Tokio Hotel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MM2
csak egy kicsit szokatlan...

Qwerty4
Hurrá, az új design óta nem jön be ezeknek a rémeknek a bannera!!!<#vigyor5>

Qwerty4

zakika
szar ez az uj kinezet a sg.hu-n, de nekem szerencsere nem jon be a logo 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

hokiofotel rajongó lettem ... és havi 1000 dollárt kapok a foteléktól banki átutlással ...

(mostmár értitek ezt a sok csitri nem hülye hanem okos) ...

MM2
höhö

ez a topik mien értelmetlen...

Visitor
ez a topik mien ellenséges 😄DDDD

THE HUNTER coming soon ^^

cicai
akkor ezer<#falbav><#beka3>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

100?
egyrész sztem sokszáz iskola van magyarországon, vagy akár több mint ezer, nemtom. Abból kiindulva hogy nálunk legalább 10 kislány van, akinek most kezd szõrösödni a puncija, és th pólót hord, ezt szorozd be 1000-rel, mertugye minden iskolában van ennyi -.- Szal ez már vagy 10k minimum.

Dragooon
egyik volt osztálytársam németül fog tanulni e sátánok miatt :SS
utána néztem má h mi a sz*r ez, mert a metrón a sok 16 éves kislányka visítozik h ki milyen szééép meg milyen jóóól zenélnek, pólókon is egyre többször látom és hát meghallgattam valamelyik számukat.
undorító

ez se semmi <<--- az 1. percnél felrobbantanám azt az autót xD mekkora hõs lennék már

amúgy mit lehet ezen szeretni? *lol*

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

cicai
Nem akarok rasszista lenni, de a TH akkora szar mint... Az országban van KB:
100db TH buzi. Minden iskolába található 1-2 belõlük. De kíváncsi lennék arra, hogy fellépjenek megint az országban, a közönség van kb 100😊 és bemegy az összes TH gyûlölõ fan club. Kíváncsi vagyok arra, hogy itt mi lenne!😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

bár egybknét a bili nem is néz ki rosszul ... ezzel sminkel ... csak a többi kicsit hááát ööö ... nah mnidegy ... éljen a Th --- melesleg gratulálok a fantázia dús nevükhöz is ...

lehet beszéllni rólla ... de nekik most arrol rosszabb lessz ? mert kolektíavan undorodunk tõlle ?? ... az a baj hogy szerintem volt egy inspirációjuk és egy löketük amivel elentétben csak egy kis ovoda jazz bandet játszottak és maga a hírnév az ami adott nekik valami oylat amiben beleélhették magukat leglább is az a bili (mert a többi csak birka módjára követi) csak az a baj hogy a túl kicsik voltak és nem várták még meg hogy nagyra nõjenek így gyakrolatilag telejsen egy játéxerként máködnek szerintem ... bár ebben az esetben lehet hogy nekik kielégítõ divat tinik éjenzése talán és akkor mélyen érinti kõket a kolektav utálat ... de hogyha maga az inspirácio még valamiylen szinten megvan még a biliben akkro az utálat csak erõsítõ erõként hat rályuk ... bár kétoldalú a dolog mert akkkor nem csak kislányoknak "énekel"nének ... és ez a az inspirácios erõ
szerintem a Marilyn Manson volt , azért mndoom ezt meg megnéztem a dalszövegeiket és totálisan látszik rajtuk (mert vannak vannak idézetek innen onnan) az hogy enm akartak egy tribute banda lann nem is tudtamk volna így az meglehetõsen megas ambíciójuk adta nekik a lehetõséget amivel éltek is csak rohatul befolyásoltakká lettek és a zenei élet egyik fura gyerekeivé válltak.
Végül is azt akarom mndoani hogy õk zenélni akartak ... designjük és hangjuk sincs hozzá ...
vagy pl egy példa : van egy nagyon csúnya nõ.. mindenáron modell akar lenni és megcsináltatja magát ... a csúnyasága megmarad és valaho ltlaán ki is hangúlyozódik de feljavítják õt. és azok a sznobok akik futoszalag szerûen vennnék a következõ darabot azok vevõk lesznek rá ... és jelen esetben egy bizonyos közönésg kielégítõdik ... és ezzel szembe kerül az a közönség akinek kell valaki akin elenszemvét kiélheti ... és azzal hogy lefikázza részévé válik az olyan életszemléletnek mnit pl : a tankcsapda divatzenekar ezért nem halgatom .... tömegeffektus ... vagy olyan is elõfordulhat hogy valaki kicsinyeségét leplezendõ álnevek mögött az interneten nagy dolgok ellen felemel ia hangját .... eböl a szempontból lehet aa TH ha maga nem is veszi észre ezt de megmutatja az arcát és õket azok utálják akik nem teszik ezt kivétel persze mniden ami más ....

