1076
  • disorder14
    Akkor mákod van... Mongyuk nálam az osztályba útálja mindenki,szerencsére a csajok se gajdultak meg,de az a baj hogy 1 gyökér több gyökeret csinál.
    Nem baj, hogy Jimbo barátomat idézzem:
    "Ki kell ritkítani"
  • Daza500
    Ahova én járok suliba, ott mindenki utálja őket.
  • RatBaG #459
    nesztek
    http://privi.hu/rohadt_tokio_hotel_club
  • cicai
    Tokio hotel szar szentem
    Egyszóval:
  • flippy
    Én meg a suliban nézek előre, látok egy nagy rocker csajt, nézek le, egy rohatt szép acélbetkós bakancs, erre hibajavítóval rá van írva, h Tokio Hotel Wáá körbevesznek a Th fanok!!!
  • disorder14
    jáááááájjjj mit láttam ma a suliba..... Megyek nagyba a folyosón, erre valami különöset érezetem.S utánna megláttam:EGY KIS TAKNYOS CSAJON TOKIO HOTELES PÓLÓ VOLT!!!!! Há aszittem hogy odamegyek leszaggatom róla a pólót, aztán felképelem,, aztán hazaviszem és a szüleinek is lekeverek vagy kettőt hogy térítsék már észre a hülye kölyküket.
    Úgy látszik ez a dágvány fos mindenhol megjelenik, olyanok mint valami járvány de sebaj mi vagyunk az ellenszer
  • Daza500
    Tudtam, hogy egyszer majd ide is betérsz.
  • oliverspy
    Remélem divatrock-ereket szidjátok. Igaziakat nem!
    Mert én az vagyok! És nem vagyok bunkó. Nem cigizek, nem vagyok részeg szinte soha! És nem basztatom a diszkósokat, hogy az ő zenéjük szar. Jó van most mondtam egy ilyet, de nem kell komolyan venni.
    Mert mikor a disco-sok szidnak egy rockert, akkor mindig azt mondják, hogy mi is szidjuk őket. És akkor a haverok beverik a pofájukat!!
  • DJ Skyline
    Spanglifiú!:DDD
  • VinylToy #452
    annyi különbséggel, hogy odajön a sok rokker is ugatni, mintha tudná, hogy miahelyzet pffff :D
  • VinylToy #451
    Tök jó ez a topik, olyan mint amikor az elektronikus zene kedvelők előveszik az Erős gyereket, meg a haverját, azt a Spanglifiút :D
  • Daza500
    "De leginkább annak törném el a kezét aki ilyet csinált ezekből."

Akkor ő a te embered

• DJ Skyline
    itt a #48,#51-es komment az érdekes!:))
  • homeless
    Hát komolyan mondom hányingert kapok ezektől a buziktól,ááááááááá. Nem tudom szavakba önteni az utálatomat. De leginkább annak törném el a kezét aki ilyet csinált ezekből. Úristeeen. Én az sg-n hallottam először róluk, előtte szerencsére nem, de hihetetlen, hogy ennyien rajonganak értük. Ezért van egyre több buzi, mert a média ezt nyomja(mónika show, balázs show, való világ) és már lassan divat lesz buzinak lenni. Én már ezért nem is nézek tv-t, inkább letöltök egy jó filmet, vagy egy anime sorozatot. Szánalom ez a világ és a sok kis tinipicsa.
  • Beast Machine
    Respect.
  • Beast Machine
    Nem, csak valahányszor bűármilyen szinten személyeskedés hangzik el, Maszter Prezi bezárja a topikot, úgyhogy tesséxépen figyelni irományainkra, ha még sokáig szeretnénk fikázni a Takonyban Hempergőket!!!
  • bens
    most én vagyok a hülye?
    ez a topic a múltkor még be volt csukva. előtte meg volt nyitva, előtte megint be volt csukva.....vagy ez most direkt ilyen?
  • prezi
  • prezi
    minden zenei műfajnak van egy ilyen elpopposodott változata...
    "médiaegyüttesek" :DD ez alól a rock sem kivétel -.-
  • vaaa
    soadot kicsit degradálják az ilyenek :C
  • Ronny
    szerinted miért nem fér össze az anarchiás cucc a szivecskéssel?
  • DKm
    Én is láttam már egy csomó kiscsajon th-s polót meg pulcsit és mindengyik megállít a folyosón, hogy nagyon jók. Hogy miért szereti minden hülye tinik***va ezeket a hülyéket?Még a zenéjük is pocsék és ahogy kinéznek... Ez nem is rock. EMBEREK! Ez egy moslék. Éljenek a nagy klasszikusok és egy pár színvonalas mai együttes. Ja és Country zene 4ever.
  • Stark
    ezek a tipikus "fiubandák", csak rock-ban:D
    de remélem flejtősek lesznek (má azok sztm)
  • DJ Skyline
    ja, én sem szeretem az ilyen "bandákat", akik egyszer csak berobbanak a közéletbe,és úgy szeretik őket, mintha már 10 éve fennállnának' ...
  • Stark
    tinibnadát, csak a tutijó fotelt ismerem
    max a trivium amiben még fiatalabbak vannak (nemminta én olyan öreg lennék 9.es létemre:D )
  • Daza500
    Dehogy, vannak az újak közt is jók, de az ilyen azonnal felkapott tinibandáktól HÜLYÉT lehet kapni, nemde ?
  • Stark
    én csak a reppet meg a gépi zenét nemszeretem...
    amugy én az ujjvilági szemetet(ezalatt gondolom a mostan rock, metal zenét érted) is szeretem:) (no meg a régit)
  • Daza500
    Számomra már csak a '80-as évek klasszikus zenekarai, meg a Rammstein az, amit én eltűrök, és szeretem is hallgatni.

