1076
  • Daza500
    Annyira elfajzott már ez a topik....

Mi értelme van ennek az egésznek.
  • Stark
    akkor ő volt 1 fasz:D

amugy mit csináltá hogy te használod? "meghekkelted?:D"
  • hokotro
    Hűűűha.Nagyon utána néztél.Most elmondom ez nem is az én nickem másét használom.Ez nem jött be
  • Stark
    én lassan 2év után se niytottam 1 témát se, mert nemvolt értelme:)
    de te meg pár hónap alatt nyitottá jópár, témát ahogy látom, hosszú életűeket...:)
  • Stark
    Sztm meg inkább a normális fórumozzók...:)
  • hokotro
    Muuhhhaaahhha!!!Csak madarak adják ki a neten a személyes információkat okoska!!!
  • Alice Sabbat
    2 zenekar Ramms+ein ... és ennyi .. Das Ich és a Lacrimosa.. németül ...
  • Stark
    Amugy a korn nem olyan szar...:)
    van 1-2 jó számuk

amugy rájöttem arra hogy német fiatalok ne kezdjenek zenélni, mert nagyon szar hangjuk van:D

aki igényesebbet akar német rock: Grave Digger (sajnos angolul énekelnek)
  • Alice Sabbat
    és ezzel máris elérték a céljukat ...

én ha zenszé lennék.. örülnék ha valamkik (pár 10 000 en) öszehugyoznák magukat a zenémtől. és annak mégjobban hogy enenk elenére a mási knagytöbség meg undorodna tőlemm.. élvezném az undort ...
  • zakika
    ki a francot erdekel hogy fiuk vagy lanyok. aki szereti az bepisil toluk aki meg nem az osszehanyja magat attol fuggetlenul hogy fiuk vagy lanyok
    de mivel te sem tudod magadrol, akkor miert erdekel

Nick: hokotro [Üzenet küldés]
    Csillagjegy: ismeretlen
    Életkor: ismeretlen
    Neme: ismeretlen

Regisztráció időpontja: 2005. 03. 01.
    Utolsó üzenet időpontja: 2006. 07. 14. 15:43
    Utolsó látogatás időpontja: 2006. 07. 14. 15:47
  • zakika
    igy nez ki mikor egy ujreg ugat, legalab kitoltened a profilodat
    en helyesbitek a helyedben
    ak igenytelen izlestelen numetalt akar halgatni az halgasson Kornt
  • vodMarci
    Egyik MSN partnerem nincs teljesen észnél,beakarja tiltatni Magyarországon a Tokio Hotelt.
    http://www.thpeticio.atw.hu/
    Itt lehet szavazni,hogy betiltsák-e.Még nincs teljesen kész az oldala.
  • Daza500
    Ezek fiúk, csak még nem tudják. :-)
  • csgj
    ezek a lányfiúk hiszik azt, hogy rockot nyomnak... ez a szokásos ÁLrockerség... (jól megmondtam :))
  • hokotro
    Ki a tököm beszél arrol mi a a rock.Csupán azt nemtudom még mindig hogy ezek fiúúúúk vagy lányok???Mert nem látni rajtuk.Kéttős fius kinézetű.A másik kettő???
  • Daza500
    Oh, azok a boldog '80-as évek...
    Sokan visszasírják.
  • csgj
    aki rockot akar, az hallgasson bele az igazi ősrockba!!! ACDC, LED ZEPPELIN, BLACK SABBATH...stb... Ezek a b*zik is jól mutatják, hogy megromlott a zenei ízlésvilág... ha már vki undorítóan néz ki, és felveszi a fekete bőrruhákat, meg a tornacipőt, az azt hiszi magáról, hogy rocker.... [fúúúúúúj]
  • Skyline GTR
    ja és még annyit te zakrka vagy ki a fene vagy te te vagy a fő b*uzi
  • Skyline GTR
    ja ezek csajok
  • Skyline GTR
    helyesbítek ha metált akarsz haégatni akkor hallagasd a KORN-t
  • hokotro
    Fogadtam a haverral hogy ezek csajok.Ugye azok mert ha fiuk elvesztem a fogadást.
  • zakika
    Korn eppen olyan messze van az igazi rocktol mint a TH, de ha te err gerjedsz azert sirjon a te anyukad
  • Cat #774
    Kapott hát a négy fiatal szerencsétlen egy új előzenekart, ezúttal hazaiakat: ez a Killerpilze (pardon: kiLLerPiLZe, de király). Nem fogod elhinni, én még a zenéjüket nem ismerve is nehezen tettem.

http://enmagam.freeblog.hu/archives/2006/07/09/1692247/#comments

a 13 éves kissrác polóját nézzétek meg! :D
  • Verseghy

• Skyline GTR
    amit az előbb írtam az nem fejztem be itt a vége:ezek nem zenészek hanem B*zik főleg ez a Bill tisztára úgynézki mint egy Ri*anc szóval nekem ne mondja azt senki se hogy ezek rokkerek mert akkor hogy nézki az aki nem az ezek csak.......
    erre az undormányra nem lehet szavakat tálálni ha zenét akarsz halgatni és VALÓDI ROCK-Ot akkor hallags Kornt!!
  • Daza500
    ide még mindig írnak ?
  • Skyline GTR
    na szóval ez nem zene amit itt ezek jáccanak
  • Alice Sabbat
    hm ... tokio hotel ? az oké hogy mindneki utállja ... de akkor ez az együttes elérte élját feltekintenek rájuk mert utáljálk és ez jobb mnit hogyha imádnánk őket ... higyétek el nemfoglakozni a legjobnbb amit teni leet ... amikor leundorítózzák a billit akkor ennek az együtes örül a legojbban mert vannak akik viszont az őrület hatráig nyafognak értük ... nem fog sokáig tartani majd kinövik
    és ezen a bandán anyira látszik hogy csak EGY ÁTSZELLEMÜLT KOPI AKIKET A SÓBIZNISZ AZAZ A MENEDZZSER A SZTÁLYLISZT EMG AZ ILYEN HASONLO FIGURÁK TETTEK A KÖZÖNSÉGELÉ KÜLDHETŐNEK ÉS FELMERKOLJÁK ÉRTÜK A LÓVÉT mert semit nem jelentenek ... egyébként egy kicsit jobban átnéztem a dalszövegeiket ... nem más mint kiplírozott emlékezet ....

beidéznék egy dalszöveget:

"Mától a napok csak fele olyan hosszúak,
    és nincs min nevetni már.
    A tegnap százezer éve volt,
    a holnapot még senki nem ismeri.
    Mától visszaszámol az óra,
    a nap éjszaka is ragyog.
    Bocsánat, csak egy kicsit elgondolkodtam,
    pedig erre most tényleg nincs idõ." Aki érrti mire gondolok az

tudja is ... enyi a tokio hotel .... ( a Nevüket sem ők talállták ki és meleslegszólva nekem semit nem mnod ... csak anyit hogy egy populális dollárhajhász agyszülménye aki tudja hogy a világ egyik legnagyobb ságerét annak ideén Hotel California néven adták ki ...és erröl az együtes tagoknak szerintem gőzük sincs mivel akkor még nem hiszem hogy elég befogadóképeségük lettvona ehhez az információra)

Mellesleg szerintem a Bili meg ezze a msotani hosszú hajal jól néz ki ... jól áll neki a smink ... márha annak lehet nevezni mert nics benen túl sok fantázia ...
  • Beast Machine
    volt itten egy Kájlína nevű kis csitri, írjál neki emilt, hogy letette-e már a doktorit...
  • Joke 33
    Be is zárhatnák...
  • Daza500
    Senki. Topik zárható.
  • SnowMan14
    Amúgy itt ki szereti a tokio hotelt?:O
  • zakika
    egy het utan a sSGn mar ilyen melyrehato elemzest tudsz irni. grat
  • Nitrous Express
    FFFFFFFFFFFFFFFÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    EZ AZ EGYÜTTES A ZENÉIVEL EGYÜTT EGY NAGY FOS!!!!!!!!!!!!!
  • zakika
    es most mit akarsz, mit csinaljon - nyolcvanas eve eleje kedvezett a rocknak, meno volt, minden ellen tiltakozott, fiatal zeneszek. mara kiforrot zeneszek lettek es nehez ujat csinalni (hacsak nem 15 eves fiuk nove valtoztatasa es vinnyogtatasat nem vesszuk be a palkiba). ez edda lenygeben a multbol el, de azert probalkoznak ujjal is. nem ugy mint sok zenekar akik csak emlkkoncertekra alnak ossze. vagy akik mar arra sem. volt sok egylemezes zenekar akikre nem emlexik a kutya sem. hagyjuk az eddat, jo oregek ok, kar hogy a fiatalokat inkabb a TH fogja meg
  • Beast Machine
    Én csk azt próbálom kifejteni, hogy ha valaki a pályafutása elején csinál valami újat, valami eszméletlen jót - ahogy tette azt az EDDA és társaik -, majd pedig egy pár album után fogja magát, és a lemezeladások érdekében feladja az elveit, az nálam lebőgött.
  • zakika
    huszon egynehany album utan nem csoda. sot mar tiznel is szerintem fogy a szufla, de ok birtak es volt rajongotaboruk. naunk meg eg tudjak mozgatni az idosebb korosztalyt is (sot inkab oket, fiatalok a pokio fotelra nyalaskodnak - akkor mar inkab edda)
  • Beast Machine
    Nem erről van szó. Ők eleinte nem ilyenek voltak, nem a zséről szólt a dolog, egyedi dolgot csináltak, nem szar popzenét, így mondhatjuk, hogy majdnem rétegzenévé vált az EDDA. DE! Mostanában kezdik feladni az elveiket...
  • zakika
    miert, ki nem akarja eladni magat? meg az is aki csak a garazsaban veri a dobot es ketten nyuvik mellete a gitart is arrol almodoznak hogy egyszer hiresek lesznek vagy legalab mar hivjak el oket falunapra zenelni (meg ha nem is kapnak fizetseget akkor legalab legyen ingyen sor es lehet bolonditani a lanyokat: - lattal kb egy oraja a szinpadon? jol nyomtuk, igaz?)
  • Beast Machine
    Ez a mai zenéjük engem nem hat meg. Tisztelem a munkásságukat, imádom a régebbi zenéjüket, de sztem kezdik eladni magukat... Persze ez szubjektív vélemény...