1076
-
#421 Á, nem yo. Nem lehet vele kockázat nélkül ölni. Többet érsz, ha légpuskával próbálkozol. -
Daza500 #420 Most vett a bátyám egy sport ak47-est, ami műanyag golyókat lő ki.
Lehet, kölcsönkérem tőle, és akkor.... -
oliverspy #419 No Comennt. No Comet -
oliverspy #418 Takonyban Hempergők
!!! Tutijó Fotel !!!
Én találtam ki :-D
Tök jó, hogy lesznek a Comet-en. Még szerencse, hogy van jegyem! Oda adom a bérgyilkos haveromnak... Áhh nem. A barátnőm jegye! -
Daza500 #417 -
#416 Mostmeg állítólag van valami kamatyolás a Taknyosok, meg a Blog 27 szűzkurvái között. Na, szép kis párosítás, no comment. -
#415 júúúj tokio hotel a viva cometen. igényes díjkiosztóra igényes ""sztárok"". ja és a hab a tortán ogli-dzsíííí -
Daza500 #414 Már meghalt, hagyd :-) -
#413 Meghalsz? Lássuk... -
#412 Nemnem, én már adtam nekik nevet: Takonyban Hempergők. A többi fórumozó a tanúm erre. Ugye, skacok? -
#411 Tokio fotel -
Exxon Valdeez #410 Szerintem nem kell bezárni. Ide járok halálra röhögni magam. :) Kell ez a topik. -
Daza500 #409 Könyörgöm, zárd be ! -
#408 ezért érdemes volt megnyitni :\ -
#407 SZIASZTOK!!!!!!!!!!! NINCS VALAKINEK FÖLÖS COMETJEGYE????????????? NAGYON KÉNE!!!!!!!!!!!!! MEGHALOK!!!!!!!!!!! LÉCCI!!!!!!!!!!!!!! MSN:[email protected] -
#406 Még az öccsét is kifikázza? Nem mondom, ez már komoly társadalmi mondanivaló... -
#405 jolvan, akkor kis pihi... -
oliverspy #404 Én nem a Taknyosok mijatt járok ide, hanem, hogy a nagyokos Kaileena miket pofázik össze-vissza! Mutattam pár havernek a topic-ot. Röhögnek rajta nagyon! egyik ezt mondta:
"Elképzelek egy csajt a képernyő előtt, akinek vörös a feje, és behugyozott a bugyijába!" :-D LoL -
#403 ne cikizzetek mar kis csaj, van eleg baja. meg kell irni a doktorijat - lovakul. vsak moja draha
rocknak sok valtozata van, tehat torodjunk bele hogy nem techno. egypar eve nehez volt a linkin parkot is elfogadni rocknak vagy a crazy townot. nu metal vagy miafranc. abban a korban meg nekem is izlesficamom volt es most nsztalgiazok a regi dalokra. -
#402 Az Apocalyptica is rock...
:) -
Caties002 #401 Imádom őket:)
-
Daza500 #400 Az a probléma, hogy túlzottan komolyan veszi ezeket a dolgokat, és ezért van ilyen stresszes állapotban.
Nem kellemes szívrohamban meghalni egy számítógép előtt. -
Exxon Valdeez #399 Dr Kájlína terminatrix-fokozatba kapcsolt, és nem kegyelmez itt senkinek.
Azon már meg sem lepődöm, hogy a "kesztyűs kézzel" szófordulat abban a kontextusban, amiben írta, totál értelmetlen...
De a legfontosabb, hogy itt eddig trágár kifejezésekkel a TH-tagokat illettük, nem pedig doktorkájlínát. Ennek ellenére ő itt a "ne pofázz" szóvirgákat úgy dobálja, mint ha csak kötőszavak lennének.
Több szót nem érdemel ez a NAGYképű kislány -
#398 vigyázz,mert még a végén büntipont lesz véletlenül a dologból személyeskedésért!
[csak szól,nem fenyeget] -
Gabyee #397 -
#396 jah és a fickókkal kesztyűs kézzel kell bnni mert amúgy nem jut el az agyukig!:PPP :D
amig szépen mondtam addig csak csesztettetek és idegesitetttek most bekeményitek...lehet h ez a limitált szellemi képességeitekre hatni fog -
#395 Az csak jó lenne mert a sok bunkó(rátok célzok)nem jönnének ide és nem húznák fel az agyamat!
ÓÓÓ,de neked milyen fontos lett hiretelen a TH!előbb még ellen voltál...!
És már felmegy az idióta szövegetektől a vérnyomásom ezért vagyok ideges! -
#394 már megint kezded a keménykedést,rögtön az első mondatban! a végén az egyik fan miatt lesz bezárva a topik! -
#393 Bill irja a szövegeket te szerencsétlen úgyhogy nekem ne pofázz!Pont ez a lényeg ő irja,magukról,az rlzéseit,és mgé az öccsét is kifikázza...a zenét már nemtudom de a szöveget Bill irja!:PPP
Ne dumálj ha nemtudod miről van szó!!!
és szerintem nagyon is rock,itt midnenki azt hiszi magáról,hogy jobban ért ehhez mint a zsűri akik csomó rock dijat nekik itéltek és mind külömböző emberek!
De ez már rock: Oomph!
Nézzétek emg az oldalam ezt már rocknak fogjátok mondani...őket is nagyon szeretem!és régebben alakultak muhahha
www.privi.hu/oomph!
Hivatalos oldal:
www.oomph.de -
#392 Te, ugylátszik nem hallottál még ROCK zenét. Mert ez nem az. Idióta, igénytelen, összecsapott gitártépés, csak sajnálni tudom azokat a szép, fél milliós Gibsonokat a kezükben. És hogy sokat dolgoztak a szövegen? Tudnod kell, hogy NEM ŐK írják, hanem készen kapják. Talán a zenét is, bár ebben nem vagyok biztos, mert egy ilyen, max 4-5 akkorból álló szart még 12 éves öcsém is meg tudna írni a Guitar Pro-ban. -
#391 Nos,egyeses,ja Szlovákiában vagyok és ott az ötös a legrosszabb szóval nem kattantam emg :D
És igen ez nem ez a topic h"Kaileena doki lesz éserről vitatkozzunk!"
Vissza a TH-hoz....a zene rock,sokan szeretik,sokak szerint jól néznek ki!
ismétlem önmagam,nem kérem h buzik legyetek!izlések különbözőek,ha mindenkinek uyganaz testzene akkor cska két emebr lenne boldog a földön!
Stark:hiii!de rgé nem,láttalak,cuppp!
-
Goth #390 13?
min. 2-3 évvel idősebb vagy saját magadnál =) -
#389 amugy 1 jobb Rockzenénél sem a külsejüket nézem meg:D
csak azt hogy jo zenézt nyoamsanak:)
pl ott van a Deicide (jo ez Metal, és nembiztos h mindenkinek teccik) de Glen (az énekes) tök poénosan néz ki.
Nem kell ahhoz kis buzinak lenni hogy az meberek a zenéjüket mexeressék:) -
Goth #388 Én imádom a ZENÉT, és ezzel nem vagyok egyedül. Ha ezeket a kis tehetségtelen tiniket a zenész kategóriába minősíted, azzal minket sértesz meg.
Semmi gond azzal, ha valakinek eltér a zenei ízlése a nagytöbbségétől, ha kedveli egy kicsit az egyedi hangzásokat. Nem baj mindaddig, amíg a zeneiség keretein belül marad. A zene megalkotásához pedig tudás kell és tapasztalat, ami ezekből a kölykökből hijányzik. A dalszövegek, hogyismondjam... iszonyúan gagyik, a hangszerelés pedig egsyenesen szörnyű. Ha azt állítod hogy ezek láttak életükben zenetanárt, lehet hogy igazat mondasz... Csak éppenséggel nem ragadt rájuk semmi. Ha mégis azt mondod, hogy szereted azt amit ezek csinálnak, arra meg én csak azt tudom mondani, hogy fejletlen a zenei érzéked, és nem hallgatsz eleget igazi zenét.
Mellesleg, ha nagy biológusnak tartod magad, elkezdheted tanulmányozni, hogy a különböző ingerek hogyan hatottak az agyadra és az ízlésvilágod formálódására, amikor erről a bandáról tudomást szereztél, és elkezdted hallgatni/látni őket. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a kislányos gondolkodásmódodra pozitívan legelőször a "jajdearanyos" megjelenés hatott. Az erősen fejlődésben lévő érzelemvilágú naív kislányokra legelőször a megjelenés hat, ami aztán megszépíti a kis fejecskédben az egész képet. Mint ahogy látom, nagy fanatikus vagy, az sem érdekelne téged, ha valami igénytelen bantunéger muzsikát játszanának. Elég annyi, hogy billike szép, és jó zenét játszik, de azért jászik jó zenét, mert billike olyan aranyos. Ez a japános mangás stílus nagyon bejön nekik, ezzel lehet leginkább negatív értelemben hatni a gyerekek érzelemvilágára, ezzel a japcsik által jól eltalált stílussal könnyedén fanatizmust lehet kiváltani az emberekből. Idővel, ahogy egyre több tapasztalatot szerzel a külvilágból és egyre több pozitív és negatív inger éri az érzelemvilágodat, lelkileg megerősödsz. Egyre ellenállóbb leszel az ilyen dolgokkal szemben. És ez valóban nem a kortól függ. Akit kevés behatás ér, befolyásolható gyerek marad felnőtt korára is. Hidd el nekem, bármennyire furcsa is, kinősz belőle, és eljön majd az idő, amikor egyetértesz velem.
Addigis két aranyszabály: Hallgass sok ZENÉT, és NE olvasd az IM magazint =) Persze kellemes időtöltés tud lenni az is, ha éppen nem akad a kezeid közé értékelhető vicclap. -
#387 ez már eddig kettő -
#386 Emberek, ha sokáig megy a piszkálódás, jön Kájlííína doki néne, és jól lekezel minket, beteg gyermekeket!! és akkor lesz JUJJJJ!!! -
Daza500 #385 Én nem leszek szomorú, ha bezárod :-) -
Ronny #384 ismerős vagy a stílus alapján, mi a neved? -
#383 még 1 személyeskedő hozzástzólás és topic lezárva. -
#382 akkor meg mi nem teccik?
kinga is megmondta. sot, most mar mindenki tudja, hogy o orvos lesz es kesz. nem tudom mit szolnak az ijvari korhazban hozza, de egy jolkepzett fiatal orvost biztos orommel fogadnak maguk koze. felteve ha addig megvaltozik a zenei izlese :)