1076
  • Beast Machine
    És épp ezért fórum a fórum, mert mi megmondhatjuk, amit gondolunk. És hogy én mennyire vagyok jobb ember, mint ezek a buznyákok? Nem vagyok egoista, de hozzájukképest fényévekkel előrébb vagyok, sőt a normális(!) emberek 70%-a is elmondhatja ugyanezt magáról. Más: én elfogadnám a pozitív dolgokat, de egyszerűen velük kapcsolatban NINCS ilyen!!! Másrészt nem is mondhatsz ránk semmit se, mert mi legalább zenét hallgatunk, de te meg ilyen fosládákat. Bocs, ha erős voltam, de IJB.
  • Menő
    Azért foglalkozunk velük mert utáljuk őket.
  • MM2
    Jóól müködik a fórumom
  • Krissszy
    De most öszintén ha ennyire utáljátok őket akkor miért foglalkoztok velük??Mert ahogy látom mindennap írtok ide valami nagyon okos dolgot!!Nem tom ti mivel vagytok jobb emberek mint ők szentem semmivel!Én elfogadom a negatív kritikát csak akkor ti is fogadjátok el a pizitív dolgokat mert hogy van aki szereti őket én nem mondtam rátok semmit úgy hogy ti se mondjatok ránk!!Ha utáljátok hát utáljátok a ti dolgotok de minket hagyjatok békén!!Amúgy meg 16 vagyok Tupac!!!
  • Beast Machine
    És tudod miért? Mert ez olyan kis... "trendíííjujj..."
  • Daza500
    A felsőfokú igénytelenség nekik ruLez.
  • Beast Machine
    Te, mielőtt még atomfannak kiáltod ki magad, és bő nyállal hallgatnád ezt a fost, nézd már meg, mit írtam a 154-es számú hsz-omban... Aztán gondolkozz, kicsilány, mielőtt hülyeségeket irogálsz...
  • EmIn3m02
    érdekes h pont ezeknek a tini 14éves divatbuláknak jön be ez a szar
  • DJ Skyline
    ez a véleményük az embereknek,hogy tré a tokio fotel...legalábbis eddig nem sok fan írt ide!:) arról meg már nem tehetünk,hogy sokaknak nem tetszik,elkell fogadni a negatív kritikát is!:)
  • Krissszy
    miért szánalmasak ha ez tetszik nekik??(nekem is)szentem nincs benne semmi rossz a szánalmas meg az hogy sziggyátok őket miért nem foglakoztok a saját dolgotokkal senki nem kérdezett titeket!!Nem is tudtok róluk semmit és igy ítélkeztek nah ez a szánalmas nem az ha valaki szereti őket!!És ha utáljátok őket akkor a faszért foglalkoztok velük??heee???
  • alibá a mezőrűl
    "Bill és Tom jelenleg 16évesek és 8hónaposak"

8 hónap az 0.66 év -.-
  • Beast Machine
    amit írtál, az tele van olyan dolgokkal, amik csak a MI állításunkat(mely szerint a nép igénytelen, és megérdemli az ilyen szennyet) támasztja alá. Ja, és tanulj már meg gépelni, ha már PC elé ülsz, mert szááhááháháááánalmas vagy. Meg az összes több tokijó hotel "fan".
  • nesto
    lol hát persze mindenhol vannak hülye emberek, de ennyire
  • Daza500
  • Kaileena
    miva?nemtudsz számolni?szeptemberben voltak 16évesek...és most április vége van....

Amúgy nem 12évesekkel volt tele a koncertterem,hanem elgtöbbet 17évesekkel...jah és felnőtt rajongóik is akadnak,egy 45-50év körüli házaspár!ott dúdolgatták a Durch den monsunt az egyik koncert előtt,oda is mentek a TV-sek és mondták h mióta meglátták a tv-ben a srácokat azóta rajongók...jah
    ls Bill kapott egy 33éves Klaudia nevű nőtől szerelmeslevelet,aki azt rita h emgvárja mig Bill 18lesz és hozzámegy hozzá oO''''
    és miért kéne tudnia magyarul,he?
