1076
  • cr3ativ3
    még1x: fuuuj
  • cr3ativ3
    szerintem le is lehetne zárni a tápigot mert szerintem eléggé jól megatároztuk a tokio hotel minősítését: szar.
  • cr3ativ3
    Igen! igen! igen!

Az embereket ezzel sulykolják, b@sszák az agyukat, átprogrammoznának mindenkit, hogy ezt (v)egye... és (v)eszik is rendesen.
  • trident
    (majdnem ellentmondásos lett: "ritkán szembesül az ember..." = a th-el.
    "szinte mindenhol, minden percben..." = egyéb szellemtelen termék)
  • trident
    Nem zavarna a "th jelenség", ha nem tudatosan felépített, komerciális és underpopulista lenne az egész. Rendben van hogy kell a pénzecske a tinik zsebéből (mármint a szülők keresete ófkórsz), de valahogy ez talán már a mélyrepülés alatt van. Szerencsére ritkán szembesül direkt az ember, főleg ha résen van.

No persze a gazdasági alapokra helyezett elbutítás szinte mindenhol, minden percben jelen van, az igénytelenség, az alpáriság, a pénzsóvárság, és nihilizus pedig annak szálka a szemében, aki nem kér belőle.

egyél mekibe, vegyél csili trendi cucc-bugit, mond hogy köszcsi, legyél bevállalós, talizz és ismizz, a lényeg hogy ne gondolj semmi másra, csak hogy jól áll-e neked a pink.
  • cr3ativ3
    amugy németül tuóaknak érdes ez a video :P
  • cr3ativ3
    ICH HASSE TOKIO HOTEL
  • Daza500
    Nem kiborítani kell, hanem viperával ütni...
  • cr3ativ3
    hogy ki van vágva a csaj 3:13 körül :)
  • Cat #947
    http://subba.blog.hu/2007/02/07/tizeneves_kolkok_meg_vannak_orulve
  • cr3ativ3
    En feliratkoztam a polora... :)
  • csoola
    kurva jo polok vannak, ennyit azért megérdenmel a TH ha a sok kis csicska foglalkozik vele:D
  • Cat #944
    Akkor tökéletes fogyasztó vagy te is. Ugyanolyan buta, befolyásolható, mint a tokio hotel rajongók - az, hogy a másik oldalon állsz, az égvilágon semmit nem számít.
  • Bandee1987
    nézzétek csak az első polót! Én ilyet akarok!
  • matee100
    Aki nem szereti a Tokio Hotelt, az miért jön be egyáltalán?? Ha nem tetszik, akkor minek nézed meg??
  • EDDY A KIRÁLY
    fúúúúj
    boáh,
    ez ocsmány.
  • xXxEmO babyxXx
    Xtem Erik a legjobb!!!!!!!!!!!
  • cr3ativ3
    http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=51480
  • cr3ativ3
    olivér és dávid elég buzin néz ki, de szarságba nem ér a th közelébe. Szerintem ezek nem járnak ott, hogy mindennap egymást megb..szák. A th nál más a helyzet . :P Elég rájuk nézni :P
  • cr3ativ3
    ... de valamivel jobb mint az eredeti :P NEM SOKKAL
  • cr3ativ3
    pmfpmfpmfpm,fmfpf
    http://www.youtube.com/watch?v=5J6CYRwJcoQ

IJJJJJJJJJJJJJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJUUUUUUJUJJJUJUÁJÁUJÁUÁJÁUJ
  • cr3ativ3
    legalább két gitár van .... XD
  • xXxEmO babyxXx
    EhHhH!! A LázAdÓ TiNiK LooOooL
  • Cat #933
    http://subba.blog.hu/2007/01/29/kosz_nem
  • Voltan
    Hátööö. LOL?
  • Cat #931
    Néhány napja a Subbán egy érdekes Tokio Hotel-es novella linkje jelent meg: a történetben az énekes Billel saját ikertestvére, Tom szeretkezik (a kétrészes történet címe: Ha a fény kialszik). A történet nagyobb nyilvánosságot kapott, mint azt tizenhárom éves írója, Eszti szerette volna. A szélsőséges vélemények egy része üdvözölte az érdekes ötletet, míg sokan felháborítónak tartották a meleg vérfertőzésről szóló kendőzetlen szöveget. Az írónővel beszélgettem. Csak itt, csak önöknek.
  • Cat #930
    http://subba.blog.hu/2007/01/16/gyermekeink_vegveszelyben_2_bill_tatott_
  • cr3ativ3
    egyetértek.
  • Alice Sabbat
    Tokio Hotel , Populáris eladhatósági név, ezt a pár srácot akit hogy öszinte legyek csaksalynálni tudok ... de annyi az egész ... hogy valami kis csíra ami mozgott bennük teljesen eladták és a menedzserek és designerek pénzsóvár külsőivel próbálnak trendinek lenni hogy a kicsi lázadó "tinik" valamin ki tudják élni magukat ... bár ez a mai világban rengeteg dolgora ráhúzható és ebből áll... viszot ez felfogás undorító és viszataszító ... de szerintem leglább is a részemről az abszolut érdektelenség egy bizonyos foka ami megnyilvánulhat ... ennyi, nem több ...
  • csoola
    ahogy irtam, ez ugy van:D az R+ meg bizony nagyon jo, régi kedvenc:D
  • Beast Machine
    ott a pont. meg a R+ is istencsászár. ezek nem. igazam van, vagy igazam van?
  • csoola
    azzal h utálom, tényleg max annyira figyelek oda rá, h ránézeknéha muszálybol 1-2 képre, meg 1x belehallgattam 1 számba, h mégis mi benne a jo, de rájöttem h ez egy totáilsan szar banda, ahogy van, gyülölöm, és nemtom attol h jobban figyelnek rá jobb lesz nekik? mert te sztem arra jukadnál ki, h jobban odafigyelnek rá és jobban fogy a lemezekre a zs...DE, sztem nem csak én vok ugy, h ilyen szemétre nem költk, söt, még ingyen is csak gyujtogatás céljábol fogadnék el CD-t, koncertjegyet (utobbinál az együttest kedvesen megkinálnám vmi széppel, ami sok fájdalmat okoz nekik:D) egy jo bandát ismrek, ami német amugy és bejön: Rammstein
  • macselek #924
    Mi? Megdugták a frontembert? xD
  • macselek #923
    Egyetértek xD Én csak két hónap után jöttem rá hogy a frontember csávó..:/
  • csoola
    hát ezek a nyomorék kis buzik ,mikor elöször meglátam és hallottam öket, nem tudtam h sirjak vagy nevessekXD egyszerüen ök is meg a zenéjük is az "undiroto ratyikaki" kategoriát képviselik, meg a kis rozsaszin picsák azt hiszik h majjerrek lesznek ha ilyen buzi seggeket hallgatnak... olyan polo ami be van linkelve nekem kellene! vagy vmi anti-tokio hoteles, muszály szereznem egyet:D!
  • Crash MaJoM
    FUCK TH!!!!!!!!!!!Büdös kis buzik egy rakáson!!!A seggszőröm többet ér náluk!!LÚÚÚZER KIS FASZKALAPOK!!!!!!!!!!!
  • cr3ativ3
    láttam a fokusz beli szereplésüket... ami ide volt belinkelve... Tényleg kiváncsi leszek, mi lesz ha visszajönnek...
  • cr3ativ3
    http://youtube.com/watch?v=4cEtjNOpdsU&mode=related&search=

Inkább ezt hallgatom. Itt az énekes hangja neméhez méltó :D
  • cr3ativ3
    azé mikor a műsorvezető bejelenti, hogy "jöjjön a TH", akkor nézztek meg az arcát
  • cr3ativ3
    ezzt jól megaszontam: a "fufumkép" alatt a topicban található képre gondoltam :D