Tokio Hotel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alibá a mezőrűl
"Bill és Tom jelenleg 16évesek és 8hónaposak"

8 hónap az 0.66 év -.-

Beast Machine
amit írtál, az tele van olyan dolgokkal, amik csak a MI állításunkat(mely szerint a nép igénytelen, és megérdemli az ilyen szennyet) támasztja alá. Ja, és tanulj már meg gépelni, ha már PC elé ülsz, mert szááhááháháááánalmas vagy. Meg az összes több tokijó hotel "fan".

...vágod?

nesto
lol hát persze mindenhol vannak hülye emberek, de ennyire<#nyes><#nyes>

<#taps> <#banplz>

Kaileena
miva?nemtudsz számolni?szeptemberben voltak 16évesek...és most április vége van....

Amúgy nem 12évesekkel volt tele a koncertterem,hanem elgtöbbet 17évesekkel...jah és felnõtt rajongóik is akadnak,egy 45-50év körüli házaspár!ott dúdolgatták a Durch den monsunt az egyik koncert elõtt,oda is mentek a TV-sek és mondták h mióta meglátták a tv-ben a srácokat azóta rajongók...jah
ls Bill kapott egy 33éves Klaudia nevû nõtõl szerelmeslevelet,aki azt rita h emgvárja mig Bill 18lesz és hozzámegy hozzá oO''''
és miért kéne tudnia magyarul,he?

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

vaaa
olyan a zene amilyen a közönség.
tudjuk milyen a zene, tehát a közönséget is ismerjük.
szánalom hegy.

hi

flippy
Végülis...ha valakinek ez a joo...

Krissszy
szentem mindenki döntse el maga hogy mit szeret!!miért lenne hülye mert szereti a TH-t??Haggyuk már!!Ha neki ez jó õ dolga az õ élete azt csinál amit akar!!!

DJ Skyline
így van!<#eljen>

EmIn3m02
:C

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

flippy
Osztálytársam ma megjelent Tokio Hoteles pólóban<#wilting> Fú, naon durva volt a kiscsaj. És amikor megkérdeztem, h Bill lány? Azt mondta, hülye vagy? Nem látod, h milyen helyes!!! :S:S:S:S Ehh ehh. Ez már gáz. Nem tudtam, h röhögjek, bámuljak, vagy mit mondjak, csak néztem, h szegény csaj lökött<#wilting><#wilting> Egy másik ismerõsöm meg msn-be kirakta Bill képét, és egyik srác, aki szerencséjére nem ismerte a Tokio Hotelt, azt hitte, h a csaj a saját képét rakta ki, és megjegyezte neki, h milyen szép csaj vagy. Hát ez már télleg gáz! <#vigyor>

nesto
Nagymeno énis utálom õket de mostmár kiakasztod a topicot mást is haggy szóhozjutni😊 <#lookaround><#eljen>

bens
sztem mostmár mindenki eléggé tudja h utáljátok õket

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Hát szerintem egy másik jobb együttestöl,akik nem futottak be ellopták a szövegüket és azt nyomatják a koncerteken, persze magnorol, õk meg csak tátognak

De te nem is tudsz gitározni.De biztos
Ahogy õk gitároznak annál még én is jobban tudnék gitározni.

Idézõ jelbe kellett volna venni a zenélnek szót mert ez nem zene
Beast Machine
Sztem jobb lettz volna, ha ennyi idõs korukban azzal játszanának inkább ,ami velük egyidõs, és nem szegény gitárral. Sajnálom szegény hangszert....

...vágod?

nem, kilenc éves koruk óta zenélnek.

bens
hát a baj az h nem egyesk nem tudják mi a jó, hanem 10 emberbõl 9

Ez az nem tudják egyesek, hogy mia jó. Ezek a szar eggyüttesek elnyomják a tehetségesebbeket
bens
mit számít ma h mennyire vagy tehetséges? sok a hülye ember, akiknek ez kell, ezért eladható. tudhatsz 1000× jobban zenélni ezeknél de nem fog érdekelni senkit, mert az idiotizmus olyan parttalan méreteket öltött már a világban h az emberek már nem szeretik a jó zenét, csak a szart.

CSak azt nem értem,hogy vannak a Tokio Hotelnél sokkal jobb eggyüttesek õk nem futnak be de akik szar zenét csinálnak mint például a Tokio Hotel azok igen, és ez rossz
alibá a mezőrűl
akárhogy számolom az 16.66 év, sry -.-

alibá a mezőrűl
wakker ez egy tetves kõbuzi.
halál <#levele>

alibá a mezőrűl
ekkora fost már napok óta nem hallottam D:

alibá a mezőrűl
;:_DDDDSADDSD😄DD

Beast Machine
Sok éven át? Te, ezek 15 éves kis pöcsök, sok évig játszás (nálam) min. 7 év. Most akkor mi van?? 7 évesen találták ki ezt a szart?

...vágod?

Herr Lehrer
"....majd ha valaki németül irj jobabt zenével akkro pofázzon!"
Már jópáran írtak német nyelven ennél a fostalicskánál szászor jobb számokat pl. Rammstein.Százszorosan odaverik ezeket az identitászavaros homokosokat.

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
fos szar szemét
több szót nem érdemel😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Azt egyböl bemondják majd a hírekbe és ünnepnappá teszik azt a napot!
Sajnos mennem kell, de holnap 10-kor itt leszek.

[url=http://www.sg.hu[/apro]]Válasz ,,Menõ·ûzenetûre[/url]

Nem tudom mért szertik õket annyira énekelni se gitározni sem tudnak annyira szerintem.
[url=http://www.sg.huNagymenõ[/url]
Hozzájuk képest a hányás dobos torta!!!!!!!!!

Nem adok nekik egy évet és eltûnnek az énekesi palyáról. akkor a világon sok helyen ünneplés lesz.
Szerintem is csak szerencséjük volt, de ugy fognak járni mint a többi ilyen szar csapat. Az egyik pilanatrol a másikra eltünnek<#vigyor1>

"valahogy õk bekerültek oda, azis lehet hogy apauci érdekelt a tv-nél vagy akármi"
Sok éven át játszottak, és egyszer egy kiadó egyik ember látta a fellépésüket, és megtetszett neki. Szerencse.

Nekem errol meg az a velemenyem, hogy sok ezeknel sokkal tehetsegesebb, jobb szamokat jatszo egyuttes nem kap lehetoseg arra hogy albumot/klippet keszitsen, vagy egyszeruen csak nem jatszak a szamikat, ezeket meg nyomatjak orrba-szajba egesz nap.

nesto
ehez a dollármilliókhoz szerencse kellett a legfõképp. Lehetne többmillió ilyen banda a világon, sõt van is, akik jó zenét jáccanak vagy akár ugyanilyen szart, egyszerüen valahogy õk bekerültek oda, azis lehet hogy apauci érdekelt a tv-nél vagy akármi. az ilyet lenézem. elé tolnék egy matek egyenletet nemtudná megoldani...

<#mf3>

Ha öket halom elmegy az étvágyam<#boxer>

bens
hát én mindezek ellenére mégis azt mondom h õk mégis tudtak keresni dollármilliókat azzal amit csinálnak, mi meg nem : |
a ami világban sztem már rég nem szempont h emberileg mi az alapkövetelmény, az számít h ki tud érvényesülni. most ne értsetek félre, mert én sem szeretem õket, de mégsem szidom porig a bandát, amiért nekik ilyen porbafingó létukre sikerült befutni, én meg csak egy átlagember vok, pedig jobban hasonlítok emberre, mint õk.
ez van. sok hülyét láttam már, akik sikeresebbek voltak nálam, de nem haragszom rájuk, mert ha hülye lennék, én is ezt csinálnám. meg sztem mindenki itt. és ha van rá igény, miért ne? nem kell mindenkinek +hallgatni. pl. nekem se többek közt : |

Legjobban a szüleiket sajnálom...már ha vannak nekik...