  • vaaa
    olyan a zene amilyen a közönség.
    tudjuk milyen a zene, tehát a közönséget is ismerjük.
    szánalom hegy.
  • flippy
    Végülis...ha valakinek ez a joo...
  • Krissszy
    szentem mindenki döntse el maga hogy mit szeret!!miért lenne hülye mert szereti a TH-t??Haggyuk már!!Ha neki ez jó ő dolga az ő élete azt csinál amit akar!!!
  • DJ Skyline
    így van!
  • EmIn3m02
    :C
  • flippy
    Osztálytársam ma megjelent Tokio Hoteles pólóban Fú, naon durva volt a kiscsaj. És amikor megkérdeztem, h Bill lány? Azt mondta, hülye vagy? Nem látod, h milyen helyes!!! :S:S:S:S Ehh ehh. Ez már gáz. Nem tudtam, h röhögjek, bámuljak, vagy mit mondjak, csak néztem, h szegény csaj lökött Egy másik ismerősöm meg msn-be kirakta Bill képét, és egyik srác, aki szerencséjére nem ismerte a Tokio Hotelt, azt hitte, h a csaj a saját képét rakta ki, és megjegyezte neki, h milyen szép csaj vagy. Hát ez már télleg gáz!
  • nesto
    Nagymeno énis utálom őket de mostmár kiakasztod a topicot mást is haggy szóhozjutni:)
  • bens
    sztem mostmár mindenki eléggé tudja h utáljátok őket
  • Nagymeno
    Hát szerintem egy másik jobb együttestöl,akik nem futottak be ellopták a szövegüket és azt nyomatják a koncerteken, persze magnorol, ők meg csak tátognak
  • Menő
    De te nem is tudsz gitározni.De biztos
  • Nagymeno
    Ahogy ők gitároznak annál még én is jobban tudnék gitározni.
  • Menő
    Idéző jelbe kellett volna venni a zenélnek szót mert ez nem zene
  • Beast Machine
    Sztem jobb lettz volna, ha ennyi idős korukban azzal játszanának inkább ,ami velük egyidős, és nem szegény gitárral. Sajnálom szegény hangszert....
  • Cat #183
    nem, kilenc éves koruk óta zenélnek.
  • bens
    hát a baj az h nem egyesk nem tudják mi a jó, hanem 10 emberből 9
  • Menő
    Ez az nem tudják egyesek, hogy mia jó. Ezek a szar eggyüttesek elnyomják a tehetségesebbeket
  • bens
    mit számít ma h mennyire vagy tehetséges? sok a hülye ember, akiknek ez kell, ezért eladható. tudhatsz 1000× jobban zenélni ezeknél de nem fog érdekelni senkit, mert az idiotizmus olyan parttalan méreteket öltött már a világban h az emberek már nem szeretik a jó zenét, csak a szart.
  • Menő
    CSak azt nem értem,hogy vannak a Tokio Hotelnél sokkal jobb eggyüttesek ők nem futnak be de akik szar zenét csinálnak mint például a Tokio Hotel azok igen, és ez rossz
  • alibá a mezőrűl
    akárhogy számolom az 16.66 év, sry -.-
  • alibá a mezőrűl
    wakker ez egy tetves kőbuzi.
    halál
  • alibá a mezőrűl
    ekkora fost már napok óta nem hallottam D:
  • alibá a mezőrűl
    ;:_DDDDSADDSD:DDD
  • Beast Machine
    Sok éven át? Te, ezek 15 éves kis pöcsök, sok évig játszás (nálam) min. 7 év. Most akkor mi van?? 7 évesen találták ki ezt a szart?
  • Herr Lehrer
    "....majd ha valaki németül irj jobabt zenével akkro pofázzon!"
    Már jópáran írtak német nyelven ennél a fostalicskánál szászor jobb számokat pl. Rammstein.Százszorosan odaverik ezeket az identitászavaros homokosokat.
  • Herr Lehrer
    fos szar szemét
    több szót nem érdemel:D