1076
  • Krissszy
    ezt most nekem mondtad???bliverspy??
  • DJ Skyline
    ehez igazodj,thx
  • oliverspy
    Nem sértésnek mondom. De a te logód egy koton vagy mi? Nem látok semmit. Lehet én vagyok a hülye.. :-D
  • Krissszy
    Kaileena legalább vált ki érzéseket az emberekből míg titeket észre sem vesznek!!!!
  • Menő
    reméljük
  • Daza500
    Majd megunja. :-)
  • Menő
    De Kaileena mindenbe beleköt
  • oliverspy
    törölt hozzászólás
  • Menő
  • Krissszy
    Miért ti talán nem provokáltok másokat??? kicsit gondolkozzál már
  • oliverspy
    Javítanék:
    A rajongó és az ellentábor. Vagyis:
    Kaileena vs. majdnem mindenki
  • prezi
    azért személyeskedésben ne menjünk át... fent van a topic címe, tessék arról beszélni !
  • Exxon Valdeez
    Dr Kaileena lealáz itt mindenkit!!!
    Hahó Emberek!

Most egy pár napja már követem itt az eseményeket, hááát, nem is tudom. Igazából azt a nagyon naív dolgot találtam ki, hogy mi lenne, ha valami értelmes hangnemben folytatódna ez a vita a rajongók és az ellentábor között...Ez alatt nem azt értem, hogy nem lehet negatív dolgot mondani, mondjatok bármit, de mégis próbáljunk mindannyian egy határon belül maradni. Tegyetek fel képet, dalszöveget, interjút, bármit, kritizáljátok csak ne folytassuk ezt az értelmetlen szardobálást. Bár már egy ideje nem jelentkezett rajongó Kaileena-n kívül, de ha mégis visszatérnek ide, az lenne a jó, ha lehetne beszélgetni az együttesről, mindenki szépen értelmesen szólna hozzá mellőzve az "I love you Bill" és "Tom 4ever" típusú örökzöldeket. Remélem, lehetséges és nincs ellenetekre! Ja és mégegy, ne bántsuk már egymást!Persze a piszkálódás is szórakoztató, de mégse.
    Tehát ha van vmi jó képed vagy szöveged, vagy vmi egyéb véleményed, osszd meg velünk!
    Hát csak ennyit akartam nektek mondani, kívánok mindenkinek szép napot!
    F:)
  • Menő
    Valamivel fell kell vágni.
  • Daza500
    Énis ezt szajkózom, de valamiért nagyon nem akarja megérteni...
  • oliverspy
    Ha orvos leszel, akkó legyé az. Szerintem szarik rá mindenki. Ez egy Takonyban Hempergők topic. Úgy működik. Mi kitalálunk valami jót:
    Ki van herélve, stb., te meg hülyeséget válaszolsz rá. Nem? Úgyhogy a TH-t istenítsd, és ne azzal dicsekedj, hogy milyen nagy a biosztudásod. Ki nem szarja le úgy őszintén!
  • Daza500
    Ez szabad fórum. A vélemény nyilvánítás meg nem kerül pénzbe.
  • zakika
    csak ha hagyod :)
    kulonben miert vagy itt, ha nem komalod a THt

en pl. azert, mert olyan gyorsan jottek a hozzaszolasok, hogy meg kellet neznem mi ez a nagy felhajtas :) de osszeveszni az izlesen az 18 minuszrara vall
  • flippy
    Bocsánat Még nem hangoztatta elégszer...
  • Daza500
    Csakhogy ezzel másokat provokál...
  • DJ Skyline
    hagyd,ő orvlos lesz,megteheti! :\
  • flippy
    Eddig utáltam TH-t, de már nem csak ezt a taknyot utálom, hanem azokat is akik szeretik. Eddig nem volt veled semmi bajom, de már kezd ez az egész az idegeimre menni. Nem gondolod, h kicsit változtatni kéne magadon? Kicsit sztem vegyél vissza...
  • zakika
    ferfiasito plastika:) szerintem a gyerek meg nem mutalt ezert tud ilyen hangokat kiadni :) vagy herelt lenne? na mindegy, fel vet csak kibirunk valahogy veluk, utana ugy sem erdekel senkit. radiot nem halgatok, VIVAm nincs, lemezuket nem veszem meg, de akinek teccik azt mindenkinek sajat dolga. majd kinovi
  • Daza500
    LOL, a Harry Potter hogy jön ide ? Nézed te, mit írogatsz ?

Össze-vissza firkálsz olyan dolgokról, amiről mi itt nem is írtunk soha.
    Mellesleg te kezdtél el nekünk beszólogatni, nem értem, mi bajod van.

És mégegyszer: ne verd már ennyire a nyáladat, hogy doktor leszel, mert már nem elég hogy kurvára nem érdekel senkit, már roppant idegesítő is vagy vele.

Amúgymeg halvány fogalmad sincs arról, hogy én mit szeretek, erről se kéne baromságokat írogatni, jólvan ?

Ezekkel csak magadat csúsztatod leljebb a létrán.
  • Stark
    Ööö, de azthiszem te hosztad fel az egész orvosos témát:)

Amugy akkor valaki magyarázza el hogy milyen stílusu zenét jáccanank, ha nem rock-ot:)

(amugy rájuk férne 1 férfiasító plasztika)
  • DJ Skyline
    "a beteg kisgyerekeken való segitség!"
    remélem a TH tagjait is kezeled majd,mert rájuk fér!
    meg nem kell itt a tudás villogtatás,biológiai tudásod,így úgy orvos akarok lenni,stb,meg a náci dolgok leírása,mert én is nekiállhatnék itt Panzerkampwagenezni,meg Csőszájfékezni,esetleg szárazecsetelni,vagy netán Zimmeritezni,esetleg Erich Toppozni,stb...
  • zakika
    szia kinga. kicsit belebonyolodtam, mert MOon a tiszta egyes bizony bukast jelent :) Nem kell felvagnod.
    DE miert ezt targyaljatok a Tokio Hotel topicban :)
  • prezi
    tedd le
  • Kaileena
    jah,nos megnöztem akorod és kb azon a szellemi szinten vagyok amin te,szóval...most át is gondolhatod azt amit irtál...és nemakarok senkivel rosszba lenni de miért kell h buta legyek ha szeretem a TH-t?ebben nemértem a logikát...
    mert pl azért nemhiszitek h képes vagyok letenni az orvosit,mertcsaj vagyok,TH-fan azért nem is akarjátok h letegyem..ugye?és ez nem egy szép dolog....
  • prezi
    a pólója mindent megmagyaráz -.-
  • Kaileena
    Nos hahahah,nevetek rahtad!mert kémiából és fizikából is mióta csak a tantárgyak vannak tiszta egyeses vagyok!!!:DDD
    hahahahah!!!!:PPP
    és amúgy több mitn négy évvel avgyok előrébb a biosz anyaggal szóval szerintem minden esélyem megvan arra h orvos legyek,és nem csak azért mert a hasamraütöttem és kitalálltam,hanem mert az életcélom a beteg kisgyerekeken való segitség!
    igaz először virológus akartam lenni mert a virusokat is imádom nagyon érdeksek,de inkább maradok a gyerekekenél...v.v
    Nos és a matekot meg mégse tudom...nemértem....oO
    szerintetek normális ez az agyam részéről?szerintem nem,de mind1---
    Nos valaki irta h tipikus osztályokoska,hát abszolút de nem vagyok tipikus osztályelső és ezt magyaráztam csak nemfigyeltél!
    Exxon Valdeez:
    a lényeg az h egy náci mondta és a kifejezés jelentése volt a főcél!és tényleg bocs h rosszl irtam h ki talállta ki de Hitler is nagyon nyomta ezt a dumát,és igaz h nem is modnta talán szó szerint de a szőke hajú-kék szemű németek voltak a felsőrendűek és gondolom ezt mindenki tudja...
    @daza:
    Nos,a rasszizmusról beszélhetnénk mert neked vannak itt előitéleteid nem nekem!
    És nagyonis megdolgoztak a sikerért,zenetanár-énektanár keményen,szővegirás meg minden szóval te csak en okoskodj!
    És akkor sincs jogod más szüleiről igy beszélni!most le fa**ozzam az apádat mert igy beszél a kedvenceimről?na ugye h azért nemesne neked jól h arra iylet mondok aki téged nemzett!az egy tény h a fiúkat nemszereted,de a szüleiket ebből ki lehet hagyni!
    És Hitlerrel kapcsolatban meg,nos én nem félek kiejteni a nevét!ezt a harry potterből szedted,csak mert nagyon úgy néz ki,ott nemszabadott kimondani Voldemort nagyúr nevét :D
    akkor emg te nőlj fel és vedd észre h az mesefilm!Hitler gonosz volt de attól még nem félek kiejteni a nevét...:P
    És mégvalami az IQ-mal,szellemileg a himneműek 6évvel később érnek igy ha én 14vagyok akkor az azt jelenti,hogy egy 20éves férfi szellemi szintjén vagyok.Nos szóval igy beszélj velem és vissza a témához...-,-
    te meg aki mégvalaki orvos leszel én nem marlak sok sikert kivánokvagy magyarországon vagy németországban leszek orvos!és még nőveli annak az esélyét h németországban leszek orvos az,hogy tavaly 12ember adta be a giminkről a kérvényét h orvos legyen németországban és 10-en megkapták és most ott vannak!persze megvolt a DSD vizsgájuk ami nekem is meglesz!:P
    és miért ne lehetnék pl orvos?kitanulom és márcsak az ekll h felvegyenek,de kitanulni kitanulhatom és akkor az már yolan mert akkor tudni fogom...de rről ne vitázzunk
    Ez egy olyan sexy kép,*_* *schmelz*
  • Gabyee
    hogy a faxba jutott el ez a szánalon topik a tini hímringyóktól a biosz vizsgáigez rejtéj,de hogy a hozzászólásokat olvasva jól szórakozom az tuti:DDD
    amúgy érdekes hogy mennyire megoszlanak a vélemények erről a hihetetlenül tehetséges formációról!
    szerintem genetikai hulladék mind,azt amit csinálnak inkább nem minősíteném:/
  • Daza500
    És ha már annyira szereted emlegetni azt az embert, akkor nesze.
  • Daza500
    Az már itt senkit nem érdekel, hogy dokinéni lesz belőled (ha lesz!).

