Tokio Hotel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fogadtam a haverral hogy ezek csajok.Ugye azok mert ha fiuk elvesztem a fogadást.
zakika
Korn eppen olyan messze van az igazi rocktol mint a TH, de ha te err gerjedsz azert sirjon a te anyukad

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Kapott hát a négy fiatal szerencsétlen egy új elõzenekart, ezúttal hazaiakat: ez a Killerpilze (pardon: kiLLerPiLZe, de király). Nem fogod elhinni, én még a zenéjüket nem ismerve is nehezen tettem.

http://enmagam.freeblog.hu/archives/2006/07/09/1692247/#comments

a 13 éves kissrác polóját nézzétek meg! 😄

<#idiota>

<#idiota>
amit az elõbb írtam az nem fejztem be itt a vége:ezek nem zenészek hanem B*zik fõleg ez a Bill tisztára úgynézki mint egy Ri*anc szóval nekem ne mondja azt senki se hogy ezek rokkerek mert akkor hogy nézki az aki nem az ezek csak.......
erre az undormányra nem lehet szavakat tálálni ha zenét akarsz halgatni és VALÓDI ROCK-Ot akkor hallags Kornt!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
ide még mindig írnak ? <#szomoru1>

na szóval ez nem zene amit itt ezek jáccanak<#vigyor2>
hm ... tokio hotel ? az oké hogy mindneki utállja ... de akkor ez az együttes elérte élját feltekintenek rájuk mert utáljálk és ez jobb mnit hogyha imádnánk õket ... higyétek el nemfoglakozni a legjobnbb amit teni leet ... amikor leundorítózzák a billit akkor ennek az együtes örül a legojbban mert vannak akik viszont az õrület hatráig nyafognak értük ... nem fog sokáig tartani majd kinövik
és ezen a bandán anyira látszik hogy csak EGY ÁTSZELLEMÜLT KOPI AKIKET A SÓBIZNISZ AZAZ A MENEDZZSER A SZTÁLYLISZT EMG AZ ILYEN HASONLO FIGURÁK TETTEK A KÖZÖNSÉGELÉ KÜLDHETÕNEK ÉS FELMERKOLJÁK ÉRTÜK A LÓVÉT mert semit nem jelentenek ... egyébként egy kicsit jobban átnéztem a dalszövegeiket ... nem más mint kiplírozott emlékezet ....

beidéznék egy dalszöveget:

"Mától a napok csak fele olyan hosszúak,
és nincs min nevetni már.
A tegnap százezer éve volt,
a holnapot még senki nem ismeri.
Mától visszaszámol az óra,
a nap éjszaka is ragyog.
Bocsánat, csak egy kicsit elgondolkodtam,
pedig erre most tényleg nincs idõ." Aki érrti mire gondolok az

tudja is ... enyi a tokio hotel .... ( a Nevüket sem õk talállták ki és meleslegszólva nekem semit nem mnod ... csak anyit hogy egy populális dollárhajhász agyszülménye aki tudja hogy a világ egyik legnagyobb ságerét annak ideén Hotel California néven adták ki ...és erröl az együtes tagoknak szerintem gõzük sincs mivel akkor még nem hiszem hogy elég befogadóképeségük lettvona ehhez az információra)

Mellesleg szerintem a Bili meg ezze a msotani hosszú hajal jól néz ki ... jól áll neki a smink ... márha annak lehet nevezni mert nics benen túl sok fantázia ...

Beast Machine
volt itten egy Kájlína nevû kis csitri, írjál neki emilt, hogy letette-e már a doktorit...

...vágod?

Joke 33
Be is zárhatnák...

Senki. Topik zárható.

