélgetni?
Tom: Mindenrõl tudunk beszélni. (arról is, hogy mekkora kis buzik?😄)
Bill: A szomszédokkal is jól eldumálok, még ha a zene túl hangos is. (gondolom ök se csípik a kis buzikat, de hát akinél a pénz annál a hatalom...)
Georg: Hát persze, megint õ nyer.
Bill: Néha a másik nem tudja mit akart már mondani.
szóval ez tök komoly😄
hópihe
T. H. tévhitek:
"- A Kaulitz-testvérek szeretik az okos csajokat
- Gustav szereti a szõke hajú lányokat"
És a végén:
"Tehát ha valahol ezeket látjátok, az 100%-ig valótlan!"
Magyarul: Kaulitzék csakis az agyhalott groupie lotyókat szeretik, lehetõleg 15 év alatt. Gratulálok! Most már a magyar rajongóknak is van esélye.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
a Pokiorol a Macskafogo magyar rajzfilm jut eszembe
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Oliverspy - Tutijó Fotel 😄
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Olvassátok el a #619-est - lehet értelmesen is kommunikálni.
desajnálom :C
...vágod?
http://gportal.hu/gindex.php?pg=9663997
de ez a kep jo

s hogy el nem felejtsétek: Hevvi Metááál!
...vágod?