Ha életkorom érdekel, klikkelj a nevemre. Pontos adatot NEM írok. Érd be ennyivel légyszíves.

A nevelésről meg nem érdemes beszélni, bár bevallom, nekem nem toltak be mindent a seggem alá, mint ennek a négy undorító majomnak, mivel ezek szinte semmit se tettek a karrierjükért, csak beálltak divatbuzinak, ennyi.

Mellesleg édesapám is már nagyon régóta szívből gyűlöli az efféle fajba tartozó korcsokat. És még jópár, sőt nagyon sok haverom, barátom is ugyanígy érez.
    Ráadásul jórészük rockzenét hallgat, persze nem ilyet, hanem valódit.

EZ VAN.

Ja, amúgy nagyon szépen haladsz, ezzel a nácizással hamarosan kiújul benned a rasszizmus is. Én sose emlegettem a fővezérüket még neten se. Látod ? Még a nevét se írom le. Erről ennyit.
  • flippy
    Úgy tűnik jól bírja, mert mindig vissza szól valamit:)Az egy dolog, h sosincs benne semmi okos... Én is jó vagyok bioszból, de attól még nem lesz belőlem orvos...
  • kelly155
    Kaileena!azt már hallottuk,h.mekkora ász vagy bioszból,de hogy megy a többi?én is orvos szeretnék lenni és megkérdeztem egy ismerős orvost,h. mégis mi kell az orvosihoz és hidd el nekem a biosz a legkevesebb!ha a matekhoz nincs agyad,akkor gondolom kémiából és fizikából sem vagy olyan jó,pedig azok lehet,h. jobban kellenek ám!azért nem tom,h. h. bírod ennyi th-utáló között!
  • flippy
    Aki orvos akar lenni, annak a matekot is vágnia kell nem? Ha télleg xar vagy matekból, akkor sztem ne bízd el magad annyira. Csak egy jootanács...
  • Stark
    egy emer okos, tanult ember IQja szokott 145 lenni nem?
    vagy az 1 hétköznapi ember?
  • Szabi84
    Ez LOL egy topic! 16 kiscsajt basztatnak hogy milyen zenét hallgason! Sztem majd kinövi! Ennyi idősen majdnem minden csaj ilyet hallgat!