Amúgy itt ki szereti a tokio hotelt?😮<#zavart2>
zakika
egy het utan a sSGn mar ilyen melyrehato elemzest tudsz irni. grat

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

FFFFFFFFFFFFFFFÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ AZ EGYÜTTES A ZENÉIVEL EGYÜTT EGY NAGY FOS!!!!!!!!!!!!!
zakika
es most mit akarsz, mit csinaljon - nyolcvanas eve eleje kedvezett a rocknak, meno volt, minden ellen tiltakozott, fiatal zeneszek. mara kiforrot zeneszek lettek es nehez ujat csinalni (hacsak nem 15 eves fiuk nove valtoztatasa es vinnyogtatasat nem vesszuk be a palkiba). ez edda lenygeben a multbol el, de azert probalkoznak ujjal is. nem ugy mint sok zenekar akik csak emlkkoncertekra alnak ossze. vagy akik mar arra sem. volt sok egylemezes zenekar akikre nem emlexik a kutya sem. hagyjuk az eddat, jo oregek ok, kar hogy a fiatalokat inkabb a TH fogja meg

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Beast Machine
Én csk azt próbálom kifejteni, hogy ha valaki a pályafutása elején csinál valami újat, valami eszméletlen jót - ahogy tette azt az EDDA és társaik -, majd pedig egy pár album után fogja magát, és a lemezeladások érdekében feladja az elveit, az nálam lebõgött.

...vágod?

zakika
huszon egynehany album utan nem csoda. sot mar tiznel is szerintem fogy a szufla, de ok birtak es volt rajongotaboruk. naunk meg eg tudjak mozgatni az idosebb korosztalyt is (sot inkab oket, fiatalok a pokio fotelra nyalaskodnak - akkor mar inkab edda)

Beast Machine
Nem errõl van szó. Õk eleinte nem ilyenek voltak, nem a zsérõl szólt a dolog, egyedi dolgot csináltak, nem szar popzenét, így mondhatjuk, hogy majdnem rétegzenévé vált az EDDA. DE! Mostanában kezdik feladni az elveiket...

...vágod?

zakika
miert, ki nem akarja eladni magat? meg az is aki csak a garazsaban veri a dobot es ketten nyuvik mellete a gitart is arrol almodoznak hogy egyszer hiresek lesznek vagy legalab mar hivjak el oket falunapra zenelni (meg ha nem is kapnak fizetseget akkor legalab legyen ingyen sor es lehet bolonditani a lanyokat: - lattal kb egy oraja a szinpadon? jol nyomtuk, igaz?)

Beast Machine
Ez a mai zenéjük engem nem hat meg. Tisztelem a munkásságukat, imádom a régebbi zenéjüket, de sztem kezdik eladni magukat... Persze ez szubjektív vélemény...

...vágod?

zakika
dus hajaba tem a szel patakinak

Nana ! <#ejnye1>

Az EDDA-t tessék kihagyni ebbõl.

Beast Machine
Vazz, most néztem meg a VIVA Comet ismétlését. TH-kántáló 13 éves kispicsák, playback EDDA mûvek, még playbackebb Takonyban Hempergõk. Pfujj....

...vágod?

Stark
francba, nemrakta be a képeket...

no comment
http://img240.imageshack.us/img240/4396/bt501zm.jpg

ehez se😄
http://www.beepworld.de/memberdateien/members85/shorty260989/billfake.jpg

mint a drogos...
http://img348.imageshack.us/img348/9540/hptom7pg.jpg

tök gizda😄
http://i24.photobucket.com/albums/c6/mu_666/toh-rtlpunkt_60.jpg

megtörétnt esemény...
http://img70.imageshack.us/img70/9812/imperatorkaulitzfertig6oh.jpg

ez loool
http://i1.tinypic.com/mkcf38.jpg

hópihe

Stark
nagy a csönd, szal szettem elö pár képet a gugliról😄

hüü de kemény itt valaki...😄

na ez igaz....

hmm...

