1076
-
#876 csak egy kicsit szokatlan... -
#875 Hurrá, az új design óta nem jön be ezeknek a rémeknek a bannera!!! -
#874 szar ez az uj kinezet a sg.hu-n, de nekem szerencsere nem jon be a logo :) -
Alice Sabbat #873 hokiofotel rajongó lettem ... és havi 1000 dollárt kapok a foteléktól banki átutlással ...
(mostmár értitek ezt a sok csitri nem hülye hanem okos) ... -
#872 höhö -
Daza500 #871 ez a topik mien értelmetlen... -
#870 ez a topik mien ellenséges :DDDDD -
#869 akkor ezer -
Goth #868 100?
egyrész sztem sokszáz iskola van magyarországon, vagy akár több mint ezer, nemtom. Abból kiindulva hogy nálunk legalább 10 kislány van, akinek most kezd szőrösödni a puncija, és th pólót hord, ezt szorozd be 1000-rel, mertugye minden iskolában van ennyi -.- Szal ez már vagy 10k minimum. -
#867 egyik volt osztálytársam németül fog tanulni e sátánok miatt :SS
utána néztem má h mi a sz*r ez, mert a metrón a sok 16 éves kislányka visítozik h ki milyen szééép meg milyen jóóól zenélnek, pólókon is egyre többször látom és hát meghallgattam valamelyik számukat.
undorító
ez se semmi <<--- az 1. percnél felrobbantanám azt az autót xD mekkora hős lennék már
amúgy mit lehet ezen szeretni? *lol* -
#866 Nem akarok rasszista lenni, de a TH akkora szar mint... Az országban van KB:
100db TH buzi. Minden iskolába található 1-2 belőlük. De kíváncsi lennék arra, hogy fellépjenek megint az országban, a közönség van kb 100:) és bemegy az összes TH gyűlölő fan club. Kíváncsi vagyok arra, hogy itt mi lenne!:D -
Alice Sabbat #865 bár egybknét a bili nem is néz ki rosszul ... ezzel sminkel ... csak a többi kicsit hááát ööö ... nah mnidegy ... éljen a Th --- melesleg gratulálok a fantázia dús nevükhöz is ... -
Alice Sabbat #864 lehet beszéllni rólla ... de nekik most arrol rosszabb lessz ? mert kolektíavan undorodunk tőlle ?? ... az a baj hogy szerintem volt egy inspirációjuk és egy löketük amivel elentétben csak egy kis ovoda jazz bandet játszottak és maga a hírnév az ami adott nekik valami oylat amiben beleélhették magukat leglább is az a bili (mert a többi csak birka módjára követi) csak az a baj hogy a túl kicsik voltak és nem várták még meg hogy nagyra nőjenek így gyakrolatilag telejsen egy játéxerként máködnek szerintem ... bár ebben az esetben lehet hogy nekik kielégítő divat tinik éjenzése talán és akkor mélyen érinti kőket a kolektav utálat ... de hogyha maga az inspirácio még valamiylen szinten megvan még a biliben akkro az utálat csak erősítő erőként hat rályuk ... bár kétoldalú a dolog mert akkkor nem csak kislányoknak "énekel"nének ... és ez a az inspirácios erő
szerintem a Marilyn Manson volt , azért mndoom ezt meg megnéztem a dalszövegeiket és totálisan látszik rajtuk (mert vannak vannak idézetek innen onnan) az hogy enm akartak egy tribute banda lann nem is tudtamk volna így az meglehetősen megas ambíciójuk adta nekik a lehetőséget amivel éltek is csak rohatul befolyásoltakká lettek és a zenei élet egyik fura gyerekeivé válltak.
Végül is azt akarom mndoani hogy ők zenélni akartak ... designjük és hangjuk sincs hozzá ...
vagy pl egy példa : van egy nagyon csúnya nő.. mindenáron modell akar lenni és megcsináltatja magát ... a csúnyasága megmarad és valaho ltlaán ki is hangúlyozódik de feljavítják őt. és azok a sznobok akik futoszalag szerűen vennnék a következő darabot azok vevők lesznek rá ... és jelen esetben egy bizonyos közönésg kielégítődik ... és ezzel szembe kerül az a közönség akinek kell valaki akin elenszemvét kiélheti ... és azzal hogy lefikázza részévé válik az olyan életszemléletnek mnit pl : a tankcsapda divatzenekar ezért nem halgatom .... tömegeffektus ... vagy olyan is előfordulhat hogy valaki kicsinyeségét leplezendő álnevek mögött az interneten nagy dolgok ellen felemel ia hangját .... eböl a szempontból lehet aa TH ha maga nem is veszi észre ezt de megmutatja az arcát és őket azok utálják akik nem teszik ezt kivétel persze mniden ami más ....
-
Goth #863 ha valami egy rakás fos arról beszélnünk kell -.- -
Alice Sabbat #862 ne értelmezd a hsz-om félre ... ledefiniálltam ezt a zenekart ez egy dolog és hangsúlyoztam ezeknek az aktív utálathimnusz szerű megnyilvénulások fontoságának megkérdőjelezhető mivoltát ... -
Goth #861 a menedzserük nem a th utálókból gazdagszik meg hanem azokból, akik elmennek koncertre. ők pedig nem azért veszik meg a lemezeket mert mi utáljuk a th-t. Ha mi nem foglalkoznánk velük az qrvára nem változtatna semmit. Sajnos nem halnának ki nélkülünk :C -
Alice Sabbat #860 kérdem én minek foglakoztok ezekkel ??? egy tesco gazdaságos banda.. ennyi ... -
Alice Sabbat #859 pont hogy nem az !!! ... -
Goth #858 nah ez pl. hülyeség sry :D -
Alice Sabbat #857 hm ... hulla fölsöleges őket fikázni ... gyűjtőnevükön egy XXI. századi menedzserek által megcsinált nemzetközi tömegtermék azért hogy valamely okos menedzserek megszedhesék rajtuk magukat azomban azzal hogy rehordjátok őket ... csak az bizonyatjátok hogy érzelemeket vállt k ibelőleltek .. teht foglakoztok velük... utálatotokkal teszitek számotokra híresnek őket ... és pont eza céluk márha van valami kis gondolatnyi kezdemény bennük ... -
Kya #856 És mi van ha valojában hermafroditák??...és ez majd ésöbb derül ki nagy szenzáció közepette:DDaz első herma eggyüttes:PP -
Goth #855 ez a véleményem a th-ról: -
#854 a rasztahajú öccse is férfias -
#853 ez a véleményem a th-ról: -
#852 Eléggé visszatetszők ezek a srácok...
Olyan buzisak, főleg Bill, aki úgy néz ki, mint egy japán k**va.
Nem lenne a fejével semmi gond, ha csaj lenne. De így ilyen fejre én teszkós szatyrot húznék és úgy küldeném koncertezni.
Mondjuk a hangja se nyűgöz le, inkább idegesít
Az meg, hogy ez rockbanda arról csak ennyit: -
#851 D: -
#850 Német hírekben az megy hogy meghalt a Tokió Holtel! ... (bill és tom) -
#849 el se olvasom a fórumot csak beirom hogy: fúúúúúúúúúúúúúúúújjjjj -
#848 alien jó, kivagy tagadva -.- -
Goth #847 jobbis -
#846 nem -
Alien1024 #845 a tokio hotel sex cimű számának a magyara forditása kéne de nem találom valki esetleg? -
#844 nem tom ilyen topic még nem volt -
#843 őket kellet volna kinyírni -
#842 fúj -
#841 Látom jól halad a fórum ::D:D:D:D -
#840 én alig merek azokra a képekre nézni -
Goth #839 bazmeg pont ugyanazt mondtam énis amikor megláttam a képet. Aztakurva D: -
#838 Ha már No., akkor inkább Blind Guardian, Mystic Prophecy. -
Daza500 #837 Rammstein