Tokio Hotel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne bántsál ne bántsál !

Stark
ezek nem ugy néznek ki mint brtini meg sakira kicsiben?

hópihe

prezi
nemtudnám elviselni ha információ hiányban szenvednétek 😛

Blog 27

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Beast Machine
ENNYIRE azért nem hinném. Nekem köztudottan titániumötvözetbõl vannak az idegeim, de ez a két apakomlexusos díszcsitri még nekem is sok volt...

...vágod?

zakika
mit jelent hogy durva? gorogul horognek blackmetalra polka ritmusban es kozben jaccik a buzuki?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Stark
sztm inkább menny az ogrish.com mer a blog 27 sokkal durváb...

hópihe

zakika
kemeny emberbol vagyok

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Beast Machine
Ha eddig nem tudtad, most se nagyon akard, a te érdekedben mondom. Bár felnõtt embör vagy, azért még tud lelki sebeket okozni egy ilyen fokú xar, ráadásul elég súlyosakat!!!!

...vágod?

zakika
miaza blog27?

disorder14
Hát úgy látszik azt az "eggyüttest" nem szeretik annyian mint ezt.....(pffff.....)<#levele>
(Remélem egy gyengécske iróniát azért lehet észlelni)

Várható volt...

berlinboy6329
Nemis.Close lett.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

disorder14
Ajánlom mindenki figelmébe a blog 27 tápikot.Most nyilt lehet menni oda is alázni<#vigyor><#eplus2>

Stark
ha német kell, halgass Digger-t (angolul énekelnek, de néemtek😄 tök joo😄)

hópihe

zakika
mar azt hittem tokio hotelt irsz a nemetnel
eloszor is megszerettetni vele a zenet. nalam mindig megy valami, tehat remelm nem lesz nehez. a bergenditol szereti az iskolataskat, mert o is peti

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
arra ramentem es ugyanaz jott ki
nem szeretik a kulfoldieket

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Beast Machine
Azért a DC még nem egészséges egy 3 éves ivadéknak... De a Deep Purple, esetleg a Sweet(ha ismerõs a név), minimális Pink Floyd. DE késõbb jöhet keméynebb is, csak arra figyelj, hogy se a Black Sabbath-ot, se az AC/DC-t ne hagyd ki. Ja, és ha már tanul németül gyühet a Rámmstájn😊

...vágod?

akkor mégegyszer leírom 😊

igen, kijön a hibaüzenet, de ott van az URL is... arra kell rákattintani.

zakika
Hozzáférés megtagadva.
A hozzáférési konfigurációban beállítottak alapján kérését jelenleg nem tudjuk teljesíteni. Kérjük, forduljon szolgáltatójához amennyiben a szerver helytelen beállításában látja a hiba okát.

ja, sztm gportal védelem
kattincs rá a linkre, majd megint kattincs rá amikor feljön a hibaüzenet.
Ilyen fekete/sárga kombót még nem láttam.

http://gportal.hu/portal/tokiohotel/image/gallery/1140975547.jpg

http://gportal.hu/portal/tokiohotel/image/gallery/1140975582.jpg

zakika
nem jon elo a kep

zakika
inkabb a rockot halgatom tehat uriah heep, deep purple, meat loaf... ilyen regisegek
az ABBA teccet neki a multkor

Stark
lol😄
ez komoly😄

amugy hallgatas vele Judast- meg AC/DCt ezek még Light-osak😊
majd ha felnõ akkor jöhetnek a durvábbak😊

hópihe

zakika
koszonom koszonom kosozonom
masik egyed kulomben en vagyok. most eppen centis a hajam 😊 es fekete szorzet ektelenkedik a pofamon. majdnem nem adtak ki tegnap az utlevelemet, hogy nem hasonlitok a kepre...

Beast Machine
Gracca, ilyen neveltetésû kölkökre szükség lesz a jövõ generációban!!! Csak így tobább!!

...vágod?

zakika
tavalyi nyaralasrol

zakika
harom lessz

Stark
hányéves😊

hópihe

zakika
ma mar a kis takynpoc is ajronmeden polot akart 😊

Stark
höhö, fater is nagy rocker volt, meg a nagybáttyám😄
apámál találtam AC/DC bakelitet😄, nagybáttyámtól meg behúztam az Iron Maiden-es pólóit, meg az Ossian kazettáit😄

hópihe

MM2
Köszönöm Sg.hu!!!!, hogy feltöltötted a képet!<#worship><#worship>
<#worship>

zakika
miert nem jo, ha legalabb tanulnak egy kicsit a jobb zenebol is. tegnap elokotortam a 15 eves Iron Maiden polomat es mentem a kertbe melozni 😊 kis takonypocom meg - nem teccik a csunya bacsi rajta, vedd le

Senki sem él hiába, mindenkinek hatása van mások életére. Az meg, hogy elkezdenek más rockot hallgatni, relatív hogy pozitív hatás-e =)

zakika
ateltem a Depeche mode, New kids on the block, Take that, Numetal es mas oruleteket. ez is egyszer elmulik. kulomben a gyerekek akik ezt halgatjak veletlenul unalmukban elkezdenek halgatni mas rockot is es meg veletlenul megteccik, akkor megsem eltek hiaba a gyerekek

Beast Machine
Háááát... papírzacskót a fejére, hogy ne lássam, osztán felõlem mehet!!!😄

...vágod?

sufnituning
Nem tudom megérteni azokat akik rajonganak értük! Mire föl kell így rajongani 4 taknyos kölyökért akik közül az énekes ráadásul úgy néz ki mint egy rossz buzi?! De sajnos egyre többen szeretik õket, remélem nem tart már sokáig!!!

For sale: thedronewebshop.com

Dugnád ? <#nyes>

Beast Machine
Vazze, milyen jó nõõõõõ<#wow1><#kocsog><#gonosz1>

...vágod?

<#wow1><#wow2><#merges2><#ijedt>

Remek már ezt is tudjuk...<#vigyor4>

Szeressük a zacskós tejet

te kis serlokholmsz

Krissszy
Azzal az Acidos történettel csak az a gond hogy ugye állítólag Acid Georg tesója csak kár hogy Georgnak nincs tesója!!!

Beast Machine
Huhh, mi lesz, he ezek felfedezik Dévid Hásszelhoffot! Õ lesz a múzsájuk!!!!!!

...vágod?

Mostmár vele is lehet ijesztegetni a gyerekeket.

májkelcsekszon

Majd örülnek neki a krisnások...

Beast Machine
Na, képzelem a következõ számuknak a szövegét:

"háre krisnáá, háre krisnáá, háré rámmááá, háréé háréé...."

...vágod?