Beast Machine
Köszönöm, köszönöm, híveim, de én is csak egyszerû férfiember vagyok, ne isteníccsetek...!!😄D

...vágod?

A szar hozzályuk képest szép szó.
nesto
<#taps>

EmIn3m02
_:_

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Beast Machine
Ja, és tanulj meg gépelni, vagy írni, vagy beszélni. Mert ha az egyik a másikból indul ki, akkor te nem csak igénytelen, hanem diszleksziás is vagy...

...vágod?

Beast Machine
Sõt emberileg alapkövetelmény.
Én ehhez azt fûzném hozzá, amit korábban leírtam, és a többiek is egyetértettek velem, plusz egy kis kiegészítés:

1. "nem nekik nyilt a topik" - ez egy fórum öcsi (vagy hugi? nem tudom, fiú vagy-e vagy lány), és ez egy nyilános topic, és én pedig regisztrálva vagyok, véleményem is van a topikról(nem a minõségérõl, hanem a témájáról, (mert ugye a nagy németségedben elsikkad az a tény, hogy a topik angolul témát jelent) ezért én ide akkor és annyit írok be, baszdmeg, amikor és amennyit csak akarok. Punkt.

2. "Aki nemtud németül és tippeli mi a szöevg az is húzzon még mielõtt felbaszódok" - öcsém(hugom, ami tetszik), a családom egynegyede színtiszta osztrák, német nyelvû rajzfilmeken nõttem fel, folyamatosan vándorolgatok kifelé osztrákba, 18 tanév végén eddig össz-vissz 12 dícseretet és jutalmat vehettem át, jó tanulmányi eredményemért, illetve az osztrák cserediákokkal folytatott viszonyunk lelkes ápolásáért a suliban, a bandámnak folyamatosan Rammstein szövegeket fordítok magyarra (énekelhetõ formában!!!), szóval nekem te ne magyarázzál, hogy nem tudok németül, meg hogy mi a szöveg, mert hidd el - ha valaki, akkor én értem, szellemi képességeimteljes tudatában kijelenthetem, hogy EZ EGY SZAR!!!!!

3. "majd ha valaki németül irj jobabt zenével akkro pofázzon!" - Figyu, hallottál te már életedben Rammsteint? Kezdésnek pár alapszám: Asche zu Asche, Heirate mich, Hilf mir, Sonne, Links 2-3-4... Ezeket hallgasd meg, a kurva nagy némettudásoddal értsd meg a szöveget, és rájössz, hogy a Tokio Hotel és a Rammstein között annyi különbség van, mint Növényi Norbi versei, és József Attila között. Ezt a khm... "zenét" össze lehet foglalni így: "Kemény vagyok, mint a 20 napos kecskeszar, zúzom a gitárt, szar kedvem van, mindent és mindenkit utálok, tedd te is ezt!!". Errõl ennyit.

4. "izlések és pofonok" - javítsunk: ízlések és légkalapáccsal adott tasli. Mert a Tokio Hotel egy normális ember számára ezt jelenti.

5. "Ha annyira szarlenne,akkor nemjártákvolna mgé be európát és nem lennének mgé Londonban és Amsterdamban is hiresek és nem,fogádná õket mindenhol teltház...." - most csak tanulét, és általam megbecsült kollegáimat tudom idézni: "erre van igény...". És ez szomorú, tudod? De hát aki ilyen igénytelen, az megérdemli ezt a rongyzenét. Ennél még a Blog 27 is jobb, pedig nagyon szoros volt kettejük között a verseny, de a Tokio Hotel vitte el a citromdíjat. Hát gratula!!!😊

Nna, bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de felbasztad az agyam, Kaileena, elég rendesen, és iylenkor senki nem menekül😄

...vágod?

Én sose komáltam a mai német VIVA-t...

De most nem azé de meddig fajúlt ez a világ, hogy ilyen zene kell sok embernek. Nem akarok ezzel megbántani senkit.