1076
  • disorder14
    sőt inkább jobb lesz ha azonnal kivágo a szemétbe
  • Darth Krash
    Má tele van vele a tököm
  • flippy
    fújj! Tv kikapcs! wáá
  • Cat #498
    egyébként pont most vannak viván.
  • Darth Krash
    ja mostanába ilyen nyálgép geciket nyomatnak
  • Cat #496
    pfu, tényleg hova fajul :)
    tudtad hogy george michael, a placebo énekese, a queen volt énekese, freddy mercury, stb. mind buzik? :D

(egyébként 16 évesen nem igazán lehet erről beszélni részéről)
  • disorder14
    A viva már kb. 2 éve lecsúszott szar, állandóan vagy fekákat, vagy ilyen lófaszjóskákat nyomatnak, pedig emléxem mikor még a nightwish meg in flames klippeket ott néztem:D
  • Darth Krash
    Aszittem ott halok meg
  • Darth Krash
    Tegnap reggel felkelek bekapcsolom a TV-t há mi megy a viván?
  • berlinboy6329
    Hogy a faszba tudnak 1általán riportot készíteni vewlük?Akkor inkább járják végig a buzikat M.on oszt interjúvolják meg mind.
  • flippy
    Tokio Hotel most volt rtl-en, h voltak koncertezni Magyarországon, és Bill riport közben megmutatta a körmeit:S:S:S:S wááá ez tuti buzi! Szebb körme van mint egy lánynak!!! És ki volt festve. Fekete volt, és fehér a vége! Ez már a gusztustalanság csúcsa! Hova fajul a mai világ??
  • Daza500
    Hja
  • berlinboy6329
    ma?
  • berlinboy6329
    És még hányan vannak!!!
  • Daza500
    A mai Comet-re is mi értelme volt ezeket meghívni...

Teljesen elmeroggyant ez a VIVA team
  • flippy
    Ma az utcán direkt számoltam a Th-s pólós embereket:S 17
  • tigeroo
    a német nyelv szépségei miatt hallgatja

queen?? miaz..
  • Stark
    Amugy homeless-nek igaza van, a régi 1üttesek birtokolnak 1 stílust, amit ők alakítottak ki (és nem néztek ki buzinak), ezek meg...
    És ismerek olyan csajt aki utálja a rock-ot, de a tokio hotelt meghallgatja,
    megkérdeztem miért (mer ugye az is "rokk")... nem kaptam választ
  • Beast Machine
    Homeless, ne aggódj a No. 1 közellenség címet már én birtoklom:)

Ja, és Cat: ha undorít a véleményünk, nem kötelező idejárni.

Zakika: homeless csak azt akarja mondani, hogy egy bizonyos értelmi szint felett az ember nem hallgat TH-t. hanem szépen vagy visszatér a divat világából oda, ahonnan elindult (legyen ez akár a Country, vagy akár a Disco), vagy ha mindenképpen maradni akar a Rock világágban, akkor visszatér a gyökerekhez: Iron Maiden, AC/DC, Edda(csak a régi), Deák Bill, Hobo Blues band. Vagy a maiak közül tudom ajánlani a Mettalicát, vagy a Rammstient(hogy azért jó német zenét is mondjak).
  • zakika
    azt irod hogy halgathat akarmit de TH ne legyen. most akkor tolerancia vagy csak felig.
  • homeless
    Nem vagyok rocker, mindenféle zenét meghallgatok, de főleg a punkot meg a régi rock zenéket szeretem. De amúgy tényleg nagyon sok stílusba van kedvencem, ami nem populáris. És ez az évtizedes tény tényleg nem zavart csak az utóbbi 1-2 évbe, mert 20 évesen máshogy gondolkodik az ember mint 15 évesen.

