1076
-
Exxon Valdeez #341 "Szóval neveltetésen legalábbis én kaptam a jobbat ahogy elnézlek téged!és hány éves vagy?lehet,hogy el is patkolsz mire én menő doki leszek akkor meg jól a pofádba röhögnék,hogy beszéltél,hogy fiatalabb avgyok-te a földben én meg élem szépen életemet!:P"
Hát te szánalmas kiscsaj lehetsz... Az a tipikus osztályokoska, törtető kis unszimpatikus fajta.... -
Exxon Valdeez #340 Kaileena.
Ha nem csalnak emlékeim, az "übermensch" kifejezést nem Hitler találta ki, hanem Friedrich Nietzsche használta, ő alkotta meg. Talán nem kellene dobálózni össze-vissza ilyen fogalmakka, mikor halvány lila gőzöd nincs, kitől ered... -
#339 Egyvalami van amit nagyon utállok...az,hogyha valaki magasabbrendű lénynek nézi magát mint a többieket.Mi vagy te?hogy Hitlert idézzem"Übermensch"???!!!Vagy mi?
Csakmert nagyon úgy kezdesz viselkedni mint egy neoNáci...
És az IQ-m nem annyi mint a korom,van olyab osztálytársnőm akinek 150és mégcsak az összes tesztet se csinálta meg,lehet,hogy pár dologban okosabb nálam de nem től sokkal.És nem ismersz szóval nemtudhatod,hogy miylen avgyok és azt duplán nem,hogy mennyi az IQ-m,csak,hogy tudd mivel orvos leszek én már azt tanulom bioszból amit a gimnáziumok 3.osztályai felsőbb fokon,szóval te nekem aztán igazán ne prédikálj mert fogadni mernék rá,hogyha nem avgy orvos akkor csak néznél,hogy miket tudnék irni!Sose itélj kor alapján,nemhallotad még?Mert midngi vannak kivltelek,a biológia tanárnőm majdnem elbőgte magát a feleletemnél és a VÉGZŐS diákonak mondta,hogy úgy mondják el,ahogy én-érezzék át,lássák az összefügésseket-és akkor tuti emgcsinálják a bio érettségit!és nem hazudok ezen még én is emglepődtem...oO
a nővéremet meg a bioszosom tanitja kémiára és mondta h nekik még kémián is azt magyarázta miylen jól feleltem és minden osztályába szinte és mindenki ott jött hozzám meg midnen csak néztem mint a moziban
Szóvalszóval száz szónak is egy a vége,van amiből sokkal jobb vagyok mint egy átlagban ilyen korú tini ezért ne nézz le és vegyél emberszámba.Nem akarok nagyképű lenni,mert sokkal több dologból vagyok rossz(pl mateeeek,fujj,ahoz tényleg nemlehet engem emberszámba venni XDDD)
Szóval te csak engem hagyj békén,és még ha ott is hagyta őket az apjuk(amúgy járnal hozzá,szóval kcisit gondoskodik róluk)akkor sincs jogod senki szüleit semmibevenni és gúnyt űzni belőlük!mert azthiszem Billké szülei talán idősebbek nálad és akkor meg végképp tiszteld őket!engem mindig úgy tanitottak,hogy mások szüleire nem szabad rosszat mondani,akkor se ha azok!úgyhogy én nemtudom te,hogy nevelkedtél de ez alap!és főleg úgy nemszabad beszélni rájuk ha:nem is ismered őekt annyira,hogy véleményt alakits ki róluk,nem is tudnak védekezeni se
Szóval neveltetésen legalábbis én kaptam a jobbat ahogy elnézlek téged!és hány éves vagy?lehet,hogy el is patkolsz mire én menő doki leszek akkor meg jól a pofádba röhögnék,hogy beszéltél,hogy fiatalabb avgyok-te a földben én meg élem szépen életemet!:P
Nos mond meg a korod! -
#338 Jóvanna, de legközelebb légy körültekintőbb, és hagyd, hogy a kölkeire is jusson, ifjú Padawan... -
Daza500 #337 Hirtelen jött rám a fosás, micsináljak. Gyorsan kellett célpontot keresni. -
#336 Vannak még hülyék....... Nem is kevesen:egy csaj azt hajtogatja hogy már a 9. gyereke jön a Billi gyerektől... hát azon behaltam... -
Exxon Valdeez #335 Köszi a válaszokat. De ha jobban belegondolok, tényleg a shemale kategória akkor. Azokon a képeken, amiket ide linkeltetek, hamarabb mondanám hogy a fiú csaj, mint hogy fiú. De ha még a hangja férfias lenne, de az sem. Miközben üvölt, még akkor sincs benne semmi férfias... És a fekete-fehér klipjük, amit mostanában nyomtnak azenecsatornák, kritikán aluli... Ezt valaki szereti???? -
#334 Daza, te rá pazaroltad a cuccost? a Klotyó Manó meg éhendöglik!!! Mire való a bili, ebadta kölke, hö?! -
#333 Hidd el, senki nem is akarja tudni...
Egyébként Kaileena, most mit vered a taknyod, hogy te orvos leszel? ÉN meg mérnök informatikus, és még mindig nem tudok kiépíteni egy komplett Unix-hálózatot 38 gép között. te meg gondolom nem tudsz agyátültetni. Attól még, hogy jó vagy bioszból (mert csak az mehet orvosnak, te meg naggyon vered a nyálad), még nem vagy okos. Tapasztalatból tudom, hogy ha valakinek ilyen-olyan nyelvvizsgája van, az csak egy papír, agyat nem adnak hozzá! Tudom, mert nálam (az osztályban) is mindenki nagyra van a sok qrva nyelvvizsgájával, míg én TAPASZTALATTAL rendelkezem, és a kis eminensek, meg a tanárok is csak köpni-nyelni tudnak, amikor néhány olyan kifejezést említek, amiről a tankönyvek nemnagyon említenek. Bocs, de ez van, ennyi erővel én is mondhatnám, hogy mérn.info leszek, de mégsem tudok még semmi ilyesmit, te sem vagy még orvos, ekkora agytevékaenységgel, mint a tied, nem is nagyon leszel, max. papucsállatka. -
Daza500 #332 Szard már le az apját !
Én is úgy teszek. Jó büdös lett az öreg... -
#331 nem értek valamit
az 1ik klippjüket láttam, abban is csak a 14-17 éves korosztály ugrabugrál össze vissza
és alapbol is csak a 10-17(talán) korosztály szereti
láttál má olyan 20-30éves férfit aki iyet hallgat? -
#330 Miért te talán tudod mi lett az apjából??NEM hát akkor neked is csitt legyen ott! -
#329 Tuti csaj. Legalább is a külseje meg a hangja... -
Daza500 #328 Mi még mindig csajnak nézzük. Ez nem vitás :-) -
kelly155 #327 na igen,Bill nagggggyon rocker!kb annyira,mint Britney Spears!érdekes,most milyen hirtelen stílust váltott!na,de így megy ez a mai világban,nem az életérzés és a gondolkodásmód számít,hanem az, h. ez most trendi vagy nem!a rockerség most nagyon trendi!ja, a csajos kérdésre visszatérve:az osztálytársaim,akik nem nézik a német viva-t és még nem látták Bill babát,nem hitték el nekem,h. fiú,azt hitték szívatom őket...hát,h. őszinte legyek,lassan abban leszek biztos,h. már nem is tudom,mit gondoljak... -
#326 Ne szidjátok már szegény Billy-boyt.
Ö a nagy rokker ezt még a kiskurváknak szóló tinimagazin is elmondja:D
MEr 1 igazo rokker (nem rocker) ugy öltözködik mint ő.
És manapság minden rokkernek ez a trendi.
(de azé énis föbe löném magam a hejében, vagy inkább csak megprobálnék férfiasan kinézni:D) -
Daza500 #325 Majd ha korban egy kicsit közelítesz felém, és az IQ-d nem annyi lesz, mint az életkorod, akkor megígérem, emberszámba veszlek.
Amúgymeg arról, hogy mi lett az apusából, azt te sem tudhatod, én csak véleményt írok. Röviden tömören, mint a METRO hírújság.
Úgyhogy csitt legyen ott. -
Redvin #324 En enekesnek sem igazan neveznem :) -
#323 Ilyet ne mondj!Szégyellhetnéd magad!Igen,elhagyta őket az apjuk de nem lett strici !És egyszerűen milyen jogon mondod te le bárki apját vagy anyját?Kinek érzed magadat!az csupán bunkóság amit csináltál,de,hogy még a szüleit is ocsmány módon lemondod ez már tényleg felháboritó!nem csak a fiúkról van szó,SENKI szüleit igy nem szabad lemondani!Jól esne neked ha lestricizném az apádat?vagy lekurváznám az anyádat?na,ugye h nem!Sajnállom,hogy ezt kell mondanom,de...
a feltétlen reflexeid sorozata az alacsonyabb idegműködésed megnyilvánulásai!
és ez igy avn mert orvos leszek és tudom -
#322 ez így kompletten.... BÜNTET!!!!! -
Cat #321 fiú. -
#320 mond azt,hogy Shemale, és elvan intézve! -
#319 Ezt ha az énekesnek személyesen teszed fel még szerintem akkor se kapnál választ. -
Vlala #318 Az Év Kérdése. -
#317 Bazz, te is kérdezel okosakat... honnan a salakból tuggyam, hö?! -
Exxon Valdeez #316 Mondja meg valaki legyen szíves - mivel ismerősi körömben nagy vita alakult ki ez ügyben - a TH énekese fiú vagy lány? -
Goth #315 Ne legyél már ilyen beteg én szégyellem magam :C -
#314 Hát szerintem ez a gyerek több faszt fogott mint gitárt az biztos :) -
#313 Ez jó volt, égre valaki, aki felhozta ezt is! -
kelly155 #312 sztem az apjuk azért hagyta ott őket,mert nem bírta elviselni,h. ilyen mutánsok lesznek a gyerekeiből!szegyellte őket!ja a strici vénát Tom is örökölte,Bill meg selejt. -
#311 ehhh... má elvette az eszüket ez a dágvány fos.Már mindenhol csk annyit látnak hogy THfan THfan THfan THfan. -
#310 "Amúgy ez TH kedvelők fóruma" hova van írva? nem látom! -
#309 LOOOOOOOOOOOL
"Amúgy ez TH kedvelők fóruma,csak sokan elnézik a cimet....de tudom h azok a lelkül mélyén szeretik a TH-t."
Muhaha annyi jogom van oltani őket, mint amennyi nektek van ahhoz hogy bálványozzátok ezeket a műbuzikat -
Daza500 #308 Az apjuk nagy motoros. Hát igen, sztem el is hagyta a családját, és beállt stricinek. -
#307 ez a csapfadt szarcsimbók is embernek indult ? -
#306 Egy háttérből figyeli barátomnak pár kiskori kép a fiúkról:
elöl Bill,mögötte Tom:
Bill,már akkor rocker volt a kicsikeXDamúgy az apjuk nagy motoros:
A sárga kutyával Tom a fehérrel Bill(egy reklámfilmben):
Amúgy ez TH kedvelők fóruma,csak sokan elnézik a cimet....de tudom h azok a lelkül mélyén szeretik a TH-t :DDDD -
Uhhhhhhhh, az ingyenélés egyik tökéjre fejlesztett változata ez a TH, nem tom, sztem aki ezeket hallgatja az meg is érdemli , amúgy ez most egy fiú vagy lány banda, vagy inkább úgy látom fele-fele, az zenét meg se merem hallgatni, a képek is elborzasztottak, vaterjük biztos keveset lökött rajtuk, lehet jobb lett volna az emberiségnek ha halva születnek, és ezek között még ikrek is vannak, melyk kettő az iker??? Ezekben annyi a közös, hogy mindegyik nyomi... na mindegy ezekkel nem érdemes foglalkozni, remélem 2 hónap mulva elfelejti őket mindenki -
#304 A gitározáshoz visszatérve: Ha ez a tag 6 éves kora óta gitározik és most 16 éves,akkor ha jól számolom kb. 10 éve gitározik.Namost ha 10 év alatt ennyit tud letenni az asztalra akkor kb. annyit ért a hangszeres zenéhez mint a papucsállatka a magfizikához.Ezt a pár akkordot amit minden számba nyomat,még az is simán levágja aki nemrég kezdett gitáron tanulni.Persze a kölyök kezébe ott figyel a minimum fél misis gibson. -
#303 ehhhhh......... megvolt a napi székről lefordulás.... :)
Most jöttem egy másik Tokio Fosel fórumről,pár tag úgy oltotta a kis pisis luvnyákat hogy levegőt nem kaptam a röhögéstől.... :)Látom ez itt sincs másképp(nagyon helyes).Muszály megnéznetek mi folyik ott:
http://tokiohotel.extra.hu/
Na további jó szórakozást! -
kelly155 #302 uhhhh,ha én így néznék ki,elásnám magam.szerencsére a giliszták vakok,mert különben tömeges szívinfarktust kapnának...