Az ilyen újvilági utcai szemét valahogy már nem ragad magával.
  • flippy
    Osztálytársam be is vallotaa, h divatrocker:-p Gusztustalan. Kék szemfesték, szőrmebundás pulcsi, alatta meg Th-s póló, Iron maidenes, vagy Soados.Nagyon összeillenek.. Wáá és egyik kezén anarchia jeles karkötő, másikon pedig rózsaszín szívecskés:-ppp Undoríítóó!
  • Beast Machine
    Az Iron Maident nem is nagyon ismerhetik, ha általános sulidban voltál. Ezek csak divatbuzi/kurvák, a valódi életstílushoz semmi közük.

tigeroo: a Takonyban Hempergők nem jó, csak a sok igénytelen, szintetikus szaron felnevelkedett vízagyú kölyök nem ismer mást, és azt hiszik, ez a menő.

Egyébként nagyon isten zene az Iron maiden, bár eddig csak keveset hallottam (szerintem): Eddig csak a Brave New World, meg a Rock In Rio albumokhoz volt szerencsém, de örök emlék mind a kettő!!
  • Stark
    Én multkor bementem régi sulimba, csak ott mindenki Slipknotos, Iron Maidenes és Tankcsapdás póló meg pulcsi volt:D
    ezeket ismerik csak...
    ismereki a faszt, divatbol veszik fel
    én nem cigizek, de azokon meg lehet látni hogy nem tüdőzik le:D
    szal a cigi is divatbol van...
    mosmá a rokkerség a divat
    (hová fajul a világ):D
  • tigeroo
    lál visszamentem az általános suliba (valami OM azonosító , visszaigénylés vagy miaf) és az összes 4-5-6. kiscsajon Tokio Hoteles póló volt...miért annyira jó a tokio h? mi benne a jó? láttam a klippjüket és bealudtam rajta mint a kiscsacsi...nemértem
    az a lányos fiu aki kicsípi magát mint valami rossz kurva? a zene még elmenne, de...inkább rammstein

(sok picsa meg rokkernek tartja magát,kifujják a cigifüstöt és odabasznak keményen!)
  • prezi
    a személyeskedést kérem hagyjátok... ha fikázni akartok akkor a topic témája legyen a célpont, ne pedig egy másik fórumozó.

capise?
  • flippy
    Téleg hol van Dr. Kájlíína??
  • Beast Machine
    ez yó, ez tetszik:)
  • Beast Machine
    Néhány kis tinikurva biztos ott lenne, és sipítozna az első sorban, az ilyet sajnos nem lehet egy csapásra kiírtani, mert különben már rég megtettem volna. De azért fogadjunk, hogy Kájlííína néni ott lesz, és egy szál melltartóban fog visítozni a ki sbuznyákokkal.
  • flippy
    jhaa:D
  • Beast Machine
    Néhány kis tinikurva biztos ott lenne, és sipítozna az első sorban, az ilyet sajnos nem lehet egy csapásra kiírtani, mert különben már rég megtettem volna. De azért fogadjunk, hogy Kájlííína néni ott lesz, és egy szál melltartóban fog visítozni a ki sbuznyákokkal.
  • Khamwasss
    Fú de égés lenne.
    Elkönyvelnék Magyarországot a jóízlésű emberek országának!
    Vagy csak szimplán öljük meg őket amikor jönnek a cometre! Elégedett felsóhajtások tömkelege világszerte, büszke lesz ránk a nemzet :D
  • Menő
    Milenne ha senki nem lenne a koncerten?