Tokio Hotel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
(mostmár értitek ezt a sok csitri nem hülye hanem okos) ...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
egyrész sztem sokszáz iskola van magyarországon, vagy akár több mint ezer, nemtom. Abból kiindulva hogy nálunk legalább 10 kislány van, akinek most kezd szõrösödni a puncija, és th pólót hord, ezt szorozd be 1000-rel, mertugye minden iskolában van ennyi -.- Szal ez már vagy 10k minimum.
utána néztem má h mi a sz*r ez, mert a metrón a sok 16 éves kislányka visítozik h ki milyen szééép meg milyen jóóól zenélnek, pólókon is egyre többször látom és hát meghallgattam valamelyik számukat.
undorító
ez se semmi <<--- az 1. percnél felrobbantanám azt az autót xD mekkora hõs lennék már
amúgy mit lehet ezen szeretni? *lol*
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
100db TH buzi. Minden iskolába található 1-2 belõlük. De kíváncsi lennék arra, hogy fellépjenek megint az országban, a közönség van kb 100😊 és bemegy az összes TH gyûlölõ fan club. Kíváncsi vagyok arra, hogy itt mi lenne!😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
szerintem a Marilyn Manson volt , azért mndoom ezt meg megnéztem a dalszövegeiket és totálisan látszik rajtuk (mert vannak vannak idézetek innen onnan) az hogy enm akartak egy tribute banda lann nem is tudtamk volna így az meglehetõsen megas ambíciójuk adta nekik a lehetõséget amivel éltek is csak rohatul befolyásoltakká lettek és a zenei élet egyik fura gyerekeivé válltak.
Végül is azt akarom mndoani hogy õk zenélni akartak ... designjük és hangjuk sincs hozzá ...
vagy pl egy példa : van egy nagyon csúnya nõ.. mindenáron modell akar lenni és megcsináltatja magát ... a csúnyasága megmarad és valaho ltlaán ki is hangúlyozódik de feljavítják õt. és azok a sznobok akik futoszalag szerûen vennnék a következõ darabot azok vevõk lesznek rá ... és jelen esetben egy bizonyos közönésg kielégítõdik ... és ezzel szembe kerül az a közönség akinek kell valaki akin elenszemvét kiélheti ... és azzal hogy lefikázza részévé válik az olyan életszemléletnek mnit pl : a tankcsapda divatzenekar ezért nem halgatom .... tömegeffektus ... vagy olyan is elõfordulhat hogy valaki kicsinyeségét leplezendõ álnevek mögött az interneten nagy dolgok ellen felemel ia hangját .... eböl a szempontból lehet aa TH ha maga nem is veszi észre ezt de megmutatja az arcát és õket azok utálják akik nem teszik ezt kivétel persze mniden ami más ....
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Olyan buzisak, fõleg Bill, aki úgy néz ki, mint egy japán k**va.
Nem lenne a fejével semmi gond, ha csaj lenne. De így ilyen fejre én teszkós szatyrot húznék és úgy küldeném koncertezni.
Mondjuk a hangja se nyûgöz le, inkább idegesít <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Az meg, hogy ez rockbanda arról csak ennyit:<#mf1>#mf1>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!
ALien
Ez szánalmas...<#vomit>#vomit>
Qwerty4
meg sem ismertem volna, hogy nem ok az eredeti
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Chaos Anno Domini
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler