Tokio Hotel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoyoyo
DEhogy baj az a normális!😊<#eplus2><#eplus2>

De az nem baj.Vagy igen? Mert én is utálom.
Yoyoyo
De ha jól látom többen utaljak mint szeretik😊😊

Ez a topic a Tokio Hotelrõl szól ide az ír aki akar azis aki utálja és aki nem.
Yoyoyo
Miért akkor pofazzak ha tudok nemetül szöveget irni??? Õk tudnak magyarul????
Én csodálom h telhaz volt 12-13 éves lanyomat nem engdenm el egy ilyen szarra....😊
Vagy pedig ugye azert volt telhaz mert gyerek + szülõ <#mf1>😊

<#worship>

<#violent> TH

bens
annyit tennék hozzá h nem csak németeknél van így. lásd: majkapapa és társai pl. nem azért lesz híres vki mert annyira tehetséges zénész...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

flippy
Szívembõl szóltál!<#vigyor3><#eljen>

nesto
A srácok életérõl szólnak a szövegek?<#nyes><#nyes>A srácok élete szerintem annyiról szól hogy megszülettek valahogy bekerültek egy csapatba aztán felkapta õket a német média, MERT úgylátszik ott ebbõl csinálnak pénzt, hogy a sok szar tini pulya belevan õrülve pár nagymenõ csicskába, akik aztse tudják mi az az élet. És hidd el, adok nekik egy évet, egy percet nemfognak a tv-ben szerepelni! Az meg hogy körbejárták európát...manapság egyáltalán nem nagy dolog ha felkap a média, a németeknél meg egyépként se drágák az ilyen utak<#nyes>. Tetltházra meg csak annyit, jó reklámmal mindent el lehet adni, és a legnagyobb baj az amit lejebb is írt valaki. Nem az a baj hogy ilyet játszanak, hanem az hogy erre van igény...<#lama><#lama><#banplz>

Christiansen
3-4 év múlva szégyellni fogod ezt a hozzászólást.

Kaileena
TH utállok húzzanak el mert nem nekik nyilt a topic-midnenkinek modnom-
Aki nemtud németül és tippeli mi a szöevg az is húzzon még mielõtt felbaszódok,mert nagyon is jók a szövegek,vagy nagyon szépek vagy pörgösõek avgy a srácok éeltérõl szól,jók....majd ha valaki németül irj jobabt zenével akkro pofázzon!
izlések és pofonok,a nõvérem szerelmes is úgy néz ki mint egy homo habilis,szóval...neki meg az tetszik....
Ha annyira szarlenne,akkor nemjártákvolna mgé be európát és nem lennének mgé Londonban és Amsterdamban is hiresek és nem,fogádná õket mindenhol teltház....

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

jax
A Tokio Hotelrõl a véleményem rövid és tömör: szar.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

bens
ajjaj :-) azaz egyetlen amit nyugodtan túlzásba lehet vinni ;-)

bocs. nincs több off.

ez itt elég OFF

Gitártopic

De nem nagyon kell a gyakorlást túlzásba vinni mert az ínhüvely gyulladás nem valami kellemes bár nem tudom,hogy milyen érzés de aztm mondják nagyon rossz.
Én speciál acélhúroson keztem utána nylon most elektromos de én is a nylon húrossat ajánlom.
bens
nem vok tanár, csak tanítok pár gyereket. de nincs oktatói végzettségem.
de én is az akusztikust ajánlom legalább az elsõ félévben ha sokat gyakorol. legjobb ha nylon húroson kezdi, mert azon a legkönnyebb.

De akkor az ujjaji nehezebben fognak pl ellazulni te te gondolom tudod mert tanár vagy.
bens
nekem van egy tanoncom, aki elektromos gitáron kezdte, és máig azon játszik.
deamúgy valóigaz h érdemes olcsóbb akusztikuson kezdeni.

Mert akkor akusztikust vegyél mert azon kell elõszõr megtanulni és utána elektromos én is így keztem, meg minden gitáros.
Beast Machine
Lásd Megafrász.

...vágod?

bens
mégsem lesz...valamiért.

amúgy a hírnév nem a tudáson múlik. ez már régóta így van és egyre inkább.

Beast Machine
Sehány. Most akarok gityót venni, hogy megtanuljak. Miért?

...vágod?

Kicsit más téma:Hány éve tanulsz gitározni?
Beast Machine
Tudhatnád a híres mondást...
"A jövõben mindenki híres lehet legalább 15 percre"

...vágod?

Mit szerethetnek ezekben a sárgombócokban ennyire mindenki sikeres lehet.
Beast Machine
Jajj, német Viva - Live Special mit TOKIO HOTEL!! És mutatják a koncertet, ahol nyomja a gyerek a Schrei-t, és csak sejteni lehet a hangját két okból is:
1. Nincs neki, ez nem az õ hangja
2. A csupaszpinnájú tinilyányok sikítása elnyom mindent

...vágod?

Ezzel a Tokio Hoteltõl csak csökkenne a nézetségük szerintem.Nem akkarok senkit megsérteni vele de elég fura ízlése lehet azoknak akik Tokio Hotelt szeretik Fõleg a BILLt.
Beast Machine
Jajj... most néztem a Cool TV-n a Bolhapiacot, és olvasom alul az SMS-eket. Idézek, hogyaszongya:
"Adjátok le a TOKIO HOTELtõl a Rette Michet! Tom olyan édes! BILL IS!!!!"

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#gunyos1><#duma><#boxer><#kocsog><#csodalk><#help><#wilting><#ticking>

...vágod?

Én nem tudnék ilyen szintre lesûllyedni, hogy Tokio Hotelt hallgassak.
Beast Machine
Én most tanulok gitározni, és ha valaki kezében vagy torkában(gyk. dúdolás) meghallom valamelyik dalukat(higgyétek el, felismerném õket, mert a rádióban sincs tõlük nyugtom), arra ráhajtogatom a gityót, vagy torkára forrasztom a szót egy heggesztõvel!!!

...vágod?

Yoyoyo
hát áldom az eget, hogy nem ilyennek születtem és igy se szeretnék zenélni...
Mondjuk midnenkinek mas a jó zene... én nem oltok le senkit ha rockot hallgat vagy vlmi mást... de ez gáz... legalja.hu...

bens
attól függ milyen nyelven...magyarul pl i-vel írják. németül is.

berlinboy6329
LOL eza Tokio hotel.Tesóm is teljesn bele van õrülve.Amikor én megláátam Bill-t azt hittem h nõ.LOL.Hogy lehetne fiú? 1árva szõrszál sincs a képén,ami bajúszt v szakállat alkotna h lássuk h nincs tesztoszteronhiánya.De ez durva.ÉN szv nem szeretem ezt a fjata zenét,fõleg ezt nem.LOL.Engem az irritál 1 kicsit h olyan bénák hogy le se tudják írni a saját 1üttesük nevét.AMúgy tudtátok h azért tokio hotel a nevük mert ki akarnak menni Japánba? LOL,ha valamelyik japán meglátná az 1üttes nevét lemészárolná a tagokat.Ekkora LOL-t még életemben nem láttam.Mióta írják Tokyo-t i-vel? ÁÁÁÁÁÁÁÁ

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bens
nem rockrajongók ezek. ha a jódlizás lenne a divat, akkor azt hallgatnák...

Azt hogyha annyira rock rajongok (vagy milyen stilusban jatszanak is?) akkor valami igenyesebb banda zenejet hallgassa 😊

bens
hát mit vársz az elkényezetett mamapapakedvence 10-13 éves rózsaszínmasnis csajsziktól? halgasson komolyzenét? régen az ilyen babázott, meg mesét olvasott. most meg tokiohotelt hallgat :-|

bens
szóvalnem azé, mer nekem se szimpik enyhén szólva, de azé +értem õket.

egyetertek, nem az a baj hogy ezt csinaljak, hanem az hogy erre van igeny 😊

1. nem ilyennek született
2. nem tud zenélni 😊

bens
figy ha Te ilyennek születtél volna, és tudnál így zenélni, akkor melyiket választanád?
elbújsz h nehogy szidjanak a fórumokon, v
sztár leszel-keresel pár millió dolcsit.

Yoyoyo
1ébként ahogy latom srac rajongojuk nem anon van mondjuk meg is értem..
de a leggazabb az h egy 16 éve rajongo csaj ha valaszatnia kene egy normalis srac es Bili baratunk között bilyt valasztana... csak hosszutavon erdekes ket menyasszonyi ruha...😊

Mincsi
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!
😄DDD

Rush!

Pontossan ahogy mondod.Ezzel a zenével én nem tenném az agyam ahogy õk csinálják.
Yoyoyo
de milyen aron sikeresek elcseszett B*ZIk fõleg ez a Billy gyerek...

De má,hogy nyekeregnek ha rajtam múlna betiltanám ezeket a köcsögöket. Még csúnya szavakkal se lehetne kifejezni õket.Hozzájuk képest a hányás dobostorta.
bens
de hiába szidjátok õket porig, mégis sikeresek...<#szomoru1>

Beast Machine
Nem csak börtönben, hanem a való életben is. Már a rádióban is ezt kérik a 16(!) éves kis luvnyák... igénytelenek, és azt hiszik a rajongók, hogy menõk, magukról nem is beszélve... váááááá, hol van ilyenkor az inkvizíció?!!

...vágod?

Billt egy csöves foglya megerõszakolni mert lánynak nézi.A börtönökben a kínzó eszköz az a Tokio Hotel.
Bocs nem ötösnek négyesnek