ezek télleg buzik😄

lol (no comment)

sztm totál füves

hópihe

Stark
hát kicsit széthuzta a topicot, amugy a kép már be van rakva 1x😊

hópihe

Meghallgattam. Velotrazo elmeny volt.. <#csodalk> <#duhos2>

Stark
amugy töltöttem fel ide néhány zenét, hogy képzeljétek el, hogy milyen lenne ha Bill ezeket énekelné😄

ha vártok, akkor a 1 klipp is felmegy😄

hópihe

zakika
meg veletlenul ciganygyulolettem vadolnak meg. pedig o szereti oket

Voltan
😄DD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

elkezdenek blackmetált játszani D:::

aztán mér nem tetted meg mégis? :/

Stark
sztm emg inkább az lenne jó, ha rovaritóval lefújnánk öket😄
mert kis kártevõk (ezen anno még gyözikén is gondolkodtam hogy lefújom) 😄😄

hópihe

zakika
gond csak az, hogy nemcsak a szunyogok menekulnenek el hanem en is feldobnam a talpam
ket eve nagy slager volt a roman numanumaje. a szomszed hazbol a kiscsaj parszor leengedte egymas utan, elvezze az egesz utca 😊 tegnap en is ilyen elvetemult voltam - kitettem a cseresznefa ala a creative hangfalakat es mehat. de en csak Electric light orchestrat halgattam es nem is volt annyira hangos. mara valami mas szunyogriaszto kellene

Tudom mi lehetne a szúnyogírtó a tokio hotel kornyika vagy szúnyogháló helyett a tagok képei.
Ma már nehéz megállapítani, hogy mi az igazság.
De mondok egyszerûbbet: "hímringyó".

zakika
nekem mar az is kulfold
kis takonypocnak meg nagy pancsi

zakika
szerintem nezz korul a youtuben, bizti talalsz egypar klippet 😊
es szenvedj a gyonyorusegtol

17 éves fiu (GEBURTSDATUM/ORT: 01.09.89/Leipzig)

már rég mutál - tavaly nyáron teljesen más volt a hangja.

scorpeeon
És még1 kérdés: feltéve, hogy a barátomnak volt igaza, mi lesz ezzel az együtessel, ha a sok hormonkezelés ellenére is olyan 25 évesen elkezd majd a "csávó) (?) mutálni?? JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJ

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
hali! Lenne egy kérdésem ezzel az "együttessel" kapcsolatban: nemrég hallottam róla, és nekem eddig meggyõzõdésem volt, hogy az énekes egy 13 max 14 éves lány. A képek alapján és az az 1 szám alapján is abszolút azt hittem. Erre egy barátom mondja, hogy ez egy 17 (!?) éves fiú (!!?). Hát, hogy egy 17 éves fiú így nézzen ki, és ráadásul ilyen hangja legyen, az lehetetlenség. (hacsak nem kapott egy kis hormonkezelést vagy jóistentudjahogymit)
Szóval a kérdésem adott, kinek van igaza?
És még1 dolog: Ezek nemcsak, hogy szánalmasak, de még kurvaszarok is ráadásul, hogy a fenébe lehet ilyet hallgatni? Van köztetek ilyen elvetemült? OMG mik vannak ma <#lama><#wilting>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tihany rulz! <#fogmosas>

Lehet, hogy muveletlen vagyok, de en ezt a Tokio Hotelt meg az eletbe soha nem hallottam, latni is csak itt. Talan jobb is. Bar legalabb egyszer azert meghallgatnam oket, csak kivancsisagbol (meg a vegen megtetszene 😄DD).

Beast Machine
ÚÚlálállá... áj láv ju béjbíí, úlállállállá... sztéj vit míí!!

...vágod?

zakika
nekem is, csak utana visszapattant a feneketo es eltorott, semmivefolszlott

Ez örök élmény marad számomra... A zene a lelkem mélyére hatolt

van

van az átlagéletkoruk 6 év?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Már van lengyel anti-Blog 27 oldal. <#nyes>

zakika
absolut erdekltelenek, felejtosek... ha nem lenne kirakva akkor eszre sem vettem volna oket ha veletlenul meglatom valamelyik TV csatornan tovabkapcsolok es nem jegyzem meg a nevuket. teljesen tucatszamra megy amit csinalnak - lapos zene, lapos lanyok, lapos hang (akkor mar inkabb TATU ha tinilanyokat akarnek latni). nem eri meg a fikat sem