1076
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1040113256/10401132561149473336.jpg)
-
pirosBoci #542 nem azért de hogy néz ki a Bill
-
Fuu, akkor majd ha lejön a Deicide, azt tudósícsd:D
Ott ilyen kis buziék nem maradnának életben... (meg ott emnnének tünteni is ellene a keresztények...)
amugy meg ahogy nézem a képeket, feltünkt a fekete hajú buzin női hálókesztyü van...
Amugy láccik, hogy az Index.hu - is lenézi öket... -
_:ASD_:AS_:ASD:_ASDAS:asdassa -
Daza500 #539 Ne bántsál már minket ilyen képekkel :-( -
Cat #538 http://index.hu/velvet/celeb/come0602/
A Viva Comet díjátadón olyan tömeghisztéria volt, amilyet a Spice Girls óta nem látott ez az ország. A világ leghülyébb nevű együttesének, a Tokio Hotelnek a rajongói már reggel tízkor beálltak a Stadionok bejáratához, hogy láthassák német kedvenceiket, akik csak este fél kilenckor érkeztek. Az idősebb beengedő szakember szerint annak idején egy Puskás-meccsen nem volt ekkora visítozás, de ő már estére megszokta. Simán adott egy cigit a tizenkét éves, melírozott hajú lánynak, csak hogy addig is befogja. A maximum tizenöt éves kislányok órák óta préselődtek a kordonokhoz, kiabálták, hogy "Vizet!" meg hogy "Meghalok!", vagy hogy "Tokio Hotel! Tokio Hotel!", aztán ha feltűnt egy sztár, szűzhártyarepesztő visításban törtek ki. [b]Nem kellett nekik sok, akkor is üvöltöttek, amikor az egykori Bizö Boyz legcsúnyább tagja beállt közéjük egy régi fajta Suzuki Swifttel. -
Cat #537 -
Cat #536 -
Cat #535 -
Cat #534 Külön felhívnám a figyelmet a baloldali csajra :)
-
Cat #533 -
Visszük Halle Berryt, meg Natalie Portmant is!!!! -
ennek nem is volt menendzasere -
egy ekkora fost bazd -
Daza500 #529 Nemis rossz ötlet -
Khamwasss #528 összegyűjtjük az 50 legjobb nőt és eléldegélünk egy trópusi szigeten xD -
Daza500 #527 Majd szervezünk egy titkos ellenállást. -
jah... meg buzinak... (én nem követtem sose a divatot nagyon igy ezt sem XD) 50 év mulva mindenki buzi meg leszbikus lesz és az emberiség ki fog halni!!!! :D -
-
Khamwasss #524 az lenne a fasza ha mindenki buzi lenne, még ti is :D csak én nem :D -
jujj -
Daza500 #522 Mert sajnos leszbinek lenni MENŐ. -
de mindegyik szamukban marmint klipben? -
Mert sajnos a t.E.T.ü még nem ment ki a divatból..... -
a szamaikban miert leszbiznek?:)) -
Oké. Szval, csak egyetlen kérdésem lenne. Mi fogott meg a Th-ban? -
Daza500 #516 -
Üdv thflora!
-
na.... -
thflora #513 TOKIO HOTEL!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE YOU TOM UND BILL KAULITZ!!!!!!!!!!!!!!
TH 4 EVER
-
Daza500 #512 De annak meg telihold-feje van. :-( -
Hát az is milyen tré egy kislány... Az Emma sokkal szebb!!! -
Visszaolvastam itt 1-2 oldalt XD Hát (bocsi Kaileena) mikor először láttam róla képet meg hallottam meg a hangját én is csajnak hittem :D (arcképet láttam csak) De milyen viták mennek már itt XD lehet +fav lesz és ide járok majd vidulni a nagy egymásnakeséseken :D -
Daza500 #509 Ezt fordítva is lehet mondani -
Tiszta Nojémi a BARÁTOK KÖZTBŐL nem? -
én akkor a röhögéstől
-
Menő #506 Elsem lehet azt majd képzelni. -
Daza500 #505 Majdcsak kiderül, hogy csaj. És akkor mekkora csalódás lesz ! -
Én anyukám is csak nézett!
Főleg az arcán, meg a körmein! Ő sem érti, h mit szeretnek benne a mai tinik:S Hát én meg főképp nem!!! -
lol most mennek viván,hug nézi...muter ilyet szól ez csaj?:D:SA__D:SASDA_:
fater meg még mindíg azt mondja,hogy ez csaj!! (Blinky Billről van szó)
nem viccelek,komolyan ezt kérdezik/mondják!:DD -
Cat #502 ami rosszabb, hogy ez bizony playback.