1076
  • DJ Skyline
    nézzenek végig egy Fásy mulatót,vagy egy Dáridót!
  • flippy
    A zenehallgatás nem joo ítélet, mert úgy is botfülük van...
  • Menő
    A saját zenéiket szeretik szerintem meg Balázs Palit is mert az is nagyon szar.
  • Beast Machine
    Megfőzni? francokat. az nem olyan fájdalmas. Szerintme ítéljük őket arra, hogy Balázs palit, meg a SAJÁT ZENÉIKET kelljen hallgatniuk!:D Szerintme egy félóránál többet egyik sem bírna ki élve.
  • Daza500
  • flippy
  • Menő
    szerintem úgy kéne, hogy kopaszra vágjuk mindegyiket főleg azt a Billt megostorozzuk őket és megfőzzük aztán......
  • DJ Skyline
    [egyetért]
  • Daza500
    Hát már nem azért, de én a Balázs Palit is többnek tartom, mint ezeket...

Viszont ha már a Queen, akkor említsük már meg mérföldekkel jobb BEATLES-éket is.
  • Beast Machine
    Hát nem is tudom. Mit csináltak a középkorban a hitetlenekkel, boszorkányokkal? INkvizíció, dereng a szó, hm?
  • Menő
    De mit?
  • Beast Machine
    Ez ellen kellene tenni valamit.
  • bens
    így van
  • Ronny
    amíg itt vered a taknyod, ők halálra keresik magukat akármennyire is bénák. Erről ennyit:)
  • Beast Machine
    Már bocs, de hogy a halál faszába mered egylapon említeni ezeket a zenei csúcsokat ezekkel a buzikkal? Meg vagy te huzatva? Hát hol vannak ezek a buznyákok Ferrd Mercurytől, vagy Jackotól zenei téren? Ááá, agyam elszáll tőletek....
  • Redvin
    jah, csak a Queen, Jacko meg a tobbi IGAZI muvesz valami igen nagy dolgott tett le az asztalra, ezek meg csak nyavognak es semmi kozuk a zenehez.
  • Cat #245
    az előadóművészek igen nagy százaléka buzi, szóval ennek alapján itélni elég nagy hülyeség (gondolom pl. a Queen énekesénél eszedbe nem jutna felhozni ezt az érvet).
  • Beast Machine
    Hát nem tudom. Ha nekem ilyen hangom, fejem, meg stílusom lenne, bebetonoznám fejem-lábam, oszt' ugranék a Dunába! A gitározásról meg csak annyit, hogy ha tényleg annyira nagy profik, ahogy te állítod, akkor nem ilyen szart nyomnának (nagyanyám meg 10szer régebbóta énekel, de hangja még mindig nincs). Azon, hogy szar a hangja, nem segít se énektanár, se hangszallagműtét, csak egy kivégzőosztag. És akkor még kíméltes halált halnak, amit nem érdemelnek meg. Ó, Uram, hol van ilyenkor az Inkvizíció?!

Jackórol meg a többi mulatós xarról meg ne beszéljünk, de megnyugtató a tudat, hogyazért valahol hasonlítunk
    Biológiai szempontból én is későn érőnek számítok, de nekem nem 15 évesen kezdett mutálni a hangom!!!

Hogy minek írunk ide? Ezt egyszer már kifejtettem neked, ha vetted volna a fáradtságot, és nem közízlést nem kímélve, bő nyállal véded ezeket a BUZIKAT!!! Igenis, leírom, mert azok. Főleg a basszer. De az mégjobban. Naszóval, mégegyszer, csak hogy megértsd, kislányom: a fórum azért van, hogy véleményünket kifejthessük egy adott témában, jelen esetben a Takonyban Hempergőkről szóló topik (tudod, angol szó, azt jelenti, téma,. te kis nyelv-, ének-, gitártudor) keretein belül - ha ez azt jelenti, hogy 13 emberből 11 utálja, akkor a Nagy Számok Törvénye alapján főként fikázásról lesz szó, és ebben se te, se senki kis buznyákfan nem állíthat minket le, csak az adminok, akik viszont nem fognak semmit se tenni, mert ez a Takonyban Hempergők topik, ahol a Takonyban Hempergőkről folyik eszmecsere, szóval suxx.

Irigység? Na ne álltassál. Fújha. Tehetséget meg nem ismerek, a kemény munka van mindenek mögött. De még mielőtt még belémkötnél, hogy ez ellentmondásos a fentebb leírtjaimmal, közlöm veled: a szar hang nem a gyakorlatlanság (bár érződik rajta, mintha direkt erre a vinnyogásra gyúrt volna a gyerek), hanem biológiai tényező, és ugye, egy féllábú ember, akármennyire is gyakorol, nem fog triatlont nyerni.

Ízlések és pofonok? Inkább ízlések és légkalapáccsal adott taslik, mert amit ezek csinálnak, az egészségtelen.

Méghogy fiús? váááááááááá

FIGYELEM, FIGYELEM!!!

A TAKONYBAN HEMPERGŐK SÚLYOSAN KÁROSÍTJA ÖN, ÉS KÖRNYEZETE EGÉSZSÉGÉT, ELMEÁLLAPOTÁT!!!
  • Cat #243
    1. miért mindig a régi fotóit rakod be, már nagyon nem így néz ki.
    2. ez szakadt gatya nagyon gáz
  • Kaileena
    Bill hat éves kora óta zenél és azóta jár énektanárhoz,jobban énekel mint ti mindannyian!Tom is hat évesen kezdett gitározni,vagyis gitározni se tudtok yoaln jól.Szerintem se nem néz ki lánynak se nem buzinak,izlések és pofonok különbözőek!pl van akinek az agyontetovállt agyonpirszingezett izomagyú kopasz csávók jönnek be,vagy a Michael Jackson(vagy hogyirják a béne nevét)is sok emebrnek tetszik meg a Jimi a király,nos nekem egyik se jön be...mind ronda és ilyesztő szerintem,Balázs Palit meg ki is hagytam!nos és menny ember rajong értük!van amelyik srácnak a szilikonmellű kurvák jönnek be van akinek emg nem,emberek különbőzőek!
    és ha csak nemrég mutált akkor mi van?van aki később érik....-,-
    És nemtom minek irtok be meg minek nézitek ha nemszeretitek,tudjátok az utállat és imádat között iciri-piciri az eltérés
    irigyek vagytok,az ikrek gazdagabbak,hiresebbek,jobban néznek ki sokak szerint,aribbak,ügyesebbek,tehetségesebbek s.t.b mint ti.....
    de én nem hibáztatlak titeket,én is szoktam féltékeny lenni :DDDDD *lol*
    jah,és emberek különbözőek!

szerintem fiús...-,-
  • flippy
  • oliverspy
  • Daza500
  • Beast Machine
    Nem tudom, te hogy vagy vele, de én inkább adok ki minőségi munkát a kezem közül (legyen szó bármiről), minthogy gyorsan összecsapom, és a nép elé tárom, közröhej tárgyát képezvén, szóval te csak nem szóljál le;) Olyan vagy, mint a kis kedvenc buzijaid: nem érdekel, hogy jól csináld, amit csinálsz, csak gyorsan legyen kész, azt hadd szenvedjen a nép, tökmindegy, mit mondanak, te ezt menőnek érzed, és kész. A baj ott van, hogy az Életben(amiről ezek a nyálasszájú ánusztágítók csak az apucikájuktól hallhattak) a nagy számok törvénye uralkodik: ha egyszer ennyien utálják a Takonyban Hempergőket, akkor az csak jelent valamit, mégpedig (számomra) azt, hogy ezekkel tényleg gond van: az, hogy függők. Nagyon rászoktak az oxigénre, én azonnali elvonókúrát javasolnék nekik, mondjuk a folyó fenekén, 20 kiló betonnal a lábukon;)
  • oliverspy
    Ha már TH, akkor inkább HT. Hatóságilag Tilos!!! Na az igazi zene. Nem ilyen össze playback-elt fos!
  • oliverspy
    Amúgy nem értem milyen Pedofilok futtatták ezeket a kölköket!
  • oliverspy
    törölt hozzászólás
  • Daza500
    TOM

BILL
  • nesto
    Ó már mutált
  • Daza500
  • flippy
    De ez akkor is csaj!!!!!!!
  • Krissszy
    Ez az Kaileena oszt a népet:)
  • RatBaG #228
    már mutált? júúúj de jo neki. kár hogy ez normális esetben vagy 5 évvel hamarabb kellett volna megtörténjen...
  • Menő
    De ez akkor is tré olyan mint egy lány vagy buzi.
  • Kaileena
    100X jobban gépelek mint te,és csak azért irok el dolgokat,mert egy perc alatt kb 45-50szavat irok le,és mivel ez kurva gyors és két ketemmel irok ezért elirom,te emg itt üsz 20percig,hogy egy kurva beszólást leirj!Hát szerintem inkább te vagy a szánalmas!

oliverspy:
    nos,te biztos csak a Schrei vagy Durch den Monsun klippet láttad,azóta már mutált szóval sokkal mélyebb jelenleg a hangja,a haja meg hosszabb és nem mangás.És imádom a mangákat szóval a régi haját hagyjátok békén!és ő is azért csináltatott iléyen hajat mert ő is imádja az iylen japán animációs filmeket amelyek csepept sem gyerekeknek készültek...ja és nem pont ilyen mangás volt a haja,ezt már a stylelistek és fodrászok találták ki,nem ő!-,-
    Menő:ez jneked is szólt,most igy néz ki:

szerintem tök édeeeees:
  • Menő
    De, hogy lehet ilyen tré kinézet má nemazé
  • oliverspy
    Az a baj még, hogy ezt a srácot csajnak nézik. Bár nem tom biztosra, hogy kan, mert a hangja elég lány. Szal ha fiú akkor meg egyértelmű: BUZI!
  • oliverspy
    törölt hozzászólás
  • oliverspy
  • XenonIceX #221
    ma hallottam az egyik számukat olyan szánalmas mint a kis b*zi énekesük....Jó Pin@