Bocs, hogy ennyire bőven kifejtem a véleményem, de gondolom ti is voltatok már úgy, hogy valami annyira szúrta a szemeteket, hogy egyszerűen nem tudtátok szó nélkül hagyni.
  • Cat #480
    "Ha eddig utáltam a rock zenét és a nyálas pop-ot szerettem, akkor ezután rocker leszek mert azt olvastam az újságba, hogy az milyen jó"

Valld be, hogy ez az évtizedes tény addig nem zavart, amig nem az lett a divat, amit te is szeretsz. Kb. tudom mire gondolsz, én is hasonlóképp érzek csomó dologban. (mondhatnám itt példának pl. a gyürük ura filmeket - sok évtizedes regény, a szerepjáték rajongók alapkönyve, mégis, miután a mozikban is játszottak, egy egyszerű biznisszé silányodott az egész)
  • homeless
    Hát nem éppen a régi módiak ellenezték, hanem inkább a vallásos családok. Én nem vagyok régimódi és a szüleim se azok. Tudják, hogy iszok, cigizek, bár ez 20 évesen már nem annyira meglepő. Járok minden héten szórakozni. Viszonylag nyugodt ember vagyok és csak nagyon ritkán idegesítem fel magam de ez a "zenekar", most nagyon felidegesített. Ha lenne gyerekem, akkor szinte semmit nem tiltanék meg neki, ha punkot akar hallgatni akkor halgassa, felőlem még diszkós is lehetne, de ha tokió hotel fan lenne akkor biztos azt kérdezném magamtól, hogy mit rontottam el.
  • Cat #478
    én se, de undorít ami itt folyik.
  • Cat #477
    "De nekem, nem a zenéjükkel van a legnagyobb bajom(az is egy szar), hanem a kinézetükkel. Látszik rajtuk, hogy nincs egyéniségük, hanem ez a modern tókingos buzi öltözteti őket. Nyugotan nyomhatnák a szarjukat, de ahoz nem kell buzinak beöltözni."

A gond az, hogy nagyon nincs igazad, régen SOKKAL buzisabban néztek ki :) Az énekesük már 13 évesen roppant gázos volt, már akkor festette a körmét és a szemét, még bármiféle "felfedezés" előtt.
  • homeless
    mindjárt én leszek itt a közellenség. Mindenki próbál megcáfolni valami hülye érvvel, de közbe ti is azt gondoljátok amit én.
    Akkor elmondom, hogy miért zavar: Azért mert egyszerűen nem bírom felfogni, hogy hogy lehet ennyire imádni ezt a szart. És kúrvára idegesít az, hogy ilyen világba élünk. A média irányítja ezeket az embereket. Az a jó zenekar amit a tv sugároz meg a bravo és a hasonló szennylapok istenítenek. Ha eddig utáltam a rock zenét és a nyálas pop-ot szerettem, akkor ezután rocker leszek mert azt olvastam az újságba, hogy az milyen jó. Ha kövér vagy akkor utálnak az emberek és szégyelned kell magad ezért vedd meg az ab-tonert vagy a hihetetlen szauna övet, hogy te is szép lehess, vagy vedd meg a norbi update ásványvizet, mert ha azt iszod akkor garantáltan trendi alakod lesz. A következő divat a buziság lesz, mert már így is tele van a média buzikkal. A tokio hotelről nem tudom, hogy buzik e, de nagyon olyan a kinézetük és ez már pont elég.
  • zakika
    pont a kedvenceimet soroltam es ha ismerned a kezdeteket pont ugy keztek hogy a regivagasuak nagyon elleneztek es ovtak tole szegeny kicsi (tini) lanyaikat. valtoznak a korok de a regivagasuak nem. egy kis tolerancia nem artana
  • VinylToy #474
    miért zavar hogy a tinilányok mit hallgatnak, neked nem kell
  • homeless
    Pont azokat a zenekarokat soroltad fel amiket szeretek a régi nagyok közül: Deep Purple, KISS, AC/DC, de könyörgöm, hogy jösz te ahoz, hogy ezeket a bandákat egy toki hotel-hez hasonlítod. Remélem ezt te se gondoltad komolyan. Ezek a bandák maguknak írták a szöveget és a zenét, a szarból indúltak, nem valami moder talkingos köcsög karolta fel őket. Saját stílusok volt és azért játszottak jó zenét, mert tehetségesek voltak zenélésbe, zeneszerzésbe és szövegírásba. Tény, hogy kell egyfajta őrültség a rock zenéhez, de azért nehogy már a buzik felé menjünk el.

Másik dolog hogy ezek a tinilánykák előtte 100%, hogy utálták a rock zenét, de a tokio hotel óta ők a nagy rockerek. Szánalmas. Aki meg előtte is rockot halgatott az meg nem alacsonyodik le erre a szintre.
  • zakika
    ja, es nem halgatok TH
  • zakika
    ja, akkor a Lordi, Marylin Manson, Finntroll, KISS, Pierott (a regi albumokon) mind csak mu image es aki ezeket halgat az el van tevedve...

nezz meg egy deep puple koncertet a hetvenes evek elejerol, vagy egy black sabbathot. ozzyn log a ruha, sot meg mindenfele logo kutyu is van rajta. nagy ferorol meg hagy ne irjak inkabb (gyere kislany gyere). tehat a stilus valtozik, vele a divat.
    harcolni meg valamiert kell es nem valami ellen. ez ugymond komunista szokas (harcolni az elnyomas ellen)
  • homeless
    Nemhiszem, hogy egy olyan ember meghalgatja ezt a fost, aki a tagjainál idősebb. De nekem, nem a zenéjükkel van a legnagyobb bajom(az is egy szar), hanem a kinézetükkel. Látszik rajtuk, hogy nincs egyéniségük, hanem ez a modern tókingos buzi öltözteti őket. Nyugotan nyomhatnák a szarjukat, de ahoz nem kell buzinak beöltözni. Még az se lenne olyan nagy baj, hogy fiatalabbnak néznek ki mint amilyen idősek. Én pl 20 éves vagyok és én se nézek ki annyinak, de nem festem a szemem, meg a körmöm pffff. Ha normális kinézettel nyomnák a zenéjüket, akkor nem lenni ennyi ellenségük, de ennyi rajongójuk se. Mert az 100%, hogy a kis 15 éves tinipicsák 99% nem a zenéjük miatt szeretik őket, hanem azért mert olyan "kis cukik". Majd ha felnőnek ezek kis picsák, akkor ők is ugyanúgy buzinak fogják őket tartani, és az lesz a legnagyobb szégyen az életükbe, hogy régen szerették ezt a fosputtonyt.
  • zakika
    a negativ kisugarzasaid
  • Beast Machine
    És az miért probléma, hogy a Takonyban Hempergők Anti-Fan Club tagjai vagyunk, így összetartva, egy csoportba tartozva?Így legalább egymásba nem kötünk bele, szeretet van, béke van (Kozsó megint megaszonta), és kollektíve, összehangolva szidhatjuk ezt a Nyálgájzt.
  • Cat #467
    Ok, nem éretlen, hanem gyerekes dolog amit csináltok: egymásra rálicitálva, a melleteket verve bizonygatjátok, hogy ti mennyire utáljátok a tokio hotelt, és közben nem veszitek észre, hogy ugyanugy az egy csoporthoz tartozást fejezitek ki, mint az együttes iránt rajongók.
  • Beast Machine
    Na figyi: aki ilyenek hallgatgat otthon, meg általában, és ilyen nyálgájzra van berendezve az agyszerkezete, az nekem ne ugasson, hogy éretlen vagyok, mert jobb lenne, ha szépen egy kicsit magába fordulna, csinálna egy System Checket, sőt, egy komplett format C:-t, hogy rendbejöjjenek a dolgok odabenn.
  • prezi
    MUHAHA
  • tigeroo
    miva' tatter?!
  • prezi
    ja amugy azt nézem itt mindenki hajlott korú :D
  • Cat #462
    szerintem ebben a topicban ti vagytok a kis pisisek, és látványos, ahogy egymást hergelve méginkább megmutatjátok mennyire éretlenek vagytok.