1076
-
#709 Hát úgy látszik azt az "eggyüttest" nem szeretik annyian mint ezt.....(pffff.....)
(Remélem egy gyengécske iróniát azért lehet észlelni) -
Daza500 #708 Várható volt... -
#707 Nemis.Close lett. -
#706 Ajánlom mindenki figelmébe a blog 27 tápikot.Most nyilt lehet menni oda is alázni -
#705 ha német kell, halgass Digger-t (angolul énekelnek, de néemtek:D tök joo:D) -
#704 mar azt hittem tokio hotelt irsz a nemetnel
eloszor is megszerettetni vele a zenet. nalam mindig megy valami, tehat remelm nem lesz nehez. a bergenditol szereti az iskolataskat, mert o is peti -
#703 arra ramentem es ugyanaz jott ki
nem szeretik a kulfoldieket -
#702 Azért a DC még nem egészséges egy 3 éves ivadéknak... De a Deep Purple, esetleg a Sweet(ha ismerős a név), minimális Pink Floyd. DE később jöhet keméynebb is, csak arra figyelj, hogy se a Black Sabbath-ot, se az AC/DC-t ne hagyd ki. Ja, és ha már tanul németül gyühet a Rámmstájn:) -
Cat #701 akkor mégegyszer leírom :)
igen, kijön a hibaüzenet, de ott van az URL is... arra kell rákattintani. -
#700 Hozzáférés megtagadva.
A hozzáférési konfigurációban beállítottak alapján kérését jelenleg nem tudjuk teljesíteni. Kérjük, forduljon szolgáltatójához amennyiben a szerver helytelen beállításában látja a hiba okát.
-
Cat #699 ja, sztm gportal védelem
kattincs rá a linkre, majd megint kattincs rá amikor feljön a hibaüzenet.
Ilyen fekete/sárga kombót még nem láttam.
http://gportal.hu/portal/tokiohotel/image/gallery/1140975547.jpg
http://gportal.hu/portal/tokiohotel/image/gallery/1140975582.jpg -
#698 nem jon elo a kep -
Cat #697 Jó ez a dzseki, tetszik.
http://gportal.hu/portal/tokiohotel/image/gallery/1140973704.jpg -
#696 inkabb a rockot halgatom tehat uriah heep, deep purple, meat loaf... ilyen regisegek
az ABBA teccet neki a multkor -
#695 lol:D
ez komoly:D
amugy hallgatas vele Judast- meg AC/DCt ezek még Light-osak:)
majd ha felnő akkor jöhetnek a durvábbak:) -
#694 koszonom koszonom kosozonom
masik egyed kulomben en vagyok. most eppen centis a hajam :) es fekete szorzet ektelenkedik a pofamon. majdnem nem adtak ki tegnap az utlevelemet, hogy nem hasonlitok a kepre... -
#693 Gracca, ilyen neveltetésű kölkökre szükség lesz a jövő generációban!!! Csak így tobább!! -
#692 tavalyi nyaralasrol
-
#691 harom lessz -
#690 hányéves:) -
#689 ma mar a kis takynpoc is ajronmeden polot akart :) -
#688 höhö, fater is nagy rocker volt, meg a nagybáttyám:D
apámál találtam AC/DC bakelitet:D, nagybáttyámtól meg behúztam az Iron Maiden-es pólóit, meg az Ossian kazettáit:D -
#687 Köszönöm Sg.hu!!!!, hogy feltöltötted a képet!
-
#686 miert nem jo, ha legalabb tanulnak egy kicsit a jobb zenebol is. tegnap elokotortam a 15 eves Iron Maiden polomat es mentem a kertbe melozni :) kis takonypocom meg - nem teccik a csunya bacsi rajta, vedd le -
Khamwasss #685 Senki sem él hiába, mindenkinek hatása van mások életére. Az meg, hogy elkezdenek más rockot hallgatni, relatív hogy pozitív hatás-e =) -
#684 ateltem a Depeche mode, New kids on the block, Take that, Numetal es mas oruleteket. ez is egyszer elmulik. kulomben a gyerekek akik ezt halgatjak veletlenul unalmukban elkezdenek halgatni mas rockot is es meg veletlenul megteccik, akkor megsem eltek hiaba a gyerekek -
#683 Háááát... papírzacskót a fejére, hogy ne lássam, osztán felőlem mehet!!!:D -
#682 Nem tudom megérteni azokat akik rajonganak értük! Mire föl kell így rajongani 4 taknyos kölyökért akik közül az énekes ráadásul úgy néz ki mint egy rossz buzi?! De sajnos egyre többen szeretik őket, remélem nem tart már sokáig!!! -
Daza500 #681 Dugnád ? -
#680 Vazze, milyen jó nőőőőő -
Daza500 #679 -
Khamwasss #678 Következő stádium! xDDDDDDDDdd -
Dave John #676 Remek már ezt is tudjuk... -
Khamwasss #675 te kis serlokholmsz -
#674 Azzal az Acidos történettel csak az a gond hogy ugye állítólag Acid Georg tesója csak kár hogy Georgnak nincs tesója!!! -
#673 Huhh, mi lesz, he ezek felfedezik Dévid Hásszelhoffot! Ő lesz a múzsájuk!!!!!! -
Daza500 #672 Mostmár vele is lehet ijesztegetni a gyerekeket. -
Khamwasss #671 májkelcsekszon -
Daza500 #670 Majd örülnek neki a krisnások... -
#669 Na, képzelem a következő számuknak a szövegét:
"háre krisnáá, háre krisnáá, háré rámmááá, háréé háréé...."