Tokio Hotel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem baj, hogy Jimbo barátomat idézzem:
"Ki kell ritkítani" <#violent>#violent><#gun>#gun>

http://privi.hu/rohadt_tokio_hotel_club
Per Aspera Ad Inferi.
Egyszóval:<#boxer>#boxer><#mf1>#mf1><#kocsog>#kocsog><#eplus2>#eplus2><#gonosz2>#gonosz2><#levele>#levele><#ijedt>#ijedt><#bdead>#bdead>
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Úgy látszik ez a dágvány fos mindenhol megjelenik, olyanok mint valami járvány de sebaj mi vagyunk az ellenszer<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Mert én az vagyok! És nem vagyok bunkó. Nem cigizek, nem vagyok részeg szinte soha! És nem basztatom a diszkósokat, hogy az õ zenéjük szar. Jó van most mondtam egy ilyet, de nem kell komolyan venni.
Mert mikor a disco-sok szidnak egy rockert, akkor mindig azt mondják, hogy mi is szidjuk õket. És akkor a haverok beverik a pofájukat!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Akkor õ a te embered <#vigyor>#vigyor>

...vágod?
ez a topic a múltkor még be volt csukva. elõtte meg volt nyitva, elõtte megint be volt csukva.....vagy ez most direkt ilyen?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
"médiaegyüttesek" 😄D ez alól a rock sem kivétel -.-
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
max a trivium amiben még fiatalabbak vannak (nemminta én olyan öreg lennék 9.es létemre😄 )
hópihe
amugy én az ujjvilági szemetet(ezalatt gondolom a mostan rock, metal zenét érted) is szeretem😊 (no meg a régit)
hópihe
Az ilyen újvilági utcai szemét valahogy már nem ragad magával.
tigeroo: a Takonyban Hempergõk nem jó, csak a sok igénytelen, szintetikus szaron felnevelkedett vízagyú kölyök nem ismer mást, és azt hiszik, ez a menõ.
Egyébként nagyon isten zene az Iron maiden, bár eddig csak keveset hallottam (szerintem): Eddig csak a Brave New World, meg a Rock In Rio albumokhoz volt szerencsém, de örök emlék mind a kettõ!!
...vágod?
ezeket ismerik csak...
ismereki a faszt, divatbol veszik fel
én nem cigizek, de azokon meg lehet látni hogy nem tüdõzik le😄
szal a cigi is divatbol van...
mosmá a rokkerség a divat
(hová fajul a világ)😄
hópihe
az a lányos fiu aki kicsípi magát mint valami rossz kurva? a zene még elmenne, de...inkább rammstein
(sok picsa meg rokkernek tartja magát,kifujják a cigifüstöt és odabasznak keményen!<#gonosz1>#gonosz1>)
capise?
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
...vágod?
...vágod?
Elkönyvelnék Magyarországot a jóízlésû emberek országának!
Vagy csak szimplán öljük meg õket amikor jönnek a cometre! Elégedett felsóhajtások tömkelege világszerte, büszke lesz ránk a nemzet 😄
...vágod?
Lehet, kölcsönkérem tõle, és akkor.... <#eplus2>#eplus2>
!!! Tutijó Fotel !!!
Én találtam ki :-D
Tök jó, hogy lesznek a Comet-en. Még szerencse, hogy van jegyem! Oda adom a bérgyilkos haveromnak... Áhh nem. A barátnõm jegye!
...vágod?
Per Aspera Ad Inferi.