Tokio Hotel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Elképzelek egy csajt a képernyõ elõtt, akinek vörös a feje, és behugyozott a bugyijába!" :-D LoL
rocknak sok valtozata van, tehat torodjunk bele hogy nem techno. egypar eve nehez volt a linkin parkot is elfogadni rocknak vagy a crazy townot. nu metal vagy miafranc. abban a korban meg nekem is izlesficamom volt es most nsztalgiazok a regi dalokra.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nem kellemes szívrohamban meghalni egy számítógép elõtt.
Azon már meg sem lepõdöm, hogy a "kesztyûs kézzel" szófordulat abban a kontextusban, amiben írta, totál értelmetlen...<#eplus2>#eplus2><#guluszem1>#guluszem1>
De a legfontosabb, hogy itt eddig trágár kifejezésekkel a TH-tagokat illettük, nem pedig doktorkájlínát. Ennek ellenére õ itt a "ne pofázz" szóvirgákat úgy dobálja, mint ha csak kötõszavak lennének. <#taps>#taps>
Több szót nem érdemel ez a NAGYképû
amig szépen mondtam addig csak csesztettetek és idegesitetttek most bekeményitek...lehet h ez a limitált szellemi képességeitekre hatni fog
Your fate has be written! You’ll die!
ÓÓÓ,de neked milyen fontos lett hiretelen a TH!elõbb még ellen voltál...!
És már felmegy az idióta szövegetektõl a vérnyomásom ezért vagyok ideges!
Ne dumálj ha nemtudod mirõl van szó!!!
és szerintem nagyon is rock,itt midnenki azt hiszi magáról,hogy jobban ért ehhez mint a zsûri akik csomó rock dijat nekik itéltek és mind külömbözõ emberek!
De ez már rock: Oomph!
Nézzétek emg az oldalam ezt már rocknak fogjátok mondani...õket is nagyon szeretem!és régebben alakultak muhahha
www.privi.hu/oomph!
Hivatalos oldal:
www.oomph.de
...vágod?
És igen ez nem ez a topic h"Kaileena doki lesz éserrõl vitatkozzunk!"
Vissza a TH-hoz....a zene rock,sokan szeretik,sokak szerint jól néznek ki!
ismétlem önmagam,nem kérem h buzik legyetek!izlések különbözõek,ha mindenkinek uyganaz testzene akkor cska két emebr lenne boldog a földön!
Stark:hiii!de rgé nem,láttalak,cuppp!
min. 2-3 évvel idõsebb vagy saját magadnál =)
csak azt hogy jo zenézt nyoamsanak:)
pl ott van a Deicide (jo ez Metal, és nembiztos h mindenkinek teccik) de Glen (az énekes) tök poénosan néz ki.
Nem kell ahhoz kis buzinak lenni hogy az meberek a zenéjüket mexeressék:)
hópihe
Semmi gond azzal, ha valakinek eltér a zenei ízlése a nagytöbbségétõl, ha kedveli egy kicsit az egyedi hangzásokat. Nem baj mindaddig, amíg a zeneiség keretein belül marad. A zene megalkotásához pedig tudás kell és tapasztalat, ami ezekbõl a kölykökbõl hijányzik. A dalszövegek, hogyismondjam... iszonyúan gagyik, a hangszerelés pedig egsyenesen szörnyû. Ha azt állítod hogy ezek láttak életükben zenetanárt, lehet hogy igazat mondasz... Csak éppenséggel nem ragadt rájuk semmi. Ha mégis azt mondod, hogy szereted azt amit ezek csinálnak, arra meg én csak azt tudom mondani, hogy fejletlen a zenei érzéked, és nem hallgatsz eleget igazi zenét.
Mellesleg, ha nagy biológusnak tartod magad, elkezdheted tanulmányozni, hogy a különbözõ ingerek hogyan hatottak az agyadra és az ízlésvilágod formálódására, amikor errõl a bandáról tudomást szereztél, és elkezdted hallgatni/látni õket. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a kislányos gondolkodásmódodra pozitívan legelõször a "jajdearanyos" megjelenés hatott. Az erõsen fejlõdésben lévõ érzelemvilágú naív kislányokra legelõször a megjelenés hat, ami aztán megszépíti a kis fejecskédben az egész képet. Mint ahogy látom, nagy fanatikus vagy, az sem érdekelne téged, ha valami igénytelen bantunéger muzsikát játszanának. Elég annyi, hogy billike szép, és jó zenét játszik, de azért jászik jó zenét, mert billike olyan aranyos. Ez a japános mangás stílus nagyon bejön nekik, ezzel lehet leginkább negatív értelemben hatni a gyerekek érzelemvilágára, ezzel a japcsik által jól eltalált stílussal könnyedén fanatizmust lehet kiváltani az emberekbõl. Idõvel, ahogy egyre több tapasztalatot szerzel a külvilágból és egyre több pozitív és negatív inger éri az érzelemvilágodat, lelkileg megerõsödsz. Egyre ellenállóbb leszel az ilyen dolgokkal szemben. És ez valóban nem a kortól függ. Akit kevés behatás ér, befolyásolható gyerek marad felnõtt korára is. Hidd el nekem, bármennyire furcsa is, kinõsz belõle, és eljön majd az idõ, amikor egyetértesz velem.
Addigis két aranyszabály: Hallgass sok ZENÉT, és NE olvasd az IM magazint =) Persze kellemes idõtöltés tud lenni az is, ha éppen nem akad a kezeid közé értékelhetõ vicclap.
...vágod?
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
kinga is megmondta. sot, most mar mindenki tudja, hogy o orvos lesz es kesz. nem tudom mit szolnak az ijvari korhazban hozza, de egy jolkepzett fiatal orvost biztos orommel fogadnak maguk koze. felteve ha addig megvaltozik a zenei izlese :)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A rajongó és az ellentábor. Vagyis:
Kaileena vs. majdnem mindenki
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Most egy pár napja már követem itt az eseményeket, hááát, nem is tudom. Igazából azt a nagyon naív dolgot találtam ki, hogy mi lenne, ha valami értelmes hangnemben folytatódna ez a vita a rajongók és az ellentábor között...Ez alatt nem azt értem, hogy nem lehet negatív dolgot mondani, mondjatok bármit, de mégis próbáljunk mindannyian egy határon belül maradni. Tegyetek fel képet, dalszöveget, interjút, bármit, kritizáljátok csak ne folytassuk ezt az értelmetlen szardobálást. Bár már egy ideje nem jelentkezett rajongó Kaileena-n kívül, de ha mégis visszatérnek ide, az lenne a jó, ha lehetne beszélgetni az együttesrõl, mindenki szépen értelmesen szólna hozzá mellõzve az "I love you Bill" és "Tom 4ever" típusú örökzöldeket. Remélem, lehetséges és nincs ellenetekre! Ja és mégegy, ne bántsuk már egymást!Persze a piszkálódás is szórakoztató, de mégse.
Tehát ha van vmi jó képed vagy szöveged, vagy vmi egyéb véleményed, osszd meg velünk!
Hát csak ennyit akartam nektek mondani, kívánok mindenkinek szép napot!
F:)
Ki van herélve, stb., te meg hülyeséget válaszolsz rá. Nem? Úgyhogy a TH-t istenítsd, és ne azzal dicsekedj, hogy milyen nagy a biosztudásod. Ki nem szarja le úgy õszintén!
kulonben miert vagy itt, ha nem komalod a THt
en pl. azert, mert olyan gyorsan jottek a hozzaszolasok, hogy meg kellet neznem mi ez a nagy felhajtas :) de osszeveszni az izlesen az 18 minuszrara vall