ha valami egy rakás fos arról beszélnünk kell -.-

ne értelmezd a hsz-om félre ... ledefiniálltam ezt a zenekart ez egy dolog és hangsúlyoztam ezeknek az aktív utálathimnusz szerû megnyilvénulások fontoságának megkérdõjelezhetõ mivoltát ...

a menedzserük nem a th utálókból gazdagszik meg hanem azokból, akik elmennek koncertre. õk pedig nem azért veszik meg a lemezeket mert mi utáljuk a th-t. Ha mi nem foglalkoznánk velük az qrvára nem változtatna semmit. Sajnos nem halnának ki nélkülünk :C

kérdem én minek foglakoztok ezekkel ??? egy tesco gazdaságos banda.. ennyi ...

pont hogy nem az !!! ...

nah ez pl. hülyeség sry 😄

hm ... hulla fölsöleges õket fikázni ... gyûjtõnevükön egy XXI. századi menedzserek által megcsinált nemzetközi tömegtermék azért hogy valamely okos menedzserek megszedhesék rajtuk magukat azomban azzal hogy rehordjátok õket ... csak az bizonyatjátok hogy érzelemeket vállt k ibelõleltek .. teht foglakoztok velük... utálatotokkal teszitek számotokra híresnek õket ... és pont eza céluk márha van valami kis gondolatnyi kezdemény bennük ...

És mi van ha valojában hermafroditák??<#vigyor3>...és ez majd ésöbb derül ki nagy szenzáció közepette😄Daz elsõ herma eggyüttes😛P
ez a véleményem a th-ról: <#eljen><#worship><#worship><#eljen><#love11><#szeret><#worship>

sweech
a rasztahajú öccse is férfias

PJack
ez a véleményem a th-ról: <#lama><#bdead><#duhos2><#boxer><#violent><#falbav><#gunyos1><#mf1><#szomoru2>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Bokafix2
Eléggé visszatetszõk ezek a srácok...
Olyan buzisak, fõleg Bill, aki úgy néz ki, mint egy japán k**va.
Nem lenne a fejével semmi gond, ha csaj lenne. De így ilyen fejre én teszkós szatyrot húznék és úgy küldeném koncertezni.
Mondjuk a hangja se nyûgöz le, inkább idegesít <#falbav><#falbav>
Az meg, hogy ez rockbanda arról csak ennyit:<#mf1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

sweech
D:

cicai
Német hírekben az megy hogy meghalt a Tokió Holtel! ... (bill és tom)

Elerath
el se olvasom a fórumot csak beirom hogy: fúúúúúúúúúúúúúúúújjjjj

-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!

tigeroo
alien jó, kivagy tagadva -.-
jobbis

sweech
nem

a tokio hotel sex cimû számának a magyara forditása kéne de nem találom valki esetleg?

ALien

MM2
nem tom ilyen topic még nem volt

cicai
õket kellet volna kinyírni

cicai
fúj

MM2
Látom jól halad a fórum :😄😄😄😄

Qwerty4
én alig merek azokra a képekre nézni<#zavart2>

Qwerty4

bazmeg pont ugyanazt mondtam énis amikor megláttam a képet. Aztakurva D:

Dying Soul
Ha már No., akkor inkább Blind Guardian, Mystic Prophecy.

Rammstein <#eljen>

Qwerty4
Ha már rock és német zene az csak a Rammsteint vagy az Ooomph!-ot jelentheti számomra!!!<#eljen><#eljen>
Ez szánalmas...<#vomit>

Qwerty4

Hokizó Fotel.... 4 meleg... Oszt.társamnak van is képe amikor smacizik 2 csavó..nc

zakika
meg a hangja lehetett volna vekonyabb es tokeletes az illuzio
meg sem ismertem volna, hogy nem ok az eredeti

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zvaragabor
Jah bocs vágom már

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Nah most nem nagyon vágom. Itt aki mostanában ír a fórumra az fikázza õket, vagy rajong értük? De röhögnék: a New York Slayeres srácok VS Töjkó Hotyel banda 😄lol

Chaos Anno Domini

Vajon miért pont ez kell a tinédzsereknek ? <#confused>

PíszLávJuniti
azta buzi

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

paródia, érdemes megnézni ha kicsit értesz németül 😊

http://www.youtube.com/watch?v=Mm9iGxqDcic

itt a pasija, Andreas: